Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnmm benim kuzen olduuuu 7-8 ay oldu olalıı..oda bi an iyi nefes alıyorum sonra geri kapanıyo ..hep bundan şikayetçi..şeklinden daha memnunnn son zamanlarda..ilk sıralar begenmiyoduda..

Kuzenin alerji olmus olabilir mi?

ya birde yiz davul gibi sistigi icin indiginde insanin yuzu kırısmıs gibi oluyor. benm yanaklarim suan hem yesil hemde kırısık gibi cok can sıkıcı. burnum güzel olsa bari. alcinin altinda patlican gibi görünüyor. benim normalde kalin degildi eski burnum. herkes seklinde de bir sey yok derdi avatarda cok belli deil ama o eski burnum

Ameliyattan sonra 1-2 ay surer siskinliklerin inmesi, sabirli olun.

kızlar bende ameliyat olalı yaklaşık 4 buçuk ay oldu ama sol tarafındaki hafif şişlik hala inmedi. öncelikle nefes probleminden dolayı oldum ameliyatı ama hala ağzımdan nefes alıyorum sürekli burnumdan almaya calısınca tıkanıyorum zorlanıyorum. Estetik kısmına gelince dediğim gibi sol taraf sağa göre şiş gözüküyo tam simetrik değil yani hala düzelirmi bilmiyorum sanırım revizyon ameliyatı geçirmek zorunda kalıcam nefes alamıyorum cünkü ameliyatı bosu bosuna olmus o kadar eziyeti bosuna cekmiş gibi hissediyorum, tekrar o cesareti toplayıp operasyon geçirmekten de ölümüne korkuyorum açıkçası,napıcam hic bilmiyorumm :(

ARKADASLAR
Kapali ameliyat mi yoksa acik ameliyat mi oldunuz? PROBLEM YASAYANLAR (cokme, burun ucu asimetrisi gibi) lutfen kullanilan teknigi yazsin!!!

ARKADASLAR
Kapali ameliyat mi yoksa acik ameliyat mi oldunuz? PROBLEM YASAYANLAR (cokme, burun ucu asimetrisi gibi) lutfen kullanilan teknigi yazsin!!!

Canım ben genel anestezi oldum Local anestezi psikolojiyi kötü etkileyebilir bence en iyisi genel olan.. bir de benim Lokal'de merak ettiğim bir şey var.. normalde ameliyat sırasında yuttuğun kanları hissediyormusun ameliyat sırasında.. çünkü genel anestezide uyandıkdan bi süre sonra kan kusuyorsun

Canım ben genel anestezi oldum Local anestezi psikolojiyi kötü etkileyebilir bence en iyisi genel olan.. bir de benim Lokal'de merak ettiğim bir şey var.. normalde ameliyat sırasında yuttuğun kanları hissediyormusun ameliyat sırasında.. çünkü genel anestezide uyandıkdan bi süre sonra kan kusuyorsun

kapali miydi peki senin acik mi? yani burun altinda bir iz var mi?

Bence kan yutmuyorsun local'de... Yani daha dikkatli yapiliyor uyanik oldugun icin :D ama ben de korkarim yani localden... buyuk ihtimalle ben locak olucam :(

kapali miydi peki senin acik mi? yani burun altinda bir iz var mi?

Bence kan yutmuyorsun local'de... Yani daha dikkatli yapiliyor uyanik oldugun icin :D ama ben de korkarim yani localden... buyuk ihtimalle ben locak olucam :(

Yok canım iz bende..neden local olacaksın:S

arkadaşlar benim bugün 2 hafta oldu. sağ taraf sol taraf göre daha şiş ve sağ tarafa dokunduğumda büyük bir kemik hissediyorum gözümün hizasında. sağ taraf daha çok şiş olduğu için eğri gibi durıyor ve tümseklik varmış gibi.

sourkid,ben de daha önce ameliyat oldum.önemli olan kapalı açık teknik değil.doktorun ehil alanında uzman olması.benimki kapalı teknikdi burnumda yamukluk,çökme fazla kemik ve kıkırdak alınması,nefes problemi hepsi var. 3 yıl oldu ,düzeleceğine daha da kötü durumda.doktora dava açtım,onu bekliyorum.revizyon olucam

arkadaşlar,en iyisi revizyon olmadan doktora dava açmak.doktorlar tıbbi hata yaptıklarında bunu kabul etmeyip,tıbbi komplikasyon diyebiliyorlar.

sourkid,ben de daha önce ameliyat oldum.önemli olan kapalı açık teknik değil.doktorun ehil alanında uzman olması.benimki kapalı teknikdi burnumda yamukluk,çökme fazla kemik ve kıkırdak alınması,nefes problemi hepsi var. 3 yıl oldu ,düzeleceğine daha da kötü durumda.doktora dava açtım,onu bekliyorum.revizyon olucam

Çok geçmiş olsun,üzüldüm adına..

Son düzenleme:
arkadaşlar diğer insanların deneyimleri sizi korkutmasın. herkesin bünyesi farklı, ameliyata vereceği tepki de farklı olacaktır. elbette okuyun, bilin ama bende de bu olur mu diye vazgeçmeyin. doktorun önceki işleri size şeklin aşağı yukarı nasıl olacağına dair fikir verecektir; doktorunuzun estetik anlayışına göre yüzünüze en uyumlu şekle karar vereceğini düşünüyorum.. ameliyattan önce isteğinizi detaylı bir şekilde anlatın, hatta resim gösterin. ne istediğinizi iyice anlasın. ben çok üstüne basa basa ifade etmedim kendimi, derdim sadece o çok bozuk halin giderilmesiydi ama şimdi keşke iyice bir anlatsaymışım diyorum çünkü o imrendiğim burunlardan olmadı. yüzüme çok yakıştığını söylüyorlar doğal da duruyormuş ama işte madem o kadar zahmete katlandık bari çok memnun olsaydım diye düşünüyor insan. nefes alışım ameliyattan önce çok problemliydi şimdi çok çok iyi. bantlar ilk çıktığında o şiş suratı ve burnu görünce pişman olunuyor evet. ama ne olursa olsun önceki haline göre tercih edilir bir şekil oluyor. sürekli acaba burnuma mı bakıyorlar düşüncesinden kurtulmak insana çok iyi geliyor. neticede ameliyat çok zahmetli denemez ilk bir hafta problem yaşıyorsunuz ama yıllarca aynada mutsuz olmanın yanında benim için 1 haftanın zerre önemi yok.

arkadaşlar ben de ailemi zar zor ikna ettim. İnşallah kötü sonuçlarla karşılaşmam.

Back
X