Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz? burnum yamuk yani ben öyle görüyorum ve ameliyat olalı 15 gün oldu şişlikten dolayı yamuk görünebilme ihtimali olabilir mi
?
arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz? burnum yamuk yani ben öyle görüyorum ve ameliyat olalı 15 gün oldu şişlikten dolayı yamuk görünebilme ihtimali olabilir mi
?
korktum bende yaa olan herkesin bi sorunu varr off bide her an burnu kollamak darbe almasın die böyle yaşamak çok zor olsa gerek...
Evet canım zor kalabalıklarda resmen elimi burnuma siper yapıyorum. Üstümü değiştirirken kıyafetlerim burnuma değmesin diye savaş veriyorum. kaydirigubbakcemile3 Uyku arasında elimi çarpıyorum bazen çok acıyo mafoldumben ama olsun değer iyiki yaptırmışım:kedi:
iyiki yaptırmışım demen herşeyden önemli işte gerçekten insanın özgüveni geliyosurr bende şubat ayında yaptırıcam hala dr araştırmasındayımm sen kime yaptırdın canımm:asigim:
Hasan Hüseyin Ceylana yaptırdım ben canım.
Tatlım resimlerine baktım çok güzel olmuş burnun dr undan memnunsun dimi ben kararsızım hala dr konusunda sen nasıl karar verdin şuan şikayetin varmı?:sm_confused:
memnunum tek şikayetim var oda kemikte pürüzler var dokunduğumda hisediyorum :sinifsinif: Ben çok doktor araştırması yapmadım tanıdıklarımızın tavsiyesiyle gittim.
bütün ameliyat olanlar bu kemikteki pürüzleri hissediyorum demiş yaa herhalde törpü yapılırken mi kalıyo o pürüzler anlamadım :sinifsinif:
kıslar benm ameliyattan sonra 3. günde yanaklarım sarktıı aşaı doooru hepsii. önden bakınca yüzüm sarkık bi köpek türü varya aynı ona benziorum...bu sorun herkeste varmı yoksa sadece bendemi oldu ariiimiii dr yii sorsam saçma olurmuu?gözlerimdeki şişler filan indi morarmada olmadı nerdeyse ama yanaklarım bariz bi şeklde sarktıı...acaba uyuma pozisyonumdan olabilirmi?
kıslar benm ameliyattan sonra 3. günde yanaklarım sarktıı aşaı doooru hepsii. önden bakınca yüzüm sarkık bi köpek türü varya aynı ona benziorum...bu sorun herkeste varmı yoksa sadece bendemi oldu ariiimiii dr yii sorsam saçma olurmuu?gözlerimdeki şişler filan indi morarmada olmadı nerdeyse ama yanaklarım bariz bi şeklde sarktıı...acaba uyuma pozisyonumdan olabilirmi?
Kesin, %100, tereddütsüz cevap veriyorum: GEÇECEK. 15. günde bu görüntüden eser kalmaz (biraz yanaklarınızda ödem olur yine ama aşağı doğru sarktıracak kadar değil. O da 1 aya geçer)