- Konu Sahibi EU3
selam
ee sen ameliyat oldun mu yoksa olacakmisin daha?
oldum cnm ben bayramın ilk günü 1 ayım dolacak:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam
ee sen ameliyat oldun mu yoksa olacakmisin daha?
oldum cnm ben bayramın ilk günü 1 ayım dolacak:lepi:
geçmiş olsun canım.. agrı olması norml degıl 3 ay olmuşş doktorun kımdi?
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 5 ay önce septoplasti ameliyatı oldm estetik amaçlı değildi ama estetikle aynı işlemlerden geçti burnum kemerliydi biraz düzeltilmiş ilk başlarda herşy yolunda gibiydi ama doktoruma 2.ay kontrolüne gittiğimde kemik bırakmışz dedi 2 ay sonra gel 20 dakikada törpüleym dedi ama ben o an yıkıldm tabii şimdi adam akıllı gerçktn bu konuda uzmanlaşmş bir doktor arıyorm nee oluuur bana yardııım edin ankarada gerçktn bu işi parayı ikinci plana atarak hastanın mutluluğunu düşünerek yapan bir doktor tanıyorsnz bana bilgi verin şimdiden tşkler..
bnmde 4 ay bıtıyo hala burnumda elledgmde kemık gelıyo elıme burun delıklerm ıc sımetrık deıl duzlır andım am abırı kucuk bırı buyuk burnumn ucudafare buırnu ucu gıbı havada çook pişmanm en ıyı doktorada gıtsek demekkı sorunlar cıkablıyo bn hıc begenmıyorum tekar olucam ama doktor arastırıyorum revızyonda tavsıye e3deblcegnz doktorar vbarmı ozllkle basından gecenler olmus olan arkdslar tavsıye edeblrmısnz
gecmis olsun doktorunuz kimdi?
benimde deliklerim esit degil ayni dert bendede var doktoruma sordugumda ise burnumun derisi kalinmis !simdi ise kiziyorum cünkü bunlari ameliyattan önce söylememisti bana herneyse olan oldu artik.!!
ben nazim cerkezle görüsecem,yakup avsar,emre ilhan ve coskun levent tasciyla yani hepsinle uzun uzun görüsecem sanada tavsiye ederim en iyisi yüz yüze görüsmek internette fazlada güvenme...
gülaycım sen tekrar ameliyat oldun sorunun düzeldi mi ankrada bir sürü iyi isim war kararsızım ama nebil bozdoğan war aklımda ne kadara yapıyo onu da bilmiyorm herkes farklı bi fyat söyledi benmde okul ara verince ameliyat olmam lazım çünkü kemik kaldığı için sağ tarafmdn nefes alamıyorm tabi işin birde maddi boyutu var benim ilki estetik olmadığı için pahalı değildi yani milyarlar yoktu işin içinde şimdi nasıl olacak bilmiyorm
benımde 1 sene oldu burun delıklerım aynı degıl burun ucu buyuk banada aynı dedı burun derısı kalınmiş halbukı başka dr gıttım görüüşmeye burun derısı kalın degılmiş benım oyle dedı şimdi tekrar olcagım bende dr araştırmasındayım aklımda bı ısım var hep gönlu m ondan yana hııslerımde bu yönde
ya kızlar benim de burnum kemerliydi ameliyattan önce şimdi burnumun kemer bölümünün eti çok kalın resmen iki parmağımın arasında tutuluyor normal mi bu aynı durumda olan varmı burnun etinin kemikle yapışık olacak kadar gergn olması gerekmiyor mu ?
cnm nasıl yani ben anlamadımm :uhm:
ya kızlar benim de burnum kemerliydi ameliyattan önce şimdi burnumun kemer bölümünün eti çok kalın resmen iki parmağımın arasında tutuluyor normal mi bu aynı durumda olan varmı burnun etinin kemikle yapışık olacak kadar gergn olması gerekmiyor mu ?
yani sanki burnumu saran cilt sanki burnumun üstüne bi beden büyük anlatabildim mi bilmiyoum hani önceden kemer vardı ya ozaman gergindi şimdi kemer gidince burnumun eti bollaştı
,,aman nasıl anlatılırki bu ebrucum yaa burnumun etini iki parmağımın arasında tutabiliyorum yani (kemer olan kısmını) acaba bu geçecekmi diyorum ?? seninkide baya kermerliydi mesela senin ki nasıl ?