Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr yusuf can beye oldum cnm, estetik amaçlı oldum ben sorunum yoktu yani
kalın derili olmam şişliklerimin geç inmesine neden oluyomuş ve de fazla ödemim olmuş

Burun derisi:

Deri kalınlığı ve yağ içeriği sonucu etkiler. Kalın bir kumaş nasıl altındaki şekli yansıtamakta yetersiz kalırsa, kalın burun derisi de altında yapılan kemik ve kıkırdak cerrahisini aynı oranda göstermez. Bu durumda kalın ve yağlı derili hastalarda burnu küçülten cerrahi yerine hacmi koruyan, hatta kumaşı geren, dengeli bir burun oluşturmayı hedefleyen cerrahi girişim yapılmalıdır.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 5 ay önce septoplasti ameliyatı oldm estetik amaçlı değildi ama estetikle aynı işlemlerden geçti burnum kemerliydi biraz düzeltilmiş ilk başlarda herşy yolunda gibiydi ama doktoruma 2.ay kontrolüne gittiğimde kemik bırakmışz dedi 2 ay sonra gel 20 dakikada törpüleym dedi ama ben o an yıkıldm tabii şimdi adam akıllı gerçktn bu konuda uzmanlaşmş bir doktor arıyorm nee oluuur bana yardııım edin ankarada gerçktn bu işi parayı ikinci plana atarak hastanın mutluluğunu düşünerek yapan bir doktor tanıyorsnz bana bilgi verin şimdiden tşkler..

kıslar benm ameliyattan sonra 3. günde yanaklarım sarktıı aşaı doooru hepsii. önden bakınca yüzüm sarkık bi köpek türü varya aynı ona benziorum...bu sorun herkeste varmı yoksa sadece bendemi oldu ariiimiii dr yii sorsam saçma olurmuu?gözlerimdeki şişler filan indi morarmada olmadı nerdeyse ama yanaklarım bariz bi şeklde sarktıı...acaba uyuma pozisyonumdan olabilirmi?

geçmiş olsun canım.. agrı olması norml degıl 3 ay olmuşş doktorun kımdi?

slm cnm,Doktorumdan cok memnunum aslinda,beni bitiren agrilar ve nedeni hala bilinemiyor.Ben Kayseri de plastik cerrahi de yaptirdim.Bu iskence gibi cektigim agrilardan dolayi pismanlik duyoyorum.Benim gibi agrili geciren arkadaslar varmi acaba ne onerirler.:nazar:

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 5 ay önce septoplasti ameliyatı oldm estetik amaçlı değildi ama estetikle aynı işlemlerden geçti burnum kemerliydi biraz düzeltilmiş ilk başlarda herşy yolunda gibiydi ama doktoruma 2.ay kontrolüne gittiğimde kemik bırakmışz dedi 2 ay sonra gel 20 dakikada törpüleym dedi ama ben o an yıkıldm tabii şimdi adam akıllı gerçktn bu konuda uzmanlaşmş bir doktor arıyorm nee oluuur bana yardııım edin ankarada gerçktn bu işi parayı ikinci plana atarak hastanın mutluluğunu düşünerek yapan bir doktor tanıyorsnz bana bilgi verin şimdiden tşkler..

cok gemic olsun..bende 2 sene önce ameliyat oldum ameliyatdan 2 ay sonra hersey ortaya cikmisti kemerim tam alinmamis sol tarafimda cökük duruyordu...sana tavsiyem cok iyi arastir internete fazlada güvenme burda bazi arkadaslar ankarada sana doktorlar tavsiye edebilir git hepsinle yüz yüze görüs derim ve hemen ani kararda verme...

bnmde 4 ay bıtıyo hala burnumda elledgmde kemık gelıyo elıme burun delıklerm ıc sımetrık deıl duzlır andım am abırı kucuk bırı buyuk burnumn ucudafare buırnu ucu gıbı havada çook pişmanm en ıyı doktorada gıtsek demekkı sorunlar cıkablıyo bn hıc begenmıyorum tekar olucam ama doktor arastırıyorum revızyonda tavsıye e3deblcegnz doktorar vbarmı ozllkle basından gecenler olmus olan arkdslar tavsıye edeblrmısnz

bnmde 4 ay bıtıyo hala burnumda elledgmde kemık gelıyo elıme burun delıklerm ıc sımetrık deıl duzlır andım am abırı kucuk bırı buyuk burnumn ucudafare buırnu ucu gıbı havada çook pişmanm en ıyı doktorada gıtsek demekkı sorunlar cıkablıyo bn hıc begenmıyorum tekar olucam ama doktor arastırıyorum revızyonda tavsıye e3deblcegnz doktorar vbarmı ozllkle basından gecenler olmus olan arkdslar tavsıye edeblrmısnz

gecmis olsun doktorunuz kimdi?
benimde deliklerim esit degil ayni dert bendede var doktoruma sordugumda ise burnumun derisi kalinmis !simdi ise kiziyorum cünkü bunlari ameliyattan önce söylememisti bana herneyse olan oldu artik.!!

ben nazim cerkezle görüsecem,yakup avsar,emre ilhan ve coskun levent tasciyla yani hepsinle uzun uzun görüsecem sanada tavsiye ederim en iyisi yüz yüze görüsmek internette fazlada güvenme...

ya kızlar benim de burnum kemerliydi ameliyattan önce şimdi burnumun kemer bölümünün eti çok kalın resmen iki parmağımın arasında tutuluyor normal mi bu aynı durumda olan varmı burnun etinin kemikle yapışık olacak kadar gergn olması gerekmiyor mu ?

gecmis olsun doktorunuz kimdi?
benimde deliklerim esit degil ayni dert bendede var doktoruma sordugumda ise burnumun derisi kalinmis !simdi ise kiziyorum cünkü bunlari ameliyattan önce söylememisti bana herneyse olan oldu artik.!!

ben nazim cerkezle görüsecem,yakup avsar,emre ilhan ve coskun levent tasciyla yani hepsinle uzun uzun görüsecem sanada tavsiye ederim en iyisi yüz yüze görüsmek internette fazlada güvenme...

benımde 1 sene oldu burun delıklerım aynı degıl burun ucu buyuk banada aynı dedı burun derısı kalınmiş halbukı başka dr gıttım görüüşmeye burun derısı kalın degılmiş benım oyle dedı şimdi tekrar olcagım bende dr araştırmasındayım aklımda bı ısım var hep gönlu m ondan yana hııslerımde bu yönde

gülaycım sen tekrar ameliyat oldun sorunun düzeldi mi ankrada bir sürü iyi isim war kararsızım ama nebil bozdoğan war aklımda ne kadara yapıyo onu da bilmiyorm herkes farklı bi fyat söyledi benmde okul ara verince ameliyat olmam lazım çünkü kemik kaldığı için sağ tarafmdn nefes alamıyorm tabi işin birde maddi boyutu var benim ilki estetik olmadığı için pahalı değildi yani milyarlar yoktu işin içinde şimdi nasıl olacak bilmiyorm

gülaycım sen tekrar ameliyat oldun sorunun düzeldi mi ankrada bir sürü iyi isim war kararsızım ama nebil bozdoğan war aklımda ne kadara yapıyo onu da bilmiyorm herkes farklı bi fyat söyledi benmde okul ara verince ameliyat olmam lazım çünkü kemik kaldığı için sağ tarafmdn nefes alamıyorm tabi işin birde maddi boyutu var benim ilki estetik olmadığı için pahalı değildi yani milyarlar yoktu işin içinde şimdi nasıl olacak bilmiyorm

hayir canim beni tekrar ameliyat olmadim daha!arastiriyorum almanyada yasadigim icin doktorlarla görüsemüyorum yüz yüze..liste yapip doktorlarla tek tek görüsmeyi düsünüyorum seneye ama ginede korkuyorum...fiyatlari bilmiyorum her doktor ayri fiyat uyguluyo ama iyi cerraha gitmeyi düsünüyorsan hele hele revizyon ameliyatiysa bi kac milyar tutar!ankarada fazla bildigim doktor yok reha yavuzer,nebil bozdogan ve zühtü demirde ankarada heralde yanilmiyorsam forumu incele..

benımde 1 sene oldu burun delıklerım aynı degıl burun ucu buyuk banada aynı dedı burun derısı kalınmiş halbukı başka dr gıttım görüüşmeye burun derısı kalın degılmiş benım oyle dedı şimdi tekrar olcagım bende dr araştırmasındayım aklımda bı ısım var hep gönlu m ondan yana hııslerımde bu yönde

aynen burun ucumu etli birakti delikler desen biri saga biri sola bakiyor ;)
benim anladigim kadariyla burun derisi kalin olan hastalarda ameliyat zorlasiyormus yani
daha fazla deneyim ve el becerisi istiyormus ne kadar dogru bilmiyorum...

sen kime olmustun ve simdi hangi doktoru düsünüyorsun?

ya kızlar benim de burnum kemerliydi ameliyattan önce şimdi burnumun kemer bölümünün eti çok kalın resmen iki parmağımın arasında tutuluyor normal mi bu aynı durumda olan varmı burnun etinin kemikle yapışık olacak kadar gergn olması gerekmiyor mu ?

cnm nasıl yani ben anlamadımm :uhm:

cnm nasıl yani ben anlamadımm :uhm:

yani sanki burnumu saran cilt sanki burnumun üstüne bi beden büyük anlatabildim mi bilmiyoum hani önceden kemer vardı ya ozaman gergindi şimdi kemer gidince burnumun eti bollaştı
,,:Daman nasıl anlatılırki bu ebrucum yaa burnumun etini iki parmağımın arasında tutabiliyorum yani (kemer olan kısmını) acaba bu geçecekmi diyorum ?? seninkide baya kermerliydi mesela senin ki nasıl ?

burun derisi kalin mi senin?

yani sanki burnumu saran cilt sanki burnumun üstüne bi beden büyük anlatabildim mi bilmiyoum hani önceden kemer vardı ya ozaman gergindi şimdi kemer gidince burnumun eti bollaştı
,,:Daman nasıl anlatılırki bu ebrucum yaa burnumun etini iki parmağımın arasında tutabiliyorum yani (kemer olan kısmını) acaba bu geçecekmi diyorum ?? seninkide baya kermerliydi mesela senin ki nasıl ?

hmm simdi biraz anlar gibi gibi oldum :D
ya bende o kısmı iki parmagımın arasında tutabiliyorum ama fazlalık var gibi degil öyle cok da bir deri gelmiyor ama bu belki cilt tipiyle de alakalı olabilir hani bazı ciltler sıkıdır bazısı daha gevsek yumusaktır fln gibi bilemiyorum ki

kızlar yaa bende ameliyat olldumm 15 gün oldu suratım da bi ton sivilce. sivilce neyse de burunmda hafif yamukluk var kaç gündür bunu dert ediyorum bazı akşamlar oturup ağlayasım geliyor kimse farketmiyor o yamukluğu ama ben farkediyorum o kadar emek o kadar para sonuç yamuk burun:(((((

Back
X