Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Burnum kesinlikle eski halinden daha iyi. Ama nasıl desem bi hamlık var suratımda, eski oturmuş mimikler, bakışlar, gülüş yok gibi. Dediğin gibi bir şeyler yanlış, eksik gibi.. benim yaklaşık iki ay olacak belki daha oturmadı o yüzden böyledir diye düşünüyorum, ama eski fotolarıma baktığımda o sıcaklığın olmadığını farkediyorum. Ha bugün ki aklım olsa gene ameliyat olurdum, çünkü burnumu takıntı hale getirmiştim ben. Ama ben eski yüzümün düzgün burunlu hali olcam diye düşünürdüm hep. Tam öyle olmuyor. Bence çok takıntı yapılmamışsa burun estetiğine fazla özenmemek lazım. Artıları kadar eksileri de var çünkü... Eksilerin ağır bastığı durumlarda yapılmalı, yoksa mutsuz olur insan :)

aynen katılıyorum sizlere kızlar benım oncekı halım kotu degıldı kendı kendıme kaşindım oldum ve o eskı bakişlar yok ben hala alişamadım bu halıme 1 sene oldu nerdeyse .. yanı ben pişmanım oldugumaaa burun aemlıyatıı cok buyuk problemı olmayanlar olmasın bence bu amelıyatıı

ya benim pek sorunum olmadi ben 1. ameliyatimda güzel olsunda ne olursa olsun diodum hic acir falan ummuodum ama ameliyattan ciktim öyle bi agriydiki o yasayanlar bilir ancak ve sonuc berbat burnum yamuk 4 ay sora 2.yi oldum acirmi hissi kaybolmustu cünkü 4 ay icin de ilk ameliyatin acisini unutmustum vee 2. ameliyat oldum inanilmaz bir agri daha 3 gün icinde toparlandim bir hafta sora morluklar yok oldu 7. gün alci cikti üstüne bant geldi birkac gün sonra banlari aldim ve tip-top ne morluk ne bir iz sadece yüzüm ve burnum acaip sisti ve gittikce burnum düsüyor nedense ilk alci ciktii anda cok gsldi ama simdi hic begenmiyorum 1 senenin dolmasini bekliorummafoldumben

kızlar bugün 10. günümdü ve çok başım dödü , sizde de ameliyat sonrası baş dönmeleri oldumu ve sebebi ne olabilir acaba:sinifsinif:

kızlar bugün 10. günümdü ve çok başım dödü , sizde de ameliyat sonrası baş dönmeleri oldumu ve sebebi ne olabilir acaba:sinifsinif:

evet canım bende de aynı dert vardı baş dönmeleri oluyordu hatta yemek yerken bazen mide bulantısı oluyordu ama ameliyatın 2. ve 3. haftalarından sonra birşeyin kalmıyor geçiyor narkozun etkisinden kaynaklanıyor galiba :bbo::bbo:

dreamlover bas dönmesi normal anesteziden kaynaklı, bende de bir süre oldu sonra geciyor

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum,yandan hiç bi problem yok ancak önden bakınca sağ tarafımda kemiğin alındığı bölgede sanki hala kemik var yamuk gibi geliyor,doktor şişlik inince bakarız dedi ama :S moralimi çok bozuyor ..bi burun deliğiyle öteki aynı değil yani biri daha küçük diğeri daha büyük..böyle sorunlar yaşayan oldu mu hiÇ?

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum,yandan hiç bi problem yok ancak önden bakınca sağ tarafımda kemiğin alındığı bölgede sanki hala kemik var yamuk gibi geliyor,doktor şişlik inince bakarız dedi ama :s moralimi çok bozuyor ..bi burun deliğiyle öteki aynı değil yani biri daha küçük diğeri daha büyük..böyle sorunlar yaşayan oldu mu hiç?

daha erken 3 ay olmuş ama delıkler farklıysa fazla bı degısım olmaz burun delıklerınde zaman gectıkçe çunku bendede vardı ılk zamanlar ve hala aynı değişim olmadı

Kızlar ya sabahları burnuma dokunduğumda inanılmaz ağrı oluyo doktor masaj verdi ağrısından yapamıyorum bazen sizde de oluyo mu ?

karıncalanma bende de oluyordu ama artık gecti. simdi sadece masaj yaparken agrı var. o da zamanla gececekmiş

ya kızlar 15, gündeyim dün bandajım alındı
ama çok mutsuzum:gitme:
alçım alındığında beğenmiştim şeklini boyunu ama şimdi sanki büyümüş
koskocaman bi burnum oldu
aynaya bakarken ağlama krizine giriyorum:gitme:
delircek gibi oluyorum
ne olur biri beni bunların şiş olduğuna inandırsın hepsi geçicek desin:teselli:

burdan okuyodum ameliyat olmadan önce şişlik olaylarını
ama sanki ben farklıydım
benim burnum şişmeyecekti hiç, çok güzel olucaktı:bbo:
ama öle olmuyo işteeeeeeeeeeee
eski bunumu aramak istemiyorum bennn
ne kadar zaman sonra iner ve indiğinde ne kadar küçülür ne olur kızlar yardım edinnnakannehir

bandajın alındıktan sonra hava alan burnun tabiki şişmesi normal.zamanla geçiyor.ama çok ağır bi değişim.sabretmen lazım..benim 3 ay oldu hala şiş yerleri var.doktorumla sürekli görüşüyoruz şişler 3 ay için bile olsa erken diyor inmez diyor..en az 6 ay sonra tam şeklini almaya başlar.incelir ve hafif burun sarkabilir.kalkıklık biraz düşebilir.

Kızlar ya sabahları burnuma dokunduğumda inanılmaz ağrı oluyo doktor masaj verdi ağrısından yapamıyorum bazen sizde de oluyo mu ?

benimde aynı sabahları burnum taş gibi oluyor acıyor ama masajla elledikçe yumuşuyor ama sonra yine zaman geçince taş gibi sertleşiyor ve acıyor dokununca..

delircek gibi oluyorum

ama sanki ben farklıydım
ne kadar zaman sonra iner ve indiğinde ne kadar küçülür ne olur kızlar yardım edinnnakannehir

öncelikle sakin olmalısın.bu sürecin geçici bi süreç olduğunu düşün ve çok sık aynaya bakma.baktıkça büyürrr...aynı süreci bende atlattım halada öyle.ama ilk haline oranla baya bi düzelme var.ama benim yinede burun ucumda hafifi bi asimetri var onuda 3 ay sonra ufak bi rötüşle düzelticek doktorum.sakin ol ve bekle..eger asimetrik bi görünümü yoksa şişliklerden hiç korkma.mutlaka inicek..bunu herkez atlattıı..sende atlatıcaksın..bi süre kendinle ilgilenme kendini bişeylere ver meşgul ol kii zaman çabuk geçsin.bi bakmışsın zaman su gibi geçmiş şişler inmiş azalmışş..böyle düşün..o zaman atlatırsın bu psikolojiyi canımm.

delircek gibi oluyorum

ama sanki ben farklıydım

cnmm coook normal, sabretmen lazımm

bandajın alındıktan sonra hava alan burnun tabiki şişmesi normal.zamanla geçiyor.ama çok ağır bi değişim.sabretmen lazım..benim 3 ay oldu hala şiş yerleri var.doktorumla sürekli görüşüyoruz şişler 3 ay için bile olsa erken diyor inmez diyor..en az 6 ay sonra tam şeklini almaya başlar.incelir ve hafif burun sarkabilir.kalkıklık biraz düşebilir.

benimde aynı sabahları burnum taş gibi oluyor acıyor ama masajla elledikçe yumuşuyor ama sonra yine zaman geçince taş gibi sertleşiyor ve acıyor dokununca..
benide burun ucum çok sert, kıkırdak konmuş sanırım ondan, bide baya acıyo dokunduğumda

öncelikle sakin olmalısın.bu sürecin geçici bi süreç olduğunu düşün ve çok sık aynaya bakma.baktıkça büyürrr...aynı süreci bende atlattım halada öyle.ama ilk haline oranla baya bi düzelme var.ama benim yinede burun ucumda hafifi bi asimetri var onuda 3 ay sonra ufak bi rötüşle düzelticek doktorum.sakin ol ve bekle..eger asimetrik bi görünümü yoksa şişliklerden hiç korkma.mutlaka inicek..bunu herkez atlattıı..sende atlatıcaksın..bi süre kendinle ilgilenme kendini bişeylere ver meşgul ol kii zaman çabuk geçsin.bi bakmışsın zaman su gibi geçmiş şişler inmiş azalmışş..böyle düşün..o zaman atlatırsın bu psikolojiyi canımm.

cnmm coook normal, sabretmen lazımm

saolun kızlar, ,inşallah dediğiniz gibi iner bi süre sonra:Saruboceq:

ebru arkadaşımız güzel bir topic açmış sağolsun..ameliyatı düşünen biz arkadaşlar bu konuda bilgilendiriliyoruz ki yaşanan hiç bişi süpriz olmasın..ama tabe sizlerin mesajlarını okudukça ben sanırım vazgeçicem zaten içime sinen bir doktor da bulamadım(izmir'de) ankara ve istanbul da ameliyat olma gibi bi şansım yok şimdilik..yok yok ben sanırım yapamıcam :( en büyük korkularımdan bitanesi burun ucu önden görünüşü farklı yada gene düşük olursa ben dayanamam ve çevreden gelecek tepkileri de kaldıramam bir de sivilce problemi ..Allah korusun ondan da çok korkuorum yaşamak istemiyorum öle bir durumu benim cildim de acayip hassastır ..sanırım bu iş bana göre değil..hepinize geçmiş olsun..umarım hepiniz memnun kalırsınız..

Back
X