E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Bazen ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Burnum kesinlikle eski halinden daha iyi. Ama nasıl desem bi hamlık var suratımda, eski oturmuş mimikler, bakışlar, gülüş yok gibi. Dediğin gibi bir şeyler yanlış, eksik gibi.. benim yaklaşık iki ay olacak belki daha oturmadı o yüzden böyledir diye düşünüyorum, ama eski fotolarıma baktığımda o sıcaklığın olmadığını farkediyorum. Ha bugün ki aklım olsa gene ameliyat olurdum, çünkü burnumu takıntı hale getirmiştim ben. Ama ben eski yüzümün düzgün burunlu hali olcam diye düşünürdüm hep. Tam öyle olmuyor. Bence çok takıntı yapılmamışsa burun estetiğine fazla özenmemek lazım. Artıları kadar eksileri de var çünkü... Eksilerin ağır bastığı durumlarda yapılmalı, yoksa mutsuz olur insan :)
aynen katılıyorum sizlere kızlar benım oncekı halım kotu degıldı kendı kendıme kaşindım oldum ve o eskı bakişlar yok ben hala alişamadım bu halıme 1 sene oldu nerdeyse .. yanı ben pişmanım oldugumaaa burun aemlıyatıı cok buyuk problemı olmayanlar olmasın bence bu amelıyatıı