Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zoia sen de mi benim gibirevizyon düşünenlerdensin.resimlerimin son halini ekleyince bana hak vericeksiniz..hiç bi değişim yok burun şeklimde derim kalınmış diye şişlerin bile yan kısımdan idiği yok böyle yanağımdan çizgi halinde şişlik iniyor özellikle bi taraf daha fazla şiş..yan kısımlar

burun ucundan tekrar ameliyat olan arkadaşlara nasıl ulaşırım ben ??? acaba yeni bi konumu açşam tıpikten naayım arkadaşlar fikir verin yaa

arkadaşlar ben ameliyatımın 17.günü işe dönmek zorundayım mağazada çalışıyorum mavi jeansde 17.günden sonra bi sorun olmaz dimi çalışmamda sonuçda hep ayakta olucam müşteriler felan:)

zoia senin kendi dr un mu yapacak revizyonu? eskisinden sonra kaç ay geçti?

ben martta olmuştum cnm
zaman geçsin diye bekledim tabi buarada işede başladım birdaha gidemedim
sadece telde görüştüm dr umla söylemiştim düşme var gibi ucunda diye o da gel tekrar görüşelim dedi ama fırsat bulup gidemedim ama basit bi işlem demişti bana

zoia sen de mi benim gibirevizyon düşünenlerdensin.resimlerimin son halini ekleyince bana hak vericeksiniz..hiç bi değişim yok burun şeklimde derim kalınmış diye şişlerin bile yan kısımdan idiği yok böyle yanağımdan çizgi halinde şişlik iniyor özellikle bi taraf daha fazla şiş..yan kısımlar

cnm senin resimlerinde baktımda şimdi
şişlik var sanki ödem oluşmuş gibi tekrardan ameliyat olmazsın gerek yok bence şeklin çok güzel ve kavisini çok beğendim

cnm senin resimlerinde baktımda şimdi
şişlik var sanki ödem oluşmuş gibi tekrardan ameliyat olmazsın gerek yok bence şeklin çok güzel ve kavisini çok beğendim

TATLIM HAYIR ZATEN KAVİSTE YADA kalkıklık oranımla bi sorunum yok sadece burun ucum artık burun ucum demekten de bıktım ama naparsın işte burun ucum düzeleltilecek sadece.ben de bunu için soruyorum başlıbaşına sıfır bi ameliyat gibi uzun zor bişeymi bu müdahele ...yoksa kısa süren kolay bişeymi.düşünsene tekrar yat ameliyat ol ne zordu aynı narkoz falan tahlil yine istenmez heralde.lokal olur..

ebru_ebrucum ne zamandr giremiyordum başlığın çok güzel hayrlı olsun:)
geleyim benim hala devam eden dertlerime. 4. ayımdayım ve hala nefesim eskisi gibi değil üstelik ben nefes problemiyle ameliyat olmadım. gece yattığımda uyurken tiz sesler geliyor ki çok sessiz uyurdum eskiden (ablama sordum:))
burnumun ucunda üstte ne olduğu belli olmayan bi şişlik var ben de 6. ayı bekliyorum.
tırtıklar bende de mevcut geçeceğini de pek düşünmüyorum. zaten dışarıdan görünmediği için de çok dert etmiyorum.
ameliyatın şişliği, morarması geçiyo da bu bekleme işleri bitmek bilmiyo. sıkıntılı bir süreç, şu anda sonuç muhteşem olmasa da ben ameliyat olduğuma hiç pişman olmadım yerimseniben

sanırım seninde burun ucunda problem var.ne yapmayı düşünüyorsun.revizyon isticekmisin.ben de beklemedeyim.resimlerime bakabilirsin..

TATLIM HAYIR ZATEN KAVİSTE YADA kalkıklık oranımla bi sorunum yok sadece burun ucum artık burun ucum demekten de bıktım ama naparsın işte burun ucum düzeleltilecek sadece.ben de bunu için soruyorum başlıbaşına sıfır bi ameliyat gibi uzun zor bişeymi bu müdahele ...yoksa kısa süren kolay bişeymi.düşünsene tekrar yat ameliyat ol ne zordu aynı narkoz falan tahlil yine istenmez heralde.lokal olur..

senin doktorun ne açıklama yaptı tatlım

sadece şişlik değildiki sorunum burunum uçkısmından tam bi felaket eklicem fotolarımı bakarsınız.ama o şiş kısım biraz iner gibi oldu.yandan çok değil benim sorunum önden bakıldığında ucu yamuk yumuk burda ameliyat olmuş arkadaşların bazen açıp resimlerine bakıyorum.kimsede şekil bozukluğu yok sadece ödem açısından şikayetler görüyorum ama benim baya baya burun ucuma yamuk şekil verilmiş öyle kaynamış.kıkırdak yani.şişlik değil..kesinlikle hata var ..birde doktorum bana hiç burun kanadı yapmamış olanıda bozmuş dümdüz burunun ucunda burun kanadı kavislerim bile kalmamış hiç şekil verememişki ucuna yaa göz var nizam var ..

canım sen hiç dr unla görüştün mü? bakalım nasıl açıklayacak?

bende bunu soracaktım tam doktorun ne dedi bu duruma?
doktorum çok rahat biri ya hatta sosyetenin doktoru.uluslaarası ödüller almış bi prof ama gelgelelim ben burnumu beğenemiyorum.çünkübeğenilcek gibi olsa sevmeye çalışayım ama değilki.bi çocu k bile bu gün bakınca burnumdaki yamuk yumukluğu görebiliyorsa bi doktor nasıl baktığında çok güzel eskisinden güzel sen abartıyosun diyebilirki..gerçi insan olarak çok iyi biri doktorum cüneyt özek.inan çok rahat yaa abicim korkma üzülme sen diyor ne zaman yakınsam öyle diyor.yaparız bişeyler bende diyorum kiya negereğivardı bikerede düzgün yapsaydında bunca sıkıntılar 6 ay beklemeler ve tekrra ameliyat sıkıntısı falan olmasaydı değilmi..ama kendi hatasını örtbas ediyor bana diyorki derin inatçı..ben bunu anlamıyorum.ve hiç bi doktorun bariz bıçak hatasını örtbas etmek için eski burnudan iyidir demesi bana hiç doğru gelmiyor.inan güvenimide yitirdim.tekrar kendimi teslim ettiğimde hatasını düzeltecekmi yoksa dahamı beter edecekk??? 6 ay sonra düzelticem diyor ama şişlikte olabilir acele etme diyor
bence de sislik olabilir sislikler inince ucu düzelir belki, zaten beklemekten baska care yok bari bu kadar panik yapma, benm de burun ucum düzeltilecek düşük duruyor doktor 6. ayı bekleyelim dedi

bana lokalle düzeltiriz kolay bir operasyon olur dedi tabii ama seninki nasıl olur bilemem, ayrıca aynı doktora güvenip tekrar kendini emanet edebilmek de önemli, ben doktoruma güveniyorum ama sen güveniyor musun acaba bana pek güvenmiyormussun gibi geldi de yani tekrar problem cıksın istemem acıkcası

bende bunu soracaktım tam doktorun ne dedi bu duruma?

bence de sislik olabilir sislikler inince ucu düzelir belki, zaten beklemekten baska care yok bari bu kadar panik yapma, benm de burun ucum düzeltilecek düşük duruyor doktor 6. ayı bekleyelim dedi

bana lokalle düzeltiriz kolay bir operasyon olur dedi tabii ama seninki nasıl olur bilemem, ayrıca aynı doktora güvenip tekrar kendini emanet edebilmek de önemli, ben doktoruma güveniyorum ama sen güveniyor musun acaba bana pek güvenmiyormussun gibi geldi de yani tekrar problem cıksın istemem acıkcası

ebruuuuuuuu bak dövücem seni haaa senin burnun düşük falan değil, hiç oynatma :oklava:
çok güzel olmuş daha ne istiyosun delüü

arkadaşlar resimlerimi ekledım isteyenler profilimden bakabilirler.ama çok şişşşşşşşşş

:nazar:Ebrucum topic çok iyi olmuş öncelikle. Aklına ve yüreğine sağlık canıma.s.Zor olan ameliyet değilmiş ameliyat sonrasıymış vallaakannehir ben baya korkmuş ve ağlamıştım ameliyat günü,hatta çevremdekiler beni rahatlamaya çalışırken,doktoruma korkuyorum demiştim o da bana bende korkuyorum dedi,dedim ben korkuyorum da size noluyo,bende yapamamaktan korkuyorum demiştikaydirigubbakcemile3 herşey olup bittikten sonra anladım ki boşa korkmuş ve ağlamışım.çünkü sonrası daha fenaymış.çok ağrım olmuştu benim ki hala var bugun temizlik yapıodum annemle yere her eğildiğimde burnumun içinde iğne varmış gibi battı durdu.:sinifsinif:

6. haftamdayım bende,herkes gibi yandan beğeniyorum,önden tuhafıma gidiyo açıkcası.doktoruma da dedim bütün olarak baktığımda çok beğeniyorum ama dikkatimi ucuna verdiğimde dudak büküyorum:sm_confused: ama daha erken olduğu için tamda yorum yapamıyorum.

nefes konusunda benim burnumda pek iyi sayılmaz. bi bakıyorum fena değil,bi bakıyorum grip olmuşum gibi. özellikler geceleri genelde tutuluyo..inşallah geçici bi durumdur bu yani. telefonda konuşurken karşıdaki kişiler bana hayırdır hasta mı oldun diye soruyorlar,çünkü ağzıdan değil burnumda konuşuyo gibi oluyorum bazen.pzt günü bi arkadaşım da reha beye ameliyet oldu arkadaşlar şu anda çok iyi nefes alıyorum diyo:nazar: üstüne bana 2 günlük falan resimlerini attı öyle morluk falan da yok! ben canavar gibi olmuştumkaydirigubbakcemile3 sanırım bünyeyle alakalı olsa gerek. kimi nefes alıyo güselce kimi ise hala sorun yaşıyo.

benimde burun kanatlarım ucuna göre azcık daha yumuşak.sol burun kanadım biraz daha sert sağ tarafıma göre. o da heralde sol yanımda daha çok problem olduğu için olsa gerek.ama burun ucum taş gibi valla!

kızlar şişlikler geçtikçe burun ucu iniyor ay resimlerde bazen ucu düşük çıkıyo delircem bi sene sonra eskisi gibi olmaz inş :bbo:

ben onu sordum doktoruma şişler geçtikçe çekilcek yukarıya demişti bana canım. benim atel çıktığında ucu mucu yoktu valla sonradan şişti orası,bi garibime gidiyo,sorunca öyle dedi bana.inşallah öyledir.

inşallah inşallah kalkar yukarıya doğru yaaaaa

ebruuuuuuuu bak dövücem seni haaa senin burnun düşük falan değil, hiç oynatma :oklava:
çok güzel olmuş daha ne istiyosun delüü

cnm cok tsk ederim ama inan gülünce ve özellikle önden cok garip gözüküyor, doktorum bile dedi böyle dursun istemem burnun inmezse düzeltelim diye, tek benm düsüncem degil bu yani keske benm takıntım olsaydı mafoldumben

:nazar:Ebrucum topic çok iyi olmuş öncelikle. Aklına ve yüreğine sağlık canıma.s.Zor olan ameliyet değilmiş ameliyat sonrasıymış vallaakannehir ben baya korkmuş ve ağlamıştım ameliyat günü,hatta çevremdekiler beni rahatlamaya çalışırken,doktoruma korkuyorum demiştim o da bana bende korkuyorum dedi,dedim ben korkuyorum da size noluyo,bende yapamamaktan korkuyorum demiştikaydirigubbakcemile3 herşey olup bittikten sonra anladım ki boşa korkmuş ve ağlamışım.çünkü sonrası daha fenaymış.çok ağrım olmuştu benim ki hala var bugun temizlik yapıodum annemle yere her eğildiğimde burnumun içinde iğne varmış gibi battı durdu.:sinifsinif:

6. haftamdayım bende,herkes gibi yandan beğeniyorum,önden tuhafıma gidiyo açıkcası.doktoruma da dedim bütün olarak baktığımda çok beğeniyorum ama dikkatimi ucuna verdiğimde dudak büküyorum:sm_confused: ama daha erken olduğu için tamda yorum yapamıyorum.
cnm tsk ederim yaa keske olmasa derdimiz tasamız ama maalesef var işte :ecrin_bebek:

kızlar şişlikler geçtikçe burun ucu iniyor ay resimlerde bazen ucu düşük çıkıyo delircem bi sene sonra eskisi gibi olmaz inş :bbo:
yeni resim koysana cnm belki sana öyle geliyordur, ama valla kafaya takmamak lazım, en kötü minik bi operasyonla kaldırtılır cok üzme kendini kaydirigubbakcemile5

Ebru merhaba,

Bence de başlık süper olmuş, yazılan her şeyi okudum tecrübelendim sayende:) Benim burnum kemerli ve biraz uzundu, ameliyat olalı 3 hafta oldu. Ben burnumu beğendim aslında yani kendi başına buruna baktığımda tatlı duruyor. Ama benim yüz ifadem çok değişti. Özellikle uzaktan aynaya baktığımda kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Zorlamalarım sayesinde abimi ve en yakın arkadaşımı da konuşturabildim. Burnun güzel olmuş ama eskiden daha güzeldin dediler :sinifsinif: Burada ameliyat olmuş tüm arkadaşlara sormak istiyorum. Başlarda sizinde genel olarak yüzünüz çirkinleşmiş gibi geliyor muydu ve yüz ifadesi zamanla eski haline geri dönüyor mu?

Ebru merhaba,

Bence de başlık süper olmuş, yazılan her şeyi okudum tecrübelendim sayende:) Benim burnum kemerli ve biraz uzundu, ameliyat olalı 3 hafta oldu. Ben burnumu beğendim aslında yani kendi başına buruna baktığımda tatlı duruyor. Ama benim yüz ifadem çok değişti. Özellikle uzaktan aynaya baktığımda kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Zorlamalarım sayesinde abimi ve en yakın arkadaşımı da konuşturabildim. Burnun güzel olmuş ama eskiden daha güzeldin dediler :sinifsinif: Burada ameliyat olmuş tüm arkadaşlara sormak istiyorum. Başlarda sizinde genel olarak yüzünüz çirkinleşmiş gibi geliyor muydu ve yüz ifadesi zamanla eski haline geri dönüyor mu?

öncelikle tesekkur ederim canm amac zaten olmayanlar ve geriden gelenler icin tecrube kazandırmaktı, demekki baslık amacına ulasıyor ne güzel
simdi soruna geleyim, benim de aynen dedigin gibiydi, ben ilk 1.5 ay fln cok agladım cok kötü oldum diye, burnum tek basına güzel gözüküyor ama yüze bütün olarak bakınca hic begenmiyordum, tabii bunda en önemli etken yüzünün şiş olması, burunda şiş tabii ama yüz normal olsa burun o kadar sırıtmaz, ama düşünsene yüzün senin o eski yüzün degil ki, yani o yeni burun eski yüzüne monte edilmedi ki, daha 3 hafta olmuş yüzün şiş, kaş aran şiş, gözlerin ayrık duruyordur daha, burnun şiş, yüzünde mimik yoktur ifaden donuk, sonra dudak aran şiş, bu şişlikler yüzüne eblek bi ifade veriyor, yani böyle olması çoook normal, bunlar normale dönünce yüzün güzelleşmiş görünecek, benm 4.5 ay oldu artık insanlar bana güzelleşmeye başladın diyorlar, eskiden demiyorlardı çünkü ben ben degildim, bu ameliyatta burun direk monte edilmedigi için tüm yüz etkileniyor yani moralini hiiç bozmaa cnm, tam olarak eski halime ne zmn döndüm hatırlamıyorum ama 1.5 aydan sonra yavas yavas düzelmeye baslıyor ve mesela suan iyice oturmaya basladı, bu işin en önemli ve zor kısmı sabır canım sabret, bir de benden tavsiye bu ameliyatı olmamış ve bilmeyen insanlardan şu dönemde cok da fazla fikir alma :D çünkü anlamadıkları için bu sürecten moralini bozabilirler, sevgilerr a.s.

öncelikle tesekkur ederim canm amac zaten olmayanlar ve geriden gelenler icin tecrube kazandırmaktı, demekki baslık amacına ulasıyor ne güzel
simdi soruna geleyim, benim de aynen dedigin gibiydi, ben ilk 1.5 ay fln cok agladım cok kötü oldum diye, burnum tek basına güzel gözüküyor ama yüze bütün olarak bakınca hic begenmiyordum, tabii bunda en önemli etken yüzünün şiş olması, burunda şiş tabii ama yüz normal olsa burun o kadar sırıtmaz, ama düşünsene yüzün senin o eski yüzün degil ki, yani o yeni burun eski yüzüne monte edilmedi ki, daha 3 hafta olmuş yüzün şiş, kaş aran şiş, gözlerin ayrık duruyordur daha, burnun şiş, yüzünde mimik yoktur ifaden donuk, sonra dudak aran şiş, bu şişlikler yüzüne eblek bi ifade veriyor, yani böyle olması çoook normal, bunlar normale dönünce yüzün güzelleşmiş görünecek, benm 4.5 ay oldu artık insanlar bana güzelleşmeye başladın diyorlar, eskiden demiyorlardı çünkü ben ben degildim, bu ameliyatta burun direk monte edilmedigi için tüm yüz etkileniyor yani moralini hiiç bozmaa cnm, tam olarak eski halime ne zmn döndüm hatırlamıyorum ama 1.5 aydan sonra yavas yavas düzelmeye baslıyor ve mesela suan iyice oturmaya basladı, bu işin en önemli ve zor kısmı sabır canım sabret, bir de benden tavsiye bu ameliyatı olmamış ve bilmeyen insanlardan şu dönemde cok da fazla fikir alma :D çünkü anlamadıkları için bu sürecten moralini bozabilirler, sevgilerr a.s.

Beni ne kadar rahatlattığını tahmin bile edemezsin, çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ben yüzümün şişlerinin komple indiğini düşünüyordum, artık sonuç daha düzgün bir burun olur diyodum. Ama burun ne kadar güzel olursa olsun bu yüzde güzel durmayacak diye düşünüyodum. Hatta bütün keramet eski burnumdaymış diye düşünmeye başladım, çünkü aynaya baktıkça tıpkı anlattıtığın gibi eski bakışlar yok eski gülüş yok, saçmasapan eblek bir ifade var yalnızca akannehir
Ben sabretmeye razıyım yeter ki düzeleceğine emin olayım. Çünkü ben burnum hariç yüzümün geri kalan her şeyini, buna mimikler ve ifadeler dahil, çok severdim. Güzel burunlu çirkin bir kız olma ihtimali çok korkuttu beni.:sinifsinif:
Ama sen de böyle hissetmişsin ve şuan aynaya baktığında eski Ebruyu görebiliyorsan ben de sabırlı olursam eski Hayatı görebileceğim demek oluyor bu alkisalkisalkis

Back
X