öncelikle tesekkur ederim canm amac zaten olmayanlar ve geriden gelenler icin tecrube kazandırmaktı, demekki baslık amacına ulasıyor ne güzel
simdi soruna geleyim, benim de aynen dedigin gibiydi, ben ilk 1.5 ay fln cok agladım cok kötü oldum diye, burnum tek basına güzel gözüküyor ama yüze bütün olarak bakınca hic begenmiyordum, tabii bunda en önemli etken yüzünün şiş olması, burunda şiş tabii ama yüz normal olsa burun o kadar sırıtmaz, ama düşünsene yüzün senin o eski yüzün degil ki, yani o yeni burun eski yüzüne monte edilmedi ki, daha 3 hafta olmuş yüzün şiş, kaş aran şiş, gözlerin ayrık duruyordur daha, burnun şiş, yüzünde mimik yoktur ifaden donuk, sonra dudak aran şiş, bu şişlikler yüzüne eblek bi ifade veriyor, yani böyle olması çoook normal, bunlar normale dönünce yüzün güzelleşmiş görünecek, benm 4.5 ay oldu artık insanlar bana güzelleşmeye başladın diyorlar, eskiden demiyorlardı çünkü ben ben degildim, bu ameliyatta burun direk monte edilmedigi için tüm yüz etkileniyor yani moralini hiiç bozmaa cnm, tam olarak eski halime ne zmn döndüm hatırlamıyorum ama 1.5 aydan sonra yavas yavas düzelmeye baslıyor ve mesela suan iyice oturmaya basladı, bu işin en önemli ve zor kısmı sabır canım sabret, bir de benden tavsiye bu ameliyatı olmamış ve bilmeyen insanlardan şu dönemde cok da fazla fikir alma

çünkü anlamadıkları için bu sürecten moralini bozabilirler, sevgilerr a.s.