- Konu Sahibi EU3
kızlar bu ne ipi benden ip falan çıkmadı ..merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel ve sağlıklı bir burnumun olabilmesi için katlanmak zorundayım tabiki. Çabucak olup biter inşallah şükür ki yanımdalar.. Çok geçmiş olsun canım ..
sekerim gecmis olsun gule gule kullan ama ben senin burnunu bir turlu goremedim bende oldum 3 ay oldu 3 ay once senin yazilarini okuyodum bir kac kere ozeline de yazdim gore bilirmiyim diye malesef olmadi neyse gule gule kullan sorunlarin gecer umarimkızlar ameliyat olduk ama derdi tasası bitmiyor gercekten benim ameliyatımn üzerinden 4.5 ay gecti biliyorsunuz ama hala dert hala tasa, başka başlıklarda bahsedecegimize derdimizi tasamızı tek başlıkta toplayalım da ameliyat olacak arkadaslar bir başlık altında neler olabiliyor görsünler ona göre ameliyata karar versinler, hemde bizler sıkıntılarımızı kafamıza takılanları paylaşmış oluruz...
evet ben başlıyorum, 4.5 ay oldu hala tam olarak begenmiyorum, cildim yeni toparlanıyor ama göz altlarımda hafif sarılık kaldı gibi, burnum hala istedigim gibi kavisli degil sanırım bundan sonra da kavislenmez pek fazla, iki delik arası kıkırdak kısım sanki asagı dogru ya sislik umarım öyledir ve gecer ya da bu şekilde kaldı, 6. ayı bekliyorum, burnum hala tıkanıyor özellikle sag taraf ameliyat o delikten yapılmıs umarım ondandır, ve son olarak da burnumun üzerinde parmagımı gezdiriyorum girintili cıkıntılı böyle sanki bi yerde kemik var bi yerde bosluk var, sizde de öyle mi ya da sertlesmis et fln mı nedir acaba yoksa kemik mi kalmıs ne diyorsunuzz :uhm:
yok kız wireless den kaydirigubbakcemile3
kız başka bişeydendir o ağrı kaydirigubbakcemile3
sekerim gecmis olsun gule gule kullan ama ben senin burnunu bir turlu goremedim bende oldum 3 ay oldu 3 ay once senin yazilarini okuyodum bir kac kere ozeline de yazdim gore bilirmiyim diye malesef olmadi neyse gule gule kullan sorunlarin gecer umarim
Ebru merhaba,
Bence de başlık süper olmuş, yazılan her şeyi okudum tecrübelendim sayende:) Benim burnum kemerli ve biraz uzundu, ameliyat olalı 3 hafta oldu. Ben burnumu beğendim aslında yani kendi başına buruna baktığımda tatlı duruyor. Ama benim yüz ifadem çok değişti. Özellikle uzaktan aynaya baktığımda kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Zorlamalarım sayesinde abimi ve en yakın arkadaşımı da konuşturabildim. Burnun güzel olmuş ama eskiden daha güzeldin dediler :sinifsinif: Burada ameliyat olmuş tüm arkadaşlara sormak istiyorum. Başlarda sizinde genel olarak yüzünüz çirkinleşmiş gibi geliyor muydu ve yüz ifadesi zamanla eski haline geri dönüyor mu?
arkadaşlar ameliyatımdan 9 ay geçti,kokuları çok net alamıyorum.derin bi nefes almam lazım ki tam seçebileyim.benim durumumda olan var mı.
arkadaşlar ameliyatımdan 9 ay geçti,kokuları çok net alamıyorum.derin bi nefes almam lazım ki tam seçebileyim.benim durumumda olan var mı.
merhaba herkese..
msjları okudum da .. bende 18 haziran 2009 da oldum ameliyat..burnumda sola doğru olan bi yamukluk var ama =( sol taraftan harika duruyor.. ama sag taraftan bakınca ve karşısından bakınca sola doğru yamuk duruyor burnum.. sol taraf tamamen indi sağ tarafın ucunda şişlik var leblebi kadar onunla alakası olur muu ?
doktoruma soruyorum 6 aya kadar inicek diyor.. bekliycez diyor.. onun içi boş inicek merak etme ne et ne kemik diyor.. ama nerdeyse 4 ay olucak geçmedii
aynı olayı yaşayan var mıı ?
Kızlar merak ettiğim bişey var.Ameliyat sonrası özellikle göz çevresi şişenler(aşırı) inince deriniz eski halini aldı mı?Ben 16.5 ay önce ameliyat oldum ve son zamanda farkettim bunu yakından bakınca göz çevrem(alt ve üst)kırışık görünüyor.Sanki o şişleri tolere edememiş esnekliği gitmiş gibi(senağlama
AYNEN SENLE anı hisleri duyuyorum.uzaktan burnumu çekiçle ezmişler gibi duruyo.burun boyuncaBİ TUHAFLIK VAR.AMA TARİF EDİLMEZ bir tuhaf görüntü.burun ucu desen kesildiğioynandığı çok belli benimkinde.. belki psikolojik ama doğal burun hemen farkediliyor oynanmıştan.istediği kadar güzel olsun...