Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktoumsagöre basit bioperasyonmuş.yarım satte hatalar varsa düzeltirmş.ama morarma olmasada brun ucu kıkırdak bu ya mutlaka şişme olur.ve lokal anestezi dedi.

merhaba herkese..
msjları okudum da .. bende 18 haziran 2009 da oldum ameliyat..burnumda sola doğru olan bi yamukluk var ama =( sol taraftan harika duruyor.. ama sag taraftan bakınca ve karşısından bakınca sola doğru yamuk duruyor burnum.. sol taraf tamamen indi sağ tarafın ucunda şişlik var leblebi kadar onunla alakası olur muu ?
doktoruma soruyorum 6 aya kadar inicek diyor.. bekliycez diyor.. onun içi boş inicek merak etme ne et ne kemik diyor.. ama nerdeyse 4 ay olucak geçmedii :(
aynı olayı yaşayan var mıı ?

benim daha 1 ay oldu ama benzer sorun bende de var. bu hafta kontrole gidecem.

kızlar ameliyat olduk ama derdi tasası bitmiyor gercekten benim ameliyatımn üzerinden 4.5 ay gecti biliyorsunuz ama hala dert hala tasa, başka başlıklarda bahsedecegimize derdimizi tasamızı tek başlıkta toplayalım da ameliyat olacak arkadaslar bir başlık altında neler olabiliyor görsünler ona göre ameliyata karar versinler, hemde bizler sıkıntılarımızı kafamıza takılanları paylaşmış oluruz...

evet ben başlıyorum, 4.5 ay oldu hala tam olarak begenmiyorum, cildim yeni toparlanıyor ama göz altlarımda hafif sarılık kaldı gibi, burnum hala istedigim gibi kavisli degil sanırım bundan sonra da kavislenmez pek fazla, iki delik arası kıkırdak kısım sanki asagı dogru ya sislik umarım öyledir ve gecer ya da bu şekilde kaldı, 6. ayı bekliyorum, burnum hala tıkanıyor özellikle sag taraf ameliyat o delikten yapılmıs umarım ondandır, ve son olarak da burnumun üzerinde parmagımı gezdiriyorum girintili cıkıntılı böyle sanki bi yerde kemik var bi yerde bosluk var, sizde de öyle mi ya da sertlesmis et fln mı nedir acaba yoksa kemik mi kalmıs ne diyorsunuzz :uhm:
sekerim gecmis olsun gule gule kullan ama ben senin burnunu bir turlu goremedim bende oldum 3 ay oldu 3 ay once senin yazilarini okuyodum bir kac kere ozeline de yazdim gore bilirmiyim diye malesef olmadi neyse gule gule kullan sorunlarin gecer umarim

kız başka bişeydendir o ağrı kaydirigubbakcemile3

yok kız wireless den kaydirigubbakcemile3

sekerim gecmis olsun gule gule kullan ama ben senin burnunu bir turlu goremedim bende oldum 3 ay oldu 3 ay once senin yazilarini okuyodum bir kac kere ozeline de yazdim gore bilirmiyim diye malesef olmadi neyse gule gule kullan sorunlarin gecer umarim

cnm arkadaslık talebi göndermemissindir ya da ben kabul etmeyi unutmus fln olabilirim ben sana tekrar talep gönderiyorum görebilirsin, özel msjları da inan hic hatırlamıyorum her msja cevap veriyorum ama gözden kacmıs olabilir kusura bakma

Ebru merhaba,

Bence de başlık süper olmuş, yazılan her şeyi okudum tecrübelendim sayende:) Benim burnum kemerli ve biraz uzundu, ameliyat olalı 3 hafta oldu. Ben burnumu beğendim aslında yani kendi başına buruna baktığımda tatlı duruyor. Ama benim yüz ifadem çok değişti. Özellikle uzaktan aynaya baktığımda kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Zorlamalarım sayesinde abimi ve en yakın arkadaşımı da konuşturabildim. Burnun güzel olmuş ama eskiden daha güzeldin dediler :sinifsinif: Burada ameliyat olmuş tüm arkadaşlara sormak istiyorum. Başlarda sizinde genel olarak yüzünüz çirkinleşmiş gibi geliyor muydu ve yüz ifadesi zamanla eski haline geri dönüyor mu?

AYNEN SENLE anı hisleri duyuyorum.uzaktan burnumu çekiçle ezmişler gibi duruyo.burun boyuncaBİ TUHAFLIK VAR.AMA TARİF EDİLMEZ bir tuhaf görüntü.burun ucu desen kesildiğioynandığı çok belli benimkinde.. belki psikolojik ama doğal burun hemen farkediliyor oynanmıştan.istediği kadar güzel olsun...

Arkadaşlar ben de ayın yedisinde ameliyat oldum şişlikler ve morluklar 4.gün tamamen kayboldu ama alçı 10.gün alçıyı çıkardıktan sonra iki kaşımın arasında fenerbahçe stadı kadar kocaman şişlik vardı bu nezaman inecek nezaman nefes alabilicem ben kapalı teknikle ameliyat oldum hem septum hemde estetik ameliyat 2doktor girdi ameliyatıma tam 4saat sürdü .birde koku almakta zorluk çekiyorum bilen varsa bunun çözümünü bi yardımcı olsun.dr ların dediği doğrumu hergecen gün burun güzelleşiyomu bana herhafta diğer haftadan farklı olucak güzelleşicek burnun dedi gerçekten bu şişlikler nekadar sürede inecek kendimi aynada yabancı gibi hissediyorum

arkadaşlar ameliyatımdan 9 ay geçti,kokuları çok net alamıyorum.derin bi nefes almam lazım ki tam seçebileyim.benim durumumda olan var mı.

kızlar burnum 5 aylık oldu yeni fotolarıma albümümden ulaşabilrsiniz iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum öpüldünüzzzz mucxxx opuyorumnanaktan

arkadaşlar ameliyatımdan 9 ay geçti,kokuları çok net alamıyorum.derin bi nefes almam lazım ki tam seçebileyim.benim durumumda olan var mı.

cnm ben ameliyayttan çıktığım andan beri kokuları çok net alabiliyodum kaydirigubbakcemile2

Aynen bendede aynı sorun var.benimde bir yıl oldu.Koku almada ilk aylar çok problem yaşadım.Yavaş yavaş düzeliyor gibi.Ama halen nefes alamıyorum pek.Özellikle uyurken çok sorun yaşıyorum yatağa uzanır uzanmaz burnum tıkanıveriyor..Üstelik sürekli akıyor.
Elimden mendil düşüremez oldu.Şekil itibariyle mükemmel olmasada eski burnuma nazaran çok çok düzelme var.Dün gelinlik resmimi gördümde kayınvalidemlerde.Birde yandan çekilmiş.Aman dedim keşke evlenmeden önce yaptırsaydım burnumu.Meğer ne kadar çok değişmiş burnum.Ayrıca psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmemi sağladı.kendime olan güvenim arrtı diyebilirim:))):1hug:

merhaba herkese..
msjları okudum da .. bende 18 haziran 2009 da oldum ameliyat..burnumda sola doğru olan bi yamukluk var ama =( sol taraftan harika duruyor.. ama sag taraftan bakınca ve karşısından bakınca sola doğru yamuk duruyor burnum.. sol taraf tamamen indi sağ tarafın ucunda şişlik var leblebi kadar onunla alakası olur muu ?
doktoruma soruyorum 6 aya kadar inicek diyor.. bekliycez diyor.. onun içi boş inicek merak etme ne et ne kemik diyor.. ama nerdeyse 4 ay olucak geçmedii :(
aynı olayı yaşayan var mıı ?

Canım benimde sağa doğru yamukluk vardı.6 aya kadarda geçmedi.Doktorum normal dedi zamanla dzelicek dedi.Hatta bigün bir arkadaş bana kız dedi burnun sağa doğru eğri duruyo dedi.çok bozulmuştum.Hep öyle kalacağını düşünmüştüm.Günlerce canım sıkıldı.Ama geçiyo o durum zamanla.Kafaya takmaya bile değmez.:))):1hug:

Kızlar merak ettiğim bişey var.Ameliyat sonrası özellikle göz çevresi şişenler(aşırı) inince deriniz eski halini aldı mı?Ben 16.5 ay önce ameliyat oldum ve son zamanda farkettim bunu yakından bakınca göz çevrem(alt ve üst)kırışık görünüyor.Sanki o şişleri tolere edememiş esnekliği gitmiş gibi:((senağlama

kızlar benımde 4 ay oldu hala burnum saga dogru kayık duruo ucu boyle su kıkırdak yerı saga kayık sol taraf hala şiş duruo sağ normal ıkı yandan burnum farklı dururo orta kısımdada masajı oraya verdıgı haşde doktorun hala bı cıkıntı var doktorum ınecek şiş sabret dıo sabır edıyom baska bıse degıl bu durumu atlatanlar yazısnlar lutfen

Kızlar merak ettiğim bişey var.Ameliyat sonrası özellikle göz çevresi şişenler(aşırı) inince deriniz eski halini aldı mı?Ben 16.5 ay önce ameliyat oldum ve son zamanda farkettim bunu yakından bakınca göz çevrem(alt ve üst)kırışık görünüyor.Sanki o şişleri tolere edememiş esnekliği gitmiş gibi:((senağlama

yaşın kaç cnm belki yaşla ilgisi olabilir benim eski haline döndü

AYNEN SENLE anı hisleri duyuyorum.uzaktan burnumu çekiçle ezmişler gibi duruyo.burun boyuncaBİ TUHAFLIK VAR.AMA TARİF EDİLMEZ bir tuhaf görüntü.burun ucu desen kesildiğioynandığı çok belli benimkinde.. belki psikolojik ama doğal burun hemen farkediliyor oynanmıştan.istediği kadar güzel olsun...

"uzaktan burnumu çekiçle ezmişler gibi duruyo.burun boyuncaBİ TUHAFLIK VAR.AMA TARİF EDİLMEZ bir tuhaf görüntü". işte benim de anlatmak istediğim buydu. Benim yerime sen tarif etmişsin.
senin ne kadar oldu?

Back
X