Ameliyat oldum (fotoğraflı)

efnan81, ilgin için teşekkür ederim canım. Ben de Hacettepenin plastik cerrahisine gitmeyi düşünüyordum, önerdiğin doktorun ordan olması süper oldu :)

Yok yok hatırlıyorum hatta gulaya da bayağı bi ol diyenler olmuştu. Belki Gulay olabilir çünkü hafif uzun bir yüzü var ama senin yüzün küçük çenen de guzel doğru karar vermişsin yani.
Gulaycim canım beni yanlış anlamazsin umarım.[/QUOTE]

yok canım yanlış anlamam neden anlayayım ki evet yüzüm biraz uzun zayıfladığım zaman da biraz daha uzun görünüyo
bana ameliyat ol diyenler hala oluyo ama ben düşünmüyorum şimdilik çünkü çok zor bi ameliyatmış korkuyorum

yok canım yanlış anlamam neden anlayayım ki evet yüzüm biraz uzun zayıfladığım zaman da biraz daha uzun görünüyo
bana ameliyat ol diyenler hala oluyo ama ben düşünmüyorum şimdilik çünkü çok zor bi ameliyatmış korkuyorum[/QUOTE]

gulay boyle cok guzelsın cene zormus duydugum kadarıyla kılo alsan goze carpmaz emın olll

bana ameliyat ol diyenler hala oluyo ama ben düşünmüyorum şimdilik çünkü çok zor bi ameliyatmış korkuyorum[/QUOTE]

gulay boyle cok guzelsın cene zormus duydugum kadarıyla kılo alsan goze carpmaz emın olll[/QUOTE]

teşekkür ederim canım evet çok zormuş dayanamam diye düşünmüyorum zaten kilo almaya çalışıyorum

nası bi hayat ben kilo almasam ii olur diorum siz alayım die ugrasıosunuzz :))) ama benim metabolizmada ii yakıo bu yemeye yinede iiyimm :))

Bir zamanlar 43 kgdum. Kilo almak icin yapmadığım şey kalmamıştı. Simdi ise kilo vermek icin spor yapıyorum. Hayrettt:)))))

Bir zamanlar 43 kgdum. Kilo almak icin yapmadığım şey kalmamıştı. Simdi ise kilo vermek icin spor yapıyorum. Hayrettt:)))))

ya aslında ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadımm hep zayıfsın derler ama işte artık yaş ilerledikce kilolar daha oluo ve ben olmamasını istiorumm o yüzden dikkat etmek lazımm... ay ne güzel yaa bende cok istiorum kac kere yazıldım salona ama olmuo bu iş temposuyla (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…