Ameliyat oldum (fotoğraflı)

tatlım alttan kesikti dikişleri aldırdım çarşamba krem sürüyorum iz kaldı şaşırdım :S bu kadar çabuk beklemiyordum :S

tatlım alttan kesikti dikişleri aldırdım çarşamba krem sürüyorum iz kaldı şaşırdım :S bu kadar çabuk beklemiyordum :S

çok geçmiş olsun cnm .Geniş burunlarda bbir çok drun her iki yandanda kesi yaptığını biliorum alt kısım hem görünmüyor hemde kısa sürede zaten geçiyor. fakat geniş burunlarda her iki yandan yapılan kesilerdeki iyileşme sürecini merak ediyorum igörünür bir iz kalıormu aranızda yaptıran varsa bahsedermisiniz kızlar...

yarın kontrol için gideceğim pretty senin için sorarım tevfik beye :))

Ben de estetik yaptirmak istiyorum ve agrisiz gecmis gibi gorunuyo doktor secmeye calisiyorum cok guzel yazmissin da kafami karistirdin bak hehe :)

hihihhihi nasıl geçti anlamadım bende ağrım sızım çok olmadı :)) yarın kontrole gideceğim fotograflar koyarım bantlarım çıktı çünkü :)) doktor seçmek gerçekten zor haklısın muayene ol en yakın en güvendiğin insanı seç..... ben ilk tevfik beyle görüştüm gerçi forumdan duymuştum ismini gittim karar verdim ve oldum bitti gitti :)))

@Pretty ben de Tevfik Sozen e ameliyat oldum. Burun deliklerim geniş olduğu icin Tevfik hoca daraltma yaptı. Su an hiçbir iz yok ilk baslarda korkuyordum iz kalır diye ama tam burun kıvrımının olduğu yere kesı yapıldığı icin iz soz konusu degil. Yani burnun kendi kıvrımı gibi duruyor. Bu konuda hiçbir endişen olmasın.

Ben de estetik yaptirmak istiyorum ve agrisiz gecmis gibi gorunuyo doktor secmeye calisiyorum cok guzel yazmissin da kafami karistirdin bak hehe :)

@coco tatlım hic kafan karışmasın çünkü doğru yerdesin:) zaten busrayi yakından takip etmissindir ne ağrı ne sizi gayet lüks bir hastanede de oldu bitti cok da guzel bir burna sahip oldu. Sen de görüş istersen Tevfik hocayla. Eminim sana da yardımcı olacaktır. Çünkü halden anlayan bir doktor Tevfik hoca sagolsun

Bence de en zor asama doktor secimi..benim ilk ve son görüştüğüm doktor Tevfik hocaydi. Oncesinde hergun farklı bir isim duyup onu araştırıyordum ama hic biriyle de görüşmeye gitmedim. Tevfik hocayı kadinlar kulübünden buldum. İlk gördüğümde icim ısındı bana en iyi burnu yapacagını anladım. İyi ki de Allah O'nu karşıma çıkardı çünkü yeni burnumla cok mutluyum. Hatta eski fotolara bakınca neden daha önce olmadım diyorum. İyi ki de önce olmamisim çünkü Tevfik hocayla tanisamazdim.

Ya ne guzel boyle yorumlar duymak cidden insana yol gosteriyo :)) canim senin burnunun eski ve yeni halini gormemin imkani var mi acaba

Bir de estetikten sonra nefes almada problemler yasaniyomus sizde de oldu mu boyle problemler ?? Ay cok soruyorum ama idare edin hehehh

Bir de estetikten sonra nefes almada problemler yasaniyomus sizde de oldu mu boyle problemler ?? Ay cok soruyorum ama idare edin hehehh
Canım sor tabiki biz de bu anları yasadık yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize:)
Benim oncesinde nefes sorunum vardı estetikle beraber bu sorunumu da halletti Tevfik hoca. Su anda nefesim gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…