bantlar çıkınca süslü püslü fotograf koyucam , bu bakımsızlıkla depresyona girdim
dikiş izi kesik kalmadı hiçhemdee temizledim kremle bugün yine :))))))))))))))))9[/QUOT
Büşracım alttan tek bir kesimi yapıldı yoksa burnun yanlarındanda yapıldımı?
tatlım alttan kesikti dikişleri aldırdım çarşamba krem sürüyorum iz kaldı şaşırdım :S bu kadar çabuk beklemiyordum :S
çok geçmiş olsun cnm .Geniş burunlarda bbir çok drun her iki yandanda kesi yaptığını biliorum alt kısım hem görünmüyor hemde kısa sürede zaten geçiyor. fakat geniş burunlarda her iki yandan yapılan kesilerdeki iyileşme sürecini merak ediyorum igörünür bir iz kalıormu aranızda yaptıran varsa bahsedermisiniz kızlar...
Ben de estetik yaptirmak istiyorum ve agrisiz gecmis gibi gorunuyo doktor secmeye calisiyorum cok guzel yazmissin da kafami karistirdin bak hehe :)
çok geçmiş olsun cnm .Geniş burunlarda bbir çok drun her iki yandanda kesi yaptığını biliorum alt kısım hem görünmüyor hemde kısa sürede zaten geçiyor. fakat geniş burunlarda her iki yandan yapılan kesilerdeki iyileşme sürecini merak ediyorum igörünür bir iz kalıormu aranızda yaptıran varsa bahsedermisiniz kızlar...
bugun 12.gün bitti kesik izi yok yarın fotograflar yüklicem :))))))))))))))
Ben de estetik yaptirmak istiyorum ve agrisiz gecmis gibi gorunuyo doktor secmeye calisiyorum cok guzel yazmissin da kafami karistirdin bak hehe :)
hihihhihi nasıl geçti anlamadım bende ağrım sızım çok olmadı :)) yarın kontrole gideceğim fotograflar koyarım bantlarım çıktı çünkü :)) doktor seçmek gerçekten zor haklısın muayene ol en yakın en güvendiğin insanı seç..... ben ilk tevfik beyle görüştüm gerçiforumdan duymuştum ismini gittim karar verdim ve oldum bitti gitti :)))
Bence de en zor asama doktor secimi..benim ilk ve son görüştüğüm doktor Tevfik hocaydi. Oncesinde hergun farklı bir isim duyup onu araştırıyordum ama hic biriyle de görüşmeye gitmedim. Tevfik hocayı kadinlar kulübünden buldum. İlk gördüğümde icim ısındı bana en iyi burnu yapacagını anladım. İyi ki de Allah O'nu karşıma çıkardı çünkü yeni burnumla cok mutluyum. Hatta eski fotolara bakınca neden daha önce olmadım diyorum. İyi ki de önce olmamisim çünkü Tevfik hocayla tanisamazdim.
@coco tatlım albümümde resimlerim bakabilirsin:)Ya ne guzel boyle yorumlar duymak cidden insana yol gosteriyo :)) canim senin burnunun eski ve yeni halini gormemin imkani var mi acaba
Canım sor tabiki biz de bu anları yasadık yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize:)Bir de estetikten sonra nefes almada problemler yasaniyomus sizde de oldu mu boyle problemler ?? Ay cok soruyorum ama idare edin hehehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?