ya aslında ben hayatım boyunca hiç kilolu olmadımm hep zayıfsın derler ama işte artık yaş ilerledikce kilolar daha oluo ve ben olmamasını istiorumm o yüzden dikkat etmek lazımm... ay ne güzel yaa bende cok istiorum kac kere yazıldım salona ama olmuo bu iş temposuyla(
tipim kaymış :))) bidahaki fotograflar bakımlı olacak
tipim kaymış :))) bidahaki fotograflar bakımlı olacak
Ben bu konuda biraz sansliyim galiba spor salonu evimin bitişiğinde:)))))
ya ne güzel ama eminim ben yine de gidememm bakalım belki ilerde olurr :))) hep bırakmışımdır bence spor bi yaşam tarzı ve bende yokk((((
Canım sen fıstık gibisin maşallah. Benim göbek aldı basini gidiyor:)
cok tşkler ttalımm :) ama kuzum dogum yaptın onu da düşün ben daha yapmadımm :))
kaç gün oldu canımtipim kaymış :))) bidahaki fotograflar bakımlı olacak
Tabi en onemli faktörlerden biri de dogum... Zaten bölgesel incelme hareketleri yapıyorum göbek giderse tamamdir inşallah:))))
kaç gün oldu canım
Gayet hoş görünüyor cnm ..biraz şiş sanki ama inince daha farklı görüneceğini düşünüyorum... silikonlar çıktıkan sonra soluk alıp vermen nasıl , rahatmısın?
öncelikle geçmiş olsun canım ne güzel atlatmışsın çok şükür :) ayıptır sorması ne kadara mal oldu sana bu süre.? Bir de doktorun branşı kulak burun boğaz mı yoksa estetik ve plastik cerrahı mı? ben de araştırıyorum da yardımcı olursan sevinirim..
herşey dahil 5bin ödedim:)) çok sağol şişiklerim kaldı bir tek onlarda inince dahada güzel olacak :) doktorum kbb ... muayene ücretsiz canım istersen mail at tevfik beye tevfiksozen@gmail.com adresi bu. sadece daha ayrıntılı bilgi verip yardımcı olur :)) zaten muayeneye gidersen hemen ikna olursun :) kendisi ilk görüştüğüm doktordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?