Arkadaslar dr Beyi aradim konustuk kisa bir sure sonra ameliyat olucam insAllah. Mumkunse benide eklermisiniz bende resimlerinizi gormek istiyorum. Hala korkuyorum.
masallah cok güzelsin. Bende tevfik beye ameliyat oldum insallah benimkide gùzel olur :)Eki Görüntüle 951545
yeniyeniyeni
masallah cok güzelsin. Bende tevfik beye ameliyat oldum insallah benimkide gùzel olur :)
fotografların varmı cok merak ettım sımdı :)
Kızlar ya sivilce için önerilerinizi alabilirmiyim
òzel atiliyormu foto ben hic bilmiyorum ayarlari tlfdan girdigim icin. Senin yorumlarinida almak isterim sonucta ayni doktorun hastalariyiz :) ben la roche posay (effaclar) kullaniyorum bana cok cok iyi geldi artik sadece cok nadir sivilcem cikiyor. Eczanelerde satiliyor diger ürünlere göre biraz pahali ama bitane alinca yarim sene ve daha fazla gidiyor
çok hos olmus cnm
cnm bnm cok saol :)
siteye ilk foto yüklediğimde böle yorumlar olmuştu unutmuşşsun ya da gözünden kacmış bende tevfik hocaya sölemiştim o zmanlar yapabiliriz ddemişti ama ben saglık acısından sorunum yok o yüzden düşünmüorum merak etmee :))[/QUOT
Yok yok hatırlıyorum hatta gulaya da bayağı bi ol diyenler olmuştu. Belki Gulay olabilir çünkü hafif uzun bir yüzü var ama senin yüzün küçük çenen de guzel doğru karar vermişsin yani.
Gulaycim canım beni yanlış anlamazsin umarım.
kızlar 25 e tamamlamam lazım fotoğrafları görmek için şimdiden özür diliyorum bende burun ameliyatı hakkında bilgi ednmek için girdim bloga .
fotografların varmı cok merak ettım sımdı :)
Kızlar ya sivilce için önerilerinizi alabilirmiyim
Busrayi takip eden biri olarak cevap vereyim bugün tam 1 hafta oldu :)
òzel atiliyormu foto ben hic bilmiyorum ayarlari tlfdan girdigim icin. Senin yorumlarinida almak isterim sonucta ayni doktorun hastalariyiz :) ben la roche posay (effaclar) kullaniyorum bana cok cok iyi geldi artik sadece cok nadir sivilcem cikiyor. Eczanelerde satiliyor diger ürünlere göre biraz pahali ama bitane alinca yarim sene ve daha fazla gidiyor
canım geçmiş olsuuun nasıl olduuun?
bende ankarada ameliyat olcam foto paylaşır mısın çooook merak ettim :)
ankarada tevfik beye mi olcaksin canim ? Iyiyim cok saol sislikler azaliyor, burun ucumda kaldi. Aslinda album yapmayi düsünüyorum. Duyduguma göre istersen hastalarin resimlerini gösteriyormus, ben hic sormamistim bile okadar güvenmistim. Insallah hersey istedigin gibi olur tatlim.
amin tatlım hepimizin gönlüne göre olsun :)
evet tevfik hoca birinci sırada şu an araştırıyorum herkesin fotosuna bakıyorum doktorlarını öğreniyorum nelere dikkat etmem gerektiğin belirliorum vaktim var ağustos eylül gibi ameliyat düşünüyorum Eskişehirdeyim çünkü :)
Iyi yapiyosun canim. Ben hic anlamiyordum burunlardan begendigim bi kac resim göstermistim, bide begenmedigim ona göre yapti kendisi. Zaten doktor bizden cok daha tecrübeli oldugu icin daha iyi anliyor hangi burun yüzümüze yakisacagini.
birde önden fotograf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?