Ameliyat oldum (fotoğraflı)

fotografların varmı cok merak ettım sımdı :)

Kızlar ya sivilce için önerilerinizi alabilirmiyim

òzel atiliyormu foto ben hic bilmiyorum ayarlari tlfdan girdigim icin. Senin yorumlarinida almak isterim sonucta ayni doktorun hastalariyiz :) ben la roche posay (effaclar) kullaniyorum bana cok cok iyi geldi artik sadece cok nadir sivilcem cikiyor. Eczanelerde satiliyor diger ürünlere göre biraz pahali ama bitane alinca yarim sene ve daha fazla gidiyor

aa bir araştırayım umarım bana iyi gelen bişey bulurum

canım geçmiş olsuuun nasıl olduuun?
bende ankarada ameliyat olcam foto paylaşır mısın çooook merak ettim :)

canım geçmiş olsuuun nasıl olduuun?
bende ankarada ameliyat olcam foto paylaşır mısın çooook merak ettim :)

ankarada tevfik beye mi olcaksin canim ? Iyiyim cok saol sislikler azaliyor, burun ucumda kaldi. Aslinda album yapmayi düsünüyorum. Duyduguma göre istersen hastalarin resimlerini gösteriyormus, ben hic sormamistim bile okadar güvenmistim. Insallah hersey istedigin gibi olur tatlim.

amin tatlım hepimizin gönlüne göre olsun :)

evet tevfik hoca birinci sırada şu an araştırıyorum herkesin fotosuna bakıyorum doktorlarını öğreniyorum nelere dikkat etmem gerektiğin belirliorum vaktim var ağustos eylül gibi ameliyat düşünüyorum Eskişehirdeyim çünkü :)

Iyi yapiyosun canim. Ben hic anlamiyordum burunlardan begendigim bi kac resim göstermistim, bide begenmedigim ona göre yapti kendisi. Zaten doktor bizden cok daha tecrübeli oldugu icin daha iyi anliyor hangi burun yüzümüze yakisacagini.

evet evet yüzün bütünüyle uyumu çok önemli tatlım. Tek başına burun dikkat çeksiin istemiyorum yüzümle de uyumlu olsun :))
Bide burda kimsenin kimseyi yanlış yönlendireceğini düşünmüyorum kızlara güveniorum sonuçta ameliyat olunca iyi kötü ne varsa bende anlatıcam ki zorluk çekmesin kimse kolaylık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…