Ameliyat oldum (fotoğraflı)

canım benim burnumun içi çok kötydü nefes alamıyordum kemik eğriliği vardı düzelmez dediler asla olmuyor dediler benim içteki kemik eğriliğimide görsel olarak kemik eğriliğimide tevfik bey düzeltti. ben hayatımda ilk defa burnumdan nefes aldım.
ben cok korkuyordum senın gıbı sumkuremıcem bısey olacak sanki yada acıyacak dıye dusunuyordum ilk zamanlar hassas oluyor burun ödem oluyor bu yuzden mesela burnunu sılerken vs hafıf bır sızlama oluyor ama zaman gectıkce mesela benım ılk hafta ıle ıkıncı hafta arası bıle delı gıbı farkettı sen düşün. benim 3 aylıktı burnumu rahatca sılıyodum sağa sola oynatıodum yada bısey carpınca yerımde zıplamıyodum.. o zamanla gecıyo ve bu kısa bır zaman dılımı eskısını unutuyosun hatta

Anladim canim. Benimde deviasyon var ama saga minimal diyor.kemik spur formasyon filan yaziyor.benimde nefes almam sIkIntili.ama kimi bunun icun ameluyat olma diyor.fakat ben yillar ilerledikce kotu olacagini dusunuyorum.cunku yillar once bu kadar hissetmiyordum bu durumu. Benim galiba bi Ankara yapmam gerekiyor.bi de en cok merak ettigim.bu deviasyonu nasil duzeltiyorlar.kemigi kirarak mi.cok soru sordum beni affet. Simdiden cok sagol optum

kemiği kırıp düzeltme işlemi yapılıyor hatta benim ameliyat öncesi burnumun içine bir kamera kalem inceliğinde ucundaydı kamera soktu doktor baktı not aldı herşeyi burun içi çok kötü demişti o aldığı notları hatırlıyorum o kemikler düzeltilecek vs vs yazıyordu. işte narkozu aldım bişey hatırlamıyorum hatırladıgım tek sey nefes aldığım o kadar komıktımkı ben bır sure burnumdan nefes almıyodum hayatımda hiç almadığım için bilmiyorum ki unutup yıne agızdan alıyordum alısmak zaman aldı :)) bu arada ılgınc bır anım oldu ben amelıyattan cıkmısım hatırlamıyorum tabı ayılma odasındaken ben son sınıftım bütünleeye kalmıstım ayılmaya basladııgm sıraya tevfık bey lutfen bakın demısım doktorlar toplanmıs benı butunleme sonucum acıklanıyor bı bakarmısınız demısım ve sıfremı okul numarımı vemrısım aaahahha hatırlamıyorum ama doktorlar gulmus nasıl hatırlıyo narkouzn etkısındeyken sıfre numara vıdeoya almıslar benı aklıma geldı suan bence nasıl olacak nasıl bıtecek maıl at sor cunku bız bu ısın yasadıgımız kısmını bılıyorz doktor gıbı bakmak ımkansız bence sorularını yaz maıl at en azından aklında bılgı olsun :)

evet bu sınav olayını hatırlıyorum. Güzel bir anı olmuş sana :).Ya işte nasıl bir psikoloji ile giriyorsan o arada onları söylüyorsun .Ben oğlumun doğumunda doktora sezeryana aldı diye kızmıştım, ayılırken doktora bol bol küfretmişim hehehehehe. offf ya adamı meşgul etmek istemiyorum. muayene etmem gerek demişti. ama bakalım belki atarım. ama yeni resim eklemedin tatlım. merak ettim.

Busra burun deliklerine mudehale oldumu acaba bende tevfik hocaya olmayi dusunuyorum tek derdim burun deliklerim buraz buyuk kucultturmeyi isyiyorum ama estetikci olmadigi icin tevfik bey guzel oolmaz lsa diye hep aklimi kurcaliyir. Sebin burnunu cok guzrl yapmis onden filan cok guzel dogal gorunuyor ama burun deliklerini kuculttu mu.

terken06 ben ameliyat olalı yaklaştık 9 ay oldu.... benim burun deliklerimi küçültmedi ama isteyen hastaların deliklerini küçültüyor aklında bir soru işareti kalmasın o kadar çok kişi ameliyat olduki tevfik beye ben şikayet edeni hiç duymadım herkes çok memnun. Hatta geçen gün beşiktaşta benim başlığımı okuyan bir bayanla tanıştım beni tanıdı geldi yanıma oda tevfik beye ameliyat olmuş bayıldım burnuna çok sıkıntılı bir burunmuş baştan aşağı değişti dedi. istiyorsan mail at doktor beyden bilgi al derim ben :) benimde aklımda çok soru işaret vardı ameliyat olan arkadaşları görünce içim rahatladı. bu arada çok teşekkür ederim. benim burnum aşırı sorunlu bir burundu benim eğrilik vardı düzelmez diyenler oldu vs sv allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım. maili yazıyorum sen bence ayrıntılı bir şekilde sor seni bilgilendirecektir. :)))) başka sorun varsa banada sorabılırsın :) tevfiksozen@gmail.com

bende ağrım hiç yok ama ödemden çok sıkıldım

çok şükür kusmamışım tek derdim ameliyat sonrası ödem ((

tabi anlaşmalı olduğu özel hastanelerde var görüşmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…