Misery89 ekledim seni. Peki senin resimlerini nasıl görecem amaliyat oncesi ve sonrası :)))
Tsk ler canım yardımın icin. Çok guzel ve doğal olmuş ayrıca çok yakışmış. Bende Tevfik beyle görüşmeye gidecem ins. Benim de böyle doğal durur.
arkadaş olursan görebilirsin ben ekliyorum seni[/
fotoğraflarını görebilir miyim?
arkadaş olursan görebilirsin ben ekliyorum seni[/
fotoğraflarını görebilir miyim?
mail attım canım
Eki Görüntüle 636496 Eki Görüntüle 636497 Eki Görüntüle 636498 Eki Görüntüle 636499 Eki Görüntüle 636500 Eki Görüntüle 636501
nefes problemim olmadı coco :)) bunlarda son halim 13.gün:)))))))))))
mail attım canım
acaba bana da yardımcı olabilir msiin mail adresin için burun ameliyatı konusunda bi sürü soru işaretlerim var da
arkadaş olursan görebilirsin ben ekliyorum seni
ettim canımsana arkadaşlık isteği gönderdim kabul eder misin
@Brctr merhaba canım. Panik atak hastası olman ameliyata engel degil. Bu forumda da panik atak hastası olup ameliyat olan kızlar var.evham yapman normal ama Allah'ın izniyle uyuyup uyanacaksın bir de bakmissin ki hersey olmus bitmiş de...bana göre Tevfik hocanın eli cok hafif ağrı sizi hicbirsey hissetmedim ben morarmam bile olmadı. Canım albümümde eski yeni birsuru foto var bakabilirsin. En dogal ve en guzel burunlar Tevfik Sozen'in elinden çıkıyor bunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim :)))
canım sana tevfik bey ile ilgili soracaklarım var ve resimlerini merak ediyorum arkadaşlık isteği gönderdim resimlerini görmek istiyorum
Canım ekledim seni resimleri görebilirsin
@Brctr merhaba canım. Panik atak hastası olman ameliyata engel degil. Bu forumda da panik atak hastası olup ameliyat olan kızlar var.evham yapman normal ama Allah'ın izniyle uyuyup uyanacaksın bir de bakmissin ki hersey olmus bitmiş de...bana göre Tevfik hocanın eli cok hafif ağrı sizi hicbirsey hissetmedim ben morarmam bile olmadı. Canım albümümde eski yeni birsuru foto var bakabilirsin. En dogal ve en guzel burunlar Tevfik Sozen'in elinden çıkıyor bunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim :)))[/QUOTE
canım bana özelden mail adresini mesajatar mısın sana sorularım olucak burdan özel mesaj atamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?