Ya sen neyin kafasını yaşıyosun. Gerçekten kendini şuan batırıyorsun kime garezin varsa burnunu kim mahfettiyse tabi öyle birşey varsa git o doktorla tartış.Onu ortaya çıkarsana birşeyleri ispat etmek zorunda neden kalayım ki sen benim sorularımın tekine bile cevap veremezken!
çok iyi bir dedektif olduğumu şu an anladım şu mesajlaşmalarımızdan yazdıklarınızdan cevabımı aldım. ha benim bu cevabı neden merak ettiğim kimseyi ilgilendirmez. seviyenize inemeyeceğim insanların ne düşündüğünü önemsiyorsunuz ama benden dolayı değil de sizin şu mesajlarınızdan dolayı çelişkiye düşecekler bence yapmayın.. iyi akşamlar ..Sen de dedektifsin sanirim
Dedektif olsaydın keşke burada boşu boşuna harcanmazdın boş işlerle.Hem merak ediyosun ortaya çıkarmak istiyosun hemi de ilgilendirmez diyosun senin acın ne tatlım.İlkokul kavgasına başlatma seviyenize inemem diye sen hangi seviyede olduğunu bilseydin konusma uslübundan belli olurdu seviyen ama ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor be canım.Bu kadar boş olma git kitap oku zihnin ufkun açılsın sosyal aktivitede bulun insanlarla olan iletişim seviyen arttısın yoksa böyle yaşanılmaz.çok iyi bir dedektif olduğumu şu an anladım şu mesajlaşmalarımızdan yazdıklarınızdan cevabımı aldım. ha benim bu cevabı neden merak ettiğim kimseyi ilgilendirmez. seviyenize inemeyeceğim insanların ne düşündüğünü önemsiyorsunuz ama benden dolayı değil de sizin şu mesajlarınızdan dolayı çelişkiye düşecekler bence yapmayın.. iyi akşamlar ..
sizi terbiyeye davet ediyorum muhteşem ötesi burunmuş siz ve isin gibi reklamcılar böyle işte ben şaşarım bu yorumları okuyup da size güvenenlereBurunzede muhteşem ötesi burnunu hangi doktor mahvetti cevap alamadım daha.
canım ortada reklam yok gerçekler var resimler var yapılan bi burun var.sizi terbiyeye davet ediyorum muhteşem ötesi burunmuş siz ve isin gibi reklamcılar böyle işte ben şaşarım bu yorumları okuyup da size güvenenlere
2 tane güzel burun resmi yapılan gayrı meşru reklamı yok saymıyor.. bu kadarını diyorum siz mahalle ağzıyla dialoglarınıza devam edebilirsinizcanım ortada reklam yok gerçekler var resimler var yapılan bi burun var.
Konusmamıza izin verdiğin için çok teşekkürler öncelikle.Canım senin canın gerçekten çok yanmış belli ama bu kadar boş islerle uğrasma.Dedektiflik görevinde başarılısın bunu degerlendir ve Tevfik hocanın ne kadar burun yaptığını araştır gayri meşru mu bul sonra konuş tamam mı.Tatlım o kadar medeni bi insansın ki seni alkışlıyorum ve biz de efnanala bu mahalle agzıyla konusulan edebimiz için utanalım :) son kez söylüyorum bir şeyler ispatlamak için burada yazmak yetmiyor ispatla aksi taktirde kimse UMURSAMIYOR seni yapma rica ediyorum.2 tane güzel burun resmi yapılan gayrı meşru reklamı yok saymıyor.. bu kadarını diyorum siz mahalle ağzıyla dialoglarınıza devam edebilirsiniz
benim derdim umursanmak değil cevap istedim alamadım! bırakın da okuyanlar karar versin. ''alkışlıyorum seni'' derken:) sözlere bakın kaç yaşında olduğunuzu merak ettim şuan bence çok küçüksünüz:) ispat isteyen bendim ispatı da nerde nasıl arayacağıma ben karar veririm umursanıp umursanmama derdinde olan görünen o ki sizsiniz.. burun işi zor iş ben öyle 2 3 kişinin yalan yanlış reklamı yüzünden burnunu mahvettirmiş biriyim öyle gayrı meşru reklamlara kimse kanmamalı.. keşke böyle birşey olmadığını ispatlayabilseydiniz!Konusmamıza izin verdiğin için çok teşekkürler öncelikle.Canım senin canın gerçekten çok yanmış belli ama bu kadar boş islerle uğrasma.Dedektiflik görevinde başarılısın bunu degerlendir ve Tevfik hocanın ne kadar burun yaptığını araştır gayri meşru mu bul sonra konuş tamam mı.Tatlım o kadar medeni bi insansın ki seni alkışlıyorum ve biz de efnanala bu mahalle agzıyla konusulan edebimiz için utanalım :) son kez söylüyorum bir şeyler ispatlamak için burada yazmak yetmiyor ispatla aksi taktirde kimse UMURSAMIYOR seni yapma rica ediyorum.
benim derdim umursanmak değil cevap istedim alamadım! bırakın da okuyanlar karar versin. ''alkışlıyorum seni'' derken:)
sözlere bakın kaç yaşında olduğunuzu
merak ettim şuan bence çok
küçüksünüz:) ispat isteyen bendim ispatı
da nerde nasıl arayacağıma ben karar
veririm umursanıp umursanmama
derdinde olan görünen o ki sizsiniz..
burun işi zor iş ben öyle 2 3 kişinin yalan
yanlış reklamı yüzünden burnunu
mahvettirmiş biriyim öyle gayrı meşru
reklamlara kimse kanmamalı.. keşke
böyle birşey olmadığını
ispatlayabilseydiniz!
siz neden ekmek kazandırma derdindesiniz ki doktora farzet ki tevfik sözenin hastasıyım! burnumu o mahvetti! ne değişecek çok merak ediyorum tevfik sözenin hastasıysamTatlım sen insaları bu kadar düşünüyorsan burnunu mahveden doktorun ismini soyle insanlar ona gore karar versinler. Hala cevap veremiyorsun farkindaysan. Senin niyetin Tevfik hocanın ekmegiyle oynamak. Günah durduk yere vebal alıyorsun.
canimm seni anlamiyoar bosver kendini tuketme suan ne yaptiklarini onlarda bilmiyo senin sorundan baska herseye cevap vermisler ben tevfik hocaya ameliyat olmadim 3. revizyon icin dusunuodum ama artk dusunmuorum aklimda soru isaretleri kaldi cnku evet kazen efnan inda ismini verdi ama o ispat edemiyo inatla ben degilim diyo bizde ozaman inatla ayni ip den siz yada sen yazn bunlari dioruz o kisi de artk kimse bilmiorum insanlar bir umut bir care buraya girip doktor tavsiyesine danismak istio ama eger gercekten karsidaki insanda kotu niyetliyse allah kati katinida cikartsin onlardan ne diyim artk ama benm surda tek ve hatta cok iyi ogrendgm bisey varsa doktorlarimiz ameliyattan snra asla bidaha hastasyla ilgilenmio ben farkli isimlerden duydum hep hastalarindan buna benm doktorumda dahil ve artk ole bir garip yer olmus ki burda isimi duyulmus butun doktorlar arkadas birbirlerine hemen telefonla sakin bulasma o burna birak o kiz sorunlu pskolojisi bozuk diye arayip anlatio ve doktorlarda yapmiyo buna canli sahidim ben daha otesi yok bunun ki deviasyon ameliyati yapip ustune tekrar nefes alamadgi hasta icin soyluo bunu eger ki burda bi mennuyetsizlik dile getiriliosa tehdit edilio hasta kontrollere cagrilmio revizyonunu burdaki yorumlari kaldirsan yaparim dio ustune ustluk yapmio diger doktorlari arayip sizde yapmayin dio şaka gbi seler ne garip insanlar kisacasi anlam vermedgm bi cark olustrmslar 10 kisiden 5 i memnunsa dgeremnun olmayan 5 kisi yok burda izin vermiolar ki doktorlari siz zanediomusun her ameliyat cok guzel mubtesem gecio yok ole bise kizlar ben saglik sektorunde calisiorum kisacasi kimseye itibar etmeyin adi duyulmus yada duyulmamis doktor sizin icin guven verdyse bu ameliyati olun ki bana sorarsaninz yuzunuzn ortasinda olan ve cokk cokk dikkat ceken burnunuzu asla elltrmeyin cnku en ufak bir sorun ciktgnz da doktorunuzu muhattap bulamiosunuzyönetici sadece aynı ip adresinden girip girilmediğini bilir canım hastası olup olmadığını araştırıp da bilemez ki araştırmaz zaten.. durum daha da vahim hastası olmayanlar reklam yapıyor öyle mi? yöneticiyle irtibata ne şekilde ne zmaan gecerim ben karar veririm canım
bence de bu ameliyatları her doktorun yapmasına izin verilmemel!i bir kaç doktora bunu yapma izni verilmelicanimm seni anlamiyoar bosver kendini tuketme suan ne yaptiklarini onlarda bilmiyo senin sorundan baska herseye cevap vermisler ben tevfik hocaya ameliyat olmadim 3. revizyon icin dusunuodum ama artk dusunmuorum aklimda soru isaretleri kaldi cnku evet kazen efnan inda ismini verdi ama o ispat edemiyo inatla ben degilim diyo bizde ozaman inatla ayni ip den siz yada sen yazn bunlari dioruz o kisi de artk kimse bilmiorum insanlar bir umut bir care buraya girip doktor tavsiyesine danismak istio ama eger gercekten karsidaki insanda kotu niyetliyse allah kati katinida cikartsin onlardan ne diyim artk ama benm surda tek ve hatta cok iyi ogrendgm bisey varsa doktorlarimiz ameliyattan snra asla bidaha hastasyla ilgilenmio ben farkli isimlerden duydum hep hastalarindan buna benm doktorumda dahil ve artk ole bir garip yer olmus ki burda isimi duyulmus butun doktorlar arkadas birbirlerine hemen telefonla sakin bulasma o burna birak o kiz sorunlu pskolojisi bozuk diye arayip anlatio ve doktorlarda yapmiyo buna canli sahidim ben daha otesi yok bunun ki deviasyon ameliyati yapip ustune tekrar nefes alamadgi hasta icin soyluo bunu eger ki burda bi mennuyetsizlik dile getiriliosa tehdit edilio hasta kontrollere cagrilmio revizyonunu burdaki yorumlari kaldirsan yaparim dio ustune ustluk yapmio diger doktorlari arayip sizde yapmayin dio şaka gbi seler ne garip insanlar kisacasi anlam vermedgm bi cark olustrmslar 10 kisiden 5 i memnunsa dgeremnun olmayan 5 kisi yok burda izin vermiolar ki doktorlari siz zanediomusun her ameliyat cok guzel mubtesem gecio yok ole bise kizlar ben saglik sektorunde calisiorum kisacasi kimseye itibar etmeyin adi duyulmus yada duyulmamis doktor sizin icin guven verdyse bu ameliyati olun ki bana sorarsaninz yuzunuzn ortasinda olan ve cokk cokk dikkat ceken burnunuzu asla elltrmeyin cnku en ufak bir sorun ciktgnz da doktorunuzu muhattap bulamiosunuz
efnan konustukca batiyorsun 4kisinin adini yazdim biri sensin masallah tevfik hoca ne yapti ne etti hepsini biliyorsunuz once ben degilim dedin sonra yok oyle bisey dedin sonra da 2kiz kardes vardi 4nickle onlar girip soru sorup cevaplamistir diyorsun!bu nedir ya siz kimsiniz?? doktorunuz daha dun burun yapmaya baslamis siz bir de revizyon hastalarino yonlendiriyorsunuz heryere fmail adresini yazmissiniz 4nickle ayni ip adresinden bu dr ovuluyor ?????????Gecen yillarda Tevfik hoca aynı evden iki kiz kardesi ameliyat etmişti. Sanırım kazenin tesbit ettigi onlardi. O sorun da çözüldü başka kimse aynı ipden girmiyor kızlar yeter artık bosuna yorulmayin
efnan konustukca batiyorsun 4kisinin adini yazdim biri sensin masallah tevfik hoca ne yapti ne etti hepsini biliyorsunuz once ben degilim dedin sonra yok oyle bisey dedin sonra da 2kiz kardes vardi 4nickle onlar girip soru sorup cevaplamistir diyorsun!bu nedir ya siz kimsiniz?? doktorunuzu arastirdim daha dun burun yapmaya baslamis siz bir de revizyon hastalarini yonlendiriyorsunuz heryere fmail adresini yazmissiniz 4nickle ayni ip adresinden bu dr ovuluyor ?????????
Doktorun ne yediguni ne ictigini nerde ne yaptigini hangi hastalari ameliyat ettigini gittigi kurslari nerde ne zaman ne yaptigini herseyi bildiginiz gibi acik acik bi yonlendirme var! Bu kadar insani salak yerine koymayin!Gecen yillarda Tevfik hoca aynı evden iki kiz kardesi ameliyat etmişti. Sanırım kazenin tesbit ettigi onlardi. O sorun da çözüldü başka kimse aynı ipden girmiyor kızlar yeter artık bosuna yorulmayin
Hangi hastanede acaba ve fiyat nedirKK den takip ettim doktorum meğer antepten istanbula geliyormuş hemen mail attım dönüş yaptı muayeneye gittim cok heyecanlıydım korkuyordum konuştuk baya zaten odasına girince bı rahatlama aldı benı konuştu nasıl olacagını anlattı bol bol sorular sordum bır kez olsun sıkılmadı aynı cevapları verdı. ameliyat oncesı sonrası bır kere bile asıkk suratlı gormedım bır ınsan hep gulemez kızlarrrrneyse ilk gittiğimde kararımı verdim tevfik beye ameliyat olmak konusunda ilgisi alakası içtenliği ve güveni verdi bana tasarımı yaptık bana nasıl bişey istediğimi sordu tevfik bey yüzüne en olabilir şeyi senin istediğin doğrultud en doğal şekilde yapacağız dedi.. haberleştik sınavımdan sonra ameliaytımı gerçekleştirdik... liv hospital yeni açılmış hastane değil uzay üssü gibi zaten konforundan bahsedemem size fotoları çektim herşey dokunmatik perdeleri bile dokunmatık acıp kapıyosunuz ınternete gırılıyor televızyondan yemekleri cok guzeldi hihihi :) hastanenın tum calısanları her dakıka basımdaydı.... hastaneye yattım doktorum geldi sakinleştirdi beni moralım yerine geldı .. sonra zaten sakinleştirici ve anestezi hatırlamıyorum kızlar kalkar kalkmazz dırek sınavımın acıklanıp acıklanmadıgını sormusum sıfremı vermısım bakmıslar amelıyat odasındakı ınternetten 60 almısm gecmısım kendime gelmeye başladığımda doktorum yanımdaydı bi an olsun ayrılmadı başımdan..... hersey mukemmeldı en onemlısı tevfik sözen mukemmeldi .. herseyden once doktorunuzu ıyı secın diyorum gun be gun fotoğrafları atacagım buraya ılk fotograflardan baslıyorum hee bu arada şişiklerim cok az oldu .. teşekkürler güler yüzlü iligili doktorum sn tevfik sözenn :)
Hacettepe hastanesinde, 5 bin ucretHangi hastanede acaba ve fiyat nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?