Ameliyat oldum (fotoğraflı)

sana birşeyleri ispat etmek zorunda neden kalayım ki sen benim sorularımın tekine bile cevap veremezken!
Ya sen neyin kafasını yaşıyosun. Gerçekten kendini şuan batırıyorsun kime garezin varsa burnunu kim mahfettiyse tabi öyle birşey varsa git o doktorla tartış.Onu ortaya çıkar

Sen de dedektifsin sanirim
çok iyi bir dedektif olduğumu şu an anladım şu mesajlaşmalarımızdan yazdıklarınızdan cevabımı aldım. ha benim bu cevabı neden merak ettiğim kimseyi ilgilendirmez. seviyenize inemeyeceğim insanların ne düşündüğünü önemsiyorsunuz ama benden dolayı değil de sizin şu mesajlarınızdan dolayı çelişkiye düşecekler bence yapmayın.. iyi akşamlar ..

Dedektif olsaydın keşke burada boşu boşuna harcanmazdın boş işlerle.Hem merak ediyosun ortaya çıkarmak istiyosun hemi de ilgilendirmez diyosun senin acın ne tatlım.İlkokul kavgasına başlatma seviyenize inemem diye sen hangi seviyede olduğunu bilseydin konusma uslübundan belli olurdu seviyen ama ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor be canım.Bu kadar boş olma git kitap oku zihnin ufkun açılsın sosyal aktivitede bulun insanlarla olan iletişim seviyen arttısın yoksa böyle yaşanılmaz.

Burunzede muhteşem ötesi burnunu hangi doktor mahvetti cevap alamadım daha.
sizi terbiyeye davet ediyorum muhteşem ötesi burunmuş siz ve isin gibi reklamcılar böyle işte ben şaşarım bu yorumları okuyup da size güvenenlere

canım ortada reklam yok gerçekler var resimler var yapılan bi burun var.
2 tane güzel burun resmi yapılan gayrı meşru reklamı yok saymıyor.. bu kadarını diyorum siz mahalle ağzıyla dialoglarınıza devam edebilirsiniz

2 tane güzel burun resmi yapılan gayrı meşru reklamı yok saymıyor.. bu kadarını diyorum siz mahalle ağzıyla dialoglarınıza devam edebilirsiniz
Konusmamıza izin verdiğin için çok teşekkürler öncelikle.Canım senin canın gerçekten çok yanmış belli ama bu kadar boş islerle uğrasma.Dedektiflik görevinde başarılısın bunu degerlendir ve Tevfik hocanın ne kadar burun yaptığını araştır gayri meşru mu bul sonra konuş tamam mı.Tatlım o kadar medeni bi insansın ki seni alkışlıyorum ve biz de efnanala bu mahalle agzıyla konusulan edebimiz için utanalım :) son kez söylüyorum bir şeyler ispatlamak için burada yazmak yetmiyor ispatla aksi taktirde kimse UMURSAMIYOR seni yapma rica ediyorum.

benim derdim umursanmak değil cevap istedim alamadım! bırakın da okuyanlar karar versin. ''alkışlıyorum seni'' derken:) sözlere bakın kaç yaşında olduğunuzu merak ettim şuan bence çok küçüksünüz:) ispat isteyen bendim ispatı da nerde nasıl arayacağıma ben karar veririm umursanıp umursanmama derdinde olan görünen o ki sizsiniz.. burun işi zor iş ben öyle 2 3 kişinin yalan yanlış reklamı yüzünden burnunu mahvettirmiş biriyim öyle gayrı meşru reklamlara kimse kanmamalı.. keşke böyle birşey olmadığını ispatlayabilseydiniz!

Tatlım sen insaları bu kadar düşünüyorsan burnunu mahveden doktorun ismini soyle insanlar ona gore karar versinler. Hala cevap veremiyorsun farkindaysan. Senin niyetin Tevfik hocanın ekmegiyle oynamak. Günah durduk yere vebal alıyorsun.

siz neden ekmek kazandırma derdindesiniz ki doktora farzet ki tevfik sözenin hastasıyım! burnumu o mahvetti! ne değişecek çok merak ediyorum tevfik sözenin hastasıysam

canimm seni anlamiyoar bosver kendini tuketme suan ne yaptiklarini onlarda bilmiyo senin sorundan baska herseye cevap vermisler ben tevfik hocaya ameliyat olmadim 3. revizyon icin dusunuodum ama artk dusunmuorum aklimda soru isaretleri kaldi cnku evet kazen efnan inda ismini verdi ama o ispat edemiyo inatla ben degilim diyo bizde ozaman inatla ayni ip den siz yada sen yazn bunlari dioruz o kisi de artk kimse bilmiorum insanlar bir umut bir care buraya girip doktor tavsiyesine danismak istio ama eger gercekten karsidaki insanda kotu niyetliyse allah kati katinida cikartsin onlardan ne diyim artk ama benm surda tek ve hatta cok iyi ogrendgm bisey varsa doktorlarimiz ameliyattan snra asla bidaha hastasyla ilgilenmio ben farkli isimlerden duydum hep hastalarindan buna benm doktorumda dahil ve artk ole bir garip yer olmus ki burda isimi duyulmus butun doktorlar arkadas birbirlerine hemen telefonla sakin bulasma o burna birak o kiz sorunlu pskolojisi bozuk diye arayip anlatio ve doktorlarda yapmiyo buna canli sahidim ben daha otesi yok bunun ki deviasyon ameliyati yapip ustune tekrar nefes alamadgi hasta icin soyluo bunu eger ki burda bi mennuyetsizlik dile getiriliosa tehdit edilio hasta kontrollere cagrilmio revizyonunu burdaki yorumlari kaldirsan yaparim dio ustune ustluk yapmio diger doktorlari arayip sizde yapmayin dio şaka gbi seler ne garip insanlar kisacasi anlam vermedgm bi cark olustrmslar 10 kisiden 5 i memnunsa dgeremnun olmayan 5 kisi yok burda izin vermiolar ki doktorlari siz zanediomusun her ameliyat cok guzel mubtesem gecio yok ole bise kizlar ben saglik sektorunde calisiorum kisacasi kimseye itibar etmeyin adi duyulmus yada duyulmamis doktor sizin icin guven verdyse bu ameliyati olun ki bana sorarsaninz yuzunuzn ortasinda olan ve cokk cokk dikkat ceken burnunuzu asla elltrmeyin cnku en ufak bir sorun ciktgnz da doktorunuzu muhattap bulamiosunuz

bence de bu ameliyatları her doktorun yapmasına izin verilmemel!i bir kaç doktora bunu yapma izni verilmeli ortada cok kötü şeyler dönüyor ben işin içine giirnce anladım estetik insanların en büyük zaafı ve ne yazık ki eline bıçak alabilen her dr 3 5 kuruş içinbunu kullanmaya çalışıyor!

Gecen yillarda Tevfik hoca aynı evden iki kiz kardesi ameliyat etmişti. Sanırım kazenin tesbit ettigi onlardi. O sorun da çözüldü başka kimse aynı ipden girmiyor kızlar yeter artık bosuna yorulmayin

Ben Tevfik Bey'e ameliyat olmuş olsam veya herhangi bir doktora ve sonucu güzel olsa diyelim, isterse dünyanın en muhteşem burnunu yapmış olsun bana, o doktoru onun hakkında olumsuz bir yorum yapan insana kendimi parçalarcasına savunmam. Ben oldum, memnunum, bu da fotoğrafım der koyarım, gerisi yorumumu okuyana kalsın. Saatlerdir yazışmaları okuyorum, "birkaç kişi içinde" bir kişi de dememiş ki B burunzede 'ye arkadaşım geçmiş olsun ameliyatın kötü geçmiş, senin için üzüldüm, başkasını bilmem ama ben Tevfik Bey'e oldum, bir sorun yaşamadım, benim için olumlu bir deneyimdi. Evet forumda "birkaç kişi dışında" da memnun olduğunu belirten hastalar var. Hiçbiri de çıkıp B burunzede 'ye saldırmamış, yorumunu yapmış kendiyle alakalı kısmı halletmiş çekilmiş. Birazcık zekası olan insansa bu forumdaki yazıları okuyan, gözü hemen birkaç kişiyi seçebiliyor ve ayıklayabiliyor anında. Ben burada birini savunacaksam o kişiden bir çıkar elde etmem gerekir veya o kişi tarafından tutulmuş olmam gerekir veya o kişinin eşi dostu olmam gerekir mantık olarak. Tevfik Bey'in yaptığı burunlardan güzel olan da gördüm kötü olan da gördüm bu forumda. Lakin 10 sayfa savunma var, "savunan" kişilerin 1 tane fotoğrafını göremedim henüz. Bir kişi işini iyi yapıyorsa parmakla gösterilir zaten, kimsenin taraftarlığına gerek kalmaz, onu bilen bilir. Burada ağzı yanan bir insan iletişime geçmeye çalışıyor,bir sorunun cevabını almaya çalışıyor; karşısında kavga eden birini buluyor. Bilirsiniz ki kavga etmek bir iletişim biçimi değil, karşıdakine karşı öfkeni kontrol edememek demektir ki kim bir doktor için karşısındakine öfke kusar? Bu sorunun cevabını düşünmekte fayda var :)

ARKADAŞLAR!!! SIRF FORUMDA İYİ YORUMLAR OKUDUNUZ DİYE BUNU KISTAS ALIP KİMSEYE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNMEYİN. FOTOĞRAF GÖRÜN, BELGE GÖRÜN, UZUN DÖNEM SONUÇLARA BAKIN. VE EN ÖNEMLİSİ ACELE ETMEYİN, EN İYİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİYİ SEÇMEYE ÇALIŞIN.

Gecen yillarda Tevfik hoca aynı evden iki kiz kardesi ameliyat etmişti. Sanırım kazenin tesbit ettigi onlardi. O sorun da çözüldü başka kimse aynı ipden girmiyor kızlar yeter artık bosuna yorulmayin
efnan konustukca batiyorsun 4kisinin adini yazdim biri sensin masallah tevfik hoca ne yapti ne etti hepsini biliyorsunuz once ben degilim dedin sonra yok oyle bisey dedin sonra da 2kiz kardes vardi 4nickle onlar girip soru sorup cevaplamistir diyorsun!bu nedir ya siz kimsiniz?? doktorunuz daha dun burun yapmaya baslamis siz bir de revizyon hastalarino yonlendiriyorsunuz heryere fmail adresini yazmissiniz 4nickle ayni ip adresinden bu dr ovuluyor ?????????

Doktorun ne yediguni ne ictigini nerde ne yaptigini hangi hastalari ameliyat ettigini gittigi kurslari nerde ne zaman ne yaptigini herseyi bildiginiz gibi acik acik bi yonlendirme var! Bu kadar insani salak yerine koymayin!

Hangi hastanede acaba ve fiyat nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…