- 2 Şubat 2023
- 33
- 3
- 1
- Konu Sahibi zynpyldzzz
-
ay çok korkuyorummm izlemediğm video kalmdı ama rahatlatamıyorum burda da bilgili insanlar olduğu için yazıym dedmAllahım yardımcınız olsun inşallah.
malım çünküHayır siz de korkuyorsun neden video izliyorsunuz
sorununuz nenasıl bir şey bekliyorsunuz anlam veremiyorum gerçekten ,
yeni üye yaş 23 bana birilerini hatirlatti ama neyse.
haklısınNarkozdan uyanamayan dünyada kaç kişi vardır? Basit bir ameliyat bu. Beyin ameliyatı gibi davranmayın. Küçücük çocuklar giriyor.
hayatım da ilk kez bu tarz bişey yaşıcam annem de cok korkuyo o yüzden daha cok korktum bendeYa bende kalp ameliyatı falan olacaksınız sandım, altı üstü bademcik yani. Bende küçükken olmuştum çocuklarımda oldular abartmayın. Ameliyat bile sayılmaz basit bir operayon yani.
Geçen aralık ta tiroid ameliyatı oldum. En büyük korkum narkozdu.ya uyanamazsam ya da uyanırken fazla sacmalarsam diye uykularım kaçıyordu.arkadaşlar 23 yaşımdayım ilk kez ameliyat olucam yarın bademcik ameliyatı ama çok korkuyorum kendime vesvese veriyorum engel olamıyorum ya narkozdan uyanamazsam ya kanamam olursa ölürsem gibi gibii cesaretlendirir misinizzzzzzzz
5defa ameliyat oldum.2tane kürtaj ve başka tedaviden dolayı 8 kez narkoz aldım.İlk seferde halince korku panik oluyor ama korkma gö açıyıp kapatana kadar bitecek.Bak ben şimdi narkoz bağımlısı oldum yakında yine narkoz alacam çok iyi kafası varay çok korkuyorummm izlemediğm video kalmdı ama rahatlatamıyorum burda da bilgili insanlar olduğu için yazıym dedm
ahahahhagah cok iyiiii ben yarın biraz calıyım narkoz adresine gönderiyim ahaha5defa ameliyat oldum.2tane kürtaj ve başka tedaviden dolayı 8 kez narkoz aldım.İlk seferde halince korku panik oluyor ama korkma gö açıyıp kapatana kadar bitecek.Bak ben şimdi narkoz bağımlısı oldum yakında yine narkoz alacam çok iyi kafası var
ay cok sağolun böyle mesajlar istiyorum istee Allah razı olsun sizden çok ssgolunGeçen aralık ta tiroid ameliyatı oldum. En büyük korkum narkozdu.ya uyanamazsam ya da uyanırken fazla sacmalarsam diye uykularım kaçıyordu.
Bir de ses tellerime dokunurlarsa sesim kisilirsa korkusu vardi ki ailecek gergindik.Hiç düşündüğüm gibi olmadı. Doktorumun beklediğinden Zor,benim beklediğimden çok iyi geçti.En son doktorumun birkaç saat sonra görüşürüz dediğini hatırlıyorum, sonra da uyanırken gözüme vuran ışığı. Korkmayın kötüyü düşünmeyin Allah şifa versin hızlıca iyilesin inşallah.
Hemen adres yazıyorum beni bulllahahahhagah cok iyiiii ben yarın biraz calıyım narkoz adresine gönderiyim ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?