ameliyat olucam içimi rahatlamamı sağlayabilecekler gelsin lütfen

Ben sadece tipplasti oldum, odaya çıkartıldıktan sonra kendime gelince hemen eve gitmek istedim, gayet iyiydim. Zaten gereken tetkikler yapılıyor, size kafalarına göre narkoz vermiyorlar; anestezistler bu alanda eğitim alıyorlar. Korkmayın, korkulacak bir şey yok. Hadi şimdiden geçmiş olsun.

arkadaşlar 23 yaşımdayım ilk kez ameliyat olucam yarın bademcik ameliyatı ama çok korkuyorum kendime vesvese veriyorum engel olamıyorum ya narkozdan uyanamazsam ya kanamam olursa ölürsem gibi gibii cesaretlendirir misinizzzzzzzz
O kadar detay düşünmeyin bence. Bende 24 yaşımda aldırdım bademciklerimi. Ameliyathanede ye girince narkozla bi uyuyorsun birden her şey olmuş bitmiş bile 🙃 tabiki sonraki süreç biraz meşakkatli. Beslenme kurallarına dikkat eder ve o bölgeyi tahriş etmezseniz 2 haftaya toparlanırsınız inşallah

Ben sadece tipplasti oldum, odaya çıkartıldıktan sonra kendime gelince hemen eve gitmek istedim, gayet iyiydim. Zaten gereken tetkikler yapılıyor, size kafalarına göre narkoz vermiyorlar; anestezistler bu alanda eğitim alıyorlar. Korkmayın, korkulacak bir şey yok. Hadi şimdiden geçmiş olsun.
çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

O kadar detay düşünmeyin bence. Bende 24 yaşımda aldırdım bademciklerimi. Ameliyathanede ye girince narkozla bi uyuyorsun birden her şey olmuş bitmiş bile 🙃 tabiki sonraki süreç biraz meşakkatli. Beslenme kurallarına dikkat eder ve o bölgeyi tahriş etmezseniz 2 haftaya toparlanırsınız inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim

Bu islemler olurken, olabileceginiz en guvenli yerde yani ameliyathanede doktorlarin yaninda olacaksiniz. Gerekli mudahaleyi yapar onlar

Çabucak atlatacaksınız inşallah..

İçinizi ferah tutun. Olumsuz hikayeleri dinlemeyin, videolara bakmayın. Ameliyattan sonra, konunuza da mutlaka yazın. Sizi merak etmeyelim.😇

Şimdiden çok geçmiş olsun🍀🍀

Dört defa narkoz aldım hiç birşey olmayacak korkmayın sadece uyandiginizda biraz ağrınız olacak o kadar sakin kalmaya çalışın şimdiden geçmiş olsun

Back
X