- Konu Sahibi rapunzella0
-
merhaba ben barış çakı'a olacağım kısmetse
insallah cok cok guzel burunlara sahip olursunuz ameliyat narkoz vs kendinizi korkutmayin:) doktor seçimini dogru yaptiysaniz gerisi kendiliğinden gelir
haklısın özgecim zaten işin en zor kısmı doktor seçimiinsallah cok cok guzel burunlara sahip olursunuz ameliyat narkoz vs kendinizi korkutmayin:) doktor seçimini dogru yaptiysaniz gerisi kendiliğinden gelir
O yuzden bu konudaki secimizine cok onem gösterin ameliyat oncesi hepsi iyi sonrasinda sahip çıkmayan doktor cokhaklısın özgecim zaten işin en zor kısmı doktor seçimi
kesinlikle öyle Özgecim.Kaç yıldır bu yüzden sadece araştırma aşamasında kalıp vazgectimO yuzden bu konudaki secimizine cok onem gösterin ameliyat oncesi hepsi iyi sonrasinda sahip çıkmayan doktor cok
Ameliyattan beklentileriniz çok önemli bir konu, doktorunuz ameliyat sonrası burnunuz hakkinda sizi yaniltmamali, herkesin burnu cok kucuk kavisli kalkik olamaz işini sadece para icin yapan doktorlarla allah yolunuzu karsilastirmasinbenim takip ettiğim kadarıyla bu alanda en çok adı geçen doktorlar Emre Üregen , Barış Çakır, Muhammet Dilber, Emde İlhan, Alparslan Yıldırım, İsmail Küçüker ve Hakan Gence. bu doktorların hastalarından şikayet az gibi hatta hiç yok gibi.
Burada da reklam yapan insan cok emin olun birebir resimlerini süreçlerini görmediğiniz kisilere itibar etmeyinmersinde Mahmut Gökdoğanda var. Birde son günlerde Süleyman Taşın ismini duyuyorum.Ama bu iki doktor için de olumsuz yazanlar da var. ilgisiz olduklarına dair .
benim 7!!Ameliyat tarihi aldınız mı?
benim 5 günüm kaldı..
benim 7!!
ben de heyecanliyim surekli fikrim degisiyor ama daha iyi olacagini dusunerek rahatliyorum
Sonrasinda iyiki olmusum diyeceksiniz kizlar bambaska biri oluyorsunuz herşeyiyle:)Ben de aynı moddayım sürekli fikir değiştiriyorum acaba acele mi karar verdim diyorum ya daha kötü olursa diyorum bazen anesteziden korkuyorum bazen ameliyat sonrasından sonra iyi düşünüyorum güzel olacak diyorum sonra tekrar aynı şeyler ameliyata kadar bu böyle gidecek sanırım
Sonrasinda iyiki olmusum diyeceksiniz kizlar bambaska biri oluyorsunuz herşeyiyle:)
insallahhhhhhhSonrasinda iyiki olmusum diyeceksiniz kizlar bambaska biri oluyorsunuz herşeyiyle:)
Siz Barış beyemi olacaksınızinsallahhhhhhh
merhaba şimdiden geçmiş olsun fotoğraf paylaşcakmısınız acabaherkese selam, benim de son 10 gun...
eski burnumu arar miyim diye korkuyorum sadece
Barış beyemi olacaksınız muhammet beyemi? Barış beyin hastaları forumda fotosuyla çok bulunmuyor ben denk gelmedim yadaSiz Barış beyemi olacaksınız
merhaba şimdiden geçmiş olsun fotoğraf paylaşcakmısınız acaba
ben barış beye olacağım.. muhammet beyin yaptığı burunlara çok ısınamadım. kişisel tercihiniz tabi. ben içimdeki sesi dinlemek istedim öyle içime sindi.. inşallah istediğim gibi olurBarış beyemi olacaksınız muhammet beyemi? Barış beyin hastaları forumda fotosuyla çok bulunmuyor ben denk gelmedim yadaburnunuzla ilgili sorunlar nelerdir acaba . Benim eğri kemerli kanatları çökük ve nefessizim doküora karar veremiyorum
Ben de aynı moddayım sürekli fikir değiştiriyorum acaba acele mi karar verdim diyorum ya daha kötü olursa diyorum bazen anesteziden korkuyorum bazen ameliyat sonrasından sonra iyi düşünüyorum güzel olacak diyorum sonra tekrar aynı şeyler ameliyata kadar bu böyle gidecek sanırım
Burun kotuyse ameliyat oncesi benim gibi en ufak değişim bile mucize gibi geliyor ama cokta kotu bir burun yoksa genelde ameliyat sonrasi memnun olmuyor kisiler :)malesef aynen ben de öyle.. ama sanırım olmadan önce herkes aynı şekilde düşünüyormuş :) sonuçta bir ameliyat bu..bi de birazcık da bu iş gerçekten şans işi gibi geliyor bana çok çok kötü burnu olanlar sradan bir doktorun eliinde çok güzel sonuç bulabiliyor.. hiç belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?