Ameliyat oluyorum son 9 günnn

insallah cok cok guzel burunlara sahip olursunuz ameliyat narkoz vs kendinizi korkutmayin:) doktor seçimini dogru yaptiysaniz gerisi kendiliğinden gelir

O yuzden bu konudaki secimizine cok onem gösterin ameliyat oncesi hepsi iyi sonrasinda sahip çıkmayan doktor cok
kesinlikle öyle Özgecim.Kaç yıldır bu yüzden sadece araştırma aşamasında kalıp vazgectimOysa nefes sorunum dahi var Doktora güvenmek şart eğer güven vermiyorsa olmamak daha hayırlı.Kafasına göre hastayı dinlemelen isteklerini dikkate almayan bir doktora kimse olmalalı.

benim takip ettiğim kadarıyla bu alanda en çok adı geçen doktorlar Emre Üregen , Barış Çakır, Muhammet Dilber, Emde İlhan, Alparslan Yıldırım, İsmail Küçüker ve Hakan Gence. bu doktorların hastalarından şikayet az gibi hatta hiç yok gibi.

mersinde Mahmut Gökdoğanda var. Birde son günlerde Süleyman Taşın ismini duyuyorum.Ama bu iki doktor için de olumsuz yazanlar da var. ilgisiz olduklarına dair .

Ameliyattan beklentileriniz çok önemli bir konu, doktorunuz ameliyat sonrası burnunuz hakkinda sizi yaniltmamali, herkesin burnu cok kucuk kavisli kalkik olamaz işini sadece para icin yapan doktorlarla allah yolunuzu karsilastirmasin

mersinde Mahmut Gökdoğanda var. Birde son günlerde Süleyman Taşın ismini duyuyorum.Ama bu iki doktor için de olumsuz yazanlar da var. ilgisiz olduklarına dair .
Burada da reklam yapan insan cok emin olun birebir resimlerini süreçlerini görmediğiniz kisilere itibar etmeyin

benim 7!!

ben de heyecanliyim surekli fikrim degisiyor ama daha iyi olacagini dusunerek rahatliyorum

Ben de aynı moddayım sürekli fikir değiştiriyorum acaba acele mi karar verdim diyorum ya daha kötü olursa diyorum bazen anesteziden korkuyorum bazen ameliyat sonrasından sonra iyi düşünüyorum güzel olacak diyorum sonra tekrar aynı şeyler ameliyata kadar bu böyle gidecek sanırım

Sonrasinda iyiki olmusum diyeceksiniz kizlar bambaska biri oluyorsunuz herşeyiyle:)

Siz Barış beyemi olacaksınız

merhaba şimdiden geçmiş olsun fotoğraf paylaşcakmısınız acaba
Barış beyemi olacaksınız muhammet beyemi? Barış beyin hastaları forumda fotosuyla çok bulunmuyor ben denk gelmedim yada burnunuzla ilgili sorunlar nelerdir acaba . Benim eğri kemerli kanatları çökük ve nefessizim doküora karar veremiyorum

ben barış beye olacağım.. muhammet beyin yaptığı burunlara çok ısınamadım. kişisel tercihiniz tabi. ben içimdeki sesi dinlemek istedim öyle içime sindi.. inşallah istediğim gibi olur

malesef aynen ben de öyle.. ama sanırım olmadan önce herkes aynı şekilde düşünüyormuş :) sonuçta bir ameliyat bu..bi de birazcık da bu iş gerçekten şans işi gibi geliyor bana çok çok kötü burnu olanlar sradan bir doktorun eliinde çok güzel sonuç bulabiliyor.. hiç belli olmuyor

Burun kotuyse ameliyat oncesi benim gibi en ufak değişim bile mucize gibi geliyor ama cokta kotu bir burun yoksa genelde ameliyat sonrasi memnun olmuyor kisiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…