- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
- Konu Sahibi rapunzella0
herkese selam, benim de son 10 gun...
eski burnumu arar miyim diye korkuyorum sadece
Siz kime ameliyat olacaksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selam, benim de son 10 gun...
eski burnumu arar miyim diye korkuyorum sadece
Benim dr muhammed dilber.. uff cok heyecan var.. ameliyattan korkmuyorum sadece nasil biseye benzeyecegim ameliyat sonrasi ne olacak bilmedigimden korkuyorum. Alciyla tamponla 10 gun nasil gececek.burundan nefes almamak cok zor benim icinburun yapiniz nasil kizlar.. benim ince derili sayilirmis
Amin insallah.. nasil muayene olmadiniz anlamadim? Bi on gorusme yapsaydiniz. Burnunuzu cok guzel yapabilirim ya da zor vs diye yorum yapabilirdi diye dusunuyorum. Bana dr um cok tatlis bi burnun olacak merak etme falan dedi. Icim kipir kipir oldu sevincten :)Henüz muayene olmadığım için bilemiyorum ince mi kalın mı :) inşallah sağ salim atlatırız ben de bir aksilik olurda ikinci ameliyatı olmak zorunda kalırım diye korkuyorum![]()
kime olacaksınız ?Ben de 31inde oluyorum kızlarrr![]()
Mustafa Kemal Aksoykime olacaksınız ?
Ben de 31inde oluyorum kızlarrr![]()
İnşallah canım benimm seninki ne zamanİnşallah hepimizinki güzel olur![]()
16 ağustosta kısmetse :)İnşallah canım benimm seninki ne zaman
Ay canımm az kalmış inşallah harika geçicek16 ağustosta kısmetse :)
Ay canımm az kalmış inşallah harika geçicek![]()
Bu ilk ameliyatınız değil mi neden tekrar olma ihtiyacı duydunuzBenımde revizyon var sayılır mı bilemiyorum tabi sonuçta tecrübeli olduğumdan aynı korku heyecan yok:)
Burnum yamuk deliklerim eşit değil nefes alma problemi var.. Burun ucu şekli zaten istediğimle alakasız falan filan:)Bu ilk ameliyatınız değil mi neden tekrar olma ihtiyacı duydunuz
Ay aynı benBurnum yamuk deliklerim eşit değil nefes alma problemi var.. Burun ucu şekli zaten istediğimle alakasız falan filan:)
bende de aynı endişe var.. benim de ince deriliymiş... ameliyattan korku aynen benim de öyle..sonrasında memnun kalmamak baya problemli.. zaten şu ameliyat öncesi çok sıkıntılı bir dönemBenim dr muhammed dilber.. uff cok heyecan var.. ameliyattan korkmuyorum sadece nasil biseye benzeyecegim ameliyat sonrasi ne olacak bilmedigimden korkuyorum. Alciyla tamponla 10 gun nasil gececek.burundan nefes almamak cok zor benim icinburun yapiniz nasil kizlar.. benim ince derili sayilirmis
merhaba ben barış çakı'a olacağım kısmetseSiz kime ameliyat olacaksınız