Arkadaşlar,
Ameliyat sonrası morluğum olmadı,şişliğimde az oldu.Şekil olarak da beğendim,göze çarpan bir tuhaflık yok.Mutluyum lakin,malumunuz tamponlar alınana kadar ağızdan nefes almak zulüm.Bugün tamponlarım alında,rahatlayacağımı düşünürken burun içindeki kuruluk,kan pıhtıları,içindeki sıvının havayı almasıyla kuruması nefes almamı tekrar zor hale getirdi.Doktorum bana ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağız kesici verdi.Sonra okyanus suyu vereceğim dedi.2 temmuzda oldum ameliyatı.Bugün tampon sonrası nefes almaktaki güçlüğümü ifade edince okyanus suyuna başla dedi,aslında pazartesi başlatacaktı.
Arkadaşlar,bu nefes sıkıntısı,burun içi kuruluk,sanki burnunun içinde katman varmIş:)) hissi yaşayan arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.Biliyorum şişlikler de etken.zaten ameliyat olalı 2 gün oldu..çOK İLGİNÇ işte burun dışına dair morluk şiş şekil sıkıntısı yaşamayan ben burun içiyle ilgili sıkıntı yaşamaktayım.bana içine dokunma dedi benim dikişlerim çok içinde de varmış,okyanus suyu biraz açtı lakin yeterli değil.şöyle derin derin nefes almak özlem:)))
Fed,
Kalkık olsun,bu bence burnunu daha güzel gösterecek.Kesinlikle zamanla daha güzel bir şekle sahip olacak burunlarımız.benimkisi şimdi dikişli,kanlı filan,facia.ama ben yine de çok mutluyum,şekli kendini belli ediyor bize ZAMAN gerek.
Kızlar,
Sağolun.Gamzei valla deli bunlar diyorsundur,haklısın tabii.Ben ameliyat olalı iki gün oldu:)))Karamel,kaşıntı iyi,iyileşiyor işte.Antibiyotik de içiyoruz nihayetinde.İyileşme süreci hızlanıyor.benim ağrı sızı yok.Kızlar valla çok kolaymış,oldu da bitti:)))ilginç diyorum ya,millet dışına dair morluklar şişler derken ben burnumun içi diyorum ya.Elbette daha çok erken iyi olacağız.Fed doktorum ameliyat öncesi demediklerini ameliyat sonrası dedi bana ay çok güzel bir burun yaptım diyip durdu:)))3 saat sürdü,kemer filan da yoktu ben de.fotoları paylaşacağım sizlerle.
kARAMEL,
NEFES KONUSUNDA MUTABIKIZ:))
Fotoğraf yükleyemedim hata veriyor sonra yine deneyeceğim.
:1shok: canavar
okadar diyosun ayy utanırım valla doktorlar alışmıştır ama ığğğ -tatlicadiarzu-
10 15 günmü ne yani çarşamba bitmicekmi bu nefes problemi fisfisfis yok canım ya ben bugün sağ taraftan nefes aldım hemde sadece benim temizlememle inş doktor bir el atınca bitecek bu işkence ben temizlemeye korkmuyorum artık sadece kaşıntılar gitgide artıyor ateli kaldırıp hatır hutuz kaşıyasım geliyor bazen gamyoncuiremsu
opuyorumnanaktangecmis olsun iyisallah bir an once iyi olursun bu arada bende merak ediyorum burnunu beni eklersen sevinirim
canım kime dedin yazmamışsın :uhm:
opuyorumnanaktan
canim sana karamel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?