Nefes sıkıntısı okyanus suyu ile azldı zamanla da daha da iyi nefes alacağım biliyorum.
Bugün dikişlerin çoğu alındı,az bıraktı.Bandajları çıkardı benim zaten alçım olmadı.:Sburun kemiği süperdi,amaa deliklerde fark var.benim estetikteki amacım burun deliklerimin daraltılması idi.elbette kaldırıldı,kemikte az eğrilik vardı düzeltildi.ama derdim burun kanatları deliklerin daraltılması idi.doktora sordum az mızlanayaım size dedim.bu burun delikleri farklı??ben tamponları çıkarırken fark ettim dedi.eski burun fotolarına baktım orda da farklı.alla alla öyle miymiş filan dedim ama kızlar pek de ikna olmadım.ama gereksiz kapris de yapmak istemiyorum bu sitede de okumuştum,deliklerdeki fark evvelki burunlarımızdan kaynaklı diye.
hayır şimdi doktor şunu da demedi şişliklerden diyedikkatle bakılınca fark ediliyor dedi,sen fark ediyorsun bunu dedi ama valla ailemden de fark edildi.:)))
kendimi teselli etmeye başladım SEN KAŞINDIN:))))ya doktora çok güvendim doktor çok önemli,şu kadar para dedi pazarlık dahi etmedim aman iyi olsun da parasını salla dedim açıkcası:)önerdiler,başka hiçbir doktora gitmedim.araştırdım internette iyi izlenimlerim duyumlarım oldu yattık masaya.:))
Şu da var eskisine nazaran kesinlikle çok iyi olacak.Kızlar ben şanslılardanım benim iyileşme sürecim çok hızlı.Doktorumda dedi senin derin ince,kemiklerin minyon.3 ayda oturacak,Bugün de burnuma dokundu yahu sen 4 gün önce ameliyat oldun vavvv şişlikler ne hızlı inmiş filan dedi 1 aya oturacak dedi.benim hiç morluğum olmadı ağrım sızım .iyileşme sürecimde çok hızla ilerliyor.lakin demorilize oldum işte az,gözyaşları maalesef benim de aktı.sizleri hep okurken düşünürdüm zor elbette.
Nihayetinde risk de alıyoruz.(epey içimi döktüm:))))
Riske almaya değer diyoruz ve yatıyoruz masaya.:)))
Kızlar,
Aranızda burun deliklerine ilişkin benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar buraya.Gelin dertleşelim:)))
Fotoğraflarımı ekledim.Bakarsınız.dEVAMI GELİR.bENİM DE BURUN İÇİMİ TEMİZLEDİ DOKTOR.Çok rahatladım kan pıhtısını aldı.Epey gözümden yaş aktı.Ama çok rahatladım bence kendiniz temizlemeyin.Nihayetinde dikişler var.Bana kanatların tam olgunlaşmadı sakın sert dokunma müdahale etme dedi,Sadece okyanus suyu kullanın bir müddet.
canım iyi etmişsin dökmüşsün içini üzüldüm kafana takılan bişey olmasına :çok üzgünüm:
ama hepimiz biraz riski göze alarak kalkışıyoruz bu işe keşke olmasa ama oluyor senin sorunun okadarda büyük bir sorun değil en azından şeklini beğenmişsin çarşamba bakalım ben neler yaşıcam :1no2: doktorum açılır açılmaz mucize bekleme dedi konuştu benimle ama ben yaptığım iş olduğundan değil burnunu beğendim dedi elbette diyecek
bakalım ben buraya ne yazıcam çarşamba günü çok korkuyorum kızlar mafoldumben
canım bence açılır açılmaz mucizeyi bekle cunku benimki açıldı ve ben dedim bant filan istemiyorum üstüne hep bakmak istiyorum harika olmuş dedim aşık oldum aradan 2 gun gectı burnumun ucu arı sokmus gıbı oldu,aslında alcı cıktıktan hemen sonra sen onu en inik haliyle görüyosun sonradan şimeye büyümeye başlıyo,üstünde herhangi bi baskı olmadıgı için yayılıyo 2 ay çekersin o şişlikleri sonradan iner zamanla,benim 102.günüm her gecengun daha farkedılır derecede ınmeye başladı son 1 haftadır.alçımın ilk cıktıgı anki haline dönüyor
canım bence açılır açılmaz mucizeyi bekle cunku benimki açıldı ve ben dedim bant filan istemiyorum üstüne hep bakmak istiyorum harika olmuş dedim aşık oldum aradan 2 gun gectı burnumun ucu arı sokmus gıbı oldu,aslında alcı cıktıktan hemen sonra sen onu en inik haliyle görüyosun sonradan şimeye büyümeye başlıyo,üstünde herhangi bi baskı olmadıgı için yayılıyo 2 ay çekersin o şişlikleri sonradan iner zamanla,benim 102.günüm her gecengun daha farkedılır derecede ınmeye başladı son 1 haftadır.alçımın ilk cıktıgı anki haline dönüyor
Nefes sıkıntısı okyanus suyu ile azldı zamanla da daha da iyi nefes alacağım biliyorum.
Bugün dikişlerin çoğu alındı,az bıraktı.Bandajları çıkardı benim zaten alçım olmadı.:Sburun kemiği süperdi,amaa deliklerde fark var.benim estetikteki amacım burun deliklerimin daraltılması idi.elbette kaldırıldı,kemikte az eğrilik vardı düzeltildi.ama derdim burun kanatları deliklerin daraltılması idi.doktora sordum az mızlanayaım size dedim.bu burun delikleri farklı??ben tamponları çıkarırken fark ettim dedi.eski burun fotolarına baktım orda da farklı.alla alla öyle miymiş filan dedim ama kızlar pek de ikna olmadım.ama gereksiz kapris de yapmak istemiyorum bu sitede de okumuştum,deliklerdeki fark evvelki burunlarımızdan kaynaklı diye.
hayır şimdi doktor şunu da demedi şişliklerden diyedikkatle bakılınca fark ediliyor dedi,sen fark ediyorsun bunu dedi ama valla ailemden de fark edildi.:)))
kendimi teselli etmeye başladım SEN KAŞINDIN:))))ya doktora çok güvendim doktor çok önemli,şu kadar para dedi pazarlık dahi etmedim aman iyi olsun da parasını salla dedim açıkcası:)önerdiler,başka hiçbir doktora gitmedim.araştırdım internette iyi izlenimlerim duyumlarım oldu yattık masaya.:))
Şu da var eskisine nazaran kesinlikle çok iyi olacak.Kızlar ben şanslılardanım benim iyileşme sürecim çok hızlı.Doktorumda dedi senin derin ince,kemiklerin minyon.3 ayda oturacak,Bugün de burnuma dokundu yahu sen 4 gün önce ameliyat oldun vavvv şişlikler ne hızlı inmiş filan dedi 1 aya oturacak dedi.benim hiç morluğum olmadı ağrım sızım .iyileşme sürecimde çok hızla ilerliyor.lakin demorilize oldum işte az,gözyaşları maalesef benim de aktı.sizleri hep okurken düşünürdüm zor elbette.
Nihayetinde risk de alıyoruz.(epey içimi döktüm:))))
Riske almaya değer diyoruz ve yatıyoruz masaya.:)))
Kızlar,
Aranızda burun deliklerine ilişkin benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar buraya.Gelin dertleşelim:)))
canım başka dikkat etmem gereken bişey varmı açılırken çarşambaya kadar aklına geldikçe bana yazarmısın yani eksik bişey kalmasın çünkü uzak doktorumun yeri öyle herzaman gidemiyorum sen anlatırsan benimde bilgim olur a.s.
haha saol cnm,sana sunu tavsıye edebılırım ben bant yapıstırtmadım üstüne ama sen yapıştırt bence,şişlikleri minimize edio en azından,öle apaçık bırakınca 3 gun içinde davul gibi oluyo,ama alçın cıkar cıkmaz cep telefonuyla yandan bı goruntu al hemen çünkü alcı alınırken aynaya bakman için sana fırsat verılıyo o arada hemen çek cunku bantlarda 1 hafta kalıcak,ben her anının fotosunu cekmıstım sımdı kıyaslıyorum mesela ne gibi değişimler olmus diye,burnunun ıcını temizletmeyide ihmal etme biraz canı yanıyo insanın gözleri akıyo ama kendin okadar iyi temızleyemessın evde.dikişleri aldırmaya gidecegındede üstüne merhem tarzı bı krem surerek yumusatmaya calıs bende dıkıs olmadı ama annemden bıldıgım kadarıyla dikişler alınırken kuru kalırsa acıyomuş:sinifsinif:
:Saruboceq: çok şükür ki ben tamamen sorunsuz atlattım doktorum sayesinde bu da tabi ki .. hiç ama hiçbir sıkıntım olmadı diyebiliriminşallah kimse sorun yaşamaz sıkıntı çekmez opuyorumnanaktan
:Saruboceq: çok şükür ki ben tamamen sorunsuz atlattım doktorum sayesinde bu da tabi ki .. hiç ama hiçbir sıkıntım olmadı diyebiliriminşallah kimse sorun yaşamaz sıkıntı çekmez opuyorumnanaktan
bende 2 gün önce ameliyat oldum..benzer şeyleri yaşıyoruz yani yerimseniben bendede şişlik de morluk da çok az ama ağrılarım var..sende de olduğu gibi tamponlar çıktıktan sonra da nefes almak konusunda bi değişiklik olmadı maalesef doktorum spreyi şu anda kullanmamamı söyledi..ama artık nefes almak istiyorummbide bende biraz akıntı da oluyo üstelik uyuyamıyorum.yani şimdilik biraz sıkıntılıyım...bide ameliyat biterken doktorum dahil ameliyathanedeki herkes harika bi burnun oldu dedi hatta çıktıktan sonra doktorum tasarımımızdan daha güzel tam yüzüne göre oldu dedi ama ben şidi alçının içinden tahmin etmeye çalışıyorum ucu biraz fazla kalkık görünüyo açıkçası biraz üzüldüm böyle görünce.ama doktorlar ve daha önce ameliyat olanlar yavaş yavaş normale döneceğini söylüyor..umarım güzel olur...umarım bir an önce iyi oluruz ve çook ama çok güzel bir burna kavuşuruz :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?