- Konu Sahibi masumpapatya
-
Canım millet burnunun karakteristik yapısını çok bozmuyor. Nefes alma sorununu gideriyorlar, burun sırtında kemer varsa düzeltiliyor bu kadar. Aparatlar kalkınca burun hem doğal hem de mükemmel görünüyor. Karşı taraf yeni buruna adapte olmakta pek zorlanmıyor. Burun eski burun sadece büyük kusurlar giderilmiş oluyor.
ilk çıktığında epey şişlik vardı önden de çirkin duruyodu. ama gün geçtikçe daha güzel oluyo.bir iki haftaya şuanki halinde çok daha iyi olacak. ama o tasarımlardaki.hala gelmesini bekleme hemen
evet canım beklemekten başka çare yok anlaşılan:2keşke yan profilden güzel gözüktüğü kadar ön profildene güzel gözükseydi)
canım ben lokal olmustum zaten 20 dk falan sürdü kısa bı operasyondu.25hazıranda düğünüm varartık bu sekıldee gelın olacam yapacak bıse yok ama ınss gecerde bu yazdıklarımıza gülerız sonradann dedığın gibi sabır sabır ınss ıyı oluruzzz:)
valla ben de aynı şekilde çok rahatlıyorum. özellikle önden görünüm için yazılanları okuyunca. bi de ilk zamanlar şişlikler çok hızlı bir şekilde iniyo. 10 güne kadar epey düzelme olur bencesağol canım ya yorumları okuyunca rahatlıyorum biraz.umarım 10 gün içersinde biraz daha güzel olur..kuzenimin düğünü var...
tecrübeli arkadaşlar bu şişlikler ne zaman geçicek şuan aynı lahana bebeğe enziyorum eski ifade ve bakışlarımdan eser yok şişlilerin geçmesi için ne yapmalıyım...
valla ben de aynı şekilde çok rahatlıyorum. özellikle önden görünüm için yazılanları okuyunca. bi de ilk zamanlar şişlikler çok hızlı bir şekilde iniyo. 10 güne kadar epey düzelme olur bence
Olur olur :)) Merak etme. Anladığım kadarıyla sen de benim gibi çok yeni ameliyat oldun. Ben iki hafta önce ameliyat oldum. İyi sonuç için çok acele ediyoruz. İyi olacağız inşallah
25 hazirana kadar daha çok zamanın var. O zamana kadar bayağı değişir. Sahne makyajı yapan profesyonel makyözler var. Burunda, yüzde çok güzel hileler yapıyorlar. Işık gölge hilesi :) Çok başarılılar. Böyle bir yere gelin makyajını yaptır. Fotoğraflarda eminim çok güzel çıkacaksın. Hatta buna bile gerek kalmayabilir. Şişliklerin o zamana kadar geçmiş olur. Küçük bir işlem geçirdiysen senin burnun zaten güzeldir. Rahat ol canım)
arkadaşlar bende cuma günü ameliyat oldum
bugün tamponlar çıkacak korkudan ölüyorum
işe başlamam lazım ama dudaklarımı oynatamıyorum bile
yüzüm armut gibi şişlikler yüzümde geziyor bi yularda bi aşağıda
psikolojim alt üst
ne zama gülebilicem yaa
sadece burun ameliyatı olduysan korkma 7gün olmadan normale dönüyoor düzen normale derken işe gidebilirsinn ama ki çene olduysan valla 6. günümm hala dışarı çıkılabilecek gibi değilll...
ağzından bal damladı resmen :))) bılmıorum bu sürecte boyle onaylanmayamı ıhtıyac duyuo ınsann acaba nasıl resım yükleyeceğımı bılsem koyacam ozaman benı daha ıı anlarsınız :))
masabaşı çalışıcam zaten büroda 3 kişiyiz yorulmuyorum yani
çarşamba gitsem sorun olmaz heralde 5. Günüm olmuş oluyor
düğüne kadar eminim daha güzel olucaktır...(inş düğününde istediğin gibi bir gelin olursun)
2.haftamda biraz şişlikle çıktım kızlar ben dışarı. markete gittim, alışverişe gittim :) kimse birşey anlamadı bile. ev biraz ısındı mı zonklamalar başlıyo yanaklarımda, burnumda; çok sıcakta durmayın, sürekli hava alsın istirahat yeriniz mümkünse :)
bugün tam 1 ay oldu. üstündeki kabuklanmalar hariç bir sorunum yok. burnun yan kanatları doğal olarak minnacık şiş ama gerçekten ameliyatlı olduğum hiç belli olmuyor. hatta dün 1,5 aydır görmediğim teyzem burnumdan makas alıyordu az kalsın, zor tuttuk elini kolunu. ameliyat olduğumu unutmuş, tekrar tekrar baktı inanmadı :)))
hiç canınızı sıkmayın, çabucak iyileşeceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?