Ya kızlar 3 hafta sonra ameliyatım var ama sonucun kötü olmasından çok korkuyorum etrafımdaki herkes yaptırma diyo ama ben taktım yaptırıcam işte.Burdaki albümlere baktım çoğu kişiye eski haliyle yaptırma demişler, yapılınca iyiki yapmışsın :SAlçı ilk çıktığında kötü olursa moralim baya bozulur diye düşünüyorum.Gerçi doktor bey beni çok rahatlattı sağolsun, sonucunda iyi olucağından eminim aslında ama korku işte.... Ya daha çirkin olursam korkusu.Merak ettiğim şey şu bu sadece bende mi oluyo yoksa ameliyata girmeden önce herkes böyle mi düşünüyodu ?:18:
Selam,
bendede var o korku ama bende güzel olacagina eminim :) o korku bir cok insanda var ve gayet normal sonucta yüzünün ortasinda bir degisiklik olcak.
Benimde ameliyatim 07 Ocak.
Burnun cok kötü degil sanirim etrafindaki herkes yaptirma dedigine göre :) ama kafana koyduysan yap derim yoksa hep icinde kalir. Cirkin olcagini hic sanmiyorum cünkü bu ameliyati insanlar güzellesmek icin yapiyor :)
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin, benim 3 haftam var ameliyata.Senin icin de yaptirma dedi mi etrafindakiler? :/
ben iyi düşünmek gerektiğine inanıyorum..çünkü mükemmel doktorlar bile bazen mükemmel hatalar yapabiliyorlar.şans işi de denebilir buna..doktorunun alçının alındığı gibi harika bir burunla karşılaşacağının vaadinde bulunması biraz düşündürücü olmuş.çünkü şişliklerin olacak hayatım.ömür boyu sahip olacağın burunu hemen göremeyeceksin ki.zamanla oturucak.bence buna hazırlamalısın kendini.yani en azından ben kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum :) alçım yarın alınacak.heyecan,endişe dorukta :)
40 kisiden 3 kisi yaptirma dedi :) nerdeyse hepsi yaptir diyor zaten saglik acisindan olmak zorunda yapmisken tam yapayim diyorum. Senin burnun nasilki?
ben iyi düşünmek gerektiğine inanıyorum..çünkü mükemmel doktorlar bile bazen mükemmel hatalar yapabiliyorlar.şans işi de denebilir buna..doktorunun alçının alındığı gibi harika bir burunla karşılaşacağının vaadinde bulunması biraz düşündürücü olmuş.çünkü şişliklerin olacak hayatım.ömür boyu sahip olacağın burunu hemen göremeyeceksin ki.zamanla oturucak.bence buna hazırlamalısın kendini.yani en azından ben kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum :) alçım yarın alınacak.heyecan,endişe dorukta :)
aynı korku bende de varr, cuma günü ameliyatım ve sonuc daha kötü olursa diyorum sonra da bundan daha kötü nasıl olabilir diyip gülüyorum. hoca dogal burun yapacagını kusurlarını giderecegini soyledi. 6 ay sonra akraban gorse ameliyat oldgunu anlamıcak ama yuzunde guzel bi degişiklik oldugunu soyleyecek diyor. kapalı teknikle yapılacak acıkta yapılan ne varsa kapalıda da aynısını yapabildigini soyluyor doktorum. bunu barıs cakır da soyluyor dolayısyla doktorum burdan gozume girdi :) hem acıktaki dikis işi vs riski de ortadan kalkıyor boylece. ama bu korku bende de aynen var emin ol buna.
bi de doktorum ameliyat sonrası fotosu tasarlanmasına cok karsı ve asla bu teklifle gelme diyor cunku her burnun kendi içinde kısıtlarının oldugunu piyasa da bunun cok ayaga dusuruldugunden bahsetti. fiziksel bir takım engeller bazen her istediginizi yapmanızı engeller dedi. öenmli olan iyi nefes alan dogal bir burun dedi.
Sende anısın demekkibende de bi acaba var hep kafamı kurcalıyo korkuyorum yani sonuçtan biraz sabırsızım aslında sıkıntı orda Ay insallah herkesin ameliyatı istediği gibi olur sonuçlarını söyle bana olur mu özel mesaj da atabilirsin canım :)
gecmis olsun, insallah sonuc istedigin gibi olur. Haklisin insan kendini hazirlamasi lazim bunlari göz önünde bulundurmamiz lazim :) hayirlisi olur insallah hakkimizda.
.7kesinlikle herkes yasıyo olmalı bu korkuları o yuzden yuzumde cok keskin bi degişiklik olsun istemiyorum yani ruhen buna hazır degilim :) bir de dedigin gibi keske yarın olsa da kurtulsam ne olacaksa olsun internetten arastırmaktan gına geldi artık :)
Doktorum böyle bi vaadde bulunmadı ki hiç bana, cümleyi yanlış anlattım sanırım.Bana zamanla herseyin yerin oturucağını burnumun ilk gördüğüm haliyle sonuc arasında byük fark olucağını söyledi ve kolay bi burun olduğunu söyledi tabi diğer hastaları da görünce içim rahatladı.Şansımın yüksek olduğunu düşünüorum sen ilk görünce ne hissettiğini yazarmısın canım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?