Ameliyat sonucu KORKUSU!

gzzmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
126
1
46
Samsun
Ya kızlar 3 hafta sonra ameliyatım var ama sonucun kötü olmasından çok korkuyorum etrafımdaki herkes yaptırma diyo ama ben taktım yaptırıcam işte.Burdaki albümlere baktım çoğu kişiye eski haliyle yaptırma demişler, yapılınca iyiki yapmışsın :S Alçı ilk çıktığında kötü olursa moralim baya bozulur diye düşünüyorum.Gerçi doktor bey beni çok rahatlattı sağolsun, sonucunda iyi olucağından eminim aslında ama korku işte.... Ya daha çirkin olursam korkusu.Merak ettiğim şey şu bu sadece bende mi oluyo yoksa ameliyata girmeden önce herkes böyle mi düşünüyodu ?:18:

Selam,

bendede var o korku ama bende güzel olacagina eminim :) o korku bir cok insanda var ve gayet normal sonucta yüzünün ortasinda bir degisiklik olcak.
Benimde ameliyatim 07 Ocak.
Burnun cok kötü degil sanirim etrafindaki herkes yaptirma dedigine göre :) ama kafana koyduysan yap derim yoksa hep icinde kalir. Cirkin olcagini hic sanmiyorum cünkü bu ameliyati insanlar güzellesmek icin yapiyor :)

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin, benim 3 haftam var ameliyata.Senin icin de yaptirma dedi mi etrafindakiler? :/

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin, benim 3 haftam var ameliyata.Senin icin de yaptirma dedi mi etrafindakiler? :/

40 kisiden 3 kisi yaptirma dedi :) nerdeyse hepsi yaptir diyor zaten saglik acisindan olmak zorunda yapmisken tam yapayim diyorum. Senin burnun nasilki?

ben iyi düşünmek gerektiğine inanıyorum..çünkü mükemmel doktorlar bile bazen mükemmel hatalar yapabiliyorlar.şans işi de denebilir buna..doktorunun alçının alındığı gibi harika bir burunla karşılaşacağının vaadinde bulunması biraz düşündürücü olmuş.çünkü şişliklerin olacak hayatım.ömür boyu sahip olacağın burunu hemen göremeyeceksin ki.zamanla oturucak.bence buna hazırlamalısın kendini.yani en azından ben kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum :) alçım yarın alınacak.heyecan,endişe dorukta :)

gecmis olsun, insallah sonuc istedigin gibi olur. Haklisin insan kendini hazirlamasi lazim bunlari göz önünde bulundurmamiz lazim :) hayirlisi olur insallah hakkimizda.

40 kisiden 3 kisi yaptirma dedi :) nerdeyse hepsi yaptir diyor zaten saglik acisindan olmak zorunda yapmisken tam yapayim diyorum. Senin burnun nasilki?

Canım ucunda düşüklük var ve burun kanatlarında bıraz genişlik doktor beye çok güvendim diğer yaptığı burunlara da baktım bayıldım açıkcası.Senin burnunu yaparım ve sonuctan da çok memnun kalıcağına eminim dedi baska hastasıyla görüştüm bana sonuca bişe diyemem demişti şanslısın dedi.Doktor bey burnumun kolay bi burun olduğunu söyledi.

Doktorum böyle bi vaadde bulunmadı ki hiç bana, cümleyi yanlış anlattım sanırım.Bana zamanla herseyin yerin oturucağını burnumun ilk gördüğüm haliyle sonuc arasında byük fark olucağını söyledi ve kolay bi burun olduğunu söyledi tabi diğer hastaları da görünce içim rahatladı.Şansımın yüksek olduğunu düşünüorum sen ilk görünce ne hissettiğini yazarmısın canım :/

aynı korku bende de varr, cuma günü ameliyatım ve sonuc daha kötü olursa diyorum sonra da bundan daha kötü nasıl olabilir diyip gülüyorum. hoca dogal burun yapacagını kusurlarını giderecegini soyledi. 6 ay sonra akraban gorse ameliyat oldgunu anlamıcak ama yuzunde guzel bi degişiklik oldugunu soyleyecek diyor. kapalı teknikle yapılacak acıkta yapılan ne varsa kapalıda da aynısını yapabildigini soyluyor doktorum. bunu barıs cakır da soyluyor dolayısyla doktorum burdan gozume girdi :) hem acıktaki dikis işi vs riski de ortadan kalkıyor boylece. ama bu korku bende de aynen var emin ol buna.

bi de doktorum ameliyat sonrası fotosu tasarlanmasına cok karsı ve asla bu teklifle gelme diyor cunku her burnun kendi içinde kısıtlarının oldugunu piyasa da bunun cok ayaga dusuruldugunden bahsetti. fiziksel bir takım engeller bazen her istediginizi yapmanızı engeller dedi. öenmli olan iyi nefes alan dogal bir burun dedi.

Canım inşallah herşey istedğin gibi olur, sonuçları bekliyoruz beni eklermisin ? bende burnumun resmini eklicem albümüme bugün yorumlarınızı bekliyorum. Benimki açık teknik olucak doktorum ben eminim memnun olucağından dedi.Harika bi insan çok da hoş maşallah:) fazlasıla etkiledi beni :)

Ben photoshop eğitimi aldım kendim yapıp götürdüm doktoruma tasarımları. İnanamadı ve daha da heveslndiğini söyledi zaten çok başarılı bıde heveslenince inşallah daha iyi olucak dedi.Yine de ümitlendirmiyo beni ama birebir olur diyemem dedi ama simdiden resimlerimi aldı yanına :) 3hafta çalışıcak sanırım .))

sende de bi yetenek yok degil o zaman :) burnumla ilgili bi degişiklik fikri cok yabancı geliyo bana yani su anki burnum hem kemerli hem genis hem sola dogru egik hem ucu buyuk ve dusuk yani daha kotusunun olması için hocanın balyozla tam ortasından vurup yapıstırması ve oylece bırakması gerek :)) bi de soldan caprazdan bakınca farklı sagdan bakınca farklı gorunuyo ama ama ama insanoglu bu kafası kurcalanıyo işte ya yakısmazsa diye, bi kere 4 4 lük bişey beklememek lazım o kesin bi de bu insanlar yıllarca bu işin egitimini alıyolar bizim dusundugumuz herseyi defalarcda yapmıs insanlar biraz rahat olmak lazım zaten hoca da bana ya sen ne dusunuyosun git bir hafta gez doals yılbası geliyo takıl dusunme dedi haklı da sanırım :)

Sende anısın demekki bende de bi acaba var hep kafamı kurcalıyo korkuyorum yani sonuçtan biraz sabırsızım aslında sıkıntı orda Ay insallah herkesin ameliyatı istediği gibi olur sonuçlarını söyle bana olur mu özel mesaj da atabilirsin canım :)

kesinlikle herkes yasıyo olmalı bu korkuları o yuzden yuzumde cok keskin bi degişiklik olsun istemiyorum yani ruhen buna hazır degilim :) bir de dedigin gibi keske yarın olsa da kurtulsam ne olacaksa olsun internetten arastırmaktan gına geldi artık :)

.7
bende aynıyım bi taraftan korkuyorum bi taraftan hemen olsa da bitse diyorum ya sıkıldım artık sonuc görmek istiyorum elimde olsa bu hafta olurum yani.Sen benden önce kurtulucaksın resimlerini bekliyorum.Ama benim doktorumun özelliği morluk ya hiç olmuyomuş yada çok az konustuğum hastalarda hiç morluk oluşmamış ilk gün bile. İnşallah bende o kadar şanslıyımdr.Senin doktorun mrluk hakkında ne dedi canım?

ben yanlış anlamışım canım kusura bakma..sana şunu söyliyim, hiç 'diğerleri' nin söylediklerine aldırma bu karar için..insanın bi kere aklına düştüyse burnumu yaptırmalımıyım acaba,yaptırsam daha mı iyi olur diye,o bi daha silinmiyo aklından.kararlı ol,dik dur bence :) ben 5 yıldır düşünüyodum.7 gün önce ameliyat oldum..fazlasıyla gerginim şuan ama sebebi bir haftalık uykusuzluk.korkutmak istemiyorum ama ağır bi dönem bu.ağır bi psikoloji..burnumu yarın görücem evet ama daha çok tamponlarımdan ve alçımdan kurtulucam diye heyecanlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…