.7
bende aynıyım bi taraftan korkuyorum bi taraftan hemen olsa da bitse diyorum yasıkıldım artık sonuc görmek istiyorum elimde olsa bu hafta olurum yani.Sen benden önce kurtulucaksın resimlerini bekliyorum.Ama benim doktorumun özelliği morluk ya hiç olmuyomuş yada çok az konustuğum hastalarda hiç morluk oluşmamış ilk gün bile. İnşallah bende o kadar şanslıyımdr.Senin doktorun mrluk hakkında ne dedi canım?
Ya kızlar 3 hafta sonra ameliyatım var ama sonucun kötü olmasından çok korkuyorum etrafımdaki herkes yaptırma diyo ama ben taktım yaptırıcam işte.Burdaki albümlere baktım çoğu kişiye eski haliyle yaptırma demişler, yapılınca iyiki yapmışsın :SAlçı ilk çıktığında kötü olursa moralim baya bozulur diye düşünüyorum.Gerçi doktor bey beni çok rahatlattı sağolsun, sonucunda iyi olucağından eminim aslında ama korku işte.... Ya daha çirkin olursam korkusu.Merak ettiğim şey şu bu sadece bende mi oluyo yoksa ameliyata girmeden önce herkes böyle mi düşünüyodu ?:18:
Vallahi gzzmd aynı durumdayız babam konusmuo benle su an bılıosun ve amelytıma da gelmıycek olma olma burnun kötü olsa ben kendım yaptırırdım zten ameytını dedı durdu dınlemedım kimseyi burnumu önden bende sorunsuz buluorm ama yandan pek memnun degılm sırf bunun ıcın amelyt olucam sonucunda kendmızı mutlu hıssedıcez o takntılarımızdan kurtulmus olucaz boyle dusun rahat rahat bı kafede oturabılıcez acaba herkes burnuma mı bakıo endısesı olmycak rahatlıycaz bi nevi.. sonuc da guzel olacaktır boyle dusunelm ki böyle olsn
doktorum kim canım söyleyebılırmısın
o korkuyu bende cok yasadim, ameliyattan korkmuyorum sonuctan korkuyordum
Ya kızlar 3 hafta sonra ameliyatım var ama sonucun kötü olmasından çok korkuyorum etrafımdaki herkes yaptırma diyo ama ben taktım yaptırıcam işte.Burdaki albümlere baktım çoğu kişiye eski haliyle yaptırma demişler, yapılınca iyiki yapmışsın :SAlçı ilk çıktığında kötü olursa moralim baya bozulur diye düşünüyorum.Gerçi doktor bey beni çok rahatlattı sağolsun, sonucunda iyi olucağından eminim aslında ama korku işte.... Ya daha çirkin olursam korkusu.Merak ettiğim şey şu bu sadece bende mi oluyo yoksa ameliyata girmeden önce herkes böyle mi düşünüyodu ?:18:
Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?