Ameliyat sonucu KORKUSU!

doktorum kim canım söyleyebılırmısın

bendede aynı korku varr ama randevu almadan önce mutlaka görüşüyorm önceki işlerini görmem de lazım referans olmadan olmazzz

hemen herşey olup bitiverse bende çok istiyorum ama çok korkuyorum.fotoğraflarda çirkin çıkıyor geniş bazen geniş bir burnum var.evlenmeden yaptırmak istiyorummmm ama dr yok

Vallahi gzzmd aynı durumdayız babam konusmuo benle su an bılıosun ve amelytıma da gelmıycek olma olma burnun kötü olsa ben kendım yaptırırdım zten ameytını dedı durdu dınlemedım kimseyi burnumu önden bende sorunsuz buluorm ama yandan pek memnun degılm sırf bunun ıcın amelyt olucam sonucunda kendmızı mutlu hıssedıcez o takntılarımızdan kurtulmus olucaz boyle dusun rahat rahat bı kafede oturabılıcez acaba herkes burnuma mı bakıo endısesı olmycak rahatlıycaz bi nevi.. sonuc da guzel olacaktır boyle dusunelm ki böyle olsn

@lindsaylohan canım keske ameliyatını daha erken bir tarihe alsaydın. Bu bekleme süreci ameliyattan cok daha kotu.günler gecmek bilmez ,her aklına geldiginde kalbin kut kut atar korkudan,her gun yeni birsey duyarsın ameliyatla ilgili ,uykuların kaçar , olma diyerek kafanı kurcalarlar vs.benim burnum kotu olduğu halde annem ne var burnunda deyip dururdu sırf olmamam icin. Ama cok şükür bitti gitti. İnşallah sizlerin de ameliyati sorunsuz gecer de mutlu olursunuz.

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

doktorum kim canım söyleyebılırmısın

Çağlayan yağmur canım :) Ama malesef benim ameliyatım ertelendi, çok ağır grip oldum ve yakın zamanda da sınavlarım başlayacak, sınavlarım bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum

Ameliyat korkusunun tamamen doktor ile iletişime bağlı olduğunu düşünüyorum, çünkü çocukluğumdan beri bırakın ameliyat olmayı, hastaneden bile korkuyordum. Sonrasında yasadığım sinuzit sıkıntısı sebebiyle ameliyat olmak zorunda olmak zorunda olduğumu öğrendiğimde çok korkmuştum ama Doktorum Abdülkadir Göksel sayesinde bu korkumu aşıp, ameliyat oldum.. Tabii sayesinde ameliyat sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadığım için şimdi bu korkumun çok yersiz oluğunu düşünüyorum.

o korkuyu bende cok yasadim, ameliyattan korkmuyorum sonuctan korkuyordum

aslında sonucla ilgili pek korku yasamadım.. Göksel bey in daha önce yaptığı ameliyat sonuclarını gormustum cok guzul sonuclar vardı. benim ki tamamiyle ameliyat korkusuydu.. Ondan da kurtuldum:)

Kızlar, siz burnunuzu amelyat sonrası beğenmenize rağmen kötü tepki aldınız mı çevrenizden? Ben açıkçası biraz korkuyorum, insanlar 'ne gerek vardı', 'doğal hali daha iyiydi' falan filan diyorlar mı?

Doktorunuza güveniyorsanız korkmayın umarım iyi sonuç alırsınız.
Hangi doktora ameliyat olacaksınız?

dün burun tomografisi çektirdim ve sadece o bile beni heyecanladırdıgına göre düşünün artık ! çok korkuyorum ameliyat olmaktan ama kararımı verdim olacagım inş. :)

burun ameliyatları güzelleştirmek için yapılıyor evet ama ameliyat oılup da daha kötü olanlar yok mu? var mesela onca paranın pulun içinde Michael Jackson örneği duruyor karsımızda .ya da ekranda gördüğümüz bir çok ünlünün bile basarısız olduğu görünüyor.diyecegim o ki,belki son yıllarda cok kolaylaşmış daha az acıyan bir ameliyat olmuş olabilir ama şans işin içine girince...püfffff korkuyorum uleeeeeeeeennnn .evrene pozitif yollayayyım bari :9 güzel olcak güzelllllll:)

Aynı korkular bende de var inşaallah hepimiz sonuçtan memnun kalırız

Ameliyat olduysanız sonucu bizimle paylaşabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…