Ameliyat sonucu KORKUSU!

Valla ben bu kez kararlıyım kesinlikle, ama işte korkuları yenmek çok zor sen sonuçlarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim canıım :) Sana söleyen oldu mu peki yaptırma diye ?

hakikaten bu bandajın acılagı gun nasıl bir heyecan olur yarabbim sıkıntı bitiyo ona mı sevinsen yok seklini gorme heyecanı mı desem kaygısı mı desem ona mı dayansan off off

bu arada sekil olarak nasıl bisey istiyosunuz ? ben mesela dogal olsun estetikli oldugu belli olmasın istiyorum doktorum da oyle olacagını soyluyo, 6 ay sonra akraban gorse yuzunde bi degişiklik farkeder ama ne oldugunu anlamaz dedi

Valla ben bu kez kararlıyım kesinlikle, ama işte korkuları yenmek çok zor sen sonuçlarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim canıım :) Sana söleyen oldu mu peki yaptırma diye ?

diyorum ya 5 yıl savaştım dertsiz başına dert alıyosun ne varmış senin burnundaaa.ne kadar günah biliyomusun.parana yazık değilmii.neler neler dediler..gerçi yalan değil benim çok problemli bi burnum yoktu.yüzüme oranla büyüktü sadece.ya neyse ne.beni rahatsız ediyomuydu ediyodu.anlatmaya çalıştığımda bu.önemli olan sizsiniz kızlar.sizin ne düşündüğünüz..sabredin.ameliyat olana kadar konuşmaya devam ediyolar bi süre sonra pes ediyolar.bu arada alçım açıldı.şimdilik istediğim burunla ilgisi yok.ama moralimi bozmuyorum.çünkü fazlasıyla şiş.metanetim doruk noktada

canim istedigimle alakasi yok demissin bizi korkutan da bu peki eskisinden iyi diyebilir misin ?

Canim bende cok merak ettim ya resimlerini bizimle paylasirmisin?

bu arada sekil olarak nasıl bisey istiyosunuz ? ben mesela dogal olsun estetikli oldugu belli olmasın istiyorum doktorum da oyle olacagını soyluyo, 6 ay sonra akraban gorse yuzunde bi degişiklik farkeder ama ne oldugunu anlamaz dedi

Ben sekil olarak önden burun delikleri gözükmeyen, yandan hafif kalkık tatlı ama biraz havalı ve doğal gözüken burun istedim dokorum da benle aynı fikirde olduğunu söyledi, güvenim sonsuz işte bakalımm :)

aynı şeyi bende duyuyorum ve korkuyorum.ayrıca her dr a güven olmuyr haliyle.bulunduğum şehirde özel dr yok.internetten araştırdım istanbulda bir dr var ve tasarımda yaptı.çok hoşuma gtti fakat ücret fazla.ayrıca burdan istanbula gitmem kalmam kontroller bi anda olsa ve bitseee

yıllardır burnumla iligi hep bir ameliyat isteğim vardı..ara ara vazgeçtim..sonra tekrar gözüme battı..böyle geçti gitti seneler..veee sonunda kararımı verdim..ameliyat olucam..ama doktora karar veremedim.2 e düştü kararım..bazen 1i ağır basıo bazen diğeri..hep kafam karışık.
ve en önemlisi..ya kötü olursa..rüyalarıma giriyor..
ve sizin düşüncelerinizi okuyunca rahatladım.sadece ben değilmişim.çok pinpiriklisin diyorlar.ama napimm.ya kötü olursa mahvolurum..ameliyat korkusu ..vs tekrar çekmek allah korusun..
yani özet çok korkuyorum istediğim sonuç çıkmayacak diye.
lütfen resimlerinizi paylaşırmısınız..ekler misiniz beni..birde doktorlarınız kim?

birde 2 sene sonra falan sarkma ,çökme vs olma ihtimali de varmış..doğrumu bunlar..
yani 2 sene sonra bi uyanıcaksın burun ucu yerlerde
ayyy çok korkuyorummmmmmmmmmmm

Canim aynisin sende benim gibi Bi daha ameliyati buyuk konusmak istemem ama asla cekemem sanirim.Ama herkes ayni seyi dusunmus sonra yapilinca iyiki yaptirmisim demis.Sans isi bence ve cok arastirmamak gerekiyo aslinda insanin kafasi karisiyo Benim doktorum caglayan yagmur.Suanki burnumun resmini koyucam bugun beni eklersen albumume bakabilirsin canim sende koy burnunun suanki halini :)

canim istedigimle alakasi yok demissin bizi korkutan da bu peki eskisinden iyi diyebilir misin ?

kesinlikle eskisinden iyi :) ve gün geçtikçe iyiye gidiyo.hakikaten burun işi sabır işi diye boşuna demiyolar.alçımın alındğı günle bugün arasında ciddi fark var ve daha 3 gün oldu.şuan iki kaş arasında şişliğim var ve burun ucum istemediğim kadar kalkık..ama moralimi bozup doktoruma lanetler yağdırmak yerine sabırla bekliyorum bakalım :)

doktorun kim selin??
ben doktor araştırması yapıyorum haftalardır.
muhammed dilber ve emre ilhan arasında kaldım..ama sanırım muhammed dilbere olucam.
ya çok korkuyorummmmmm
resimlerinizi ekler misiniz arkadaşlar???

ekledim seni..ama resimlerini göremiyorum.
doktorun kimdi

canım suank halini ve önceki halini eklermisiiin :)

merhaba canım,ben de 26 ocakta ameliyat olucam aynı endişeleri bende yaşıyorum.Benim de burnumda deviasyon var ve nefes almakta zorlanıyorum ve sağ tarafa doğru da bir eğrilik var doktorum düzeleceğini ve güzel bana yakışan bi burun olacağını söyledi.Senin yaptığın tasarımları gördüm ve çok beğendim sana çok yakışmış zaten çok güzel bir kızsın maşallah umarım senin de istediğin gibi olur canım.ben senden bişey rica edicem benim de tasarımımı yapabilir misin sana fotoğraf göndersem photoshop kullanıyorsun sanırım eğer yapabilirsen çok sevinirim bide senin doktorun kim?Ben Hakan Akçin e olucam 3 hafta var seninle ameliyatlarımız aynı zamana denk geliyor sanırım.

doktorunuz kim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…