ben yanlış anlamışım canım kusura bakma..sana şunu söyliyim, hiç 'diğerleri' nin söylediklerine aldırma bu karar için..insanın bi kere aklına düştüyse burnumu yaptırmalımıyım acaba,yaptırsam daha mı iyi olur diye,o bi daha silinmiyo aklından.kararlı ol,dik dur bence :) ben 5 yıldır düşünüyodum.7 gün önce ameliyat oldum..fazlasıyla gerginim şuan ama sebebi bir haftalık uykusuzluk.korkutmak istemiyorum ama ağır bi dönem bu.ağır bi psikoloji..burnumu yarın görücem evet ama daha çok tamponlarımdan ve alçımdan kurtulucam diye heyecanlanıyorum.
Valla ben bu kez kararlıyım kesinlikle, ama işte korkuları yenmek çok zor sen sonuçlarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim canıım :) Sana söleyen oldu mu peki yaptırma diye ?
diyorum ya 5 yıl savaştımdertsiz başına dert alıyosun ne varmış senin burnundaaa.ne kadar günah biliyomusun.parana yazık değilmii.neler neler dediler..gerçi yalan değil benim çok problemli bi burnum yoktu.yüzüme oranla büyüktü sadece.ya neyse ne.beni rahatsız ediyomuydu ediyodu.anlatmaya çalıştığımda bu.önemli olan sizsiniz kızlar.sizin ne düşündüğünüz..sabredin.ameliyat olana kadar konuşmaya devam ediyolar bi süre sonra pes ediyolar.bu arada alçım açıldı.şimdilik istediğim burunla ilgisi yok.ama moralimi bozmuyorum.çünkü fazlasıyla şiş.metanetim doruk noktada
diyorum ya 5 yıl savaştımdertsiz başına dert alıyosun ne varmış senin burnundaaa.ne kadar günah biliyomusun.parana yazık değilmii.neler neler dediler..gerçi yalan değil benim çok problemli bi burnum yoktu.yüzüme oranla büyüktü sadece.ya neyse ne.beni rahatsız ediyomuydu ediyodu.anlatmaya çalıştığımda bu.önemli olan sizsiniz kızlar.sizin ne düşündüğünüz..sabredin.ameliyat olana kadar konuşmaya devam ediyolar bi süre sonra pes ediyolar.bu arada alçım açıldı.şimdilik istediğim burunla ilgisi yok.ama moralimi bozmuyorum.çünkü fazlasıyla şiş.metanetim doruk noktada
bu arada sekil olarak nasıl bisey istiyosunuz ? ben mesela dogal olsun estetikli oldugu belli olmasın istiyorum doktorum da oyle olacagını soyluyo, 6 ay sonra akraban gorse yuzunde bi degişiklik farkeder ama ne oldugunu anlamaz dedi
yıllardır burnumla iligi hep bir ameliyat isteğim vardı..ara ara vazgeçtim..sonra tekrar gözüme battı..böyle geçti gitti seneler..veee sonunda kararımı verdim..ameliyat olucam..ama doktora karar veremedim.2 e düştü kararım..bazen 1i ağır basıo bazen diğeri..hep kafam karışık.
ve en önemlisi..ya kötü olursa..rüyalarıma giriyor..
ve sizin düşüncelerinizi okuyunca rahatladım.sadece ben değilmişim.çok pinpiriklisin diyorlar.ama napimm.ya kötü olursa mahvolurum..ameliyat korkusu ..vs tekrar çekmek allah korusun..
yani özet çok korkuyorum istediğim sonuç çıkmayacak diye.
lütfen resimlerinizi paylaşırmısınız..ekler misiniz beni..birde doktorlarınız kim?
canim istedigimle alakasi yok demissin bizi korkutan da bu peki eskisinden iyi diyebilir misin ?
Canim aynisin sende benim gibiBi daha ameliyati buyuk konusmak istemem ama asla cekemem sanirim.Ama herkes ayni seyi dusunmus sonra yapilinca iyiki yaptirmisim demis.Sans isi bence ve cok arastirmamak gerekiyo aslinda insanin kafasi karisiyo Benim doktorum caglayan yagmur.Suanki burnumun resmini koyucam bugun beni eklersen albumume bakabilirsin canim sende koy burnunun suanki halini :)
ekledim seni..ama resimlerini göremiyorum.
doktorun kimdi
kesinlikle eskisinden iyi :) ve gün geçtikçe iyiye gidiyo.hakikaten burun işi sabır işi diye boşuna demiyolar.alçımın alındğı günle bugün arasında ciddi fark var ve daha 3 gün oldu.şuan iki kaş arasında şişliğim var ve burun ucum istemediğim kadar kalkık..ama moralimi bozup doktoruma lanetler yağdırmak yerine sabırla bekliyorum bakalım :)
doktorunuz kim acaba?Canım inşallah herşey istedğin gibi olur, sonuçları bekliyoruz beni eklermisin ? bende burnumun resmini eklicem albümüme bugün yorumlarınızı bekliyorum. Benimki açık teknik olucak doktorum ben eminim memnun olucağından dedi.Harika bi insan çok da hoş maşallah:) fazlasıla etkiledi beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?