- 23 Kasım 2016
- 9
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Birde, oldugunuz hastaneden memnun kaldınızmı yani hemşirelerin tavrı tutumu nasıl ilgi iyimi ve tamponuda dikmendemi çıkarttırdınız. Çok sordum kusura bakmayınBen tam 3.500 odedim dikmende ozelde oldum ve evime sincanda dikmende uzakti ama toplamda 3 kere gittim butun isler boyunca ilk randevu aldim gorustum evrak tamamladim 2.gidisimde sonuclari gosterip gun aldim ve 3.de dikmene gidip ameliyat oldum gayet memnunum bende cok arastirdim en son hastanede olmus olan hastalarini gorunce e herkeste cok ovunyordu arti fiyat makuldu iyiki diyorum simdi
Ben tam 3 ay arastirdim surekli her ameliyat olanla burdan ilestisime gectim inceledim sorular sordum sonra hizlica olup bitti benimde 2 kizim var kucuk kizim 2 yasinda bende endiseliydim ameliyattan bir hafta once peteyle bantladim burnumu alissin diye konustum tabi morluk olunca basta yanasmadi sonra ilk gunler uzagimdan konustu yanima gelmedi derken 3.gun alisti morluklarda 4 gune kadar iyice azaliyo
Arti kizim ilk kez hastanede kaldigim gece ayri kaldi benden sabaha kadar babasiyla oturmus uyumamis ama atlattik cunku her sene baska bisey cikip erteliyodum simdi diyorum keske daha once olsaymisim
Sizinde hakkinnizda hayirlisi olsun