Ameliyat ve düğün ikisi bir arada...

Ona ne paragraflar, ne destanlar yazıldı. Hiçbirini kale almıyor. Parmaklarınıza yazık
Biliyorum konularını takipteyim, bende son kez ciddi yorum yaptım zaten ama sağlık konusunda bile bu kadar merhametsiz davrandığını görünce bir kez daha ciddi yazmak istedim.
Çünkü gerçekten üzüldüm bu duruma bu kadar kin , nefret sağlığa zarar .

Yok eşim yapma dedi vazgeçtim yapsamda aynı yapsamda zaten anlamazlar onlar
O zaman neden böyle bir şova kalkıştın ? Zaten esinin böyle birşeye hoş bakmayacağını söylüyordun ,ne değişti ?yardımsever yerlerin mi tutuldu ?

Eşinizi sizi kayınvalide ile görüşmeye mi zorluyor? Görüşmek istemiyorsanız neden görüşüyorsunuz? Eşinizin burada anlattığınız kadar iyi ve anlayışlı olduğunu hiç sanmıyorum.

Ben hastanede baktım kvye. Bana aylar sonra dedi ki yemek yapmamak için geldin :) yaniiiii anlamayana ne yapsan boş. Yapma birşey git düğüne.

Kaynanana bakacak birileri varsa durmana gerek yok. Gorumce vs gibi. Dedigin gibi gecmis olsun der gidersin. Ama sen dogum yaptiginda ya da hasta oldugunda onlar da oyle yapar ona gore davran

Şu sitede gördüğüm en insancıl yorumlardan biriydi.
Inanin gönülden tebrik ettim sizi..

Bilmiyorum farkında mısınız ama kaç yaşında olursa olsun bir kadın için ne kadar zor bir ameliyat. Ne kadar sevseniz ya da sevmeseniz de manevi anlamda destek olabilirsiniz. Ama tencere kapak eşiniz buna gerek yok dediyse yapacak bişey yok . Başka eltiniz varsa Allah kv ye onu hayırlı etsin bari bi gelinden yüzü gülsün kadının.

Evet mantıksızsınız hatta mesajımda eşimin ailesine samimiyetsiz dedim bunu anlamayacak kadar mantıksızsınız benim ne kadar samimi bir insan olduğumu bilemezsiniz samimiyet benim için en öndedir onlarda bir gram yok
Mantigima laf söyleyebilecek son insan bile değilsiniz ki hakkinizda sikayet butonunu kullandım. Samimiyetsiz olan sizsiniz,takintilisiniz evlerden irak bir gelinsiniz...

Satırlarca yazı keşke buna değseler ama çözemediğin ciddi bir mesele var eşimle evlenmem ve hala evli olmam onların çoook zoruna gidiyor bana kıymet vermeyen insanlara kıymet vermiyorum bu kadar basit kim eşinin ailesinin derdinden ölüyor.

Hayır direk yemek yapacağım uğraşmasınlar onunla dedim gerek yok dedi o ellerin konuşması değil lafın bana kadar gelmesi canımı sıkıyor çünkü onlara göre tek suçumuz uzak durmakmış başka ne yapacaktık ki...

Desteğim bir geçmiş olsundan ileri değil çok şükür herkesin geçmiş olsun ilgilenenleri var ben eksik olsamda çok birşey farketmez.

Eşinizi sizi kayınvalide ile görüşmeye mi zorluyor? Görüşmek istemiyorsanız neden görüşüyorsunuz? Eşinizin burada anlattığınız kadar iyi ve anlayışlı olduğunu hiç sanmıyorum.
Kayınvalidem hiç alakası olmayan saçma sapan insanlara onlarla görüşmediğimi anlatıyor bu kulağıma gelmese umrumda olmaz ama elin bunak karısı millet içinde bana laf edince benimde şartel attı sebep bu kim benim neden görüşmediğimi nerden bbilsin.Eşim hiçbir zaman baskı yapmadı yapmaz çünkü bende yapmam.

Kaynanana bakacak birileri varsa durmana gerek yok. Gorumce vs gibi. Dedigin gibi gecmis olsun der gidersin. Ama sen dogum yaptiginda ya da hasta oldugunda onlar da oyle yapar ona gore davran
Aman geçmiş olsun bile demesinler o zaman gerçekten istemez en güzel günlerimi yeterince mahvettiler fazlasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…