- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Biliyorum konularını takipteyim, bende son kez ciddi yorum yaptım zaten ama sağlık konusunda bile bu kadar merhametsiz davrandığını görünce bir kez daha ciddi yazmak istedim.Ona ne paragraflar, ne destanlar yazıldı. Hiçbirini kale almıyor. Parmaklarınıza yazık
O zaman neden böyle bir şova kalkıştın ? Zaten esinin böyle birşeye hoş bakmayacağını söylüyordun ,ne değişti ?yardımsever yerlerin mi tutuldu ?Yok eşim yapma dedi vazgeçtim yapsamda aynı yapsamda zaten anlamazlar onlar
Yine tereliye ve yine tereliyenin etik ve ahlak ikilemleri üzerine ortalığı birbirine katacak müthiş konuları... Gerçekten bazen konuları üzerinde düşünüp taşınarak belli bir ikilem üzerine bilerek oturttuğunu düşünüyorum. Kohlberg yanında halt etmiş.
Allah evladin da gelinin damadin da hayirlisini versinYok eşim yapma dedi vazgeçtim yapsamda aynı yapsamda zaten anlamazlar onlar
Eşinle tencere kapaksınız zaten. Sahi sizi niye evlerinde tutuyorlar ki?Gül canım gülmeye devam et zamanında beni aramayan önemsemeyeni bende arayıp önemsemiyorum bu kadar basit eşim yapma gerek yok dedi sağolsun yapmayacağım zaten.
Samimiyetsizliğin buraya kadar geldiği için bence o yemekleri de götürme .
Ne olursa olsun bir kadının rahminin alınması gibi önemli ve üzücü bir olaydan bahsetme şeklinden bile nasıl bir insan olduğun belli oluyor. Ruhsuz, donuk, umursamaz. Kalp temizliği ne kadar da önemliymiş.
İnsanlığına bakinca gozlerimiz yaşarıyor cidden..He he biz hiç ameliyat görmedik merak etmeyin anju olduğunun ertesi günü sokaklarda gezen birinden bahsediyorum ben insanlığımı yapayımda ister çöp olsun ister afiyet.
Mantigima laf söyleyebilecek son insan bile değilsiniz ki hakkinizda sikayet butonunu kullandım. Samimiyetsiz olan sizsiniz,takintilisiniz evlerden irak bir gelinsiniz...
Satırlarca yazı keşke buna değseler ama çözemediğin ciddi bir mesele var eşimle evlenmem ve hala evli olmam onların çoook zoruna gidiyor bana kıymet vermeyen insanlara kıymet vermiyorum bu kadar basit kim eşinin ailesinin derdinden ölüyor.Bak bu insanlar seni istemediler ve bunu dillendirdiler .
Anlıyorum bu senin çok çok zoruna gitmiş ve şimdi psikolojik olarak ben onları istemiyorum gibi davranmaya çalışıyorsunuz.
Gerçekten kendi akıl sağlığınız için destek alın.
Hic bir kv senin anlattign kadar her konuda kotu beceriksiz olamaz , hic bir gelinde senin kendini anlattığın kadar mükemmeli olamaz her konuda. Resmen kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz .
Sağlıklı düşünemiyorsunuz .
Herkesle anlaşırım bir kv ile kötüyüm diyorsunuz ama şu forumda bile anlasabildiginiz 1 kişi yok .
Burda kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz .
Size son ciddi yorumum gerçekten tedavi olun ve zaten eşinizde zorlamıyormuş gerekirse omur boyu gorusmeyin .
Hasta olan ameliyat olacak bir insana bile merhamet göstermeyip saçma sapan bahanelerle kin güduyorsunuz gerçekten kalbinizi arındırın .
Hayır direk yemek yapacağım uğraşmasınlar onunla dedim gerek yok dedi o ellerin konuşması değil lafın bana kadar gelmesi canımı sıkıyor çünkü onlara göre tek suçumuz uzak durmakmış başka ne yapacaktık ki...Eşiniz muhtemelen bir de yemek yapsam mı yapmasam mı olan kafa karışıklığınızla uğraşmak istemediği için yapma gerek yok demiştir. Bir yerde diyorsunuz ki elalem ne der diye düşünmüyorum. Bir yerde de gitmesem dedikodum yapılıyor diyorsunuz. Bu gel gitleriniz size de eşinize de o insanlara da zarar bence gerek yok. Telefonla görüşün.
Desteğim bir geçmiş olsundan ileri değil çok şükür herkesin geçmiş olsun ilgilenenleri var ben eksik olsamda çok birşey farketmez.Bilmiyorum farkında mısınız ama kaç yaşında olursa olsun bir kadın için ne kadar zor bir ameliyat. Ne kadar sevseniz ya da sevmeseniz de manevi anlamda destek olabilirsiniz. Ama tencere kapak eşiniz buna gerek yok dediyse yapacak bişey yok . Başka eltiniz varsa Allah kv ye onu hayırlı etsin bari bi gelinden yüzü gülsün kadının.
Buralardayım :)Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen
Kayınvalidem hiç alakası olmayan saçma sapan insanlara onlarla görüşmediğimi anlatıyor bu kulağıma gelmese umrumda olmaz ama elin bunak karısı millet içinde bana laf edince benimde şartel attı sebep bu kim benim neden görüşmediğimi nerden bbilsin.Eşim hiçbir zaman baskı yapmadı yapmaz çünkü bende yapmam.Eşinizi sizi kayınvalide ile görüşmeye mi zorluyor? Görüşmek istemiyorsanız neden görüşüyorsunuz? Eşinizin burada anlattığınız kadar iyi ve anlayışlı olduğunu hiç sanmıyorum.
Aman geçmiş olsun bile demesinler o zaman gerçekten istemez en güzel günlerimi yeterince mahvettiler fazlasına gerek yok.Kaynanana bakacak birileri varsa durmana gerek yok. Gorumce vs gibi. Dedigin gibi gecmis olsun der gidersin. Ama sen dogum yaptiginda ya da hasta oldugunda onlar da oyle yapar ona gore davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?