- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben kimseyle küs değilim beni zamanında ileri derecede üzmüş insanlarla mesafeliyim görüşmesem dedikodum yapılıyor gidip geçmiş olsun demesem gelmedi olacak adım ben bana düşeni seslerini kesmek için bu kadar yapıyorum artık onlara kalmış ne diyecekleri ne düşünecekleri.Malesef eşimin ailesi hastalık ölüm düğün bu gibi günlerde o günün hatrına iyi olmayı seçmez bende bu derece iyi olabiliyorum.Ben sizin gibi sözde "barisan" insanlari anlamiyorum. Insan ya küs olur yada en azindan insan gibi böyle durumlarda davranir. Ama diger yorumlardan anladigim kadariyla zaten iliskiniz devamli problemli. Onun icin sadece bunu da atlatirsiniz diyorum. Kolay gelsin
Ah canım benimGoogledan bak görürsün.
Hangi birini sayayım konu bu değil zaten yorum için teşekkürler.Ah canım benim
Onlar anlamaz ki götürüp geçmiş olsun diyeceğim birşey yapıp edeceğim yok yarım saat oturur gelirim bu yani.Kadın canının derdinde, sen göstereyim de görsünler derdindesin. Normal mi sence?
Daha da ne denir ki...
Zaten uzak duruyorum bayramda gitmiştim en son hergün onlarda değilim arayıp sormamdaTovbe tovbeee..
Allah rizasi icin bu insanlardan uzak durun.
Kadin o halde bide sizle ugrasmasin
Lütfen lütfen insanlığı sende öğrenmesinler...Ben düşündüm eşime söylesem gerek yok yapma der zaten.Elalem ne der diye değil insanlık öğrensinler diye yapacağım örnek olur birgün onlarda yaparlar böyle şeylerden nasiplerini almamışlar malesef.
Hukuk ceza vermiyor bu durumdaBence de. :)
Benden öğrenecekleri daha çok iyi şeyler var hepsini öğreteceğimLütfen lütfen insanlığı sende öğrenmesinler...
Gerçekten çok yanlış öğrenirler .
Kimden öğrenirse öğrensinler ama senden öğrenmesinler .
Benden öğrenecekleri daha çok iyi şeyler var hepsini öğreteceğim[/QUOT yapışmayın insanlara
Ee tamam işte böyle kalın o zaman hepYapıştığım yok zaten en son bayramda gördüm hastalığında aramadım bile onlardan çıkmadığım sürekli görüştüğüm yok yani.
Hukuk ceza vermiyor bu durumda
Zaten ben böyle kalmak istiyorum çabam buEe tamam işte böyle kalın o zaman hep
o kadar kendini begenmis ama cahilane bir uslubun varki guldum yorumlarini okurken ruh sagligin icin tedavi ol vede cevrendekiler icin gelecegin iyi degil yemek yapican insanlik ogretmek icin ki kimsin sen acaba keske once kendin öğrensen bir diger mesajinda da hastaligi icin aramadim bile diyorsun eee iste senin insaliktan anladigin bu kadar demek ki Allah etrafindakilere sabir versin diyorumZaten ben böyle kalmak istiyorum çabam bu
Googledan bakınca herkes yapıyor zatenGoogledan bak görürsün.
Zaruret hali olarak değerlendirilip ceza verilmeyebilir.Aaa gerçekten mi? Hırsızlık yapmış olmuyor yani mecbur kalırsa.
Gül canım gülmeye devam et zamanında beni aramayan önemsemeyeni bende arayıp önemsemiyorum bu kadar basit eşim yapma gerek yok dedi sağolsun yapmayacağım zaten.o kadar kendini begenmis ama cahilane bir uslubun varki guldum yorumlarini okurken ruh sagligin icin tedavi ol vede cevrendekiler icin gelecegin iyi degil yemek yapican insanlik ogretmek icin ki kimsin sen acaba keske once kendin öğrensen bir diger mesajinda da hastaligi icin aramadim bile diyorsun eee iste senin insaliktan anladigin bu kadar demek ki Allah etrafindakilere sabir versin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?