Ameliyat ve düğün ikisi bir arada...

Ben kimseyle küs değilim beni zamanında ileri derecede üzmüş insanlarla mesafeliyim görüşmesem dedikodum yapılıyor gidip geçmiş olsun demesem gelmedi olacak adım ben bana düşeni seslerini kesmek için bu kadar yapıyorum artık onlara kalmış ne diyecekleri ne düşünecekleri.Malesef eşimin ailesi hastalık ölüm düğün bu gibi günlerde o günün hatrına iyi olmayı seçmez bende bu derece iyi olabiliyorum.

Tovbe tovbeee..

Allah rizasi icin bu insanlardan uzak durun.

Kadin o halde bide sizle ugrasmasin

Lütfen lütfen insanlığı sende öğrenmesinler...
Gerçekten çok yanlış öğrenirler .
Kimden öğrenirse öğrensinler ama senden öğrenmesinler .

Yapıştığım yok zaten en son bayramda gördüm hastalığında aramadım bile onlardan çıkmadığım sürekli görüştüğüm yok yani.

Zaten ben böyle kalmak istiyorum çabam bu
o kadar kendini begenmis ama cahilane bir uslubun varki guldum yorumlarini okurken ruh sagligin icin tedavi ol vede cevrendekiler icin gelecegin iyi degil yemek yapican insanlik ogretmek icin ki kimsin sen acaba keske once kendin öğrensen bir diger mesajinda da hastaligi icin aramadim bile diyorsun eee iste senin insaliktan anladigin bu kadar demek ki Allah etrafindakilere sabir versin diyorum

Googledan bak görürsün.
Googledan bakınca herkes yapıyor zaten Bu yuzden bari ameliyatliyken insanları rahat bırakın... Zaten derdiniz insanlık dersi vermekmis samimiyet değilmiş.... Bırakın insanliginiz! size kalsın...

Yüzün gülse nolur gülmese nolur onlarla mutlu değilmiş. Be yaşadınız bilmiyorum ama işin ucunda ölüm yoksa bu yaptığınız çok ayıp. Sizin gibi gelin düşman başına. Haa ölümlü birşeyler yaşadıysanız da yemek bile götürmeyin

Gül canım gülmeye devam et zamanında beni aramayan önemsemeyeni bende arayıp önemsemiyorum bu kadar basit eşim yapma gerek yok dedi sağolsun yapmayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…