Ameliyathane korkusu

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Doğuma 2 ay kaldı ama aklıma dpgum anını getirmiyorum şekli önemsiz benim eskiden de korkumdu bir gün ameliyathaneye girmek. Düşününce tansiyonum oynuyor yataktan kalkamiyorum nasıl basedebilirim benim gibi düşünüp çok rahat doğuran var mı? Eşime arada diyorum nasıl dogurucam diye cevaplamiyor ustelersem herkes nadil yapıyorsa diyor yani dertlesecek kimsem de yok

İstege bagli sezeryan diyordum o daha korkunç geliyor odada eşim yanımda dogum olan yer bulsam keşke var mı bildiginiz ist avrupa yakasında ?

canım ameliyathane ürkütücü bir yer değil korkma.. eşini yanına alacağını sanmıyorum doktorun. özelde doğum yaptım almadılar. bunda da ben istemiyorum zaten ayık olacağım. yani ben üşümedim ameliyathanede mesela. korkunç değil aklın kalmasın.. böyle kendini strese sokman iyi değil. doğumdan sonra ah neyinden korkmuşum diyip kendine güleceksin bile. ben sadece doğum için de değil öncesinde de 2 kere ameliyat oldum yani korkulacak hiçbir şey yok gerçekten

Başka bişey düşünemiyorum ki. İlk aylar aman yeter ki sağ sağlım doğsun diyordum. Sezeryan olurum olur biter diyordum şimdi o da korkutuyor çok dusunursem Allah gücenip oglumu alır diye de korkuyorum çaresiz kaldım temel sebebi bence hala doktorumun olmayışi.

Ama hiç görmedim film sahnelerinde bile nerdeyse bakmam yogun bakimdakilere.

Hastaneye gidince nefesim daralır kaç kere sıra önceliği bana verildi doktor önce tansiyona baktı ki kadın dogumdan bahsetmiyorum sadece. Herhangi randevu.

Özel hastanede doğum yaptım, doğum odası diye bir yer var.
Yatış odalarının bulunduğu katta, içeride gerekli cihazların olduğu küçük bir oda.
Başka bir hastanede ise normal yatış odasında doğum yapıldığını biliyorum.
Bu arada eşim doğumuma girdi.
Ama Ankara'dan bahsediyorum.
Eminim İstanbul'da da alası vardır.

Genel anestezi mi alacaksınız ? O zaman zaten hemen uyuyor, uyandığınızda odanızda oluyorsunuz. Belden aşağı olacaksa da sizin stres ve paniğinizi görüp sakinleştirici veriyorlar hafiften, rahatlıyorsunuz hiç endişe etmeyin.

suan hersey yolunda sezeryan olursa isteğe baglı olacak ve genel tabii ki diğer türlü hiç dayanamam ayıkken kesilmeye. ama sezeryan öncesi bayılma anı sonda mı ne o takılması vs nasıl olacak odada bayıltın diyeck kadar samımi değilim doktorumla daha doğrusu hayır derse kanadım kırılacak iyice.

Dusun o ameliyathanelere ne rahatsizliklar yuzunden giren var ne olum reiskli insanlar var bir umut oraya gidiyor .... sen minisine kavusmak icin boyle guzel bisiy olur mu? Hamd et allaha sığın dua et

Canım isteğe bağlı da yapmıyolar diye biliyroum sen nasıl bır care buldun ben de ıstıyorum ama yapmıyolarmış sebepsiz yere özelde olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…