- 15 Aralık 2014
- 102
- 34
- 23
- Konu Sahibi Limonlu kek
-
Canım baktım burnun süper olmuş pazartesi benim atelimde çıkıcak darısı başıma :)Amin inşallah :)
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim.
bende gormek istiorummmmm o guzel burnuuuAmin inşallah :)
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim.
bende gormek istiorummmmm o guzel burnuuu
Amin inşallah hepimizin bir ömürlük olur kızlar beğenmenize çok sevindim :)gordummm gercekten cok guzel olmus masallah gule gule kullan insallah bir omurluk olur
Canım benim şişliklerin kaçıncı günde inmişti ?Amin inşallah hepimizin bir ömürlük olur kızlar beğenmenize çok sevindim :)
Ben pazartesi oldum biliyosun şu an morluğum yok göz altlarımdan başlayıp yüzüme dağılan bi şişlik var dudaklarım bile dolgun şu anBenim şişliklerim yüzümde 6. günü çok az belli oluyordu sanki hafiften dişim şişmiş gibi.
7. güne hiç hir şey kalmadı canım.
Sende durum nedir?
Ben pazartesi oldum biliyosun şu an morluğum yok göz altlarımdan başlayıp yüzüme dağılan bi şişlik var dudaklarım bile dolgun şu anumarım benimde 6.-8. Gün iner. Buzları kaç gün koydun ben hala devam ediyorum saat başı doktor 48 saat sonra bırak demişti gerçi?
Evet canım ya çok sevindim adına ay hadi inşallah ben buzdan umudu kesmedim buza devam yeşil çaya da başlıyım :)Geçmiş olsun canım:) Doktor buz istersen koyabilirsin ama bana sorarsan pek faydası olmaz dedi. O yzden bırak kendi halinde morluklar ve şişlikler insin dedi. O yüzden bende meraktan eve gelince buz koymayı denedim ama bikaç kere yüzüme değdirip çektim çok verdiği his hoşuma gitmedi :)
Buz uygulaması yapmadım yani :) Ama sürekli yeşil çay içtim günde 3 fincan bazen de 4 fincan.Birde maydonoz suyu içtim onlarında etkisi oldu mu bilmiyorum ama doktor zaten 8-9 günde hiçbir şeyin kalmayacak endişelenme demişti.
Ama insanoğlu işte kendimizi öyle görünce hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor dimi :)
Şimdi aynaya bakınca diyorum ki ah ah bu yüz mü o hale gelmişti yoksa rüya mı gördüm :)
Merak etme o şişlikler gidicek içini ferah tut:) Öncesi ve sonrası albüm yapıcan mı canım :)Evet canım ya çok sevindim adına ay hadi inşallah ben buzdan umudu kesmedim buza devam yeşil çaya da başlıyım :)
Arkadaşlar selam. Çok gemiş olsun. Umarım istediğiniz gibi bir burna sahip olursunuz. Ben de ocak ayında olacağım ameliyat. Doktora sormayı unuttum. Banyo olayı nasıl hallediliyor ? Alçı, bandaj cıkana kadar yıkanmayacak mıyız ?
Yapıcam tabi tatlım :)Merak etme o şişlikler gidicek içini ferah tut:) Öncesi ve sonrası albüm yapıcan mı canım :)
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Her geçen gün stresim artıyor , umarım her şey yolunda gider. Tekrar geçmiş olsun.Merhaba teşekkür ederim.
Doktorun bana söylediği duş alabilirsin ama kuaförlerdeki gibi başını geriye verip saçlarını yıkamalı ve alçını ıslatmamalısın dedi.
Alçım çıktıktan sonra bant konuldu ve o zaman artık ıslanmasında sorun yok dilediğin gibi rahatça duş alabilirsin dedi.
Rica ederim teşekkürler ,yardımı oluyorsa ne mutlu bana. Stres yapmayın rahat olun:)Bilgilendirme için çok teşekkürler. Her geçen gün stresim artıyor , umarım her şey yolunda gider. Tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?