Ameliyatım ve iyileşme süreci

Kızlar bugün burnum iki haftalık oldu :)
Burnumun içinde ki dikişlerin ipleri düştü sadece bi yerde kaldı.
Burnum bantları çıkardığım güne göre biraz daha ince gelmeye başladı gözüme :)
Burnumun kesildiği yer hala zaman zaman çok gerin oluyor ,burnumun içi de aynı şekilde.
Burnumun ucunda garip bir his mi hissiszlik mi desem adını koyamadığım garip bir his var :)
Burnumun üstünde minik minik sivilceler çıktı ..
Ayrıca ışıkla burnumun içine baktığımda (delimiyim neyim benim gibi yapan var mı bilmem )
burun etlerimin olduğu yerde kabuklanmalar var bunlar kurumuş kanla akıntılarda olabilir bilmiyorum .
Bende ki gelişmeler böyle bugün bi foto daha eklicem albüme..

Kizlar ameliyattan donra sislikler ne kadar süre sonra iniyor yani ortalama bir ay ssonradisari cikilabilecek düzeye geliyor mu yardimci olursaniz sevinirim.

Kizlar ameliyattan donra sislikler ne kadar süre sonra iniyor yani ortalama bir ay ssonradisari cikilabilecek düzeye geliyor mu yardimci olursaniz sevinirim.
vala canim sisilikler kisiye gore ve yapilan isleme gore degisyor ben 4 ay oldu hala disari cikmak istemiorum ama calismak zorunda oldgm icin mecburum ve bu surec cok yipratici pskolojini cok etkiliyor cokkkk iyi dusunmelisin 4 aydir hayattan sogudum avatar gibiyim eger buyuk bi problemin yoksa kesinlikle olma ameliyat yuzun felaket degisiyor ben hala kendimi taniyamiorum gozlerim birbirine yaklsati gozlerimin yanlari bile sis yada sislikmi dojtorum beni bilerek bu hale cevirmedyse insallah sislik oldugunu dusunuorum cbu burun sirtinada kikirdak yerlestrms bidaha daha duzgun dursun ilerde cokme vesaire olmasin diye bide benm 2. ameliyatim di cok pismanim cokkkk burnum incecikken smdi suratimin ortasinda kucuk tombul sosis var

[QUOTE3, post: 38479722, member: 631143"]valla canim sisilikler kisiye gore ve yapilan isleme gore degisyor ben 4 ay oldu hala disari cikmak istemiorum ama calismak zorunda oldgm icin mecburum ve bu surec cok yipratici pskolojini cok etkiliyor cokkkk iyi dusunmelisin 4 aydir hayattan sogudum avatar gibiyim eger buyuk bi problemin yoksa kesinlikle olma ameliyat yuzun felaket degisiyor ben hala kendimi taniyamiorum gozlerim birbirine yaklsati gozlerimin yanlari bile sis yada sislikmi dojtorum beni bilerek bu hale cevirmedyse insallah sislik oldugunu dusunuorum cbu burun sirtinada kikirdak yerlestrms bidaha daha duzgun dursun ilerde cokme vesaire olmasin diye bide benm 2. ameliyatim di cok pismanim cokkkk burnum incecikken smdi suratimin ortasinda kucuk tombul sosis var[/QUOTE]
Canim insallah en yakin zamanda sisliklerin iner istediğin gibi bi burna kavusirsun gerçekten çok yipratici bi surecmis ben doktorla görüşmeye gittiğimde oradaki hastalar burnun gayet güzel dediler ayni şeyi doktoeda söyledi hic gerek yok dedi burnun gayet hoş dedi ama iste ben takintiliyim biraz Burnum küçük ama çok hafif bi kemer var yandan bakildigonda gerçi kimsenin dikkatini çekmiyorbenim disinmda hafif kavis istiyorum ama iste bu isin sonunda ppişman olmakta var senin insallh bbütün sıkıntıların geçer sabret canm bu arada neden ikinci ameliyatiniooldun ilkinde ki problem neydi

Meraba ben 12 gün önce burun ameliyatı oldum bandajlarım bugn çıktı çok fazla şişligim kalmadı burnumun ucunda biraz ödem var sadece kocaeli devlet hastanesinde oldum plastik cerrahisine ve çok başarılı bi ameliyat gerçekleşti sadece üst dudağımı tam açamıyorum konuşurken üst dişlerimin hepsi tam gözükmüyor ne zaman geçer bu sorum fikri olan varmı

Ben resimleri göremiyorum neden
İzlemeye aldığında görebilirsin:)
Merhaba , şişlikler ve morluklar iki hafta içinde tamamen geçiyorlar , hatta yapılan işleme göre daha az bile sürebilir bu süre.
Benimde bugün 14. günüm ve bende üst dudağımı tam olarak hareket ettiremiyorum burnumdaki kesilen yer çok fazla gülünce acıyor mesela hala ve çokta düzgün gülemiyorum :)
Bence bi hafta on gün daha böyle dvm eder gibime geliyor .

İçim rahatladı tşklr çünkü terk korkum üst dudağımı eskisi gibi açamamak şuan için

İçim rahatladı tşklr çünkü terk korkum üst dudağımı eskisi gibi açamamak şuan için

Daha henüz çok yeni o yüzden endişelenmemek lazım , dikişler üst dudağa yakın olduğu için zorlanıyoruz henüz ama geçicek :)

Dikış yerindeki şişliğiniz duruyor mu ve dikişiniz izi belli oluyor mu

Dikiş yerim şiş durmuyor birde dikiş izim varla yok arası hafif bir kırmızılıkta belli olmuyor akşam erkek arkadaşım dikiş izlerin nerde hiç belli olmuyor dedi dışardan bakıldığında farkedilmiyor yani

Benim dikiş yerimde şişlik var ama geçici bi şişlik gibi duruyor doktorumda geçiceğini söyledi o yüzden çok endişelenmiyorum şuan için tabi bu durum uzun sürerse endişelenmeye başlayabilirim :))

Benim dikiş yerimde şişlik var ama geçici bi şişlik gibi duruyor doktorumda geçiceğini söyledi o yüzden çok endişelenmiyorum şuan için tabi bu durum uzun sürerse endişelenmeye başlayabilirim :))

Benimde burun ucumun bi tarafı daha aşağıda öncedende öyleydi acaba diyorum orası gözden mi kaçtı yoksa iyileşme dönemindeki şişlik ve ödemlerden mi öyle görünüyor bilemedim bi süre daha geçmezse bende bunun için endişelenicem yada nazarlık olsun deyip es geçicem bilemedim :)

Anlaşılan burun ameliyatı sonrası ehvamlanma hormonumuzda bi artış oluyor :)) sabh başlayp öğlene kadar burnum akıyor şimdide

Anlaşılan burun ameliyatı sonrası ehvamlanma hormonumuzda bi artış oluyor :)) sabh başlayp öğlene kadar burnum akıyor şimdide

Kesinlikle burun ameliyatı sonrası evham artıyor.İnsanın elinde olan bir şey değil ki bu
Çünkü okuduğumuz olumsuz kötü deneyimler insanın aklında ister istemez yer ediyor ve ya banada olursa soruları insanın kafasında dönüp duruyor :)
Bende bi ara üşütmüştüm benimde burnum akıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…