Ameliyatım ve iyileşme süreci

ya benimde bi sorum olucak hani demişsin ya müthiş bi ağrı oldu diye,sonraki zamanlarda ağrı veya sızı tekrar etti mi?

ya benimde bi sorum olucak hani demişsin ya müthiş bi ağrı oldu diye,sonraki zamanlarda ağrı veya sızı tekrar etti mi?

Hayır olmadı , ağrı kesicinin etkisi geçtiği için o ağrıyı hissettim o zaman.Hastaneden çıktığım zaman da ağrım yoktu ondan sonraki bir kaç günde ağrım olmamasına rağmen günde bir ağrı kesici içtim ve hiç bir şekilde ağrım olmadı.
Onun haricinde zaman zaman burnumda ağırlık ve bazende zonklama gibi bir his yaşadım.

Merhaba,
Kızlar bu aralar soğukta fazla geziyorum ve burnum sızlıyor sizinde soğukta böyle sorun oluyor mu ?
Resmen çok soğuktan acıyor bi sorun olmaz dimi :S

Benimde öyle canım sanki donup düşücek gibi böyle kütük gibi şiş zaten korkuyorum

Ameliyat olan herkesde böyle bir sorun oluyor sanırım
Burun düşmesi vs diyorlar ya ne demek olduğunu bilmiyorum ama öyle üşüyüp acıyıp sızlayınca ya diyorum burnum düşerse
İnsan her şeyden çok korkuyor burnuma hafiften elim çarpıyor yada sevgilimle sarılışırken yanlışlıkla çarpıyorum canım acıyor ya diyorum bir şey olursa vs vs aklımdan bi sürü şey geçiyor bir an önce geçse şu süreç yoksa paranoyak olucam :S

Slm limonlukek burnun çok güzel olmuş güle güle bi ömür kullan inşallah darısı başımıza
Ameliyat olmayan burunlar bile soğuktan hissedilmiyor sızlıyor gayet normal bence senin durumunda

Merhaba benim de 1 hafta sonra kontrolum ve ameliyatim var. Rabbim sevindirir bizi insallah. Fotograflarini goremedim bana mesaj atabilir misin?
Bi de ameliyattan once doktor sana burnun boyle olucak diye bilgisayardan gosteriyor mu? Yani ameliyattan sonra nasl bir burun olacagini bilip mi giriyosun

canım mükemmel olmuuuşş gerçekten. Hangi doktor ve ne kadara yaptırdın?

Slm limonlukek burnun çok güzel olmuş güle güle bi ömür kullan inşallah darısı başımıza
Ameliyat olmayan burunlar bile soğuktan hissedilmiyor sızlıyor gayet normal bence senin durumunda
Çok teşekkür ederim:)

İzlemeye aldığında görebilirsin canım fotoları:)İnşallah seninde ameliyatın istedğin gbi sorunsuz geçer.Ameliyat öncesi doktorla tasarım yaptık.Ben tarif ettim anlattım nasıl istediğimi oda bilgisayarda kaba taslak ameliyattan sonra neyle karşılaşacağımı gösterdi.Açıkçası taslaktan daha güzel görünüyor ama az çok nasıl bir şey olacağını biliyorsunuz.

canım mükemmel olmuuuşş gerçekten. Hangi doktor ve ne kadara yaptırdın?
Çok teşekkür ederim.Serkan baltaya ameliyat oldum.Araştırma hastanesinde olduğum için fiyatı iki bin tl yi geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…