Ameliyatıma 6 gün kaldı ama ?

cmpunkk011

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
63
12
8
27
Ameliyat öncesi form işleminde annem yanımdaydı sigara içmiyorum dedim ama günde 3 4 tek içiyorum ve son 1 ay bırakmaya çalıştım ama olmadı irademe hakim olamadım ve şuan 6 gün var.Bu durum sorun çıakrtır mı ?

Ameliyat öncesi form işleminde annem yanımdaydı sigara içmiyorum dedim ama günde 3 4 tek içiyorum ve son 1 ay bırakmaya çalıştım ama olmadı irademe hakim olamadım ve şuan 6 gün var.Bu durum sorun çıakrtır mı ?
Gunde 3 4 sigaradan hic bir sey olmaz korkma. Ben 25 yildir iciyorum ve ameliyat olucam

BEN ONU DEMİYORUM ZATEN BİRŞEY OLMAZ AMA AMELİYAT FORMUNA İÇMİYORUM DEDİM ANNEM YANIMDA DİYE YALAN SÖYLEDİM YANİ
Bende diyorum ki mesela cok asiri iciyorsundur annenin yaninda soyleyememissindir bu dogru olmazdi iste. Yalan soylemis olsan bile 3 4 sigaradan bisi olmaz.

Sigara narkozda etkili diye biliyorum. Ben olsam riske atmazdım.

Burun ameliyatı çooook önemli bir ameliyat ve her ameliyatta kalp ritminizle ilgili sorun çıkabilir
Ayrıca ameliyat sonrası konforlu bir süreç geçirmek varken neden sigara gibi bir zehire engel olmuyorsunuz
Ameliyat sonrası buralara yazıp zırlamayın gözlerinize kan oturup burnunuz şiş ve mor olunca göz altlarınız

Back
X