Ameliyattan korkmalı miyim?

Cumartesi sabahı ameliyata gireceğim,heyecanım tavan yapti.

Yorum yapan arkadaşlarım hepinize coook teşekkür ederim.

İnşallah güzel gelişmeleri de paylaşmak nasip olur.

Ben de 2 ay sonra bir sıkıntı çıkmazsa ameliyat olacağım inşaallah. Benim de korkularım var fazlasıyla. Öncesinde atlattığım başka bir sağlık sorunum olduğu için daha da çok korkuyorum ancak birçok doktorun görüşünü aldım ve herhangi bir problem olmayacağını söyledikleri için kararlıyım. İnsanlar bana çirkin olduğumu hissettirirken düşünmüyorlar da ameliyat olmaya karar verirken korkutmaya çalışıyorlar. Umarım sizin ameliyatınızda hiçbir sıkıntı çıkmaz ve sonuçtan çok memnun olursunuz.

İnşallah çok teşekkür ederim:)

Umarım siz de ameliyat sonrası istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz

Görende tüp mide ameliyatı olacaksınız sanar hokka gibi bir burun yaptırın bende cok istiyorum ama.bebimki rahat batması

Benim eski iş yerinde yaptırmayani dovuyorlardi. O kadar popülerdi ki burun ameliyatı, üstüne de 20 gün rapor.
Tatile çıkmak isteyen bile burun ameliyatı olurdu , biraz yatarim-iyilesince Ege'ye giderim falan diye :)
Hiç de komplikasyona uğrayan falan olmadı neyse ki.
Bence sefaniz olsun. Burun ameliyatı çok mantıklı,bir kere yaptiriyirsun bir ömür hokka gibi burna sahipsin.
Bir ömür ya...neden erteleyesin ki?

Ömürlük olmama ihtimali de var ama:)
Bazı kişilerde bir sure sonra burunlariyla ilgili sorunlar çıkabiliyor gördüğüm kadarıyla.
İnşallah ben öyle bir şey yaşamam.
Hiç kimse yasamasin ya, kolay mı tekrar tekrar ameliyat olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…