- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.015
- 208
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Yok ben cok mutevaziyimÇok sevindim sizin adınıza:)
Yalnız bu nick çok karamsar değil mi:)
Çok teşekkür ederim,inşallah size de nasip olur.ah su asamaya bi gelebilsem:) ben burun ameliyati olan arkadasima özellikle zorluklarini da anlatmasini istedim ki yasayinca (insallah yasayabilirsem hahah) o durumda cok soka girmeyeyim diyecok iyi gecen bir ameliyat ve iyilesme süreci diliyorum
Ben üç gün rapor aldım . Pazartesi oldum perşembe iş başı yaptım . İşim masa başı ve kolay iş .Tabi doktorum da efsaneydi .3 gün yeter dedi yetti . 3. gün yürüyüşe başlarsın dedi başladım .ama kollarımı tam randımanlı kullanmam örneğin mekik çekmem 2 ayı buldu . Ağrısı 1 hafta .Dayanılmayacak gibi değil .Şu kadar diyeyim diş çektirmek mi ? Memem estetiği mi ?
Meme estetiği daha kolay :) Annem de oldu benden 10 gün sonra
Raporumda "memeden temiz huylu kist alımı " yazıyordu
Başkasının sizi nasıl gördüğünü boş verin,kendinizi sevin:)Yok ben cok mutevaziyimsaka bi yana makyajliyken benni cik begenjyorlar genelde 10 kisiden 7 si guzelsin der ama ben inanmiyorum onlara.estetik yaptirdgm her yerim cok guzel ama inkar edemem
Annem 8 haziran da oldu 14 haziran da tatile çıktı :)ayaklandiktan sonrasi bunyeye bagli saniyorum ki, ama 3 gunde ayaklanmak gercekten cok iyimis, o zaman hic yaz tatilini heba etmeye gerek yok,
denize de girilmez ameliyattan sonra zaten, kisin halletmek lazim o isi.
Konu sahibi size iyi bir ameliyat diliyorum, kendime de azicik daha cesaret.
cok tesekkür ederim insallahÇok teşekkür ederim,inşallah size de nasip olur.
Ben otuzdort yaşındayım,çok önceden beri içimde bu istek vardı,nasip şimdiye imis.
Sizin de sartlariniz elverince olursunuz insallah
Teşekkür ederim:)Sen kararını vermişsin daha hala neden “en güzeli doğallık” diye insanı darlarlar bilemedim ki. Onları geç.
Yürüyerek çıkılan her ameliyat bence kolay ameliyattır. Çocuk doğurmuş kadınsın ağrıya alışkınsındır :) Ameliyat gözünü korkutmasın.
“Nefes alamadığım için ya tıbbi gereklilik yani şey estetik filan değil” demeyeceğin için de ayrıca tebrik ediyorum :))) Şimdiden geçmiş olsun.
Merhaba,
Memnun olmanıza sevindim:)Merhaba,
3.ayıma girdim,
Genel olarak memnunum,
İstedigim birşeydi olmasam ömür boyu keşke derdim.
Şimdilik tam istedigim gibi degil ama eski burnuma göre iyi
Umarım sizin istediginiz gibi olur,
Ameliyat sonrası ameliyat öncesinden daha zor,
Hemen sonuç görmek istiyorsun ama öyle olmuyor,
Bayagı sabır lazımmış
İnşallah çektiğim eziyete degerAmeliyata pozitif girmekte önemli bence,
Burnumla dalga gecenler,
Ameliyat olacagımı duyunca yapma daha kötü olursa burnunda birşey yok sana yakışıyor demeye başladılar,
Şimdide iyiki olmuşsun diyorlar.
Etrafımda ameliyat olan insanlara danıstıgımda da cok pozitif konustular kendi ailemde bayagı pozitif yolladı beni ameliyata,
Sende kararını kendin verdiysen iyi düsün iyi olur inşallah
Ne mutlu size:)Ben de endoskopik yüz germe yaptırdım ameliyattan hemen sonra eve geldim evet ağrılarım ve biraz ödem oldu ama çok memnunum. Iyi ki yaptırdım. Doktorum kalp krizinden rahmetli oldu , nur içinde yatsın. Iyi ki ameliyat etmiş beni.
Galiba,Memnun olmanıza sevindim:)
Şişliklerden dolayı mı tam istediğim gibi değil dediniz?
Teşekkür ederim:)2 çocuk yapmışsınız bu ameliyat vız gelir :)
Özellikle kapalı teknikle olacaksanız pek ağrınız olmaz. Beni en çok zorlayan narkozdan uyanırken boğazımın acıması oldu. Belli bir saate kadar su yasaktı çok zorlandım su su su suuu diye sayıklamışım hep. Onun dışında ben burnumun ağrıdığını hatırlamıyorum. Sadece alçı çıkarken doktor bastırmıştı biraz o ara hissettim. Onun dışında zaten ilk gün ağrı kesici veriyorlar. Sonra da dokunmadıkça hiç ağrımamıştı. Tamponlar çıkana kadar zor olur biraz ama çıkınca da bitti gitti. Benim yüzüm de biraz şişti aşırılık yoktu onlar da 3. gün geçti. Benim için ameliyat olmak değil sonrası zordu. Ödemler eşit inmeyince şekli bozuk duruyor. Herkeste aynı olmaz tabii. 2 yıl oldu şimdi tamamen burnum artık şiş değil diyebiliyorum ve seviyorum burnumu. Pişman değilim yine olsa yine yaparım.
Size de geçmiş olsun şimdiden, eminim iyi geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?