Ameliyattan korkmalı miyim?

Çok teşekkür ederim,inşallah size de nasip olur.
Ben otuzdort yaşındayım,çok önceden beri içimde bu istek vardı,nasip şimdiye imis.
Sizin de sartlariniz elverince olursunuz insallah

ayaklandiktan sonrasi bunyeye bagli saniyorum ki, ama 3 gunde ayaklanmak gercekten cok iyimis, o zaman hic yaz tatilini heba etmeye gerek yok,
denize de girilmez ameliyattan sonra zaten, kisin halletmek lazim o isi.

Konu sahibi size iyi bir ameliyat diliyorum, kendime de azicik daha cesaret.

Yok ben cok mutevaziyim saka bi yana makyajliyken benni cik begenjyorlar genelde 10 kisiden 7 si guzelsin der ama ben inanmiyorum onlara.estetik yaptirdgm her yerim cok guzel ama inkar edemem
Başkasının sizi nasıl gördüğünü boş verin,kendinizi sevin:)
Eminim çok guzelsiniz

2 kuzenimin estetik burun ameliyatlarında da refakatçiydim. Ilk iki gün haricinde öyle çok acı çektiklerine şahit olmadım. Evet morarma oldu ama sürekli soğuk kompres gerekiyordu ama bir hafta sonra ufak ufak normale döndü her şey.

Duymayın kimseyi; kocaman bir geniş eti varmiş kemikleşmiş yalanına sığının ya da. "Ayyy iyi ki aldırmışsın." diyor o zaman çok bilmişler.

Annem 8 haziran da oldu 14 haziran da tatile çıktı :)
ama tabi bünyeden bünyeye değişir

Sen kararını vermişsin daha hala neden “en güzeli doğallık” diye insanı darlarlar bilemedim ki. Onları geç.

Yürüyerek çıkılan her ameliyat bence kolay ameliyattır. Çocuk doğurmuş kadınsın ağrıya alışkınsındır :) Ameliyat gözünü korkutmasın.

“Nefes alamadığım için ya tıbbi gereklilik yani şey estetik filan değil” demeyeceğin için de ayrıca tebrik ediyorum :))) Şimdiden geçmiş olsun.

Teşekkür ederim:)
Sezeryandan daha zor olamaz diye düşünüyorum ben de.
Ayrıca tıbbi gereklilik diyerek sizleri kandırsam elime ne geçecek ki.
Evet tıbbi gereklilik de ver işin içinde,septum deviasyonu denilen sorun da düzelecek insallah.
Fakat bu sorunum olmasaydı da sadece estetik amaçlı olacaktım bu ameliyati.
Uzun zamandan sonra ilk defa kendim için bir şey yapicam,umarım sonucu beni mutlu eder.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim:)

T Tweety seni burun estetiği forumunda görüyorum,son durumun nedir?
Sonuçtan memnun musun?
Bir iki bir şey desen bana:)))
Merhaba,
3.ayıma girdim,
Genel olarak memnunum,
İstedigim birşeydi olmasam ömür boyu keşke derdim.
Şimdilik tam istedigim gibi degil ama eski burnuma göre iyi
Umarım sizin istediginiz gibi olur,
Ameliyat sonrası ameliyat öncesinden daha zor,
Hemen sonuç görmek istiyorsun ama öyle olmuyor,
Bayagı sabır lazımmış

Ameliyata pozitif girmekte önemli bence,
Burnumla dalga gecenler,
Ameliyat olacagımı duyunca yapma daha kötü olursa burnunda birşey yok sana yakışıyor demeye başladılar,
Şimdide iyiki olmuşsun diyorlar.

Etrafımda ameliyat olan insanlara danıstıgımda da cok pozitif konustular kendi ailemde bayagı pozitif yolladı beni ameliyata,
Sende kararını kendin verdiysen iyi düsün iyi olur inşallah

Memnun olmanıza sevindim:)
Şişliklerden dolayı mı tam istediğim gibi değil dediniz?

İnşallah çektiğim eziyete deger
Çok teşekkür ederim:)

Ben de endoskopik yüz germe yaptırdım ameliyattan hemen sonra eve geldim evet ağrılarım ve biraz ödem oldu ama çok memnunum. Iyi ki yaptırdım. Doktorum kalp krizinden rahmetli oldu , nur içinde yatsın. Iyi ki ameliyat etmiş beni.

Ne mutlu size:)
Darısı başıma

2 çocuk yapmışsınız bu ameliyat vız gelir :)
Özellikle kapalı teknikle olacaksanız pek ağrınız olmaz. Beni en çok zorlayan narkozdan uyanırken boğazımın acıması oldu. Belli bir saate kadar su yasaktı çok zorlandım su su su suuu diye sayıklamışım hep. Onun dışında ben burnumun ağrıdığını hatırlamıyorum. Sadece alçı çıkarken doktor bastırmıştı biraz o ara hissettim. Onun dışında zaten ilk gün ağrı kesici veriyorlar. Sonra da dokunmadıkça hiç ağrımamıştı. Tamponlar çıkana kadar zor olur biraz ama çıkınca da bitti gitti. Benim yüzüm de biraz şişti aşırılık yoktu onlar da 3. gün geçti. Benim için ameliyat olmak değil sonrası zordu. Ödemler eşit inmeyince şekli bozuk duruyor. Herkeste aynı olmaz tabii. 2 yıl oldu şimdi tamamen burnum artık şiş değil diyebiliyorum ve seviyorum burnumu. Pişman değilim yine olsa yine yaparım.
Size de geçmiş olsun şimdiden, eminim iyi geçecek.

Teşekkür ederim:)
Sizin adınuza sevindim,sonuç sizi memnun etmiş.
Yalnız bugün bir yakinimla konuştum,kızının da geçen yıl burun estetiği olduğunu ve sonradan sol burun kanadında çökme olduğunu söyledi.
Böyle bir şey yaşamaktan çok korkuyorum,ikinci bir ameliyat imkansız olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…