- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Gerçekten de fotoğraf çektirmekten hep kaçarım burnumdan dolayı,umarım ameliyattan sonra rahat rahat poz veririm:)Ben de ameliyat olmayi dusunuyorum ciddi ciddi hatta suan en buyuk hedefim bu insallah banada nasip olur.Bende ne yalan soyliyeyim hafiften korku var ama ameliyattan cok milletin dirdirini duymak daha bir korkutuyor,o yuzden esim haric kimse ye olma niyetimi dillendirmedim.Nasipse haziran ayi gibi Turkiye ye gelicem hastaneden bandajli halde taburcu olana kadar kimse bilmeyecek.Yoksa ozellikle annem cok laf soyler "nerden ciktin kocaman cocuklu kadinsin?Allah boyle yaratmis....sonu olmayan bir suru laf"...bu arada ameliyata gelincee son donemlerde ameliyat turleri cerrahi operasyonlar hatta kullanilan aletler degisti artik eskisi gibi agri veya sislik olmuyormus,ozellikle iyi bir cerraha denk gelirsen gozun kapali yaptir derim,cunku sekilsiz burnun yuzu nasil bozdugunu,i sanin ozguvenini nasil kirdigini biliyorum...
İnşallah,çok teşekkür ederim
Peki sizin burnunuzda sonradan bir sorun oluştu mu?
Bazı kişilerde çökme vesaire oluyormuş bir sure sonra.
Allah Allah ya o kadar mı sıkıntılı burnunuzbenım burnum ekstra sıkıntılı o yüzden ne sen sor ne ben anlatayım ,
geçenlerde dr gittim nefes almak için tekrar amelıyat olsam falan diye burun mr çekildim
dr yorumu senın burnunun için düzeltecek dr daha okuldan mezun olmadı dedi
gerisini sen düşün
Kesinlikle ameliyatını ol . Kimseye bakma . Kendim için yaptığım en iyi şey diyeceksin .Merhabalar herkese.
Son gunlerde çok stresliyim,çünkü tam bir hafta sonra burun ameliyatı oluyorum.
Burnumu oldum olası begenmem,nasip bu zamana imiş ameliyata karar verdim.
Nefes alamıyorum o yüzden sağlık amacli ameliyat oluyorum diyerek sizleri kandirmayacagim
Evet burnumla ilgili sağlık sorunları yaşıyorum ama öyle olmasa da sırf estetik amaçlı bu ameliyatı yine olacaktım.
Ama toplumuzdaki bazı çok bilmiş insanlar beni biktirdi gerçekten
En güzeli dogallikmis,burnum aslında kötü degilmis ki ben bu burunla mutsuzsam ve ameliyatı göze alıyorsam sana ne oluyor arkadas.
Hele bazıları var ki ameliyat korkum olmayan beni söyledikleriyle gerdiler,nasıl cesaret ettin bravo gibisinden laflar duyuyorum.
Vallahi ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu ameliyattan korkmalı miyim arkadaşlar.
Yakın zamanda bir akrabamizin yuruyerek girdiği ameliyattan sağ çıkamaması kabusum oldu hele ki
İki küçük çocuğum var benim,ameliya a sürecinde destek olmak için annem babam gelecek yanıma.
Ne olur birşeyler deyin bana,içim rahatlatin,manyak manyak seyler düşünür oldum.
En buyuk aptallığı çevreme ameliyat olacağımı onceden söylemek oldu sanırım.
Tup bebek surecimi sırf bu sebeplerden saklamistim cevremden.
Nasıl da dogru yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum
Kesinlikle ameliyatını ol . Kimseye bakma . Kendim için yaptığım en iyi şey diyeceksin .
En güzeli doğallıkmış!! . Yüzünde gözünde benle , tümörle , ağaç kabuğu görüntüsü ile doğan insanlar da var .Neden onlara da en güzeli doğallık denmiyor ?
Şimdiden geçmiş olsun .
Her şey çok güzel olacak ....[/QUOTE
Teşekkür ederim:)
Daha önce estetik mı doğallık mı diye bir konu acmistim,çoğu kişi kendimi daha iyi hissedeceksem yaptirmami söylemişti.
İyi ki bu forum var, seviyorum sizleri
Bu arada siz de mi yaptirdiniz burnunuzu?
Eşim kendini daha iyi hissedeceksen yaptır diyor.Resim mi paylaşsınız? Bazı insanların gerçekten ilk hali daha güzel, bazılarının ise ameliyat sonrası burnu...
Bence bunun tek bir cevabı yok. Eşiniz ne diyor?
Ne mutlu size,darısı başıma inşallah:)Hayır .
Burnumla ilgili hiç sorunum yok .Estetik olmadığını arada anlatmam gerekiyor hatta :) Kuzenim burnunu yaptırdı efsane oldu . Ve inanılmaz mutlu . Eski fotolarına bakmak istemiyor o derece...
Ama göğüslerimle ilgili sıkıntım vardı . Ve yaptırdım .
İnan bana kendim için yaptığım en mükemmel şey
Özgüvenim tavandan aşağı inemedi daaha :)
Ufak_tefek
Başına @ koyuyorsunuz sadece, boşluk bırakmadan.Eşim kendini daha iyi hissedeceksen yaptır diyor.
Burnum kemerli,ucu düşük ve biraz da yamuk:)
Ameliyat sonrası fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum, yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olması acisindan.
Ben araştırma sürecinde bu forumdan çok faydalandim,benim de birilerine faydam dokunsun isterim.
Kişi etiketlemeyi bilmiyorum
Sevgili milenayya çok teşekkür ederim
Ben eşime bile söylememiştim . Müthiş sürpriz olmuştu :)meme ameliyati var kafamda,
olursam muhtemelen biri sorana kadar kimseye haber vermem,
keske ailemden destek alabilsem aslinda ama,
sizinkilerden beter karsilarlar biliyorum.
evet bence maalesef buyuk hata yapmissiniz soyleyerek,
cok dinlememeye calisin,
bu gozler 9 aylik hamile kadina, masada kalan dogum hikayeleri anlatip kahkalarla gulenlere sahit oldu.
bai insanlarin garip bir espri anlayisi var,
bosverin.
Korku yok , pozitif olun , büyütülecek şeyler değil gerçekten .Ne mutlu size,darısı başıma inşallah:)
Bazı insanlar felaket tellalligi yapmaya bayiliyor nedense.meme ameliyati var kafamda,
olursam muhtemelen biri sorana kadar kimseye haber vermem,
keske ailemden destek alabilsem aslinda ama,
sizinkilerden beter karsilarlar biliyorum.
evet bence maalesef buyuk hata yapmissiniz soyleyerek,
cok dinlememeye calisin,
bu gozler 9 aylik hamile kadina, masada kalan dogum hikayeleri anlatip kahkalarla gulenlere sahit oldu.
bai insanlarin garip bir espri anlayisi var,
bosverin.
Ben eşime bile söylememiştim . Müthiş sürpriz olmuştu :)
İnşallah,çok teşekkür ederimBaşına @ koyuyorsunuz sadece, boşluk bırakmadan.Ufak_tefek gibi
Hayırlı olsun o zaman, inşallah işinin ehli bir doktora denk gelin, hem neticeden çok memnun kalın hem de kolay bir süreç olsun
ohhh ruhum duymadi ruhum simdi minicik guzl bir burnum var va aynaya her baktigimda mutlu oluyorumMerhabalar herkese.
Son gunlerde çok stresliyim,çünkü tam bir hafta sonra burun ameliyatı oluyorum.
Burnumu oldum olası begenmem,nasip bu zamana imiş ameliyata karar verdim.
Nefes alamıyorum o yüzden sağlık amacli ameliyat oluyorum diyerek sizleri kandirmayacagim
Evet burnumla ilgili sağlık sorunları yaşıyorum ama öyle olmasa da sırf estetik amaçlı bu ameliyatı yine olacaktım.
Ama toplumuzdaki bazı çok bilmiş insanlar beni biktirdi gerçekten
En güzeli dogallikmis,burnum aslında kötü degilmis ki ben bu burunla mutsuzsam ve ameliyatı göze alıyorsam sana ne oluyor arkadas.
Hele bazıları var ki ameliyat korkum olmayan beni söyledikleriyle gerdiler,nasıl cesaret ettin bravo gibisinden laflar duyuyorum.
Vallahi ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu ameliyattan korkmalı miyim arkadaşlar.
Yakın zamanda bir akrabamizin yuruyerek girdiği ameliyattan sağ çıkamaması kabusum oldu hele ki
İki küçük çocuğum var benim,ameliya a sürecinde destek olmak için annem babam gelecek yanıma.
Ne olur birşeyler deyin bana,içim rahatlatin,manyak manyak seyler düşünür oldum.
En buyuk aptallığı çevreme ameliyat olacağımı onceden söylemek oldu sanırım.
Tup bebek surecimi sırf bu sebeplerden saklamistim cevremden.
Nasıl da dogru yapmışım şimdi daha iyi anlıyorum
Çok sevindim sizin adınıza:)ohhh ruhum duymadi ruhum simdi minicik guzl bir burnum var va aynaya her baktigimda mutlu oluyorum
Ben üç gün rapor aldım . Pazartesi oldum perşembe iş başı yaptım . İşim masa başı ve kolay iş .Tabi doktorum da efsaneydi .3 gün yeter dedi yetti . 3. gün yürüyüşe başlarsın dedi başladım .ama kollarımı tam randımanlı kullanmam örneğin mekik çekmem 2 ayı buldu . Ağrısı 1 hafta .Dayanılmayacak gibi değil .Şu kadar diyeyim diş çektirmek mi ? Memem estetiği mi ?Cok cesursunuz maasallah diyeyim.
Benim de aklimda da iyilesme suresini dusunuyorum. Estetik operasyonda raporlu olunuyor mu? Yoksa yaz tatiline mi denk getirmek gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?