Ameliyattan korkmalı miyim?

Gerçekten de fotoğraf çektirmekten hep kaçarım burnumdan dolayı,umarım ameliyattan sonra rahat rahat poz veririm:)
Sizin için de hayırlısı olsun inşallah,iyi bir doktor bulup istediğiniz buruna kavusmanizi dilerim.
Çevreden saklamak çok mantıklı bir karar, ameliyat öncesi ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.

İnşallah,çok teşekkür ederim
Peki sizin burnunuzda sonradan bir sorun oluştu mu?
Bazı kişilerde çökme vesaire oluyormuş bir sure sonra.

benım burnum ekstra sıkıntılı o yüzden ne sen sor ne ben anlatayım ,
geçenlerde dr gittim nefes almak için tekrar amelıyat olsam falan diye burun mr çekildim

dr yorumu senın burnunun için düzeltecek dr daha okuldan mezun olmadı dedi

gerisini sen düşün

Allah Allah ya o kadar mı sıkıntılı burnunuz
Bence pes etmeyin,başka doktorlarla da görüşün.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kesinlikle ameliyatını ol . Kimseye bakma . Kendim için yaptığım en iyi şey diyeceksin .
En güzeli doğallıkmış!! . Yüzünde gözünde benle , tümörle , ağaç kabuğu görüntüsü ile doğan insanlar da var .Neden onlara da en güzeli doğallık denmiyor ?
Şimdiden geçmiş olsun .
Her şey çok güzel olacak ....

Resim mi paylaşsınız? Bazı insanların gerçekten ilk hali daha güzel, bazılarının ise ameliyat sonrası burnu...

Bence bunun tek bir cevabı yok. Eşiniz ne diyor?

Resim mi paylaşsınız? Bazı insanların gerçekten ilk hali daha güzel, bazılarının ise ameliyat sonrası burnu...

Bence bunun tek bir cevabı yok. Eşiniz ne diyor?
Eşim kendini daha iyi hissedeceksen yaptır diyor.
Burnum kemerli,ucu düşük ve biraz da yamuk:)
Ameliyat sonrası fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum, yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir olması acisindan.
Ben araştırma sürecinde bu forumdan çok faydalandim,benim de birilerine faydam dokunsun isterim.
Kişi etiketlemeyi bilmiyorum
Sevgili milenayya çok teşekkür ederim

meme ameliyati var kafamda,
olursam muhtemelen biri sorana kadar kimseye haber vermem,
keske ailemden destek alabilsem aslinda ama,
sizinkilerden beter karsilarlar biliyorum.

evet bence maalesef buyuk hata yapmissiniz soyleyerek,
cok dinlememeye calisin,
bu gozler 9 aylik hamile kadina, masada kalan dogum hikayeleri anlatip kahkalarla gulenlere sahit oldu.
bai insanlarin garip bir espri anlayisi var,
bosverin.

Hayır .
Burnumla ilgili hiç sorunum yok .Estetik olmadığını arada anlatmam gerekiyor hatta :) Kuzenim burnunu yaptırdı efsane oldu . Ve inanılmaz mutlu . Eski fotolarına bakmak istemiyor o derece...
Ama göğüslerimle ilgili sıkıntım vardı . Ve yaptırdım .
İnan bana kendim için yaptığım en mükemmel şey
Özgüvenim tavandan aşağı inemedi daaha :)
Ufak_tefek

Ne mutlu size,darısı başıma inşallah:)

Başına @ koyuyorsunuz sadece, boşluk bırakmadan. Ufak_tefek gibi

Hayırlı olsun o zaman, inşallah işinin ehli bir doktora denk gelin, hem neticeden çok memnun kalın hem de kolay bir süreç olsun

Ben eşime bile söylememiştim . Müthiş sürpriz olmuştu :)

Bazı insanlar felaket tellalligi yapmaya bayiliyor nedense.
İlk sezeryanima gireceğim zaman epidural anestezi ile olmak istediğimi soyledigimde felç kalabilirsin diyen bile oldu

ohhh ruhum duymadi ruhum simdi minicik guzl bir burnum var va aynaya her baktigimda mutlu oluyorum

Cok cesursunuz maasallah diyeyim.
Benim de aklimda da iyilesme suresini dusunuyorum. Estetik operasyonda raporlu olunuyor mu? Yoksa yaz tatiline mi denk getirmek gerek?
Ben üç gün rapor aldım . Pazartesi oldum perşembe iş başı yaptım . İşim masa başı ve kolay iş .Tabi doktorum da efsaneydi .3 gün yeter dedi yetti . 3. gün yürüyüşe başlarsın dedi başladım .ama kollarımı tam randımanlı kullanmam örneğin mekik çekmem 2 ayı buldu . Ağrısı 1 hafta .Dayanılmayacak gibi değil .Şu kadar diyeyim diş çektirmek mi ? Memem estetiği mi ?
Meme estetiği daha kolay :) Annem de oldu benden 10 gün sonra
Raporumda "memeden temiz huylu kist alımı " yazıyordu

ah su asamaya bi gelebilsem:) ben burun ameliyati olan arkadasima özellikle zorluklarini da anlatmasini istedim ki yasayinca (insallah yasayabilirsem hahah) o durumda cok soka girmeyeyim diye cok iyi gecen bir ameliyat ve iyilesme süreci diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…