Ameliyattan sonra çok mutsuz oldum

Deliham31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
32
11
36
35
Bursa
Ameliyattan sonra fotolarda güzel, ama aynada çok garip bir insan görüyorum benim gibi hisseden var mı?

Burnu güzel olmayanlar kaderine razı olmalı ben çok hırs yaptım şimdi aynalardan kaçıyorum insanın kendi şansı da çok önemli Doktorumu asla suçlamıyorum.

Herhangi bir rahatsız edici burun yoksa şuan alışamadıgınızdan.
Nasıl saçlarımızı ilk defa farklı renge boyayınca farklı hissediyorsak aynısı. Ben kahkül kestirmiştim aynada farklı biri varmış gibi hissediyordum ki burun estetiği ameliyatından bahsediyoruz. Sakin olun cok guzel olacak

Bende öyle hissediyorum. Zamanı geriye almak istiyorum pişmanım ama elimden birşey gelmediği için kabullenmeye iyi bakmaya çalışıyorum. Eskiden hiç böyle düşünmezdim ama diyorum ki eski halime bakınca bu benmişim şuan baktığım yüz bana ait değil yapay ve bu ben değilim o kadar zor ki Doktorum da ünlü iyi bir doktor 7.ayımdayım burnumu nasıl bu hale getirdi yada ben nasıl bu kadar iyi olacağına güvendim bilmiyorum. eski burnum önden güzeldi şuan korkunç görünüyor yandan istediğim gibi oldu ama insanların suratına naptın der gibi bakması moralimi bozuyor

Canım
Burnu güzel olmayanlar kaderine razı olmalı ben çok hırs yaptım şimdi aynalardan kaçıyorum insanın kendi şansı da çok önemli Doktorumu asla suçlamıyorum.
buna şans diyemezsin doktorun beceriksizliği dir adı üstünde plastik cerrahi işini iyi yapacak burun bu komple insanı değiltiryor psikolojini Ömür boyu etkiler şans diye birsey yok iyi yapan var kasap var

Canım

buna şans diyemezsin doktorun beceriksizliği dir adı üstünde plastik cerrahi işini iyi yapacak burun bu komple insanı değiltiryor psikolojini Ömür boyu etkiler şans diye birsey yok iyi yapan var kasap var
İyi yapanına gidiyorsun ama olmaya biliyor ben gözüm kapalı yattım öyle güvendim ama sonuç istediğim gibi olmadı

bende aynada gördügüm yüze alışamıyorum her gün düşünmketen kafayı yemek üzereyim neden yaptım bunu bilmiyorum bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor eski beni özlüyorum

bende forumda en çok konuşulan doktorlardan birine oldum ama sonuç hüsran nefes bile alamıyrum bana diyor psikolojik başka doktorlar diyor konkaların hala şiş

Bende oldum 4.haftam ilk günler bende çok tuhaf hissettim sankı bana ait olmayan bır organ var dı yüzümde 3. Hafta inmeye başladı henüz şişlik tabi ki var ve üst dudağım tam anlamıyla hareket kazanmadı ama bakışlarım yüZüm normale dönmeye başladı doktorumun söylemi burun 1. Ay zaten aşa yukarı belli eder şeklini sonrası yavaş yavaş iner ve bir mıktar daha küçülür estetik ameliyatlar kesınlıkle şans işi değil öyle düşünmeyin bu doktorun beceriksizliği neden estetık oluyoruz kusurlu olan bölgelerin düzelmesi ve daha ıyı görünmek için nasıl olurda daha kötü bir hale sokulur bır burun eğer bu şekildeyse doktorunuzla görüşün yapmış olduğu hatayı kabul edip düzeltmek zorunda tabi bir kez hayal kırıklığı yaşandığında ikinci bir kez aynı doktora nasıl güvenılır o da ayrı bır sorun

adam konkaları yakmadıgını kabul etmiyor şeklini geçtim bana antidepresan kullan diyor başka doktorlar konkaların hala şiş diyor

adam konkaları yakmadıgını kabul etmiyor şeklini geçtim bana antidepresan kullan diyor başka doktorlar konkaların hala şiş diyor
Yazıklar olsun ki konkaları yakmak çok basit bir işlem onu dahi nasıl kabul edip yapmaz bir çoğumuz zaten nefes problemimiz var diye oluyoruz bu ameliyatları elinde ameliyat olduğunuza dair bir belge varsa gidin başka bşr dr dan rapor alın konkalar alınmamış diye doktorunuza söyleyşn mahkemeye verıcem diye böyle bir insana zaten ikinci kez estetik olunmaz ama mefes problemimizi en azından çözmüş olursunuz

Evet gercekten zor bende ucuna bitürlü alisamadim bakalim 4 ay icinde nasil olcak cok korkuyom sekil almasindan

maalesef ve forumda en çok konuşulan doktorlardan ilk silikon çıktı alamadım şiş dedi ilk ay aglayarak gittim içi pis dedi sonra gitim allerjik dedi yine gittim antidepresan kullan psikolojik dedi burnum dümdüzdü yaptugu burunda asimetrik epikriz gönderdi yakmış yazıyor ama onu zaten doktor yazıyormuş başka doktor 2 haftadan sonra anlaşılmaz dedi ispatlayamazsın dedi o da bunu bildigi için 5.ayımdayım tekrar şişmiş diyebilir doktorun adını vermem adını karalamak olur dimi burdan bana dava açabilir öyle bir şey okumuştum o yüzden yazmıyorum dava açabilsem açıcam ama

Doktorun 2. Ameliyat yapmiyomu ?? Belki et kalmıstır hep gerimi yolluyor !? Doktorun hic ilgi göstermiyomu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…