Beni başa yazKizlar boyle bir baslik bulamadim bu yuzden aciyorum... Ameliyat oldum 4.ayimdayim ama cok mutsuzum eski burnum kotu degil di kuculsun istedim ama doktorum ustunden aldigi icin burnum eskisinden daha genis gozukuyor ve ucu inceydi simdi kalin ve kalkik birde burun kanatlarim var tabi daraltildi ve iz kaldi... Doktorum cok fazla degisiklik yapmadigini kucuk bir islem oldugunu soyluyor gittigim diger doktorlarda ucuyla cok oynamamis kaldirmis diyorlar. Ama herkes eski halin olmaz unut diyor... Ben eski halime benzemek istiyorum alisamadim bu goruntuye... Basina boyle bir sey gelen var mi eski halinize dönebildibiz mi ? Ya da benzeyebildiniz mi ?
Hemen yazıyım bir kişiyi bile kurtarırsam kardır Aycan kayıkçıoğlundan uzak durDoktor isimlerinizi de belirtirseniz olacak olan arkadaşların da yanlış tercih yapmamasını sağlarsınız.
İnşallah düzelir ve/veya revizyon olup daha da mutlu olursunuz..
İstersen öncesi sonrası şeklinde fotoğraf paylaş ona göre yorum yapılsın
Burnumun tüm kibarligi gitti genisledi bir degisik oldu cok pismanim.
Yandan buyuk geliyordu kemerim bile yoktu tamamen takintiydi ameliyat olmam ki bircok doktorda yaomak istememisti...sonuc ustune para verip daha kotu bir buruna sahip oldumSenin önceki burnun cok sorunlu değilmiş neden ameliyat oldun ki? Burnunun üst kısmı bence hala sis görünüyor
Canim ayni seyleri yasamisiz resmen lutfen ozelden bana simdiki ve eski halini yollarmisin...ben canım ben bu forumda bir çok konu açtım ve yorumlar yapmıştım 1 sene kadar oldu revizyon oldum farklı bir doktora çünkü estetikle burnumu mahveten doktor düzeltemez dedim ve doğru karar verdim . o kadar pişmandımki estetik olduğum için çok zor günler geçirmiştim revizyon olduğum doktor Ahmet islam ise eski burnunu artık unut dedi ve ona eski burnuma benzesin dedim sürekli hatta uzun burun uzun burun dedim sürekli eski burnum uzun ve inceydi çünkü:) Ahmet bey tamam dedi gargamel gibi burun yapcam sana deditamam dedim olsun ne kadar zor bir durumda olduğumu sen düşün çünkü burnum baya kalkık ve etli bir burun olmuştu çok büyük görünüyrdu .o ince uzun burnum nasıl bu hale getirdi bilmiyorum . herneyse su an memmunum saolsun Ahmet bey 5 saatlik operasyon yaptı. su an memmunum tabiki doğal burnum gibi değil ama en azından o kaklık ve tombul görüntüsü yok küçük ama uzun görünümlü bir burun:) tavsiye ederim cnm
özelden yolladım canım önden yandan alttan :)1 sene olmasına 6 gün olan burnumu:)Canim ayni seyleri yasamisiz resmen lutfen ozelden bana simdiki ve eski halini yollarmisin...
Ya gercekten eski haline döndü mü az da olsa cok zorlandın mıözelden yolladım canım önden yandan alttan :)1 sene olmasına 6 gün olan burnumu:)
albümümde resim var canım bakabilirsin tabiki estetiksiz burnuma dönmedi ama ilk burun ameliyatımdaki buram buram estetik kokan burnumdan kurtuldum:)kimse estetik mi oldun demiyor ilk estetiğimde demiyen yoktuYa gercekten eski haline döndü mü az da olsa cok zorlandın mı
Cnm çok geçmiş olsun benimde 4 ay oldu resimlerine baktım ilk ameliyatındaki burnun benimkini andırıyor gerçi benimki daha beter durumda ama ikinci burnunu çok begendim dr muhteşem yapmış darısı başıma revizyon için dr arıyırum bütün dr degerlendirmem lazım sizin burnunuz çok hoş ve kibar olmuş bende dr kavis verme demiştim ama adam resmen oymuş cnm ne kadar ödedim eger sorun olmasa yazarmısın yada özelden atarsan sevinirim bu dr istanbuldamıben canım ben bu forumda bir çok konu açtım ve yorumlar yapmıştım 1 sene kadar oldu revizyon oldum farklı bir doktora çünkü estetikle burnumu mahveten doktor düzeltemez dedim ve doğru karar verdim . o kadar pişmandımki estetik olduğum için çok zor günler geçirmiştim revizyon olduğum doktor Ahmet islam ise eski burnunu artık unut dedi ve ona eski burnuma benzesin dedim sürekli hatta uzun burun uzun burun dedim sürekli eski burnum uzun ve inceydi çünkü:) Ahmet bey tamam dedi gargamel gibi burun yapcam sana deditamam dedim olsun ne kadar zor bir durumda olduğumu sen düşün çünkü burnum baya kalkık ve etli bir burun olmuştu çok büyük görünüyrdu .o ince uzun burnum nasıl bu hale getirdi bilmiyorum . herneyse su an memmunum saolsun Ahmet bey 5 saatlik operasyon yaptı. su an memmunum tabiki doğal burnum gibi değil ama en azından o kaklık ve tombul görüntüsü yok küçük ama uzun görünümlü bir burun:) tavsiye ederim cnm
özelden yazıyorum cnmCnm çok geçmiş olsun benimde 4 ay oldu resimlerine baktım ilk ameliyatındaki burnun benimkini andırıyor gerçi benimki daha beter durumda ama ikinci burnunu çok begendim dr muhteşem yapmış darısı başıma revizyon için dr arıyırum bütün dr degerlendirmem lazım sizin burnunuz çok hoş ve kibar olmuş bende dr kavis verme demiştim ama adam resmen oymuş cnm ne kadar ödedim eger sorun olmasa yazarmısın yada özelden atarsan sevinirim bu dr istanbuldamı
ben canım ben bu forumda bir çok konu açtım ve yorumlar yapmıştım 1 sene kadar oldu revizyon oldum farklı bir doktora çünkü estetikle burnumu mahveten doktor düzeltemez dedim ve doğru karar verdim . o kadar pişmandımki estetik olduğum için çok zor günler geçirmiştim revizyon olduğum doktor Ahmet islam ise eski burnunu artık unut dedi ve ona eski burnuma benzesin dedim sürekli hatta uzun burun uzun burun dedim sürekli eski burnum uzun ve inceydi çünkü:) Ahmet bey tamam dedi gargamel gibi burun yapcam sana deditamam dedim olsun ne kadar zor bir durumda olduğumu sen düşün çünkü burnum baya kalkık ve etli bir burun olmuştu çok büyük görünüyrdu .o ince uzun burnum nasıl bu hale getirdi bilmiyorum . herneyse su an memmunum saolsun Ahmet bey 5 saatlik operasyon yaptı. su an memmunum tabiki doğal burnum gibi değil ama en azından o kaklık ve tombul görüntüsü yok küçük ama uzun görünümlü bir burun:) tavsiye ederim cnm
Turecurdo bana da özelden yazabilir misiniz, size ulaşamadım dünden beri , dönerseniz çok sevinirim.özelden yazıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?