sanırım olay mükemmeli aramakta. kendimi asla çirkin bulmuyorum. güzel olduğumu biliyorum. ama şöyle olsaydı daha güzel olur muydum diye bakıyorum olaya. ki güzelliğin bi sınırı yok bi yandan da bunun farkındayım. ayrıca bu başka taraflarıma da mudahelede bulundurma isteği gunden gunde değişiyor. sanırım benimki psikolojik bir bozukluk. :).. benim gibi biri yok mudur ya ihtiyacım var konuşmaya :) ama sanırım yanlış yerde konu açtım
Canım 2 sene olmuş ameliyat olalı ahmet bey nerde ameliyat etti hangi hastane bide ne kadr ödedin açık ameliyatmı kapalımı yaptııı ay meraktnn soru yağmuruna tutuyorum seniiiiiiiiiiiii :))))))))) hoşgörrrr kaydirigubbakcemile3 atelmi alçımı kullandı merktan çatlıcam kapalı ameliyat istemiyorum ben burnumun içi mahvoldu yaa
açık yaptı.. yeditepe universtesi hastanesnde.. alçı kullanıyo. tamponsuz.. açık ameliyat en iyisi galiba çalıştığı alanı görebiliyo ama küçük bi iz kalıyo burnunun altında.
50 mesaj oldu sonunda :)
sorun değil turtacım da güzel :) oturma derken hemen alçı çıktıktan sonra ki burnunuz şiş oluyor ödem oluşabiliyor. bu bi süre sonra indikten sonra burun tam şeklini alıyor. ilk zamanlar burun ucu top gibi yuvarlak sert oluyor zamanla o da düzeliyor daha doğal bi görüntü oluyor bende öyle oldu. kalınlık varmıydı derken?
ya bu üst taraf kaş arasından aşaı inen bölüm enlemesine kalın yayol gibi :) 22 gün oldu ameliyat olalı :S burun ucumdaki şişi hissedebiliorum elimle dokununca ama yukarısı beni deli ediyoo :) sert kemik kaş aram ve kalın :S ödem ordada oluyomu yaa .. aynı soruyu yaşayan varsa ilerleyen aylarda nooldunu yazsın lütfen yoksa pztesi doktorla randevum var kavga cıkıcak orda :))
Sorduğun sadece burun estetiği ise ben sonuçtan memnunum.Yani olaya sadece burun olarak bakıp kendimi burun olarak görmüyorum :) Burnumu yüzümle bir bütün olarak değerlendiriyorum.Sonuçta yüzümle son derece uyumlu olduğuna inanıyorum ve beğeniyorum.Ha belki olayı sadece burun olarak değerlendirirsen belki daha kalkık kavisli olsun derdim ama acaba o burun bana yakışır mıydı ve acaba her burnu öyle olan güzel mi :))))
Birde şunu söylemek istiyorum kendi tecrübeme dayanarak alçı yada atel her ne kullanılıyorsa çıktığı anda emin olun burun şekliniz hemen hemen o oluyor kavislimi düzmü kalkıkmı inikmi yamukmu vs ...
ben çok memnunum pink e katılıyorum atel yada alçı çıktığı anda belli oluyo ne olduğu genel olarak ben çok beğenmiştim istediğim gibi yaptı doktorum
sanırım olay mükemmeli aramakta. kendimi asla çirkin bulmuyorum. güzel olduğumu biliyorum. ama şöyle olsaydı daha güzel olur muydum diye bakıyorum olaya. ki güzelliğin bi sınırı yok bi yandan da bunun farkındayım. ayrıca bu başka taraflarıma da mudahelede bulundurma isteği gunden gunde değişiyor. sanırım benimki psikolojik bir bozukluk. :).. benim gibi biri yok mudur ya ihtiyacım var konuşmaya :) ama sanırım yanlış yerde konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?