- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.661
Ben bu topigi cok gec farkettim.houston texastayim 3 oglum var 4 yasinda ikizlerim 2 yasina 29 ekimde girecek bir oglum daha var.her iki dogumumda sezeryan oldu.texas woman hastahanesinde dogum yaptim.doktorum amerikali bir bayandi.memnun kaldim cok.ancak artik turk bir doktora gidiyorum arkadasimin esi diye ikinci gebeligimde cekindigim icin gitmedigim sevgili doktor abimiz artik yillik kontrollerinde ziyarete gidiyoruz.tekrar bebk sahibi olmayi dsunmuyorum.
Spral taktirdim cok memnun kaldim tavsiye ediyorum herkese.
Selam Kizlar,
Yigenimin ameliyati iyi gecti cok sukur. Ayni gun esiminde doktor randevusu vardi.Bu arada genel kan testlerini oldu .Dun bazi puruzler cikti.
Cok moralim bozuk.Uzun uzun yazmaya bile halim yok.Hic uyuyamiyorum 2 gundur iyi beslenemiyorum.Bunun vicdan azabida ayri kahrediyor beni. Pazartesi gunu baska bir doktorda randevumuz var. Allahtan tek dilegim hersey temiz iyi ciksin.Bir sure giremem sanirim.Lutfen iyi dilekleriniz dualarinizi eksik etmeyin.
Silgi cim cook sevindim senin adina. Ben annemin islemlerini unuttum bile.Insallah hersey benim icinde yoluna girecek.Tek dilegim bu.
kokocum silginin dedigi gibi 36. kadar donebiliyormus. ben dondugunu hickiriklarindan hissettim. kafasi asagi olunca pitpit diye orda atiyordu. :))) bide ben 30. haftamda kontrol vardi dedi dr bu daha donmemis bana taktikler vermisti. el feneri falan tuttum karnima gece karanliginda, muzik dinlettim ise yaradi cok sukurValla benimki dondu gibime geliyor. birkac gunden beri tekmeleri gobek deligimin hizasinda (ama hep sag tarafta) hissediyorum. Tabii ebe yoklayinca ya da ultrason yaparsa kesin belli olur ama daha onceden tekmeleri hep karnimin altinda hissederdim. Endiselenmistim niye donmuyor diye ama hep doner o bir ara turu seyler okudum, rahatladim. benimki de belki geri breech'e doner sonra yine basasagi doner, daha iceride neler olacak neler.
Ben bu topigi cok gec farkettim.houston texastayim 3 oglum var 4 yasinda ikizlerim 2 yasina 29 ekimde girecek bir oglum daha var.her iki dogumumda sezeryan oldu.texas woman hastahanesinde dogum yaptim.doktorum amerikali bir bayandi.memnun kaldim cok.ancak artik turk bir doktora gidiyorum arkadasimin esi diye ikinci gebeligimde cekindigim icin gitmedigim sevgili doktor abimiz artik yillik kontrollerinde ziyarete gidiyoruz.tekrar bebk sahibi olmayi dsunmuyorum.
merhaba herkese. ben de amerika'dayım. alin adında bir kızım var.
Senin de daha varmis teste koko.
Kizlar biraz once karnima sanci girdi, regl oncesi gibi. 5 dakika falan surdu. Yataga uzandim durdu ama cok korktum. Size de oluyor mu ve daha erken degil mi bu sancilar icin? Erken gelir diye cok korkuyorum
Hosgeldiniz Mamba, Allah kizinizi size bagislasin:)merhaba herkese. ben de amerika'dayım. alin adında bir kızım var.
kokocum silginin dedigi gibi 36. kadar donebiliyormus. ben dondugunu hickiriklarindan hissettim. kafasi asagi olunca pitpit diye orda atiyordu. :))) bide ben 30. haftamda kontrol vardi dedi dr bu daha donmemis bana taktikler vermisti. el feneri falan tuttum karnima gece karanliginda, muzik dinlettim ise yaradi cok sukur
ya o hickirik olayi cok komik. ben hep orada burada okurdum bebeginiz artik hickiriyor su yutuyor su bu. bu hickiriklar nasil bir sey ki, ben hissettim de anlamiyor muyum acaba diyordum. bu hafta aynen dedigin gibi tam pubik kemigin ust tarafinda ritmik bir sekilde pit pit pit hissettim, normal tekmelerden biraz daha farkli, hissedince anlasiliyor yani. aynen senin gibi aa dedim bu hickiriksa bunun kafa asagida. sonra dikkat ettim tekmeler yukarida sagda. o zaman anladim dondugunu. eger 32. haftaya kadar donmemis olsaydi ben de senin dedigin o yontemleri uygulayacaktim: asagidan muzik, asagidan isik tutma, babasini asagidan konusturtma, yere yatip kalca kaldirma hareketleri... kendi kendine donmezse dondurme mudahalesi yerine sezaryene daha sicak bakiyordum dogrusu. bakalim simdilik pozisyonunu aldi galiba, normal dogum yapabilecegim demek.
yalniz ben tekmeleri hep sag tarafta hissediyorum, bazen gobek deligine dogru geliyor ama hic solda hissetmiyorum acaba neden. yatarken hep sola yatiyorum ama bebek hep sag tarafta!
Merhaba kizlar, ben de Ohio taraflarindayim :) 1 yil 3 ay oldu amerikaya geleli ve simdi hamileyim :) esim burda calisiyordu bende evlendikten sonra yanina geldim... 8 ve 11. Haftamda doktora gittim, haftaya pazartesi de randevumuz var insallah hersey yolundadir... Dogumuma annemin yanima gelmesi istiyorum insallah, burdaki turk arkadaslarim doktordan hamile olduguna dair bir rapor alirsan vize vermeleri daha kolay olur dediler, bu randevumda doktordan istemeyi dusunuyorum, ama bu raporun bir adi falan var mi biliyor musunuz?
kokocum silginin dedigi gibi 36. kadar donebiliyormus. ben dondugunu hickiriklarindan hissettim. kafasi asagi olunca pitpit diye orda atiyordu. :))) bide ben 30. haftamda kontrol vardi dedi dr bu daha donmemis bana taktikler vermisti. el feneri falan tuttum karnima gece karanliginda, muzik dinlettim ise yaradi cok sukur
Ruzgarim hosgeldin.. ne guzel Allah bagislasin benimde yeni bbir oglum var. doktorum Turktu cok memnun kaldim bende.
evet yawrukusta sizin ordan konusursaniz ne guzel olur. keske Chicago'dan dan biri ciksa :))))
doktorum spiral banada yapalim dedi ama ben istemedim daha ilk cocugumuz diye. belki ilerde bende yaparim
canancim sen nasilsin? bebegin gaz sorunu nasil oldu? sen nasil dogum yapmistin musait oldugundada anlat canim olur mu:))) birde bebis resmi istiyoruz
Esracim yoklugun farkediliyor ins iyisinizdir. hayirli haberler ver bize
Merhaba kizlar, ben de Ohio taraflarindayim :) 1 yil 3 ay oldu amerikaya geleli ve simdi hamileyim :) esim burda calisiyordu bende evlendikten sonra yanina geldim... 8 ve 11. Haftamda doktora gittim, haftaya pazartesi de randevumuz var insallah hersey yolundadir... Dogumuma annemin yanima gelmesi istiyorum insallah, burdaki turk arkadaslarim doktordan hamile olduguna dair bir rapor alirsan vize vermeleri daha kolay olur dediler, bu randevumda doktordan istemeyi dusunuyorum, ama bu raporun bir adi falan var mi biliyor musunuz?
ben hic anlamiyorum hickirigi. gecen gittigimde NST'ye bagladilar orada bebek hickiriyor dediler bana ki ben yine kalp atisi filan sanmistim. bu isik, muzik olayi ilgincmis. alttan isik tutunca bebek isiga mi donuyormus? kacmaz mi aksine? yere yatip kalca kaldirma hareketi ne? ay ne cok sordum. acaba dun agri hissettim bebek donmusmudur ki. ben de cok korksam dsa normal istiyorum, epiduralle hissetmem diye teselli ediyorum ama hayirlisi olsun ya, saglikla gelsin de bebek.
Hosgeldin! Hayirli olsun bebek, guzel bir hamilelik gecirirsin umarim. Annelere vizeyi kolay veriyorlar ya, yaslarini baslarini almis insanlar. Silgi ve Marlin'in aileleri yeni aldilar vize, sizin nerede yasadiginizin bilgisini, burada legal oldugunuzun belgesini sorabilirler, vize/green card kopyasi yollayin onlara. Bunlar doktor raporundan daha onemli.
Ne guzel ya, son bir hafta icinde ne kadar cok yeni hamile ve deneyimli anne geldi gruba!
Yere sirtustu yatiyorsun, dizlerin bukuk, sonra kalcani kaldiriyorsun ellerin/dirseklerinle belini destekleyerek, bu birincisi. Ikincisi de ellerin ve dizlerin uzerinde emekler pozisyonda dururken kicin yukarda kalacak sekilde dirsegini yere indiriyorsun (kafan da iniyor asagi haliyle, yoga'daki child's pose var ya, onun gibi dusun ama kicin yukarida. internette belki resimli anlatiyordur, ben tariflerden boyle anladimdi.
benimkinin hareketleri bugun bir enteresandi, geri ters dondu galiba!!
daha cok donerler onlar. gereksiz takiliyoruz galiba. soyledigin hareketleri yapiyim, esnerim en azindan. yuruyuse de basladim dun itibariyle, haftada 3 gun yapmaya calisirim.
koko sen wcye takilan bir su sisteminden bahsetmistin, onun ingilizcesi nedir?
marlin ben de dun yururken 3-4 kez ani biseyler oldu,, adim atamadim. kasilma o galiba. bebekler 36'ya kadar donermis, gerci dun arastirdim son haftalarda donenler de var.
selam kizlarr
geliyorum geliyorum kimse olmuyor yahuu
hayirdir ya esra nin durumlari nedir haberim yok.. insaallah onemli birsey degildir ya
merhaba, hosgeldin. bebegini tebrik ederim, saglikla dunyaya gelir insallah.. ben doktorumdan istedim annemlere vize icin, dilekce gibi bisey yazdi. tahmini dogum tarihini vb yazdi. birkac satir bisey, sen soylersen muhtemelen doktorun hazirlar.
Hosgeldin! Hayirli olsun bebek, guzel bir hamilelik gecirirsin umarim. Annelere vizeyi kolay veriyorlar ya, yaslarini baslarini almis insanlar. Silgi ve Marlin'in aileleri yeni aldilar vize, sizin nerede yasadiginizin bilgisini, burada legal oldugunuzun belgesini sorabilirler, vize/green card kopyasi yollayin onlara. Bunlar doktor raporundan daha onemli.
Ne guzel ya, son bir hafta icinde ne kadar cok yeni hamile ve deneyimli anne geldi gruba!
Merhaba aramıza hoşgeldin:) sen de benim gibi amerikanın yenilerindensin,bizimde 1 yıl oldu geleli.Bizim anneler vizeleri rahat aldılar seninki de alır merak etme.Benim annem doktordan rapor almadı,davetiye mektubu yollamıştık ona bile bakmadılar:) annelere kolay çıkıyor vize.Hamileliğin nasıl geçiyor?Umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Bende bugün çok kasılma oldu, izinli olup evde dinlenmeme rağmen kasılmalarım çok.İşyerinde ayaktayım diye kasılıyorum diyordum,bugün evde otururken bile kasılıp kalıyorum:) Günlük ve giderek artan birşekilde geliyor,perşembe şeker testinde soracağım,kasılma olması normal sanırım ama hergün düzenli bir şekilde olması normal mi acaba? Kasılmalarda bol su içmek lazımmış,ben yeterince içtiğimi sanıyordum ama bazen ihmal ediyorum.Bugün sanki ayakları yukarıda gibiydi ama başının aşağıda olduğunu falan hissedemiyorum.Bana sanki hep yan yatıyor gibi geliyor.Böyle balık gibi süzüldüğü zamanlar ben öyle sanıyorum:)Soldan sağa gibi hep.Kaçıncı haftada dönmeli acaba? belli bir süre sonra yerleri daralacak, ayrıca şimdi dönseler senin dediğin gibi tekrar pozisyon değiştirirler mi:)
daha cok donerler onlar. gereksiz takiliyoruz galiba. soyledigin hareketleri yapiyim, esnerim en azindan. yuruyuse de basladim dun itibariyle, haftada 3 gun yapmaya calisirim.
koko sen wcye takilan bir su sisteminden bahsetmistin, onun ingilizcesi nedir?
marlin ben de dun yururken 3-4 kez ani biseyler oldu,, adim atamadim. kasilma o galiba. bebekler 36'ya kadar donermis, gerci dun arastirdim son haftalarda donenler de var.
tesekkurler, insallah hepimiz hayirlisiyla kavusuruz bebislerimize :) suana kadar rahattim pek bulantim olmadi, haftaya pazartesi doktora gidicez bakalim iple cekiyorum :))daha bebek hareket etmedigi icin hissedemiyorum iyi mi degil mi:)
Yürüyüşe başlaman çok iyi olmuş, zaten havalar soğuyor bu ay ve kasımda yürülür son ay dışarı çıkıp yürüyebilir miyiz:) kar yağmazsa belki!herkes bu kışta fena olur diyorlar,korkutmayın beni diyorum:) Ben bazen kaskatı kalıyorum öyle kalıyor:)) normale dönmek zaman alıyor, gün içinde çok fazla olunca kafama takılıyor yoksa olması normal.
Herkes aynı ana denk gelmiyor Ztarcım, sen yazacaklarını yaz sonradan cevap yetiştirirz biz:)) kızın nasıl bakalım? ismi belirlediniz mi,ciciler aldın mı:))
Esra'nın eşinin sanırım sağlık problemleri var sanırım bugünde doktora gidecekti ama ne olduğunu biz de bilmiyoruzinşallah tez zamanda güzel haberlerle döner aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?