- Konu Sahibi citaknuray
-
- #3.701
Gecmis olsun canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina..
Simdi en heyecanli zamanlarin cok az kalmis ne huzel bebegin butun ihtiyaclarini tamamlama telasi is derken bi bakicaksin laracik jucagindaa:)
esracimm cok gecmis olsun, hep aklimizdaydin. kotu bisey degildir diye icimden gecirdim hep ki oyle degilmis cok sukur. kesinlikle saglik herseyden onemli, malesef boyle ufak streslerle bunu bazen daha iyi anliyoruz. Allah sana ve hicbirimize yasatmasin. insallah esin de iyilesir en kisa surede. artik bebise odaklan, artik o kocaman bir birey :)
cok opuyorum senii!
canancim seni de tebrik ediyorum, bravo tek basina dogumunu yaptin. bebeginle ilgileniyosun yaninda kimse olmadan. guc veriyor bu bana ve foto ben de gormek isterim ama buraya koymak istemezsin belki :) gaz sorunu da gecer en kisa surede ins.
kokocum sagol, amazonda satilan 29$lik link sanki daha kullanisli gibi, galiba onu aliriz. wc sorunu bende de var, disari cikmaya korkuyorum.
melegimm gelmiss, deplasman nasil gecti? :) kebaplar, baklavalar ohhh
Amin ins darisi diger hamislerin basina ...
Canim cok sevimdim guzelce ve saglicakla Berfin e kavusmana kusara bakma ancak girebildim nete malum biz geziyorduk habire ama simdi ingilteredeyim artik yazisiriz bol bol :))
Allah anali babali buyutsun ins acaba kime daha cok benzicek saclar demissiniz demek sana cekti oh ne guzel ins guzel annesine benzer hanim hanimcik olacagi kesin .)
Ilahi Marlin cok guldurdun gelir ayak valla supersin ne diyim demek Mahir ismi sende yer etmis acaba burda cok mahir diyiyorum ondan mi :))
Guzelsin ve yine guzelsin Kocaman Masallah sana ve Lara kizimiza
Esracinm cok gecmis olsun bu arada allah sifa versin cnm
Sagol Ztar cim. Bir bakmissin sen de 34.haftalara gelmissin.O kadar cabuk geciyorki.
Bu arada korkma bebisin hareketlerini hissetmiyorsun diye bu topikte en gec hisseden ben oldum.
Kiz bebisler bazen tembel oluyorlar.
saol esra rahatlamaya cok ihtiyacim var.. gercekten kizlar genel olarak aha gec hissediliyor anladigim kadariyla.. sen ne zaman hissetmistin. 19. haftan falandi sanirim.. ultrasonda da sordum kadina.. ben hic birsey hissetmiyorum dedim.. 25. haftaya kadar normal oldugunu soyledi..
yani annelik sanirim hep telas uzere sakin kalabilmeyi bilme sanati.. cunku bundan sonra hic bitmicek bu telaslar Allahin izniyle..
hareketleri hissedince aman bugun hissetmedim.. yok sayim bakim kactaneymis.. dogum.. derken zaten kendisi basli basina oervane edecek etrafinda..
ne diyim.. Rabbim evlatlarimiza sagllik, hayir, mutluluk versin... uzun omurler versin.. beraber buyulelim, ogrenelim, aile olalim..
Insaallah bize de bu guzellikler nasip olur..
sende artik yemeye basla tekrardan bak kizcagizi ac birakma karninda.. yerim ben o kuzuyuu yaaaa
melekler bunlar melek..
ztarcim ben hissetmiyorum diye acile bile gitmistim, keske gitmeseydim hala fatura geliyor :)) ilk zamanlarda seyirme gibiydi, buyudukce daha azaldi ama bende son iki haftadir daha cok hissetmeye basladim. yani normal hissetmemen ama arada biseyler oluyordur mutlaka. doktor bana cok ufak hissedemezsin diyordu 23lerde bile.
esra al artik crib, ben de seni takip ediyorum biz de almadik :) ben gecen gun sams diye bobs furniture'a gitmisim yanlislikla, cribleri gormek istiyorum diyorum adam bizde crib yok vb diyor. nasil olmaz webde gordum durun bulucam dedim :)) neyse net calismadi allahtan yoksa rezil olucaktim :) annen de ins vizeyi alir az kalmis gorusmeye.
bu stroller meselesi benim de kafami karistiriyor, car seat hangi marka iyi fikriniz var mi? ve stroller icin de newborn mu secicez yoksa uzun yillar kullanilan bisey mi alinir?
Amin ins darisi diger hamislerin basina ...
Canim cok sevimdim guzelce ve saglicakla Berfin e kavusmana kusara bakma ancak girebildim nete malum biz geziyorduk habire ama simdi ingilteredeyim artik yazisiriz bol bol :))
Allah anali babali buyutsun ins acaba kime daha cok benzicek saclar demissiniz demek sana cekti oh ne guzel ins guzel annesine benzer hanim hanimcik olacagi kesin .)
Ilahi Marlin cok guldurdun gelir ayak valla supersin ne diyim demek Mahir ismi sende yer etmis acaba burda cok mahir diyiyorum ondan mi :))
Guzelsin ve yine guzelsin Kocaman Masallah sana ve Lara kizimiza
Esracinm cok gecmis olsun bu arada allah sifa versin cnm
esracimm cok gecmis olsun, hep aklimizdaydin. kotu bisey degildir diye icimden gecirdim hep ki oyle degilmis cok sukur. kesinlikle saglik herseyden onemli, malesef boyle ufak streslerle bunu bazen daha iyi anliyoruz. Allah sana ve hicbirimize yasatmasin. insallah esin de iyilesir en kisa surede. artik bebise odaklan, artik o kocaman bir birey :)
cok opuyorum senii!
canancim seni de tebrik ediyorum, bravo tek basina dogumunu yaptin. bebeginle ilgileniyosun yaninda kimse olmadan. guc veriyor bu bana ve foto ben de gormek isterim ama buraya koymak istemezsin belki :) gaz sorunu da gecer en kisa surede ins.
kokocum sagol, amazonda satilan 29$lik link sanki daha kullanisli gibi, galiba onu aliriz. wc sorunu bende de var, disari cikmaya korkuyorum.
melegimm gelmiss, deplasman nasil gecti? :) kebaplar, baklavalar ohhh
Sagol Silgi cim.Amin. Allah kotu hastaliklardan hepimizi korusun dusmanima dahi vermesin.
Dunden beri ne bulduysam yiyorum kuzumu ac biraktim diye.Kimisi uzuntuluyken,stresliyken yer benimde tam tersi bogazimdan su zor gecer. Yinede kendimi cok zorladim yemek icin ogure ogure azda olsa yedim. Neyse coooook sukur iyiyiz simdi.
Artik baslayim kizimin giysilerini yikayip utulemeye degilmi.Bugunde yatagi icin Ikea ve sam's e gidecem artik gozume ilk takilan iyi, hesapli yatagi alicam. Car seat bakarim. Stroller icinde vakit var nasil olsa. Anneannesi insallah gelir o da eksiklerini almis. Sanirim tamamlanir.
Bugun doktor randevusunda 20 dakika NST baglandim.Bugun cok degisik kasilmalrim oldu.Once karnimda hissettim akabinde vajinada.Biraz tedirgim oldum.Doktora soyleyince NST bagladilar cok sukur iyi cikti o hissettikletim kasilma degilmis.Bebegin hareketleri zorluyormus artik.
Alttan acilma varmi diye kontrol etti .Kapali korkulacak birsey yok dedi.Cok sevimsiz bir muayeneydi.Cabuk bitti Allah tan.
2 hafta sonra akintidan ornek alip bebege zararli bakteri varmi diye bakacaklar daha sonra kontroller haftada bire dusecekmis.
Sona yaklasiyorum galiba.
Ztar cim ben hissettigimde 23 haftaliktim o da gazmi bebekmi anlamamistim :) hic korkma hissedersin.
Silgi cim doktordan sonra Ikea ya yaptik ama hic guzel degildi.Hele yataklari cok kotuydu ordan Sam's club a gidecek halim kalmadi hafta sonu giderim.
Bu arada cok guldum Bob's Sam's olayina:)) Iyi oldu ogrendigim Bob's a baksammi diyordum yokmus .
Annezaynep hosgeldin:) Hep ugra topige tecrubeli annelere ihtiyacimiz var.
Melegim, sonunda aramiza geri dondun. Nasil gecti turkiye tatilinin gerisi? Eve geri donunce cok bosluga dusmedin insallah. Mahir'i op benim icin, o minik ayaklarindan isir azicik. Sakin antep'te yediklerinden bahsetme ama!!!!
insallah ise yarar bir cozum bulursunuz, biz de evimize geri donunce ilgilenecegiz o isle. o vakte kadar alip da takarsaniz mutlaka yorum yap, iyi mi problemli mi falan. bu wc sorunu konusunda muzdaribim, aynen dedigin gibi disari cikmaya korkuyorum. cantamda yedek camasir tasimaya basladim. kegel megel hatirladikca yapiyorum ama cok bir cozum degil, hatun icerden bastirdi mi istedigin kadar sık kaslari...
canan'da oldugu gibi senin icin heyecanlanacagiz artik. valla dogumu yaklasanlar icin benim icim pirpir ediyor. Kendini cok yormadan cribi halledersin umarim. Ben kiyafet yikama ve utuleme isini son ana birakip anneme yikmayi dusunuyorum (vicdansiz miyim neyim?). Kendime son aylar icin bictigim gorev bebegin ihtiyaci olacak her seyi alip odasini hazirlamak, bir de kendimi hazirlamak. Kendini cok yorma, hastane cantan hazir olsun, gerisi yavas yavas gelir, annen gelince hizla halledersiniz.
Lara'ya bak sen! Dusunsene yakinda kucaginda boyle kimil kimil hareket edecek. NST nasil bir sey merak ediyorum ben de, karnina mi yapistiriyorlar sensorleri? Senden sonra sira bizde Esraaaa!
Evt kizlar Canan cimin dogumunu duyunca ve ayrica esranin da rahatsiligini gorunce hemen daldim foruma ve sizlere tatil konusunda birsey yazamadim hatta ben geldim selam bile diyemedim o kadar dumur oldum anlayacaginiz ..birde gecmisi okudum resimlerde dikkati pek cezbetti beni kokopellinin gobegi ve esranin resmi malum :)) heyecan oldum
Oncelikle Esracim allah senin yar ve yardimcin olsun inan hep dualarimdasiniz ins butun sonuclarin iyi cikar ve devam eder , cok sevimdim herseyin yolunda gitmesine ..demek halan donmedi Lara kizimiz ama daha erken biraz daha zamani var gibi eli kulagindadir..donunce insan yururken sanki birsey batiyor gibi oluyor bana bir kere olmustu ama bizimki yeniden bas yukari oldu ve bir dahada donmedi bu yuzdende sezeryan olduk yaa ..ama ins Lara donucek ve guzel annesini uzmez
Bizim tatil ozellikle esimin gelmesi ile cok hizli ve tantanali gecti ..once Antepe gittik ve malum gozumu doyurmak yerine karnimi doyurunca olan oldu ..cok kotu oldum bagirsaklar iflas etti diyebilirim ve mide fesatida gercirdim galiba ..neyse meramimi aldim aslinda boyumun olcusunu aldim desem daha yeridir ..bir hafta Antep macerasinda cok rahat oldugumuda soylemem malum gorumceler kayin baba falan hep yabanci ve surekli uzerinizde olan bir alaka ..buda beni biraz bogdu..orda iken iki koyun kestirip dagittik allah kabul eder ins oglan dogduktan sonra adak yapmistik onu yerine getirdik ve sonrasinda gunubilrik urfaya gittik balikli golu ziyaret ettik ..
Mahir inanilmaz yoruldu eve geldigimizde yani ist a dondugumuzde oglanin gozlerinin beyaz kismi kizarmisti ve acaip huysuzlasti..cok sevildi ve hirpalandi surekli kucakta hoplatilmaktan oda zivanadan cikti valla(
neyse geldik ist a bir kac gun dinlendikten sonra benim bursada teyzem var, sag kalan anne tarafimdan tek kisi hatta evlenirken annem gibi yanimda olmustu..5 ay once cok onemli bir kalp ameliyati gecirdi bu yuzden onuda ziyaret etmek gerekti ve biz bir gece kalacak sekilde bursaya gittik
Sonrasinda da ucup geldik buraya simdi rahatim sanki dinlendigimi hissediyorum hatta hic disari cikmadan hep evde mahirle yatip yuvarlanasim var :)) bence tatilide tadinda birakmak lazim ,cok zorladik gibi ozellikle minik bebegimi ..bir daha bu kadar uzun tutmuyum diyorum yada tatilda bu kadar degisik yere gitmiyim baksana en cok olan benim kuzuma oldu(
Velhasil bitti cok sukur kosturmaca ve geldim araniza tekrardan
Hepinizi ozledim kizlar bundan sonra bol bol yazisir ve paylasiriz
Evt kizlar Canan cimin dogumunu duyunca ve ayrica esranin da rahatsiligini gorunce hemen daldim foruma ve sizlere tatil konusunda birsey yazamadim hatta ben geldim selam bile diyemedim o kadar dumur oldum anlayacaginiz ..birde gecmisi okudum resimlerde dikkati pek cezbetti beni kokopellinin gobegi ve esranin resmi malum :)) heyecan oldum
Oncelikle Esracim allah senin yar ve yardimcin olsun inan hep dualarimdasiniz ins butun sonuclarin iyi cikar ve devam eder , cok sevimdim herseyin yolunda gitmesine ..demek halan donmedi Lara kizimiz ama daha erken biraz daha zamani var gibi eli kulagindadir..donunce insan yururken sanki birsey batiyor gibi oluyor bana bir kere olmustu ama bizimki yeniden bas yukari oldu ve bir dahada donmedi bu yuzdende sezeryan olduk yaa ..ama ins Lara donucek ve guzel annesini uzmez
Bizim tatil ozellikle esimin gelmesi ile cok hizli ve tantanali gecti ..once Antepe gittik ve malum gozumu doyurmak yerine karnimi doyurunca olan oldu ..cok kotu oldum bagirsaklar iflas etti diyebilirim ve mide fesatida gercirdim galiba ..neyse meramimi aldim aslinda boyumun olcusunu aldim desem daha yeridir ..bir hafta Antep macerasinda cok rahat oldugumuda soylemem malum gorumceler kayin baba falan hep yabanci ve surekli uzerinizde olan bir alaka ..buda beni biraz bogdu..orda iken iki koyun kestirip dagittik allah kabul eder ins oglan dogduktan sonra adak yapmistik onu yerine getirdik ve sonrasinda gunubilrik urfaya gittik balikli golu ziyaret ettik ..
Mahir inanilmaz yoruldu eve geldigimizde yani ist a dondugumuzde oglanin gozlerinin beyaz kismi kizarmisti ve acaip huysuzlasti..cok sevildi ve hirpalandi surekli kucakta hoplatilmaktan oda zivanadan cikti valla(
neyse geldik ist a bir kac gun dinlendikten sonra benim bursada teyzem var, sag kalan anne tarafimdan tek kisi hatta evlenirken annem gibi yanimda olmustu..5 ay once cok onemli bir kalp ameliyati gecirdi bu yuzden onuda ziyaret etmek gerekti ve biz bir gece kalacak sekilde bursaya gittik
Sonrasinda da ucup geldik buraya simdi rahatim sanki dinlendigimi hissediyorum hatta hic disari cikmadan hep evde mahirle yatip yuvarlanasim var :)) bence tatilide tadinda birakmak lazim ,cok zorladik gibi ozellikle minik bebegimi ..bir daha bu kadar uzun tutmuyum diyorum yada tatilda bu kadar degisik yere gitmiyim baksana en cok olan benim kuzuma oldu(
Velhasil bitti cok sukur kosturmaca ve geldim araniza tekrardan
Hepinizi ozledim kizlar bundan sonra bol bol yazisir ve paylasiriz
Meleğim gelmiş hoşgelmiş:)) Tatil macerası yorgun geçmiş, antep yemekleri de çarpmış:)) insan görünce dayanamıyor hiç bulamayacak gibi yiyor değil mi:)) Mahir ancak kendine gelmiştir,kendini toplandığında bir ara birkaç fotoğraf yolla.Facebooka koy da diğerleri göremesin:))) Koko da yükleyecem mahirle istanbul pozlarımızı diyordu ama yok:) buraya kimse foto koymak istemiyor sanırım:))ben de dahil!
Esracım randevu güzel geçmiş süper:) çok az kaldı ben hergün kendimi sayarken aklıma artık sen geliyorsun Esranın da az kaldı diye:)) biz de 32.haftaya gelebilsek şu anki hedef o bende:)) Kasılma diye hissettiklerim bebeğin hareketleri demişsin acaba bende çok kasılıyorum derken bebeğin hareketlerimiydi ama hareketlerden farklı geliyordu:) ama gerçi büyüdüler hareketleri de ağır ve sert olur bunların:)) eskisi gibi narin hareket etmiyor bizimki.
Kızlar hepimizin gözde mekanları wcler galiba:) günümün yarııs orda geçiyor benim.İşyerinde beni bulamadıklarında hemen wc'ye bakıyorlar:)) İşten kaytarıyorum sanacaklar, gidiyorum hooop 15 dk.sonra ay yine geldi diye koşturuyorum bu ne ya:))
Ben artık gece kuşu modundan çıkıyorum buarada:)) sabah vardiyasına geçiyorum,akşamları çalışmak zorluyor artık.Zaten gelecek ay part time çalışırım gibi geliyor.Esra sende benimki iş yerinden doğuma gideceksin gibi:)) hala çalışıyorsun değil mi?2-3 haftaya ayrılırsın galiba.
Meleğim gelmiş hoşgelmiş:)) Tatil macerası yorgun geçmiş, antep yemekleri de çarpmış:)) insan görünce dayanamıyor hiç bulamayacak gibi yiyor değil mi:)) Mahir ancak kendine gelmiştir,kendini toplandığında bir ara birkaç fotoğraf yolla.Facebooka koy da diğerleri göremesin:))) Koko da yükleyecem mahirle istanbul pozlarımızı diyordu ama yok:) buraya kimse foto koymak istemiyor sanırım:))ben de dahil!
Esracım randevu güzel geçmiş süper:) çok az kaldı ben hergün kendimi sayarken aklıma artık sen geliyorsun Esranın da az kaldı diye:)) biz de 32.haftaya gelebilsek şu anki hedef o bende:)) Kasılma diye hissettiklerim bebeğin hareketleri demişsin acaba bende çok kasılıyorum derken bebeğin hareketlerimiydi ama hareketlerden farklı geliyordu:) ama gerçi büyüdüler hareketleri de ağır ve sert olur bunların:)) eskisi gibi narin hareket etmiyor bizimki.
Kızlar hepimizin gözde mekanları wcler galiba:) günümün yarııs orda geçiyor benim.İşyerinde beni bulamadıklarında hemen wc'ye bakıyorlar:)) İşten kaytarıyorum sanacaklar, gidiyorum hooop 15 dk.sonra ay yine geldi diye koşturuyorum bu ne ya:))
Ben artık gece kuşu modundan çıkıyorum buarada:)) sabah vardiyasına geçiyorum,akşamları çalışmak zorluyor artık.Zaten gelecek ay part time çalışırım gibi geliyor.Esra sende benimki iş yerinden doğuma gideceksin gibi:)) hala çalışıyorsun değil mi?2-3 haftaya ayrılırsın galiba.
Bebegin hareketleri zorluyormus Marlin cim onlarida ben kasilma zannetmisim.Dun cok farkliydi erken geliyor galiba diyede biraz endise ettim. Kasilma degilmis ama. Hem asagiya baski yapiyor hem yukari hem yanlara :) O sirada yuruyemiyorum.Vajinada farklilik hissetmeseydim yine endise etmezdim ama oraya kramplar girince acilma varmi diye kontrol ettiler.Cok sukur yokmus.
Hala calisiyorum vallahi. BurdaN giderim artik doguma.Enterprise in ambulansida var :) Bebegin cantasinida hazirlar arabaya koyarim :)
Sevindim sabah vardiyasina gecmene. Aksamlari uykun geliyordur.Ben 9 u goremiyorum.11 de uyaniyorum sabah 3 e kadar donup duruyorum yatakta.
Sabahlari soguk oluyor artik cok useniyorum arabayi isitip ise gitmeye. Ne kadar daha calisirim bilmiyorum ama 7 haftayida bebekten onve kullanmak istemiyorum. Evden calisabilirim aslinda onu teklif edicem bakalim ne dicekler.
Bence de Melegim face a koy fotolari kimse gormesin :)) Kimsenin foto koydugu yok artik bende koymayacagim.
Fotograflar konusunda sitemlerinizde haklisiniz kizlar ama n'olur anlayis gosterin. Hep aklimda ama firsatim olmuyor bir turlu. Bu donem bu grup calismasi anami aglatiyor, devamli okuma yetistirmeye calisiyorum, gozlerim yerinden cikacak artik. Esimden bazi fotograflari alacaktim, o da hep bilgisayar basinda. Bugun bari kendi elimde olanlardan koyayim bir seyler (mahir'inkiler dahil), link yollayayim ozelden. Yine okumalar var haftaya toplantiya ama bugunu biraz mola alacagim, haftasonu aksam sabah kalmadi ya, aaa, bu ne be!
Marlin'cim sevindim gunduze gecmene, vallahi iyi bile dayandin bunca ay o calisma temposuna, doguma kadar biraz rahat edersin. Gunduz yogunluk da az olur degil mi?
Melegim gecmis olsun ve Allah kabul etsin. Siz Mahirle guzel guzel dinlenip kendinize gelin simdi. Yazik kucaktan kucaga gezdirmisler mi o minigi, yerim onu ben.
Esra, evden calisma teklif ettiginde insallah cizirti yapmaz olumlu karsilarlar, buyuk rahatlik olur sana. En azindan rahat rahat tuvalete gidersin, cok kasilma gibi rahatsizligin olursa bes dakika uzanirsin. Sugar da bayram eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?