Amerika'da Hamilelik

Onun portakal kafasini severim ben :) Marliiiiiin ogunleri kacirma daha cok zamanin var bebisi buyutmeye panik olma.seker cikmamis sevindim canim.bol et ye muz ye sutle havuc suyunu karistir ic bunlar bence direk bebise gidiyor ben boyle bilmis bilmis konusuyorumda bir portakal kafalida ben dogururmusum :))Ben son 6 haftadir bol steak muz sutle havuc suyu iciyorum karnim buyudu sanki

Merhaba arkadaslar,
Hepiniz iyisiniz ins, Sandy'den dolayi sizleri merak ettim.
Birde firsat bulup eski sayfalari okuyamadim , Berfin nasil oldu acaba?
Marlincim sizinde sonuclariniz iyiymis cok sevindim.
Hepinize sevgiler, selamlar:)

Teşekkür ederiz:) Hepimiz iyiyiz ama silginin sesi çıkmadı sanırım! Berfin de canım 10 kasımda randevusu varmış o zamana kadar aletle mücadele ediyor.İnşallah güzel haberlerle gelecekler

Öğün kaçırıyorum inkar edemem ama süt günde 2 bardak içiyorum, muz hergün yerim, havuca da girişeyim.Eti arttırmam lazım sanırım. Ayrıca muzu sütle birlikte tüketmek daha mı faydalı.Öyle yapayım o zaman.Alttaki takvimde bebeğin kilosu uçmuş, bizimki minnak kalmış:)) ultrasona sokmadan da nasıl anlıyor bunlar anlamadım gitti:))) Lara maşallah iyi doğar anası hamarat kadın, dikkat de ediyor:) İnşallah hepimizin yavrular sağlıkla iyi doğar

Demir uzmaniniz geldi! Demir icin en iyi kaynak et, ozellikle kirmizi et. Onun disinda yesil yaprakli sebzeler: ispanak, karalahana/collard, pazi/chard, kale, roka/arugula. Bol bol ye, salata olarak ya da hafif kavurarak. Ama bunlari sakin yogurtla yeme. Kalsiyum demir emilimini azaltir, keza caydaki tanin. Demir kaynakli yiyecekler ve sutlu kalsiyumlu mamalar arasinda 1-2 saat koy. Bir de demir kaynaklarinin yaninda c vitamini al, kalsiyumsuz oj ic mesela, emilime yardimci olur. Demir bazi grainlerde de var, mesela bulgur. (Dun bulgur pilavi yaptim esra, kulaklarini cinlattim, sanki daha fazla kulak cinlamasina ihtiyacin varmis gibi!!!). Diyeceksiniz ki madem bu kadar biliyon niye aylardir hap alip hala hemoglobini yukseltemedin? Et cok yemiyordum da ondan. Senin alyuvar ve hemoglobin sayilarin kac, onlari soyledi mi?

Evanin portakal kafasindan optuk!

Edit: sutten cok demir bekleme, kalsiyum ve protein icin ic ama.

Son düzenleme:
Biz de uc saatlik test icin hastanedeyiz. Geldigimde ilk kani verdim, gece ondan beri bir sey yemedim, acimmmmmm. O kani alip 100luk glukozu verdi. Bu seferki limonluydu, sprite gibi, oburunden daha az bayikti. Demin 1 saat kanimi verdim, 2 ve 3 saati de verip delik desik kollarla ayrilacagiz hastaneden! Son tupu verdikten sonra yanimda getirdigim krakerlere saldiririm artik! Yazik yavrum da glucolayi icince hopladi zipladi iceride! Seker komasina girdi yavrucak! Insallah sonuclar iyi cikar.

Hay çok yaşa koko! herbirşeyi yazmışsın teşekkür ederiz.Benim değerlerimi söylemedi ama olması gereken değerin çok az altındaymış.Atıyorum 34 ise 33 gibi:)) O yüzden ilaç vermek istemiyorum dedi gıdalarla halledebilirsin dedi. Eti daha fazla tüketerek hem demiri hem bizim kızı büyüteyim diyorum:)))

Ah yazık size,inşallah sonuçlar iyi çıkar.Geceden beri açsın of of of...aman hemen bitsinde doyuruver karnını.Derya kuzusu şeker komasıyla o yandan bu yana zıplıyor) bunun sonucunu da çabuk verecekler mi? tez zamanda güzel haberler inşallah

selamlar herkese,

pazartesiden beri elektrikler yok, birkac gun daha gelmeyebilirmis. cok bunaltici elektriksizlik, allahtan ev cok soguk degil ve firin gazli. cok usuyunce onu yakip ortami biraz isitiyoruz. dolaptan bozulacak baya bisey attim, temizledim de o sayede bikac parcasini kirarak, sakarligim da ustunde. pcnin sarji bitti, cep telde de cok az var diye girip yazamadm. bir yerde bugun biraz sarj ettik, teli arabada vb idare ediyoruz simdilik. umarim gelir en kisa zamanda..

cok detayli okuyamadim ama goz gezdirdim. canan insallah guzelce iyilesir berfin. minik ne kadar zorlaniyordur, biz bile sikintiya gelemiyoruz. Allah yardmciniz olsun.
marlin hersey iyiymis cok sevindim, kilosunu o sekilde nasil anliyolarki. bence sen ona takilma, bazen farkli soylenip farkli kilolarda doguyor cocuklar. kizimiz manken olacak belki, citi piti :) bende hic demire bakmiyolar, ilk zamanlar kan almislardi sadece.

esra sende de hersey iyiymis, lara pozisyonunu da almis hazir artik gelmeye annesi.

koko ins 3 saatlik testi guzelce atlatirsiniz ve guzel haberler verirsiniz.

crazyturk gecmis olsun, benim icin de o donemler kabus gibiydi. 6. aydan sonra hafifledi, seninki belki daha kisa surer ama sonucta geciyor bir sekilde. bana dr ondansetron tablet vermisti bulanti icin, bir iki defa kullandim sonra vicdan yapip biraktim icmeyi ki mucize yaratmiyor zaten. tavsiye vermisler zaten, ben de onlari yaptim, havuc iyi geliyordu biraz ve sekersiz sakiz. yagli yememeye calisirsan miden rahat eder bir de. aslinda caresi yok, cekiliyor bi sekilde malesef. allah yardm olsun ve ins en kisa surede atlatirsin.

Silgiiiiiii nasilsiniz? Her sey yolunda mi?

yolunda simdilik :)

kizlar criblerde fixed side ve drop side diye bisey varmis, nedir bilginiz var mi ve hangisini tercih etmeli?

koko sen amazonda baby registry yapmistin di mi? ben de yaptim simdi ve publici sectim. insanlar benim wish listimi nasil gorur?

Son düzenleme:

Insallah sonuclarin iyi cikar koko.Ne zaman alacaksin sonuclari?

Selam kizlar! Testi yaptik, sonra bir seyler yedik ve geldik. 1 saatlik testten sonra fena olmustum, sizmistim, basim agrimisti. Bu sefer gayet iyiyim. Toplam 4 kere kan verdim, beklemesi sIkIciydi. Umarim sonuclari guzel cikar :)

Insallah sonuclarin iyi cikar koko.Ne zaman alacaksin sonuclari?

Sonuclari online koyarlarsa aksama gorebilirim sanirim. Yoksa yarin hemsireyi arayip ondan ogrenecegim, ararsin demisti. Diyet gerekecekse ir an once baslatmak istiyorlar cunku.

Emin degilim ama fixed side tercih edimeli diyeokudum sanki, drop side (bir tarafi asafi dogru indirilip kaldirilabilinen) tehlikeli olabilirmis, yeni modellerde pek olmuyormus. Bunlari nerede okudugumu hic hatirlamiyorum malesef.

Ben de amazon registryi kendime referans diyenyapiyordum ama baby shower icin halka acmam gerekebilir. Public ise senin adini spyadini arayarak bulunabilir. Ben acaba private yapip sirf linki gonderdigim kisiler ulassin seklinde mi yapsam acaba. Bu birkac gun icinde tamamlayip karar vermem lazim, eviteler gidecek, linkini vermek lazim onda. Ismini emaillesene, arayip bulayim, bakalim neler neler koymussun, fikir olur. Ben de link paylasayim emaille, referans olalim birbirimize.

Ooo, test sonuclarim cikmis bile! Butun degerler normal range'de, yani eger dogru yorumluyorsam gebelik sekeri sorunum yokkk!! Yine de yedigime ictigime dikkat etmem lazim ama diyete gerek yok galiba! Yarin hemsireyle konusup detayini ogrenirim. Oh, cok sevindim!

oh süper çok sevindim:)) sen zaten dikkat ediyordun şimdi diyete de gerek yok gayet güzel,gözün aydın kokocum:)) ayrıca tebrik ediyorum hastane çok hızlı sonuçlar konusunda

Cok sevimdim cnm allah sagligini hep daim etsin ,dedigin gibi bundan sonra seker olmasa bile azami dikkat yarar getircektir...gozun ayin

Oyy portakal kadar demek o minicik Evamizin kafasi , ay kiyamam ben dogsada soyle agulamalarini duysak..simdiden sizin yerinize benide heyecan sardi iyi mi:))
Herseyin yolunda olmasina cok sevimdim, suan minik gibi algilanmasina takilma son haftalarda cikis yapar kesin ama sen yeme konusunda soyle siki bir program uygula kendine ne gerekiyorsa yemen ye canim..opruk sizi

Hersey iyi olucak ins. ben buna inaniyorum canim..allah sifa versin minigimize ,

Meleğim; boncuğumuzun fotoğraflarından facebook sayfana koysan da gözümüz gönlümüz açılsa diyorum:)) birkaç yeni eklenmiş ama yetmezzzz! hani istanbul,antep pozları:))
Gerçi paşa bey tüm zamanını alıyor değil mi? şimdi sizi de göreceğim diyorsundur haklısın canım:)) bebek olduktan sonraki günlerimi hayal edemiyorum.

Silgi elektriksiz olmak fena umarım artık gelir, en azından ocak faaliyette yemek sıkıntısı yok.Pişir taşırır yersin:))) benim gibi! Esra'nın hamaratlığı bulaşsın bize şekerim, daha yeni eşime off ya akşama yemek yarın işyerine yemek yapılacak sıkıldım dedim:)) adam sürekli yapıyor yardım ediyor ama benim gibi tembel nankör kadın hala söyleniyor:)))) Umarım Eva mutfak konusunda bana çekmez, gününü görürüm kızımın:)))

Esra ve Silgi kizlar elektrik kesintisi ile atlatmissiniz suan kasirgadan inanin burda Tv de oyle bir anlatiliyorki hemen aklima sizler geldiniz..cok sukur iyisiniz sevimdim buna,umarim Silgininde elektrikleri hemen gelirde sorunlari ortadan kalkar..

Canim aslinda bir dunya resmi varda, ne biliyim bir tembellik cokuyor uzerime bir turlu elim varmiyor..ama hatirlar hatirlamaz zaman buldukca gelicek devamlari..birde pespese koymuyum diyorum teker teker ozleterek koyum ki her bir resmin anlami olsun ama di mi:)) ne kurnazim ben yaa:)) saka maka valla unutuyorum..

Marliiin seni duyanda beni hergun baklava borek aciyor zannedecek :)))))) Bakma ben garanticiyimdir isi sansa birakmayi sevmem yoksa nerdeeee hergun 3 cesit zeytinyagli kuru kofteler filan Bazen tutar hamaratligim yaparim 4 cesit bazende 1 hafta dolapta ne varsa o yenilir :)))
Sizin isyerinde yemekler kotumu?

İşte bende hiç 4 çeşit olmadı:)) bana kalsa dolapta ne kaldıysa tırtıklayalım! Öğrencilik zamanlarımda evde hiç yemek pişmezdi, ev arkadaşımda kahvaltıda dışarıdan köfte ekmek yiyen bir tipti.Bazen hamarat arkadaşların evine gider karnımızı doyururduk yoksa hep dışarıdan.Ama evlenince değişiyor durumlar illaki tencere kaynıyor,arada kaçamaklar olsa da.İşyerinde yemekler bir ara iyi gidiyordu ama son zamanlarda sevmiyorum.Menü listesinde önceden balık falan olursa yiyorum evden götürmüyorum ama genelde yiyemeyeceğim şeyler oluyor aç kalma durumu olmasın diye kendimiz yapıyoruz.Ayrıca çok fazla pasta,kek,kurabiye çıkıyor:)) o yüzden hiç o sıraya girip onlara bulaşmayayım istiyorum.Orda kendimi tutuyorum da eve gelince akşamları abur cuburda tutamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…