Amerika'da Hamilelik

Janim; gecmis olsun cnm ins kolaylikla ve saglicakla atlatirsin bu testide, doktorun gelisim geriliginden dolayi bunu istemesi garibime gitti cunku o kadar cok insan varki geriden takip eden ama hepsine amniyo yapilmiyor , belki boylesi daha iyidir hem icinde bir supe kalmaz rahatlamis olursun, malum kuskular insani cok yoruyor yada yipratiyor..

Sen sansli olanlardanmissin marlin.. oyle hamileligi op basina koy :)) birde saclarim cok dokulmeye basladi..hamilelikten dolayi mi yoksa hava degisimi mi.. bir fikriniz var mi ??

Cnm moralini bozmak gibi olmasin ama hamile iken pek sac dokulmez normalde, sac dokulmenin daniskasini yani alasini dogumdan 4 ay sonra yasamaya basliyacaksiniz..benim gibi tun anneler suan yasiyor bu durumu zor saclar gidiyor valla

Bu kasinti olayi dedinizde ayy hamilelik donemlerim geldi aklima ve birden kasinti geldi uzerime..benimde hamilelikte olup olmadik nerde ise her yerim kasindi , sonlara dogru daha cok oluyor bu, hatta kasinmaktan yara oluyordu cok tatli kasiniyordu kendime engel olamamistir..bunun sebebi vucudun hamilelikten dolayi odem yapmasi ve bazen bunye tepkisini kasinma ile ortaya koyuyor.

Gecmis olsun kasinan arkadas,

Hurmayi niye annenden istiyorsun ki, burada bir cok markette gordum ben hurma. Dates diye satiliyor. Oyle whole foods falan degil, bildigin albertsonsda falan gordum yani, genelde sebze meyvelerin orada findik fistik satilan kisim olur, oralarda goruyorum. Benim de canim bu aralar parsimmon denen cennet hurmasi midir nedir o meyveden cekiyor. neyse ki cikmis piyasaya, alip yiyebiliyorum.

Benim de bir ara saclarim cok dokulmustu, herkesinki dokulmez olmusken. sonradan azaldi dokulmeler bayagi.

kizlar isiticilardan bahsetmisken onlar gercekten acayip kurutuyro.evde bebek oldugu icinde bende surekli acik tutuyirum. isitici calisirken kurumaya karsi kullandiginiz bisi varmi ?

kizlar isiticilardan bahsetmisken onlar gercekten acayip kurutuyro.evde bebek oldugu icinde bende surekli acik tutuyirum. isitici calisirken kurumaya karsi kullandiginiz bisi varmi ?

Biz aylar once bir humidifier aldik, yazin kendimize kullandik, bebek gelince onun icin kullanacagiz. Ucuz humidifierlar var, en kotu ihtimalle bir tas icinde su koy o buharlassin kendi kendine. Suyun ne cbuk eksildigini gorunce sasircaksin!

Selam Kizlar,

Annemin Persembe gunu 1 de konsoloslukta randevusu vardi.Kadincagiz tam 2 saat iceride bekledikten sonra tam ona sira geldiginde "cok afedersiniz sistem calismiyor sizi yarin 8 de alacaz" demisler.Dun Ankara da Kavaklidere de bir otelde kaldi bugun sabah 8 de tekrar gitti. Cok basit 2 sorudan sonra vizeniz onaylandi demisler.UPS bolumune gittiginde annemden para almamislar siz posta ucretini kapidan odeyeceksiniz demisler.Yaa aklima takildi orasi .Normalde iceride 20 lira gibi bir para odeniyor Ups icin.Annem niye kapidan odeyecekki.Acaba bir sorunmu var? Olsaydi pasaportunu geri verirlerdi eksik evrak filan derlerdi degil mi?

Offf butun gece uyuyamadim acabadan

esra once hayirli olsun ..

sanmiyorum ben bir sorun olacagini. yani vermeye niyetleri yoksa zaten onaylamazlar vizeyi. pasaport gelir bir kac gune rahatlarsiniz bence cok takilma..

annemler aldiginda nasil olmustu hatirlamiyorum. belki ups sistem degistirmistir.

Insallah Ztar cim dedigin gibidir.

gozun aydin cok sevindim, almis annen vizeyi. takilma bence o olaya, ups'i arayip sorabilirsin ama.

zaten pasaport yola cikacagi zaman ups'den mesaj geliyor cep telefonuna ne zaman gelecegine dair. anneme, babama ertesi gun geldi pasaportlar, kardesime 1 hafta sonra. biz de endiselendik, acaba sorun mu var diye. konsoloslugu aradim hatta, pasaportu aldilarsa gelir dedi gorevli. sende de oyle olur, bosuna kendini uzme.

bu arada hala elektrigimiz yok, ev cok soguk oluyor. inanilmaz benzin siralari var, insanlar cildirmis gibi, yolda kimse kimseye yer vermiyor vb. bu adamlar felaket aninda tum deger sandigimiz degerlerini kaybediyorlarmis yani.

sol yanima yatinca bebek cok tekmeliyor, acaba eziyor muyum diye endise ediyorum. en iyi de sol taraf diyorlar. sizde de oluyor mu bu?

UPS Türkiye

esra annene fis verdiler mi acaba? orada bir numara var, bu sayfadan da pasaport ciktiysa konsolosluktan takip edebiliyorsun.

UPS Türkiye

esra annene fis verdiler mi acaba? orada bir numara var, bu sayfadan da pasaport ciktiysa konsolosluktan takip edebiliyorsun.

Sagol Silgi cim.

Biraz once annemle konustum gelmis Ankara dan Mersin e yorgun savasci :)) Vizeniz onaylandi vezneye demisler.Sari bir fis vermisler .Uzerinde Ups Express onemli evrak yaziyor.18 lira odeme bedeli filan yaziyormus. Aldim merak etme dedi :))
Niye gidiyorsun demisler bizimkisi gezmeye demis :) nereye gidiyorsun demisler.adresi adresi soyleyip kizima demis. O kadar sormuslar.
Bu kadar elektrik kesintisi cok fazla yahuu.Hala burada da gelmeyen yerler var.Bizimkisi 1 gunde geldi.Sansliydik.
Bizde stormdan once pazar gunu home depot a gittik.Jenerator almaya.Yoktu gerci bulamadik.Tup filan bakalim dedik.Bir kadinla bir adam koca alisveris arabasiyla beni dusuruyorlardi zannedersin o an savas cikti panik olmus gerizekalilar.Ben de christmas agaclarina bakiyordum :) esim tutmasa gobegimin uzerine dusecektim.Bizimkini ilk defa oyle gordum girisecekte neredeyse adama sen nasil dikkatli olmassin hamile ya dusseydi diye.
Kizi pek kiymetli :)) Saka bir yana gercekten boyle anlarda hic biri nice olmuyor.

Ben solada yatsam sagada yatsam tekmeliyor ben de acaba eziyormuyum diye dusunuyorum sirt ustu donuyorum bu sefer kalbim sIkIsiyor sanki oyle yatamiyorum.

esra lara artik buyudu sirt ustu bence artik yatma. sol olayini burdaki doktora sordugumuzda bunlari nerden duyuyorsunuzz demisti. sirt ustu yatmayi sadece ilerleyen haftalarda onermiyoruz demisti.

esra lara artik buyudu sirt ustu bence artik yatma. sol olayini burdaki doktora sordugumuzda bunlari nerden duyuyorsunuzz demisti. sirt ustu yatmayi sadece ilerleyen haftalarda onermiyoruz demisti.

Yok Canan cim istesemde yatamiyorum zaten bayilacak gibi oluyorum.Onceden geceleri bir uyanirdim sirt ustuyum.Simdi hanfi yone yattiysam gulce gibi o tarafta kaliyorum etlerim agriyor resmen agrisina kalkip obur tarafa donuyorum.

Dun gece annemin vize almasini bekledim.Saat 1 de uyandim 4.30 kadar yatamadim.4.30 dan sonra oturur vaziyette dalmisim.
Seninde geceleri agrin oluyormuydu ? Yalanci sancilarda basladi kasiklarimda.Canaaaaaaaaaan cok korkuyom ben :)))))

Esracim gozun aydin cok sevimdim annenin vize alabilmesine , hayirlisi ile birde sana ulastimi tamamdir artik..
Korkuyorum demissin ya cnm korkma aklina hep Lara yi kucagina alacagini dusun o zaman insan rahatliyor...dualarimiz seninle en iyi sekilde atlatacaksin emin ol..

Silgi donmana icim yaniyor ama ne yapablirim bilemedim, ins gelir su elektriklerde sicaga kavusursunuz ..

Marlin evt hurma her yerde satiliyor Trden getirttirerek asil gelmesi gerekenlerin yerini kaplamasin bencede koko nun dedigi gibi ordan alman daha iiyi olur..burda oyle guzel araplarin sattigi hurmalar varki varya elini bile beraber yalar yutarsin:))

esra hic korkma. o zaman geldiginde varya hic bir korkun olmuyor sadece aklinda olan bi gideyim kizimla doneyim olcak .zaten inanki aklina bisi gelmiyor cok tuhaf bi durum oluyor sanki hersey senin disinda oluyormus gibi.korkulcak bisi yok epidural alcaksin zaten demi inanki korkulcak bisi yok
Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.
agrilar oluyor evet az kaldi ama sislikler zaten kolay kolay gecmiyor bneim ayaklarim sis hala mesela.

Meleğim; Mahir kocaman olmuş maşallah:)) çok yakışıklı,onun papyonunu sevsinler! çenesinde de gamzesi var sanırım.İşin zor senin büyüdüğünde artık peşinden koşarsın oğlumu kaptırmam kızlara diye:)) bayıldım ya, poz verdirmek zor olmadı galiba doğal bir karizması var, ruhunda da artistlik) Kocaman maşallah

Silgicim hala elektiriksiz nasıl geçiyor hayat( havalarda epey soğudu,yazık size.Gelsin artık sinirlendirmesinler bizi. Uyku olayına gelince gece zaten en az 3 kere çişe çıkıyoruz) bir de soluma yattığımda kıçım belim tutuluyor dönüyorum sağa.Zaten bebeler her yerden tekmeliyor bende eziyor muyum diye bazen düşünüyorum.Tam rahat bir pozisyon buluyorum yanlardan her bir yandan tekmeler yok dön öbür yana:)) ben uykuya düşkün biriydim ama geceleri uykusuz kalmama rağmen saat çalmadan kalkıp iş için hazırlanıyorum,vücut hazırlıyor galiba kendini.

Esracım gözün aydın, artık Allah kavuştursun diyelim.Annen ne zaman geliyor? Doğuma da az kaldı:18:Bugün inan aklımdan geçtin ay Esra'nın doğum zamanı yaklaşıyor nasıl olacak acaba, zamanında gelir mi, bize ne zaman yazar:)) İnşallah senden çok güzel doğum hikayesi duyacağız.Lara'yı da gözümün önüne getiriyorum pamuk gibi bembeyaz bir prenses olacak sanki:))

Koko, hurmayı evet gördüm sen söyleyince hatırladım.Akşamları eşim tatlı krizine girip beni de yoldan çıkarıyor hurmayı abartmadan yesem her açıdan daha iyi olur:)

ay yavrum cok buyumus masallah. gozleri kahverengine donmus sanki, diger fotolarda daha sarisindi :)

Aslinda gozleri renkli halan ama orda koyu cikmis bende anlamadim neden oyle oldu ..

Sagol Marlin teyzesi , valla eninde sonunda kaptiracaz bir kiza bu yuzden dusunmuyorum , o murlu olsunda bana yeter gayri..evt pozlari kendi verdi hic mudale etmedik sadece guldurmek icin caba sarfettik az o kadar...

Ama ben bunu yemek istiyorummmmm. Cok tatli be! topicte bir vali bey vardi bir de jon var anlasilan. Goksel arsoy muydu neydi, eski zamanlar jonu, aha bu da ondan :). Canim ya, ne yurekler yakacak kim bilir!

Jon ha valla cok hossun Koko nerden geldi aklina simdi sagol teyzesi jonlugu yakistirmissin papyonlu ogluma :)) Goksel Arsoy diye birini ben bilmiyorumda esime sordum eskilerden adama altin cocuk mu, ne takma adi varmis galiba ve cokta yakisikli biriymis ..woow aha actik google dan baktim adamada off ya cok jon adammis gercekten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…