- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #4.181
Sen sansli olanlardanmissin marlin.. oyle hamileligi op basina koy :)) birde saclarim cok dokulmeye basladi..hamilelikten dolayi mi yoksa hava degisimi mi.. bir fikriniz var mi ??
Valla bana da hamilelikten kaynakli bir seymis gibi gelmedi. Hamilelik kasintilari daha cok cildin esneyip genisledigi karin popo vs. bolgelerde oluyor, senin kolunda avuc icinde falan da varmis, cok alakasiz. Benim aklima gelen cildinin genel kurulugu ile ilgili bir sey olabilecegi. Bu siralar mevsim degisikligi de var, hava genelde daha kuru, isitmalar aciliyor, soguk olabiliyor disarisi, bunun etkisi olabilir. Ya da alerjik bir durum olabilir, kullandiginiz sabun deterjan gibi seylerde degisiklik yaptiniz mi?
Kasintilara cozum herhalde cildi nemlendirmek olur. bocek isirigi falan olsa fenistil diyecegim ama doktoruna danismadan surme oyle seyler, ciltten emilip bebege gecer mecer.
Gecmis olsun, umarim nemlendirdikce gecer.
Geçmiş olsun Janım, inşallah sonuçlar çok güzel güzel çıkar ve rahatlarsınız.Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet biliyorum çok şükür iyi bir hamilelik geçirdim, hamilelik 9 ay yerine 4.5 ay olsa ve tüm hamileliklerim böyle olsa 2-3 doğururdum:)))) benimde başlarda çok dökülüyordu saçlarım ama birkaç aydır epey azalma var.Genel olarak tüm tüylerde) göbek hariç! ben de göbekte tüylenme oldu
Hurmanın doğumu kolaylaştırıcı etkisi var diyorlar.Annem gelirken isteyeyim de son zamanlarda yerim.Tahin pekmezde bulursam alıp deneyeyim,sağlıklı olsunlar en önemli o tabiki.Kilo normal ayarında doğsunda o da yeter:) zaten benim göbeği ve tipi gören bir tosuncuk doğurmayı bekleme diyor. Berfin kuzumuz inşallah tez zamanda iyileşecek herşey daha da güzel olacak
Valla bana da hamilelikten kaynakli bir seymis gibi gelmedi. Hamilelik kasintilari daha cok cildin esneyip genisledigi karin popo vs. bolgelerde oluyor, senin kolunda avuc icinde falan da varmis, cok alakasiz. Benim aklima gelen cildinin genel kurulugu ile ilgili bir sey olabilecegi. Bu siralar mevsim degisikligi de var, hava genelde daha kuru, isitmalar aciliyor, soguk olabiliyor disarisi, bunun etkisi olabilir. Ya da alerjik bir durum olabilir, kullandiginiz sabun deterjan gibi seylerde degisiklik yaptiniz mi?
Kasintilara cozum herhalde cildi nemlendirmek olur. bocek isirigi falan olsa fenistil diyecegim ama doktoruna danismadan surme oyle seyler, ciltten emilip bebege gecer mecer.
Gecmis olsun, umarim nemlendirdikce gecer.
kizlar isiticilardan bahsetmisken onlar gercekten acayip kurutuyro.evde bebek oldugu icinde bende surekli acik tutuyirum. isitici calisirken kurumaya karsi kullandiginiz bisi varmi ?
Selam Kizlar,
Annemin Persembe gunu 1 de konsoloslukta randevusu vardi.Kadincagiz tam 2 saat iceride bekledikten sonra tam ona sira geldiginde "cok afedersiniz sistem calismiyor sizi yarin 8 de alacaz" demisler.Dun Ankara da Kavaklidere de bir otelde kaldi bugun sabah 8 de tekrar gitti. Cok basit 2 sorudan sonra vizeniz onaylandi demisler.UPS bolumune gittiginde annemden para almamislar siz posta ucretini kapidan odeyeceksiniz demisler.Yaa aklima takildi orasi .Normalde iceride 20 lira gibi bir para odeniyor Ups icin.Annem niye kapidan odeyecekki.Acaba bir sorunmu var? Olsaydi pasaportunu geri verirlerdi eksik evrak filan derlerdi degil mi?
Offf butun gece uyuyamadim acabadan
esra once hayirli olsun ..
sanmiyorum ben bir sorun olacagini. yani vermeye niyetleri yoksa zaten onaylamazlar vizeyi. pasaport gelir bir kac gune rahatlarsiniz bence cok takilma..
annemler aldiginda nasil olmustu hatirlamiyorum. belki ups sistem degistirmistir.
Selam Kizlar,
Annemin Persembe gunu 1 de konsoloslukta randevusu vardi.Kadincagiz tam 2 saat iceride bekledikten sonra tam ona sira geldiginde "cok afedersiniz sistem calismiyor sizi yarin 8 de alacaz" demisler.Dun Ankara da Kavaklidere de bir otelde kaldi bugun sabah 8 de tekrar gitti. Cok basit 2 sorudan sonra vizeniz onaylandi demisler.UPS bolumune gittiginde annemden para almamislar siz posta ucretini kapidan odeyeceksiniz demisler.Yaa aklima takildi orasi .Normalde iceride 20 lira gibi bir para odeniyor Ups icin.Annem niye kapidan odeyecekki.Acaba bir sorunmu var? Olsaydi pasaportunu geri verirlerdi eksik evrak filan derlerdi degil mi?
UPS Türkiye
esra annene fis verdiler mi acaba? orada bir numara var, bu sayfadan da pasaport ciktiysa konsolosluktan takip edebiliyorsun.
Sagol Silgi cim.
Biraz once annemle konustum gelmis Ankara dan Mersin e yorgun savasci :)) Vizeniz onaylandi vezneye demisler.Sari bir fis vermisler .Uzerinde Ups Express onemli evrak yaziyor.18 lira odeme bedeli filan yaziyormus. Aldim merak etme dedi :))
Niye gidiyorsun demisler bizimkisi gezmeye demis :) nereye gidiyorsun demisler.adresi adresi soyleyip kizima demis. O kadar sormuslar.
Bu kadar elektrik kesintisi cok fazla yahuu.Hala burada da gelmeyen yerler var.Bizimkisi 1 gunde geldi.Sansliydik.
Bizde stormdan once pazar gunu home depot a gittik.Jenerator almaya.Yoktu gerci bulamadik.Tup filan bakalim dedik.Bir kadinla bir adam koca alisveris arabasiyla beni dusuruyorlardi zannedersin o an savas cikti panik olmus gerizekalilar.Ben de christmas agaclarina bakiyordum :) esim tutmasa gobegimin uzerine dusecektim.Bizimkini ilk defa oyle gordum girisecekte neredeyse adama sen nasil dikkatli olmassin hamile ya dusseydi diye.
Kizi pek kiymetli :)) Saka bir yana gercekten boyle anlarda hic biri nice olmuyor.
Ben solada yatsam sagada yatsam tekmeliyor ben de acaba eziyormuyum diye dusunuyorum sirt ustu donuyorum bu sefer kalbim sIkIsiyor sanki oyle yatamiyorum.
esra lara artik buyudu sirt ustu bence artik yatma. sol olayini burdaki doktora sordugumuzda bunlari nerden duyuyorsunuzz demisti. sirt ustu yatmayi sadece ilerleyen haftalarda onermiyoruz demisti.
Selam Kizlar,
Yok Canan cim istesemde yatamiyorum zaten bayilacak gibi oluyorum.Onceden geceleri bir uyanirdim sirt ustuyum.Simdi hanfi yone yattiysam gulce gibi o tarafta kaliyorum etlerim agriyor resmen agrisina kalkip obur tarafa donuyorum.
Dun gece annemin vize almasini bekledim.Saat 1 de uyandim 4.30 kadar yatamadim.4.30 dan sonra oturur vaziyette dalmisim.
Seninde geceleri agrin oluyormuydu ? Yalanci sancilarda basladi kasiklarimda.Canaaaaaaaaaan cok korkuyom ben :)))))
ay yavrum cok buyumus masallah. gozleri kahverengine donmus sanki, diger fotolarda daha sarisindi :)
Meleğim; Mahir kocaman olmuş maşallah:)) çok yakışıklı,onun papyonunu sevsinler! çenesinde de gamzesi var sanırım.İşin zor senin büyüdüğünde artık peşinden koşarsın oğlumu kaptırmam kızlara diye:)) bayıldım ya, poz verdirmek zor olmadı galiba doğal bir karizması var, ruhunda da artistlik) Kocaman maşallah
Koko, hurmayı evet gördüm sen söyleyince hatırladım.Akşamları eşim tatlı krizine girip beni de yoldan çıkarıyor hurmayı abartmadan yesem her açıdan daha iyi olur:)
Ama ben bunu yemek istiyorummmmm. Cok tatli be!topicte bir vali bey vardi bir de jon var anlasilan. Goksel arsoy muydu neydi, eski zamanlar jonu, aha bu da ondan :). Canim ya, ne yurekler yakacak kim bilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?