Amerika'da Hamilelik

Gelmiş koko, junk düştüğü için görmemişim. Senin göbek benimkinden küçük! ve daha aşağıda,sen benden önce doğurursun) benimki daha yukarıda ve topaç kıvamında.bende sana yollayayım gör topaç halimizi

Koko ve Esra! size en tazesinden topaç göbek fotoğraflarımı yolladım) Koko benim göbeği görünce anlayacaksın kim daha topaç) silgi senin sivrilmiştir kesin,bacaklarda sende çırpı gibiydi sanırım.Süpersindir.Yollasana foto sende, mail adresim var mı sende? Zaten ben seni hiç görmedim,göbek dışında:) sende beni sanırım.

Son düzenleme:
Ben acikcasi cok istahli degilim su siralar sanirim yorgunluktan.Sut ile havc suyunu karistir iciyorum evde taze meyve sulari yapiyorum.Daha cok sivi tuketiyorum.

Cik aradan ne guzel iste :)

Doğumda kan kaybı, doğumdan sonra hormonların ani değişimi, bebişin nazları derken yorgunluk doruğa çıkıyor tabi. Bol sıvı alman her açıdan çok iyi, hem süt yapar hem de kabızlığı önler ki bu doğum sonrası kabızlık ne illet bir şeydir... Ama iştahım yok deme, azar azar da olsa mutlaka ye, lohusalık çok hassas bir dönem.

Minik çiçeğine bol uykulu, sana da bol sütlü günler geceler diliyorum :))

canan da inmis diyor, bilemedim. belki uzerimdeki bluzu gobegi kapatsin diye asagi cekistirdigim icin gogus ve gobek arasindaki girinti belli olmadigindan oyle gorunuyordur. indigi zaman mide falan rahatlarmis diyorlar, bende oyle bir "lightening" olmadi ama. indiyse de canima minnet tabii, kafasi kanala girmis asagi inmis daha ne isterim :) o kadar breech takildi ki benim kiz, don yavrum don kizim diye diye gecirdigim gunlerden sonra sikayetim olmaz inse de :) annem de ct. geliyor zaten, erken gelmesinde sakinca yok!

senin gobek benimkine gore daha cikik gorunuyor valla, benim ic karnim mi genis nedir :) bir de senin bebis icin minyon olacak diyorlardi, seninki minyon olacaksa benimki mini minyon olacak galiba! bende bir tek gobegimi olcuyorlar muayenelerde, haftasina gore normal cikiyor, ok deyip bitiriyorlar isi. bebegin boyutlarini pt. gunu ultrasonda gorecegiz insallah!

Bende anlıyorum artık erkek-kız göbek farkını sizinkiler cidden füze gibi oluyor.Ama istisnalarda var,benim trdeki bir arkadaşım kız bekliyor aynı zamanlardayız.Göbek o kadar sivriki anlatamam:)) Bende 13 kilo aldım ama doktor kilo için birşey demiyor.Bence 16 çok değil,2-3 kio daha alsan yine normal sınırlardasın.Ben hurmayı masaya gözümün önüne koydum,ama akşam çok attım ağzıma galiba bizimki şeker komasına girdi sanırım.Babasıyla yanyana uzanmış tv izlerken,ikimizi de yerimizden hoplattı resmen) hurma yiyince fena oluyorlar yiyin görün!
Cevizi bende unutuyorum artık hergün yemiyorum doyduk artık!

kizlar bisey sorucam; sancilar artti, suyumuz geldi, nisan da geldi diyelim. o arada doktora gitmeden dus alsak gec mi olur acaba?

Aslında bu durum daha çok suyunun ne zaman geldiğine bağlı. Sancılar yeni başlamışken suyun gelirse rahat rahat duşunu alır, hazırlıklarını yaparsın; ama suyunun gelmesi açılmayı hızlandırabilir aklında olsun, hazırlık için elini çabuk tut yani :))

Eğer ki sancılar sıklaşırsa ve hala suyun gelmemişse gelmesini bekleme bence. Ben hastaneye gittiğimde açıklık 7 cm'di ama suyum gelmemişti.

bu arada aklima esra'nin hamileyken yolladigi siyah elbiseli sikir sikir fotografi geldi de, yolladigim fotograftan utandim. hahaha, kiyafete bak! valla pijama degil, ev kiyafetim, her zamanki salas halim! benim kiz kokos olursa canima okuyacak.

Bende göbeği ölçüyorlar sadece, dünkü randevumda el yordamıyla ölçüm yaptı doktor,bugün doğarsa 6 pound olur dedi.Diğer doktorum doğum kilosu için 6 demişti.Haftaya her zaman denk geldiğim doktorum olacak,birde o ellesin bakayım:)) ultrasona da o bakıyor,diğer doktorlar biz bakmıyoruz diyorlar,serseriler)) senin iç karın geniş bence.Göbeğin daha yayvan duruyor.Mide bende de rahatlamadı,ben daracık giyinip çektiriyorumki anlayayım diye:))

valla ben 20 kiloyla hamileligi kapatsam oh oh diyecegim, hedefim 20 kilo yani. 5 kilo-27 gun kaldi hedefe. benim bacaklara ve popoya da gitti kilolar, zaten gobegim catlamadi popom ve bacagim catladi!

fuze gobis fotografi yollasana :)

hadi yollayalim :) mailimi atiyim sana ama ben oyle cok foto cektirmedim, galiba sisko halimi sevmedim :) gecen bi arkadas zorla isteyince telden cektim artik mecburen.

mide bulantim oldugu halde bu kiloyu aldim ki bulantiyi bastrsin diye ekmek peynir yemistim hep. bacaklar cirpiydi ama artik o kada diil, odem mi var anlamadim ya. gerci millet sirf gobege calismissin diyo. esra canan dogumdan sonra kac kilo verdi acaba? saglikla bebeklerimize kavusalim da kilo veririz aclik greviyle artik napalim. kilo alicam diye vitamini biraktim ama iyi mi yapiyorum bilmiyorum..

haklisin, ondan da korkuyorum. acilma fazla olur su gelmez diye. hep hazir beklemek lazim yani :)

bu arada aklima esra'nin hamileyken yolladigi siyah elbiseli sikir sikir fotografi geldi de, yolladigim fotograftan utandim. hahaha, kiyafete bak! valla pijama degil, ev kiyafetim, her zamanki salas halim! benim kiz kokos olursa canima okuyacak.

Esra kokoş,süslü hatun:) bizim gibi değil.Ben de hep diyorum ben de salaş,rahatına düşkün biriyim,eşofman spor ayakkabı favorilerim.Bizim kızlar kokoş olursa dediğin gibi yandık

Silgi yolladım sana senden de bekliyorum:)) vitamini kilo için bıraktın mı:) ben içiyorum hala,bizim kız minnak doğacak dediler diye son aylar kilo alsın diye daha çok yüklendim:)

emailim var sende iste, benimkine cevap olsun, emaille yollayiver :)

dogurduktan sonra da sut olsun diye besleniyorsun, oyle aclik grevleri falan anca en erken 6 ay sonra!!!

yolladim yolladim, koko sana once bos mail atmisim :))) ben aslinda yohum :) bu arada en ufak gobek sende, marlinin de cok minik degilmis ama benimki gibi de degil :) benim oglan tontos olacak ya da benn

bu epidurali niye istemiyorsunuz kizlar? karaciger'i mi yoruyor?
yarin gidiyorum doktora...muhtemelen idrar testinden sonra ultrasona alir keseye bakmak icin...doktorum cok super, sanirsin ki senin kankanmis da muayane olmaya gitmissin...ama bi de su aletleri muhneviden kalma olmasa...yasi da oyle yasli degil ki cok...insallah dogurabilirsem diycem ama, kendinizi azcik yenileyin diycem

ben olabildigince dogal, mudahalesiz dogum istedigim icin epidural'e sicak bakmiyorum. vucudum 9 ay buyuttu tasidi, cikarmasini da becerir :) epiduralde kasilmalari hissetmiyorsun, ikinirken birisinin ikin demesi gerekiyor. bir de kasilmalar daha uzun surebiliyor, acilma daha yavas olabiliyor. ne bileyim, ben biraz evrimciyim herhalde, kasiliyorsak, sanci cekiyorsak bir sebebi var diyorum, dogal surecinde ne olacaksa olsun diyorum. :) esra'da suni sanci+epidural'le bu kadar "smooth" bir dogum olmasi tam masallahlik, benim okudugum isin icine bu mudahaleler girdikce dogumun uzadigi ve gisin emergency c-section'a vardigi. ama agri esigin dusukse, dayanamayacagini biliyorsan hic kasmayip epidurali alacaksin.

Son düzenleme:
Mail kutuma 3 tane guzel gobus dusmus :))

Koko senin gobek inmis asagi geldi gelecek Derya kuzusu sanki aman tam zamaninda gelsin.Yesiller pek bir yakismis.oyle abarti bir kiloda yok.Son haftalarin siskinligi var.

Marlin gordugum en seker hamililerdensin :) Gobuste oyle kucuk filan degil masallah.

Silgiiiiiiiiiii sen ne guzel hatunmussun saklandin kendini son haftalara kadar :)

Pek bir guzel 3 hamile gordum gozum gonlum acildi.

Son haftalarin kiymetini bilin uyuyuuuuuuuuun derim ben :)

Saat sabah 5 ben kucagimda minik koalam size cevap yaziyorum bilmem anlatabildinmi :)

Herseye deger ama...

Koko epiduraldan sonra kasilmalari cok hissediyorsun sadece ikinmalari hissetmiyorsun hissetseydik 1 saat sonra agridan ikinamazdik zaten cunku ikinmaktan makat ve vajina cok sisiyor ve agriyor.

Ben butun kasilmalarimi geldi diye haber verdim ebeye o zaten monitorden goruyordu.

Silgi ben 16 kilo ile girdim doguma eve geldigimde 10 kilosu gitmisti.

Lara gibi zilli bebisleriniz olursa hic korkmayin kilolar diyetsiz gidiyor.

Cok kotu kabizlik cekiyorum ve hamilelikten gelen ikinmaktan buyuyen hemoroidim var

Boyle devam ederse pazartesi doktoru aricam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…