- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.101
Ben acikcasi cok istahli degilim su siralar sanirim yorgunluktan.Sut ile havc suyunu karistir iciyorum evde taze meyve sulari yapiyorum.Daha cok sivi tuketiyorum.
Cik aradan ne guzel iste :)
Gelmiş koko, junk düştüğü için görmemişim. Senin göbek benimkinden küçük! ve daha aşağıda,sen benden önce doğurursun) benimki daha yukarıda ve topaç kıvamında.bende sana yollayayım gör topaç halimizi
koko geldi mailin, sende gobek ne ufak ya. oyle kiloda yok goze batan, formunda bir hamilesin iste kilo aldim diye sizlanma :)
ben simdiden 16 kilo almisim, doktor cok dedi. bu 3 haftada da alirsam yandim ama yapacak bisey yok su saatten sonra. benim cogu kilo gobegimde, nasil tasiyorum bilmiyorum :) cidden fuze gibi oldu. gecen mall'de kadinin biri gelip erkek di mi diyo, erkek bebek gobusuymus :)
suyum gelince ben panik olup hastaneye kosarim galiba.
marlin ben de hurma yiycem ama unutuyorum hep, ceviz gibi hatirlatsana arada :))
kizlar bisey sorucam; sancilar artti, suyumuz geldi, nisan da geldi diyelim. o arada doktora gitmeden dus alsak gec mi olur acaba?
canan da inmis diyor, bilemedim. belki uzerimdeki bluzu gobegi kapatsin diye asagi cekistirdigim icin gogus ve gobek arasindaki girinti belli olmadigindan oyle gorunuyordur. indigi zaman mide falan rahatlarmis diyorlar, bende oyle bir "lightening" olmadi ama. indiyse de canima minnet tabii, kafasi kanala girmis asagi inmis daha ne isterim :) o kadar breech takildi ki benim kiz, don yavrum don kizim diye diye gecirdigim gunlerden sonra sikayetim olmaz inse de :) annem de ct. geliyor zaten, erken gelmesinde sakinca yok!
senin gobek benimkine gore daha cikik gorunuyor valla, benim ic karnim mi genis nedir :) bir de senin bebis icin minyon olacak diyorlardi, seninki minyon olacaksa benimki mini minyon olacak galiba! bende bir tek gobegimi olcuyorlar muayenelerde, haftasina gore normal cikiyor, ok deyip bitiriyorlar isi. bebegin boyutlarini pt. gunu ultrasonda gorecegiz insallah!
koko geldi mailin, sende gobek ne ufak ya. oyle kiloda yok goze batan, formunda bir hamilesin iste kilo aldim diye sizlanma :)
ben simdiden 16 kilo almisim, doktor cok dedi. bu 3 haftada da alirsam yandim ama yapacak bisey yok su saatten sonra. benim cogu kilo gobegimde, nasil tasiyorum bilmiyorum :) cidden fuze gibi oldu. gecen mall'de kadinin biri gelip erkek di mi diyo, erkek bebek gobusuymus :)
suyum gelince ben panik olup hastaneye kosarim galiba.
marlin ben de hurma yiycem ama unutuyorum hep, ceviz gibi hatirlatsana arada :))
Koko ve Esra! size en tazesinden topaç göbek fotoğraflarımı yolladım) Koko benim göbeği görünce anlayacaksın kim daha topaç ) silgi senin sivrilmiştir kesin,bacaklarda sende çırpı gibiydi sanırım.Süpersindir.Yollasana foto sende, mail adresim var mı sende? Zaten ben seni hiç görmedim,göbek dışında:) sende beni sanırım.
Bende anlıyorum artık erkek-kız göbek farkınısizinkiler cidden füze gibi oluyor.Ama istisnalarda var,benim trdeki bir arkadaşım kız bekliyor aynı zamanlardayız.Göbek o kadar sivriki anlatamam:)) Bende 13 kilo aldım ama doktor kilo için birşey demiyor.Bence 16 çok değil,2-3 kio daha alsan yine normal sınırlardasın.Ben hurmayı masaya gözümün önüne koydum,ama akşam çok attım ağzıma galiba bizimki şeker komasına girdi sanırım.Babasıyla yanyana uzanmış tv izlerken,ikimizi de yerimizden hoplattı resmen ) hurma yiyince fena oluyorlar yiyin görün!
Cevizi bende unutuyorum artık hergün yemiyorumdoyduk artık!
Aslında bu durum daha çok suyunun ne zaman geldiğine bağlı. Sancılar yeni başlamışken suyun gelirse rahat rahat duşunu alır, hazırlıklarını yaparsın; ama suyunun gelmesi açılmayı hızlandırabilir aklında olsun, hazırlık için elini çabuk tut yani :))
Eğer ki sancılar sıklaşırsa ve hala suyun gelmemişse gelmesini bekleme bence. Ben hastaneye gittiğimde açıklık 7 cm'di ama suyum gelmemişti.
bu arada aklima esra'nin hamileyken yolladigi siyah elbiseli sikir sikir fotografi geldi de, yolladigim fotograftan utandim. hahaha, kiyafete bak! valla pijama degil, ev kiyafetim, her zamanki salas halim! benim kiz kokos olursa canima okuyacak.
hadi yollayalim :) mailimi atiyim sana ama ben oyle cok foto cektirmedim, galiba sisko halimi sevmedim :) gecen bi arkadas zorla isteyince telden cektim artik mecburen.
mide bulantim oldugu halde bu kiloyu aldim ki bulantiyi bastrsin diye ekmek peynir yemistim hep. bacaklar cirpiydi ama artik o kada diil, odem mi var anlamadim ya. gerci millet sirf gobege calismissin diyo. esra canan dogumdan sonra kac kilo verdi acaba? saglikla bebeklerimize kavusalim da kilo veririz aclik greviyle artik napalim. kilo alicam diye vitamini biraktim ama iyi mi yapiyorum bilmiyorum..
haklisin, ondan da korkuyorum. acilma fazla olur su gelmez diye. hep hazir beklemek lazim yani :)
bu epidurali niye istemiyorsunuz kizlar? karaciger'i mi yoruyor?
yarin gidiyorum doktora...muhtemelen idrar testinden sonra ultrasona alir keseye bakmak icin...doktorum cok super, sanirsin ki senin kankanmis da muayane olmaya gitmissin...ama bi de su aletleri muhneviden kalma olmasa...yasi da oyle yasli degil ki cok...insallah dogurabilirsem diycem ama, kendinizi azcik yenileyin diycem
Doğumda kan kaybı, doğumdan sonra hormonların ani değişimi, bebişin nazları derken yorgunluk doruğa çıkıyor tabi. Bol sıvı alman her açıdan çok iyi, hem süt yapar hem de kabızlığı önler ki bu doğum sonrası kabızlık ne illet bir şeydir... Ama iştahım yok deme, azar azar da olsa mutlaka ye, lohusalık çok hassas bir dönem.
Minik çiçeğine bol uykulu, sana da bol sütlü günler geceler diliyorum :))
Cok kotu kabizlik cekiyorum ve hamilelikten gelen ikinmaktan buyuyen hemoroidim var
Boyle devam ederse pazartesi doktoru aricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?