- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.141
Yarim saat otemzde olan olayi Lara ile ilgilenmekten ben aksam duydum ve cooooook uzuldum.Icim acidihungur hungur agladim.Allah hicbir anne babayi evlat acisiyla sinamasin.Hepimizin yavrularini boyle hasta ruhlu .................... Insanlardan korusun.
Marlin Laraya da cok giysi geldi anneminde getirdikleriyle abarti olmustu artik.Ben bircok kiyafeti 1 yas icin degistirdim.Sende oyle yap.ilk 3 aya cok az ayirmistim iyi ki oyle yapmisim cunku inanilmaz cabuk buyuyorlar Masallah.
Merhaba arkadaslar,
Ben gebeligimi ogrendigimden itibaren sacimi boyamiyorum. Her ne kadar doktorum hamileyken sac boyamak %100 guvenli dediyse de bi turlu boyamaya cesaret edemedim. Malum turkiye den gelen yapilagelisler aklimiza civi gibi saplaniyor. " hamileler sac boyamaz" Simdi ise sac diplerim cok uzadi, arada beyaz saclarim cok belli ediyor kendini, artik dayanamiyorumHic olmazsa dogumdan az once boyayayim da saclarimi, Bari dogum fotolarinda cirkin olmasin saclarim diyorum. Siz ne yaptiniz? Boyadiniz mi boyuyor musunuz saclarinizi? Not: Connecticut da olanlar psikolojimi bozuyor, izlemiyorum, okumuyorum, Allah ailelere sabir versin dayanilacak sey degil
Duyunca aklima sen de geldin Esra, sen cok uzulme, haberleri falan okuma, sutun azalmasin uzuntuden.
Merhaba arkadaslar,
Ben gebeligimi ogrendigimden itibaren sacimi boyamiyorum. Her ne kadar doktorum hamileyken sac boyamak %100 guvenli dediyse de bi turlu boyamaya cesaret edemedim. Malum turkiye den gelen yapilagelisler aklimiza civi gibi saplaniyor. " hamileler sac boyamaz" Simdi ise sac diplerim cok uzadi, arada beyaz saclarim cok belli ediyor kendini, artik dayanamiyorumHic olmazsa dogumdan az once boyayayim da saclarimi, Bari dogum fotolarinda cirkin olmasin saclarim diyorum. Siz ne yaptiniz? Boyadiniz mi boyuyor musunuz saclarinizi? Not: Connecticut da olanlar psikolojimi bozuyor, izlemiyorum, okumuyorum, Allah ailelere sabir versin dayanilacak sey degil
marlin, bu video sana gelsin o zaman...ama olur da bu sekilde dogurursan mesaiye devam etme lutfen, o gun izin al:)))))
[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/42708/22158637/1/otobuste-boyle-dogum-yapti.aspx[/video]
Koko sizinkiler geldi mi? Benim anne de yarın akşama burda olacak inşallah.Hepimiz anacıklarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah sonra da bebelere:)
Merhaba arkadaslar,
koko, marlin anneleriniz gumruk formuna yiyecek getiriyoruz gibi seyler yazdilar mi? bizimkiler yazsin mi karar veremedik ya sorun olursa?
simdiden gozunuz aydin :) koko pogca tarifi versene, ben guzel yapamiyorum :)
koko, marlin anneleriniz gumruk formuna yiyecek getiriyoruz gibi seyler yazdilar mi? bizimkiler yazsin mi karar veremedik ya sorun olursa?
simdiden gozunuz aydin :) koko pogca tarifi versene, ben guzel yapamiyorum :)
Gözün aydın koko!
Annem yiyecek yok diyecekumarım açtırmazlar valizleri.Zaten annem 2 bavul hakkında 23 kg sınırı aşmış.32 kg'luk iki bavul ile geliyor,dışarda kalan yiyecek ve kıyafetler olmuş.Bir de fark ödeyecek 160 dolar sanırım.Yiyeceklere değer o farkta, kıyafet için yazık,ev dolu nereye sığdıracağımızı şaşırdık:)) Annem tek geliyor,bir de kadında fıtık ve kilo var:) valizler koy indir zor olacak ona.Hayırlısıyla bir gelsinler inşallah.
Ben poğaçayı bırak yemeği zor yetiştiririm:)) annem gelmeden evi toparlamaya koyuldum!biraz temizleyip toparlayayım da sonra işler ona bakacaz zaten:))
yorumlar da iyiymis, bu instant maya toz maya mi acaba? una mi katiliyor? bir de suya sute katip bekletilen mayalar var. gece gece canim cekti yau, gobegimi biraz daha buyutmem lazim
marlin 2 bavul ne doldurmus annen, hey masallah :) benim anne baba totalde 2 bavul geliyor galiba.
yazmasinlar o zaman bizimkiler de. cunku actirirlarsa da sorun. oyle cok sey bize de gelmiycek sanirim. sanki koyden erzak geliyor ya halimize bak :)
koko bu tarifte instant maya varmis, oyle tutturamiyorum ben kabartma tozlu olursa sansim daha cok. ben de bugun biraz evi temizledim gelicekler diye, odalarini duzenledim. insallah rahat ettiririz o kadar yoldan geliyorlar bizim icin ama su ucaktan inis macerasi beni tedirgin ediyor.
annenin nasil gecmis ucak macerasi acaba koko? neyse sag salim gelmis.
Bizimkiler rahat gelmis, sorunsuz cikmislar. Benim yazip yolladigim mektubu gostermisler pasaport kontrolunde, sorun olmamis. Bir seyler yiyip odaya ciktilar, kaymislar yazik. Valiz acma merasimi bile yapamadik :)) mutfaga gidecek bir iki seyi cikartik sadece, sekerleri goremedim. Yarina artik. Bizimkiler iki kisi dort bavuk iki el bagaji geldi.
haydi gozunuz aydin. darisi marlinle, bana.. ben hic bisey yazmadim ya, yazsam da su saatten sonra yetismez. baban da mi geldi? 10 saatten fazla bir de sizin oralar, kabus gibidir yazik. sen bavullara baksaydin, pandoranin kutusu.
koko gece gece pogaca yapamadim ama esimi firina yolladim. bir kiloma mal oldun haberin olsun :) buralarin nimetleri 24 saat acik. yarin markete bakicam o mayaya, varsa alip denerim. una katiliyorsa sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?