- Konu Sahibi citaknuray
-
- #5.061
bana en cok dokunan genel anestezi ile yapacak olmalari.gogus altindan ayaklarina kadar yapacaklarmis.
gelisimini uamrim etkilemez.cok hareketli bi bebek berfin nasil bas edecegiz bilmiyorum.
6 hafa kalacak tekrar acip bakacaklar sonra bir 6 haftadaha yapacaklar.onumuzde cok can yakici 3 ay var maalesef .gececek bu gunler ama bilmem nasil gececek.
anlatamiyorum kimseninde anlayacagini sanmiyorum icim yaniyor yemin ederim.aklim almiyor hayal etmeye calisiyorum o bile canimi yakiyor.
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı, alttan muayene oldum açılma yok ama doktor bebeğin kafası çok aşağıya inmiş dedi! erken gelir mi peki bu durumda dedim, birkaç haftadan önce olmaz bence yeni yılı bulur dedi.Zaman yaklaştıkça bir an önce gelsin diyorum bazende biraz daha dursun zamanını beklesin istiyorum.
Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı, alttan muayene oldum açılma yok ama doktor bebeğin kafası çok aşağıya inmiş dedi! erken gelir mi peki bu durumda dedim, birkaç haftadan önce olmaz bence yeni yılı bulur dedi.Zaman yaklaştıkça bir an önce gelsin diyorum bazende biraz daha dursun zamanını beklesin istiyorum.
Canan, melegim
Sizinde bebisler yeni dogdugunda cok agliyormuydu.Lara bazen cok kolay uykuya daliyor bazen tok alti temiz gazi cikmis olsada saatleri buluyor uykuya dalmasi.Dun aksam 11 den 3 e kadar uyudu.Sabah 3 te doyurdum altini temizledim gazini cikardim 7 ye kadar uykuya gecemedi.Tam 4 saat .Uyuyor yerine koyuyorum 2 dakika sonra tekrar uyaniyor.Gunduzleri 2 saatte bir emziriyor yada mama veriyorum ama gece uyanmasini bekliyorum.O da zaten en gec 3 saat sonra uyaniyor.
Neler yaptiniz kizlar yardim edin bana
valla kelin merhemi olsaa diye baslayayim ben :)))
esracim yapacak hic bir sey yok
cok aglamiyorsa oyle uyutmak icin cabaliyacaksin.yani ben oyle yapiyordum
annesi 40 gelsin duzelcek merak etme yani en azindan duzene giriyor bisiler.
kolay gelsin :)
Ah Canan aglamasa hic uyutmaya calismicam.Agliyor ve ben 4 saat evin her kosesindeyim.Dun gece 2 ye kadar nobet babasindaydi 2 den sonra ben deviraldim. sipa babada aglamiyor koala gibi yapisiyor gogsune uyuyor orada sira bana gelince basiyor cigligi :)
Ne crib te ne de besiginde yatiyor .Sefil gibi carseat te uyumasi ayri bir uzuyor beni .
Ah Canan aglamasa hic uyutmaya calismicam.Agliyor ve ben 4 saat evin her kosesindeyim.Dun gece 2 ye kadar nobet babasindaydi 2 den sonra ben deviraldim. sipa babada aglamiyor koala gibi yapisiyor gogsune uyuyor orada sira bana gelince basiyor cigligi :)
Ne crib te ne de besiginde yatiyor .Sefil gibi carseat te uyumasi ayri bir uzuyor beni .
esra agladiginda memeni verdiginde ne yapiyor ?
sut olsun olmasin hemen memeni versen denemissindir de yinede yazayim dedim
cin muzigimi demstin gecenlerde fayda etmiyormu?
ya bu kiz cocuklari az daha buyusun insan kiskaniyor ister istemez benimkide tam babaci ama ne isveler yapiyor babaya
esra uyku duzenleri cok zor oturuyor. lara kac gunluk oldu ? cok aglamasi uzucu ama fon makinesi elektrik supurgesi falan dene
benim kizim aglardi ama oyle cok degil
berfin memede cok dururdu sut olsun olmasin uyumaz orda dururdu .cok aglamazdi
canan beni kurtaran meme zaten emiyor sonra zilli yastik gibi kullaniyor gogsumu orada uyuyor :) cok hosuma gidiyor o hali. Bu arada sutum biraz cogaldi dun ilk defa tshirtum islandi. Sag mememi istemiyor ama hep solu istiyor yara oldu o da.
Kizlaaaar su son gobekli halinizin fotolarini mail yapsaniza.Cok merak ediyorum :)
Bak sen su cimcime lara'ya, anasina neler cektiriyor. Valla bebis uyumazsa saatlerce uykusuz kalir gogsunde tutarsin falan filan da aglamasina dayanmak zor oluyordur. bizimki de oyle olursa oturur onunla ben de aglarim herhalde. galiba bu ilk 40 gun zavalli yavrucaklarin dunyaya alisma donemi, bir sekilde atlattin mi duze cikiyorsun biraz, oyle anliyorum.
Esra sen emzik vermeye basladin mi? Lara'da sucking ihtiyaci var belki, memede uyuduguna gore? emzik versen besikte durur mu ki?
Kizlar hastaneye sanciyla giderseniz evet lavman yapmiyorlar ama benim gibi giderseniz benim taktigi uygulayin yaparlar.O zaman cok vakit oluyor sancilarin baslamasina 3 gundur tuvalete cikamama sorunu yasiyorum cok sanci yapiyor bana sIkInti veriyor diyin yaparlar.
Ben 4 cm acilma ve epiduraldan hemen sonra makatimda baski ve sanci hissettim sanki tuvaletimde varmis gibi.Tuvalete gitmem lazim dedim hayir epidural aldin yuruyemezsin varsa yap cekinme normal dediler.Aslaaa yapmam esim beni tasir dedim :)))))))
Mevcut kilonun uzerine 16 kilo almisim esim beni tasir diyorum :)
Ebe geldi tuvaletin yok oyle hissediyosun dedi bana .Gercektende tuvaletin varmis gibi hissediyorsun surekli.
Bu arada benim suyum epidural takildiktan sonra gelmis onuda hissetmedim.Nasil birsey olugunu merak ediyordum ama anlamadim nasil geldigini.
Son hafta az ve hafif yiyin ben oyle yapmistim olurda lavman olmassa diye oyle bir kazada olursa zaten umurlarinda degil hemen hemen herkein basina geliyor.gormuyor bile onlar.
Tabii sen aldin lavmani atlattin dediginizi duyar gibiyim :))))))
Az kaldi kizlar sizden de cok guzeeeel dogum hikayeleri okuyacaz buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?