Amerika'da Hamilelik

ben yazdiklarini okuyunca ne uzuluyorum senin nasil dertlendigini tahmin bile edemem. bizim elimizden de bir sey gelse keske, buradan sana teselli vermekten baska bir sey yapamiyoruz. sen icini dokmek, rahatlamak istersen yaz, bari oyle bir faydamiz olsun, hep icine atma. insallah o uc ay sonunda her sey guzel olacak.

Canancim cok gecmis olsun yeniden Insallah alci ile duzelecek ve ameliyata gerek kalmayacak.. DIger kizlarin dedigi gibi Allah dermansiz hastalik vermesin canim.. Biraz daha sabret hersey duzelecek birkac aya Insallah.

Canancım, eminim gamzeli güzelim iyi olacak.İnan şu an tüm kalbimle sizin için dua ediyorum.Berfinin fotoğraflarından ne kadar pozitif, güleç bir bebek olduğunu gördüm, gözlerindeki o ışık sana umut ve moral olsun.O güçlü bir kız! İnşallah ameliyatsız düzelecek yavru.Seni anlamaya çalışıyorum çok zor Allahım yardımcınız olsun.Dualarım sizinle

Bu arada bugün doktor kontrolüm vardı, alttan muayene oldum açılma yok ama doktor bebeğin kafası çok aşağıya inmiş dedi! erken gelir mi peki bu durumda dedim, birkaç haftadan önce olmaz bence yeni yılı bulur dedi.Zaman yaklaştıkça bir an önce gelsin diyorum bazende biraz daha dursun zamanını beklesin istiyorum.

marlin ne kadar az kalmis. zaman cabuk geciyor.zamanini beklesin annesi insan sabirsizlaniyor evet ama zamaninda gelen bebek esrada yazmistiya emme refleksi geliserek doguyor .

eylul annelerinden biri yazmisti bebegi zamanidan az biraz once doguyor tam ememiyormus diyorki ne zamanki asil dogmasi gereken zaman geldi ozaman memeyi iyi kavradi yazmisti.

senin silginin kokonun zamani cok azaldi.heyecan dorukta.guzel hikayeler duycaz cok yakin zamanda ins.

Benim de bugun regl sancisi gibi sancilarim oldu, arada oluyordu ama bugun cok oldu. Kafa kanala mi giriyor acaba? Bende pek gobek inmedi gerci. Bu haftanin sonunda at term olacak bizimki! Az kaldi! Pt muayenemiz var. bakalim her zamankinden farkli bir sey olacak mi.

Canan, melegim

Sizinde bebisler yeni dogdugunda cok agliyormuydu.Lara bazen cok kolay uykuya daliyor bazen tok alti temiz gazi cikmis olsada saatleri buluyor uykuya dalmasi.Dun aksam 11 den 3 e kadar uyudu.Sabah 3 te doyurdum altini temizledim gazini cikardim 7 ye kadar uykuya gecemedi.Tam 4 saat .Uyuyor yerine koyuyorum 2 dakika sonra tekrar uyaniyor.Gunduzleri 2 saatte bir emziriyor yada mama veriyorum ama gece uyanmasini bekliyorum.O da zaten en gec 3 saat sonra uyaniyor.

Neler yaptiniz kizlar yardim edin bana

valla kelin merhemi olsaa diye baslayayim ben :)))

esracim yapacak hic bir sey yok
cok aglamiyorsa oyle uyutmak icin cabaliyacaksin.yani ben oyle yapiyordum

annesi 40 gelsin duzelcek merak etme yani en azindan duzene giriyor bisiler.

kolay gelsin :)

Ah Canan aglamasa hic uyutmaya calismicam.Agliyor ve ben 4 saat evin her kosesindeyim.Dun gece 2 ye kadar nobet babasindaydi 2 den sonra ben deviraldim. sipa babada aglamiyor koala gibi yapisiyor gogsune uyuyor orada sira bana gelince basiyor cigligi :)

Ne crib te ne de besiginde yatiyor .Sefil gibi carseat te uyumasi ayri bir uzuyor beni .

cin muzigimi demstin gecenlerde fayda etmiyormu?

ya bu kiz cocuklari az daha buyusun insan kiskaniyor ister istemez benimkide tam babaci ama ne isveler yapiyor babaya

esra uyku duzenleri cok zor oturuyor. lara kac gunluk oldu ? cok aglamasi uzucu ama fon makinesi elektrik supurgesi falan dene

benim kizim aglardi ama oyle cok degil

berfin memede cok dururdu sut olsun olmasin uyumaz orda dururdu .cok aglamazdi

esra agladiginda memeni verdiginde ne yapiyor ?

sut olsun olmasin hemen memeni versen denemissindir de yinede yazayim dedim

Kizlar hastaneye sanciyla giderseniz evet lavman yapmiyorlar ama benim gibi giderseniz benim taktigi uygulayin yaparlar.O zaman cok vakit oluyor sancilarin baslamasina 3 gundur tuvalete cikamama sorunu yasiyorum cok sanci yapiyor bana sIkInti veriyor diyin yaparlar.

Ben 4 cm acilma ve epiduraldan hemen sonra makatimda baski ve sanci hissettim sanki tuvaletimde varmis gibi.Tuvalete gitmem lazim dedim hayir epidural aldin yuruyemezsin varsa yap cekinme normal dediler.Aslaaa yapmam esim beni tasir dedim :)))))))

Mevcut kilonun uzerine 16 kilo almisim esim beni tasir diyorum :)

Ebe geldi tuvaletin yok oyle hissediyosun dedi bana .Gercektende tuvaletin varmis gibi hissediyorsun surekli.

Bu arada benim suyum epidural takildiktan sonra gelmis onuda hissetmedim.Nasil birsey olugunu merak ediyordum ama anlamadim nasil geldigini.

Son hafta az ve hafif yiyin ben oyle yapmistim olurda lavman olmassa diye oyle bir kazada olursa zaten umurlarinda degil hemen hemen herkein basina geliyor.gormuyor bile onlar.

Tabii sen aldin lavmani atlattin dediginizi duyar gibiyim :))))))

Az kaldi kizlar sizden de cok guzeeeel dogum hikayeleri okuyacaz buradan.

esra agladiginda memeni verdiginde ne yapiyor ?

sut olsun olmasin hemen memeni versen denemissindir de yinede yazayim dedim

canan beni kurtaran meme zaten emiyor sonra zilli yastik gibi kullaniyor gogsumu orada uyuyor :) cok hosuma gidiyor o hali. Bu arada sutum biraz cogaldi dun ilk defa tshirtum islandi. Sag mememi istemiyor ama hep solu istiyor yara oldu o da.

Gece agladigi zaman acamiyorum fon makinasini ust komsuyuda uyutmuyoruz gunlerdir zaten :) Allahtan cok samimi arkadasimiz.Muzik gunduzleri surekli sesli acik geceleri kisikta bazen o bile fayda etmiyor.

Bugun 16 gunluk oldu Lara.
Lara da memede duruyor emmesede hem cok hosuma gidiyor hemde alissin istemiyorum ise dondugumde surekli memede uyumayi arayacak yavrum.Zaten simdiden nasil birakip gidecem sIkintisi basti.

canan beni kurtaran meme zaten emiyor sonra zilli yastik gibi kullaniyor gogsumu orada uyuyor :) cok hosuma gidiyor o hali. Bu arada sutum biraz cogaldi dun ilk defa tshirtum islandi. Sag mememi istemiyor ama hep solu istiyor yara oldu o da.

memene mama sur ver bu konuda inatci ol kazanan sen ol.

berfin son haftalarda memeyi red ediyor.eylul annelerini okuyunca bir cok bebegin ayni oldugunu gordum

evde beni gorseniz o bagiriyor ben memeyi tutsun diye ugrasiyorum ki memeyi cok severdi

bebeklerin gunu gunune tutmuyor maalesef

bende lavman yapilmadi.bisi kacirdimmi onuda bilmiyorum :))

kacirsam esim soylerdi heralde :))

Bak sen su cimcime lara'ya, anasina neler cektiriyor. Valla bebis uyumazsa saatlerce uykusuz kalir gogsunde tutarsin falan filan da aglamasina dayanmak zor oluyordur. bizimki de oyle olursa oturur onunla ben de aglarim herhalde. galiba bu ilk 40 gun zavalli yavrucaklarin dunyaya alisma donemi, bir sekilde atlattin mi duze cikiyorsun biraz, oyle anliyorum.

Esra sen emzik vermeye basladin mi? Lara'da sucking ihtiyaci var belki, memede uyuduguna gore? emzik versen besikte durur mu ki?

Emzik hastanede vermeye baladik.Lara her zaman almiyor emzigi.Bazen onunla yatiyor o da cok nadir baende midesi bulaniyor diliyle itiyor.Icinden sut gelmeyen hicbir memeyi istemiyor :)) Benden de sut gelmedigi zamanlar memeyle bir kavga edisi var cok komik.

Hic sorma koko o agliyor ben agliyorum geceleri .

ben de bir yerlerden oyle duymustum, sancilar ve acilma belirli bir duzeye geldiyse lavman yapilmiyormus. turkiye'de sancilar baslayinca gidiyorlar kadinlar, hemen lavmani yapiveriyorlar. burada sancilar bayagi sıklaşana kadar evde kaliyorsun, lavman yapilacak zamani kaciriyorsun :) dogumun ne zaman olacagini bilsem bir iki gun oncesinden baslardim hafif yemeye ama kim bilir ne zaman gelecek zipir. baby shower icin bir suru mamalar planliyoruz annemle, ertesi gun gelirse bizimki buyuk rezalet olur ahahah, ew ew ew.

cok merak ediyorum bizim 3 bebe ne zaman gelecek, nasil gelecek. insallah kolay ve guzel dogumlar olur. kizlar siz epiduralli mi yapacaktiniz? umarim pt. gunku randevuda normal doguma engel bir durum cikmaz (pozisyon vs.). bazen canan'in ya da senin dogumu beklerkenki gibi bir heyecan duyuyorum, sanki kendim degil de arkadasim doguracakmis gibi, cok garip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…