- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
yok, sorun olmamistir. cunku onlar radyasyon vermiyor, radyasyon veren valizlerin ve kisisel esyalarin gectigi platform. zaten doktora sorsan o da gecebilirsin ama kuruntu yapacaksan gecme diyecekti...ben sadece senin tecrubeni ogrenmek istedim...
saat kac derken? 7 saat var tr ile, eastern oluyoruz gaiba biz...dedigin gibi ins olmamistir ..
ins sendende en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz
bu arada sizde saat kac? aramizda ne kadar var merak ettim?
Herkese Merhaba,
Yarın doktor ve sigorta planı için seçim yapacağım.Sizlerinde fikirlerini önceden almıştım,hatırlarsanız 2 Türk doktor bulduğumdan bahsettim,gelin görünkü bir doktor geçen yıl vefat etmişkaldım son seçeneğe,araştırdım internette.Soracağım hiçbir tanıdığım olmadığı için sitelerde detaylı araştırma yaptım,ofisini bugün aradım.Ona göre sigorta seçecektim ki,kendisinin sadece 3 aylık kontrol döneminde baktığını öğrendim.No delivers baby dedi asistanı ilk başta anlayamadım sonradan çakabildim sadece 3 ay bakıyor,doğum yaptırmıyor, başka doktora yönlendiriyor.Hayal kırıklığına uğradım,dilimden anlayan biriyle bu süreci geçirmek çok iyi olacaktı.Bu doktorla başlayıp sonradan başka doktor bulma telaşına düşmek mi mantıklı, yoksa baştan bir doktor seçip onla yola devam etmek mi? Orta düzeyde ingilizcem var sonuçta anlayabiliyorum ama tıbbi terimler gözümü korkutuyor ve her dediğini anlayamazsam kendimi anlatamazsam diye tedirgin oluyorum.Belki gözümü karartıp, güzel yorum alan amerikalı doktorlara kendimi teslim etmem gerek:) bilemiyorum..fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herkese şimdiden çok teşekkürler
Herkese Merhaba,
Yarın doktor ve sigorta planı için seçim yapacağım.Sizlerinde fikirlerini önceden almıştım,hatırlarsanız 2 Türk doktor bulduğumdan bahsettim,gelin görünkü bir doktor geçen yıl vefat etmişkaldım son seçeneğe,araştırdım internette.Soracağım hiçbir tanıdığım olmadığı için sitelerde detaylı araştırma yaptım,ofisini bugün aradım.Ona göre sigorta seçecektim ki,kendisinin sadece 3 aylık kontrol döneminde baktığını öğrendim.No delivers baby dedi asistanı ilk başta anlayamadım sonradan çakabildim sadece 3 ay bakıyor,doğum yaptırmıyor, başka doktora yönlendiriyor.Hayal kırıklığına uğradım,dilimden anlayan biriyle bu süreci geçirmek çok iyi olacaktı.Bu doktorla başlayıp sonradan başka doktor bulma telaşına düşmek mi mantıklı, yoksa baştan bir doktor seçip onla yola devam etmek mi? Orta düzeyde ingilizcem var sonuçta anlayabiliyorum ama tıbbi terimler gözümü korkutuyor ve her dediğini anlayamazsam kendimi anlatamazsam diye tedirgin oluyorum.Belki gözümü karartıp, güzel yorum alan amerikalı doktorlara kendimi teslim etmem gerek:) bilemiyorum..fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Herkese şimdiden çok teşekkürler
Bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Yaşadığım yerde tanıdığım Türk malesef yok o yüzden internette araştırma yaptım.Teresa Hoffman adında bir kadın doktorun kendiyle beraber çalıştığı 4 kadın doktor ekibinin olduğu bir yer buldum.(Hoffman and associates adında) 3 yerde klinikleri var ve doğumu bağlı bulundukları iyi bir hastanede yapıyorlar.Dediğim gibi internetin yalancısıyım:) iyi yorumlarda var zaman zaman memnun olmayanlarda.Yalnız burda da 4 doktor zaman zaman rutin kontrollere giriyor ve sonunda biri doğurtuyor.Ekip oldukları kendi aralarında paslaşıyorlar sanırım:) Artık şansıma hangisi denk gelirse...
Burda çok sayıda meksikalı olduğu için yabancılara alışıklar, aksandan hemen anlayıp yavaş konuşmaya çalışıyorlar.Ama herkes meksikalılardan daha iyi telaffuzumuzun olduğunu söylüyor:) Biraz endişe ve panik yaptım ama sizlerinde tavsiyesiyle biraz artık oluruna bıraktım.Hayırlısı olsun diyorum...Sanırım ilk doktor ziyaretimden sonra biraz daha rahatlayacağım.İlk tecrübem! bir de daha buralarda yeni olduğum için sanırım biraz daha evhamlı oldum.Normalde sakin biriyimdir:)
Artık seçimimi yapıp ilk doktor ziyaretimi sizlerle paylaşırım:) Hepinize çok teşekkür ederim
Bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Yaşadığım yerde tanıdığım Türk malesef yok o yüzden internette araştırma yaptım.Teresa Hoffman adında bir kadın doktorun kendiyle beraber çalıştığı 4 kadın doktor ekibinin olduğu bir yer buldum.(Hoffman and associates adında) 3 yerde klinikleri var ve doğumu bağlı bulundukları iyi bir hastanede yapıyorlar.Dediğim gibi internetin yalancısıyım:) iyi yorumlarda var zaman zaman memnun olmayanlarda.Yalnız burda da 4 doktor zaman zaman rutin kontrollere giriyor ve sonunda biri doğurtuyor.Ekip oldukları kendi aralarında paslaşıyorlar sanırım:) Artık şansıma hangisi denk gelirse...
Burda çok sayıda meksikalı olduğu için yabancılara alışıklar, aksandan hemen anlayıp yavaş konuşmaya çalışıyorlar.Ama herkes meksikalılardan daha iyi telaffuzumuzun olduğunu söylüyor:) Biraz endişe ve panik yaptım ama sizlerinde tavsiyesiyle biraz artık oluruna bıraktım.Hayırlısı olsun diyorum...Sanırım ilk doktor ziyaretimden sonra biraz daha rahatlayacağım.İlk tecrübem! bir de daha buralarda yeni olduğum için sanırım biraz daha evhamlı oldum.Normalde sakin biriyimdir:)
Artık seçimimi yapıp ilk doktor ziyaretimi sizlerle paylaşırım:) Hepinize çok teşekkür ederim
Oncelikle bebeginiz hayirli olsun.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Sayet ingilizceniz yetersiz ise tercuman talep ediyorsunuz.Onlar telefonla turk bir tercuman bagliyorlar ve istediginiz her soruyu tercuman araciligi ile soruyorsunuz.Ingilizcesi yetersiz bu sekilde doktorlarla iletisim kurarak 2 cocuk dogurmus cok yakin arkadasimdan biliyorum. Ben de 3 aylik hamileyim.Amerika da yasiyorum.ingilizce problemim yok bu yuzden doktorum Amerikali seker gibi bir adam.Cok guven veriyor bana.Sayet ingilizcem yetersiz olsaydi inanin tercuman araciligi ile doktor secerdim.Herkese Merhaba,
bende yeni geldim eve. bir arkadas oturmaya cagirmisti. cayimizi ictik , muhabbettimizi yaptik geldik. birazdan resim eklicem. once bi cekeyim
ablacim gidememissin miamiye. uyku ne tatli dimi. oglen 12den asagi kalkmaz oldum. esim ariyor ''ne yapiyosun' diyo, bende uyuyorum diyince kiziyo bana yaaa... bu saate kadar uyunurmu diye.. ama elimde degil..
birazdanda yemege giriscem bakalim bu aksam ne yicez acaba cok merak ediyorum. bisiler cikacak insallah mutfaktan..
esracim hosgeldin. cok sevindim masallah. kac haftaliksin? nerde yasiyorsun?Oncelikle bebeginiz hayirli olsun.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Sayet ingilizceniz yetersiz ise tercuman talep ediyorsunuz.Onlar telefonla turk bir tercuman bagliyorlar ve istediginiz her soruyu tercuman araciligi ile soruyorsunuz.Ingilizcesi yetersiz bu sekilde doktorlarla iletisim kurarak 2 cocuk dogurmus cok yakin arkadasimdan biliyorum. Ben de 3 aylik hamileyim.Amerika da yasiyorum.ingilizce problemim yok bu yuzden doktorum Amerikali seker gibi bir adam.Cok guven veriyor bana.Sayet ingilizcem yetersiz olsaydi inanin tercuman araciligi ile doktor secerdim.
yaaa kizcagiz durdu durdu normal diye yine sezeryanmi olduOhhh iyi yapmissin valla mayis bitince bendr biticem gibi gelio,37 haftalik olucam ve eve yapisicam heralde.
Evt gulum gidemedik malesef bakalim yarin ne durumda olucam,ben genelde 12:30 veya 1:00 gibi kalkiyorum:))sen benden iyi durumdasin gene.
Bende daha yemek yapmadim evde sadece yemek yapiorum artik diger islere karismiyorum esim ve cocuklar hallediyo,onlara yemek yapmayi da ogrettim yakinda yemegi de birakicam:))
Bu arada bugun zemka da sezeryanla dogum yapti ilk normal dogum kimden gelcek acaba cok merak ediyorum sanki tr de normal dogum hayal gibi artik yazik ya onlerine geleni kesip biciyolar(
esracim hosgeldin. cok sevindim masallah. kac haftaliksin? nerde yasiyorsun?
bende cok zorluk cekiyorum dil konusunda ama ins halledicem.. birde bildigime gore doguma bile tercuman girebiliyomus onuda yeni ogrendim. talep edersen geliyomus..
yaaa kizcagiz durdu durdu normal diye yine sezeryanmi oldu
Allah yardimcilari olsun gercekten doktorlar hic riske girmiyor hemen yallah ameliyat masasina.. bakalim biz ne yasicaz cok merak ediyorum..
Ablacim birde hurma yiyormusun sen ben daha hicyemedim .. yesek mi ki acaba ???
Hosbulduk:))HEpinizin bebekleri hayirli olsun.Saglikla hayirli dogumlarimiz olsun insallah.Ben 13 haftalik hamileyim.Connecticut ta yasiyorum.Kesinlikle dogumda yada her muayenede tercuman talep etme hakkina sahipsiniz.
Amin Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.CInsiyeti daha belli degil.Yarin doktor kontrolumuz var.Insallah hersey yolundadir.Benimde hic bulantim olmadi.Sadece sogan ve sarmisaga dokunamiyorum bu yuzden hergun yemek yapamiyorum.Sagolsun esim yardimci oluyor.Hergun vitamin iciyorum 9 ay icecekmisim.Tek takildigim nokta sut icemiyorum yogurtta yiyemiyorum.midemi cok rahatsiz ediyor ve feci gaz yapiyor.Onun yerine peynir yiyorum maruldada kalsiyum varmis bol yesillik yiyorum.Doktoruma sorucam yarin.daha cinsiyet belli degildir senin degilmi? burdakiler hemen soylemiyor ben 20. haftada ogrendim nerdeyse tam olarak. RAbbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
13 haftalik ne guzel masallah. gunler okadar cabuk geciyoki bakmisiz dogum vakti geliyor.. benim hic mide bulantim olmadigi icin en guzel haftalardi benim icin son zamanlar agirlastim biraz. kendinize dikkat edin, ve beslenmenize. bolbol ceviz yemeni tavsiye ederim, birde seviyorsan soda. ben icemiyorum..
bu arada makineye camasir atmistim simdi onlari astim, yemegimide ocaga koydum.. sonrada utum cikacak. son zaman ne utu ne camasir birakmak istemiyorum.. her an tetikteyim
Amin Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.CInsiyeti daha belli degil.Yarin doktor kontrolumuz var.Insallah hersey yolundadir.Benimde hic bulantim olmadi.Sadece sogan ve sarmisaga dokunamiyorum bu yuzden hergun yemek yapamiyorum.Sagolsun esim yardimci oluyor.Hergun vitamin iciyorum 9 ay icecekmisim.Tek takildigim nokta sut icemiyorum yogurtta yiyemiyorum.midemi cok rahatsiz ediyor ve feci gaz yapiyor.Onun yerine peynir yiyorum maruldada kalsiyum varmis bol yesillik yiyorum.Doktoruma sorucam yarin.
sIzede kolay gelsin zor oluyordur agirlasinca ev isleri.
dun aldigim(sepetleri ve corabi aldim)Eki Görüntüle 424557 Eki Görüntüle 424556 Eki Görüntüle 424555 Eki Görüntüle 424554 Eki Görüntüle 424553 Eki Görüntüle 424552 seylerle birlikte yatagimizin resminide ekliyorum..
Cok guzeller :) Allah saglikla , agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?