- Konu Sahibi citaknuray
-
Canim bebislerin masallahi var biz uyurken bile uyumuyolar ve artik uyutmuyolar da :)))
Gece bu saatlere kadar ayaktayiz sonra oglene kadar yatioz felegimiz sasti artik.
Bu arada avatar'in cok hareketli:)))once anlamadim yakindan bakinca anladim cok komik:)))
anlasilan sizler uykusuz geceler icin simdiden prova yapiyorsunuz
insallah dogumdan sonra da sizi surekli gorebilirim buralarda
sagsalim gerceklessin de dogumlariniz, yaza rahatlamis bir sekilde girin, gunduzler uzun olacak nasil olsa...
kizlar ben uyyumaya gidiyorum ins erken yatip erken kalkmak istiyorum .. islerimi halletmem lazim yarin..
kocamada kahvalti hazirliyim sabah, hep ac ac gidiyo adamcagiz..
opuyorum Iyigeceler Amerika
Hosgeldin cnm,bebisin hayirli olsun ins. Bende Floridadayim 5,5 yildir Amerikadayiz,sizin ne kadar oldu neler yapiosun?
Kizlar ne kadar sanslisiniz masallah benim bulantilarim bu hamileligimde 5,5 ay surdu mahvoldum,cok sukur bitti ozmnlar her donemin farkli bi agirligi oluyo. Benimde cok ilginctir hicbir hamileligimde yemek kokusu veya mutfaktan tiksinmedim cok sukur.
Bende sut icmiyorum cnm yogurdu meyveli yogurt yiyorum sadece bide ayran iciyorum.
Ama ben 2-3 aydir ensure diye bir icecek var milk shake gibi cok guzel tadi protein,mineraller,calsium ve omega3 iceriyo vucudumuza gerekli almamiz gereken bicok sey icinde var tavsiye ederim hepinize. Sam's club da satiliyo.
Valla benim gozum evi artik hic gormuyo(evde herkes kendi odasini topluyo bebis gelene kadar boyle sonra gene duzene gireriz ins.
Burda guzel paylasimlarda bulunmak dilegiyle ins.
sizin burda ilk dogumunuz olmayacak sanirim. epiduralli normaldogum mu yapdiniz. ben normal dogumdan fazlasiyla korkuyorum. daha kararimida veremedim. burda cati muayenesi ne zaman (kac haftalikken) yapiliyor ?bu ayin sonunda kontrolum var. heralde cati muayenesi icin erkendir demi ?
Bende kaciyim malum yarin miamiye gidicez yaaa:))))
Herkese hayirli geceler,tatli ruyalar:)
Bebesin hayirli olsun insallah canim.Kac haftaliksin? Burada mecbur kalmadikca sezeryan yapmiyorlar yani Tr. deki gibi dogum secenekleri yok.Sadece normal dogumu istersen epiduralli yapiyorsun.Bende epiduralli normal dogum iel suda dogumarasinda kaldim.Ben hamileligimi cok erken ogrendim.Regli gunume 5 gun kala.Her zaman gittigim jinekologumu aradim sanirim hamileyim dedim. Ayni gun doktor beni labaratuara gonderdi kan testim oldu.Iki saat sonra doktorum arayip mujdeli haberi verdi.Ilk muayenem ayni hafta oldu daha 3 haftaliktim.Alttan ulturasonla keseye varmi diye baktilar.1 hafta sonra tekrar alttan ulturasonla kese dolumu bosmu diye bakildi.1 hafta sonra tekrar cagirildim kese disinda baska dollenme varmi diye bakildi.7.hafta kalp atislari icin gittim.Benim jinekologum artik doguma girmedigini soyledi ve beni cok iyi 2 doktora yonlendirdi.Healtcare diye bir klinik.2 doktor var.Ikisinide donusumlu gidiyorum.Dogumda hangisi bossa o gelecek.Hastaneyi sectim.Bugun tekrar kontrolum var.Bu arada ben 13 haftaligim.9 haftaya kadar alttan ulturasonla bebege bakildi.Bugun gobekten bakilacak.
mecburen normal yapcam yani oylemi :)) hastane bana evraklari dldururken sormustu. biz de daha belli degil demistik. illaki normal yapacaksam epidural isterim ozaman.
Bebesin hayirli olsun insallah canim.Kac haftaliksin? Burada mecbur kalmadikca sezeryan yapmiyorlar yani Tr. deki gibi dogum secenekleri yok.Sadece normal dogumu istersen epiduralli yapiyorsun.Bende epiduralli normal dogum iel suda dogumarasinda kaldim.Ben hamileligimi cok erken ogrendim.Regli gunume 5 gun kala.Her zaman gittigim jinekologumu aradim sanirim hamileyim dedim. Ayni gun doktor beni labaratuara gonderdi kan testim oldu.Iki saat sonra doktorum arayip mujdeli haberi verdi.Ilk muayenem ayni hafta oldu daha 3 haftaliktim.Alttan ulturasonla keseye varmi diye baktilar.1 hafta sonra tekrar alttan ulturasonla kese dolumu bosmu diye bakildi.1 hafta sonra tekrar cagirildim kese disinda baska dollenme varmi diye bakildi.7.hafta kalp atislari icin gittim.Benim jinekologum artik doguma girmedigini soyledi ve beni cok iyi 2 doktora yonlendirdi.Healtcare diye bir klinik.2 doktor var.Ikisinide donusumlu gidiyorum.Dogumda hangisi bossa o gelecek.Hastaneyi sectim.Bugun tekrar kontrolum var.Bu arada ben 13 haftaligim.9 haftaya kadar alttan ulturasonla bebege bakildi.Bugun gobekten bakilacak.
dun aldigim(sepetleri ve corabi aldim)Eki Görüntüle 424557 Eki Görüntüle 424556 Eki Görüntüle 424555 Eki Görüntüle 424554 Eki Görüntüle 424553 Eki Görüntüle 424552 seylerle birlikte yatagimizin resminide ekliyorum..
Turkiyedemisin cnm?
Rabbim ne zmn istiyorsan ozmn nasip etsin bebisini:)
Hamile olmasanda yaz sormak istedigin biseyler olursa cekinmeden sorabilirsin cnm seve seve cvplariz ins.
Merhaba...Öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum..Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim.Reglime 2gün kala öğrendim.Burda çok yeni olduğum için bildiğim doktor yoktu bende bir kliniğe gittim ama kan testi yapmadılar idrar testiyle hamileliği onayladılar:) O zamandan bu yana beklemedeyim,bugün doktor seçimi yapacağım bende 4 doktorlu bir klinik seçeceğim sanırım seninde belirttiğin gibi dönüşümlü bakıyorlar,doğumada nöbetçi olan geliyor.Ben 7. haftanın içindeyim.2 hafta sonraya randevu verdiler zaten daha önceden de 9.haftadan önce pek randevu alamazsın demişlerdi.Bende heyecanla ilk randevumu bekliyorum.Allahıma çok şükür mide bulantısı,yorgunluk gibi hiçbir belirti yaşamadım.Reglimin gecikmesi dışında bir belirtim yok bazen tedirgin oluyorum.Ama araştırınca herkeste aynı belirtilerin olmayacağını okuyorum:) ilk hamilelik,tecrübesizlik hepsi bir arada bende:) Bakalım inşallah hepimizin bu süreçi bir çırpıda güzelce geçer,herkese sevgiler
canim insallah hayirli haberlerler gel.. her randevu baska bi heyecan gercekten. onu oynadigini gordukce insan nasil mutlu oluyor :)))Ben hic duymadim soruldugunu etrafimdaki bir cok arkadasim dogum yapti onlarada sorulmadi banada .Belki sizin oturdugunuz eyalette farklidir.Biliyorsun burada her eyalette kurallar kanunlar farkli.En dogru cevabi doktorun verir sanirim.Ben de cok korkagimdir canimda cok tatlidir :)) Allaha emanet yapacaz artik.Simdi cikiyorum doktora gidiyorum bebisimi gormeye .Bana sans dileyin :)) insallah bebisimin keyfi yerindedir.
Merhaba...Öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum..Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim.Reglime 2gün kala öğrendim.Burda çok yeni olduğum için bildiğim doktor yoktu bende bir kliniğe gittim ama kan testi yapmadılar idrar testiyle hamileliği onayladılar:) O zamandan bu yana beklemedeyim,bugün doktor seçimi yapacağım bende 4 doktorlu bir klinik seçeceğim sanırım seninde belirttiğin gibi dönüşümlü bakıyorlar,doğumada nöbetçi olan geliyor.Ben 7. haftanın içindeyim.2 hafta sonraya randevu verdiler zaten daha önceden de 9.haftadan önce pek randevu alamazsın demişlerdi.Bende heyecanla ilk randevumu bekliyorum.Allahıma çok şükür mide bulantısı,yorgunluk gibi hiçbir belirti yaşamadım.Reglimin gecikmesi dışında bir belirtim yok bazen tedirgin oluyorum.Ama araştırınca herkeste aynı belirtilerin olmayacağını okuyorum:) ilk hamilelik,tecrübesizlik hepsi bir arada bende:) Bakalım inşallah hepimizin bu süreçi bir çırpıda güzelce geçer,herkese sevgiler
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...Çok güzel herşey,bende baktıkça ah bizde bu günleri göreceğiz diye mutlu oldum.
COk tesekkur ederim.INsallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz.Hic merak etme bende de regli gecikmesi ve gogus buyumesinden baska hic bir belirti olmadi.13 haftaligim ama hic mide bulantim olmadi.YOrgunluk olmadi.Merhaba...Öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum..Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim.Reglime 2gün kala öğrendim.Burda çok yeni olduğum için bildiğim doktor yoktu bende bir kliniğe gittim ama kan testi yapmadılar idrar testiyle hamileliği onayladılar:) O zamandan bu yana beklemedeyim,bugün doktor seçimi yapacağım bende 4 doktorlu bir klinik seçeceğim sanırım seninde belirttiğin gibi dönüşümlü bakıyorlar,doğumada nöbetçi olan geliyor.Ben 7. haftanın içindeyim.2 hafta sonraya randevu verdiler zaten daha önceden de 9.haftadan önce pek randevu alamazsın demişlerdi.Bende heyecanla ilk randevumu bekliyorum.Allahıma çok şükür mide bulantısı,yorgunluk gibi hiçbir belirti yaşamadım.Reglimin gecikmesi dışında bir belirtim yok bazen tedirgin oluyorum.Ama araştırınca herkeste aynı belirtilerin olmayacağını okuyorum:) ilk hamilelik,tecrübesizlik hepsi bir arada bende:) Bakalım inşallah hepimizin bu süreçi bir çırpıda güzelce geçer,herkese sevgiler
canim insallah hayirli haberlerler gel.. her randevu baska bi heyecan gercekten. onu oynadigini gordukce insan nasil mutlu oluyor :)))
dogum konusunda banada sormadilar yani hersey normalse niye sezeryan olayim ki zaten. kendimi kestirmeye hic niyetim yok ama olur ki zorunlu bi durum olur o zaman mecburen sezeryan olucaz. RAbbim bakalim nasil bir dogumu gosterecek bize. En hayirlisi olsun insallah hepimiz icin..
MArlin ayni benimde oyle, idrar testi yapip onayladilar sonrada Madicate geldi, burda All Kids'te diyorlar. devlet yardimi. yoksa bizim sigortamiz yoktu. Allahtan devlet boyle bir sans taniyor bizlere.. yoksa fiyatar felaket ucuk..canim sen yinede dinlen kendini cok yorma. ilk haftalar riskli haftalar cok is yapip kendini yorma gercekten.. beslenmenede dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?