- Konu Sahibi citaknuray
-
Kizlar ben geldim... Oncelikle hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Sagolun.
Cok sukur oldum.Sanirim 2 yada 3 dakika gobegimi steril etmeleri,ulturason cihazini ayarlamalari icin bekledim.Igneyi batirip suyu cekmeleri 30 sn surdu.Koacaman bir igne.Sari bir su.Doktor bebegin pozisyonu cok guzeldi.Bir seferde aldik zorluk cikartmadi dedi.Kramp ve sanci olabilir korkma,yarin aksam ustune kadar dinlen,agir is yapma dedi.Hic acimadi,ignenin girdigini hissetmedim bile.
Sonuclari 10-14 gun arasinda verecekler.Allahin izniyle temiz cikar insallah.Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Kizlar bu arada doktor dediki "Maybe girl" :))))))))))))))))))))))))) Lara kizim geliyor sanirim :)))))))))))' Test sonucunda soylerim kesin soylerim. Maybe girl "dedi.Erkekte olsa farketmez.Saglikli olsunlar yeter.Benim esim cok kiz istiyor.Duyunca havalara uctu :))" Cok umitlenme doktor belki dedi " dedim ama duymadi bile beni :)
herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. ins sonuclarda cok guzel cikacak. ikinci kizimiz yolda demekki. saglikla gelsinler .Allah sanslarini guzel yapsin tum bebeklerimizin .
bende yazamasamda surekli takipteyim.senin sonuclarinida sabirsizlikla bekliyorum...
Esracim, her seyin yolunda gitmesine cok sevindim. Bol bol dinlen, yerinden bile kalkma :) Sugar gicik olacak onunla yuruyuse cikmazsan ama dayansin 1-2 gun. Insallah sonuclar da temiz cikar. Valla ben de senin gibi "aman saglikli olsun da kiz erkek farketmez" diyorum ama esin gibi icten ice kiz istiyorum. Amniyo sonuclarinda kesin cinsiyeti de soyleyebilirler, merakla bekliyoruz bakalim neymis neymissss :)
Silgicim, "her seyi biliyorsun" demissin ya, biraz aci aci guldum kendi kendime. Aylar boyunca hamile kalmaya calisirken vaktimi okuyarak gecirdim. Aylar boyu okuyunca bir suru sey ogreniyorsun. Bir de bu yasta bu ise girismenin sonucu, ben hamile kalana kadar arkadaslarim birer ikiser dogurdular, ben de onlarin yaptiklarini etiklerini takip ettim, bayagi egitici oldu. Boyle iste. Merak ettigin seyler varsa sor valla, ben biliyorsam ben cevaplarim, nuray ve crazymom daha deneyimli onlar cevaplar, merakta kalma!
nuray ve crazymom, e hadi bu topic'e yeni bir bebek lazim artik :)))
Kizlar ben geldim... Oncelikle hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Sagolun.
Cok sukur oldum.Sanirim 2 yada 3 dakika gobegimi steril etmeleri,ulturason cihazini ayarlamalari icin bekledim.Igneyi batirip suyu cekmeleri 30 sn surdu.Koacaman bir igne.Sari bir su.Doktor bebegin pozisyonu cok guzeldi.Bir seferde aldik zorluk cikartmadi dedi.Kramp ve sanci olabilir korkma,yarin aksam ustune kadar dinlen,agir is yapma dedi.Hic acimadi,ignenin girdigini hissetmedim bile.
Sonuclari 10-14 gun arasinda verecekler.Allahin izniyle temiz cikar insallah.Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Kizlar bu arada doktor dediki "Maybe girl" :))))))))))))))))))))))))) Lara kizim geliyor sanirim :)))))))))))' Test sonucunda soylerim kesin soylerim. Maybe girl "dedi.Erkekte olsa farketmez.Saglikli olsunlar yeter.Benim esim cok kiz istiyor.Duyunca havalara uctu :))" Cok umitlenme doktor belki dedi " dedim ama duymadi bile beni :)
Buyuk gecmis olsun canim ..ins sonuclarin iyi olur ..hakkimizda ne hayirlisi ise o olsun canim...
Banada might be girl demislerdi ben atlamistim hemen kizim olcak diye ve elbiseler almistim boy boy sonra velet oldugunu ogrendik ama olsun evlat evlattir insan inan ayirtedimiyor hele bir dogsun inan cinsiyeti aklina bile gelmiyor onu oyle bir bagrina basiyorsun ki doymuyor insan :) allah sizlerede yasatir ins kizlar ..uzun bir maraton ama gun gectikce duygulariniz selale olup akicak inanin hele bebeklerinizin o karninizdaki hissettiniz o ilk hareketi varya iste o zaman asik olucaksiniz yavrucunuzaah ah yasamak lazim ins hissedersiniz hepiniz ins ins
esracim gozun aydin, rahat atlatmana sevindim ve insallah sonuclarida guzel olur minik prensesin :) bu arada ben de hala alisveris yapmadim 6. ya da 5. ay gibi dusunuyorum. cogu urunu cinsiyete gore ayirmislar. baby gap'e bayiliyorum ama cinsiyet bilmeyince secenekler azaliyor bakip bakip cikiyorum simdilik sadece.
kokocum ben niyeyse cok arastirmiyorum, arastirdikca panik oluyorum cunku. senin ve diger arkadaslarin ayrintili bilgileri kesinlikle yardimci oluyor, size guveniyorum yani ve iyi ki varsiniz :))
cananveirfan senin sonuclarda guzel cikar ins..
Sagol silgicim.Amin.Insallah guzel cikar sonuclar.Bende senin gibi bakiyorum ama cinsiyeti bilmedim icin sadece bakiyorum :)Gecen hafta kendi eksimlerim icin Marshalls'a gittim.Isim bitince cocuk reyonuna baktim.Kiz bebisler icin o kadar guzel tutuler vardiki :) minnacik,rengarenk.Icim gitti.Ilk defa "Allahim saglikla bir kiz cocugu ver" diye icimden gecirdim.Nasil kokos yaparim ben onu :)))
Ben de kiz kiyafetlerine bayiliyorum. Yillar once yegenim 6 aylik falanken turkiye'ye gidecektim. Hediyelik bir seyler almak icin Macy's e gittim. Oranin cocuk kismina hic bakmamistim, bu vesileyle ugradim. Tam Xmas sonrasi yeni yil oncesiydi, manyak bir indirime girmislerdi! Acayip guzel kiyafetleri acayip ucuza almistim. Aklinizda bulunsun kizlar, Macy's gibi magazalar belirli zamanlarda muthis indirimler yapabiliyor. independence day, labor day falan kacirmayin bebek ihtiyaclari icin :) Ben simdilik kendimi frenlemeye calisiyorum :) Eylul'de tr'a gidecegiz o zaman orada baslarim alisverise herhalde, donuste de burada devam ederim.
Bugun hemsire ile gorusmem var, test mest yapacaklar mi merak ediyorum.
Bu arada silgi ve marlin, sizin kilo aliminiz nasil? hamilelik oncesi kilonuza kilo eklediniz mi? Ben 140 civariydim, su siralar 143lerdeyim. Mide rahatsizliklari yuzunden biraz ekmege abandim, umarim dengesiz kilo almiyorumdur.
Selamlar,
Öncelikle Esracım gözün aydın,inşallah sonuç da güzel olacak hep beraber sevineceğiz.Ayrıca cinsiyeti de kesin öğrenmiş oluruz:)) Dediğiniz gibi kız bebişler için çok güzel şeyler var,oğluşlar için de var ama kızlarınki daha alıcı:) benim eşim sağlıklı olsun diyor ama biliyorum erkek istiyor,ağzından hep oğluş diye kaçırıyor.Ama insan öncelikle acaba herşey yolunda mı,sağlıklı mı diye düşünüyor tabiki.İnşallah hepimiz güzel sağlık haberlerimizi hep paylaşırız.
Ben de kiz kiyafetlerine bayiliyorum. Yillar once yegenim 6 aylik falanken turkiye'ye gidecektim. Hediyelik bir seyler almak icin Macy's e gittim. Oranin cocuk kismina hic bakmamistim, bu vesileyle ugradim. Tam Xmas sonrasi yeni yil oncesiydi, manyak bir indirime girmislerdi! Acayip guzel kiyafetleri acayip ucuza almistim. Aklinizda bulunsun kizlar, Macy's gibi magazalar belirli zamanlarda muthis indirimler yapabiliyor. independence day, labor day falan kacirmayin bebek ihtiyaclari icin :) Ben simdilik kendimi frenlemeye calisiyorum :) Eylul'de tr'a gidecegiz o zaman orada baslarim alisverise herhalde, donuste de burada devam ederim.
Bugun hemsire ile gorusmem var, test mest yapacaklar mi merak ediyorum.
Bu arada silgi ve marlin, sizin kilo aliminiz nasil? hamilelik oncesi kilonuza kilo eklediniz mi? Ben 140 civariydim, su siralar 143lerdeyim. Mide rahatsizliklari yuzunden biraz ekmege abandim, umarim dengesiz kilo almiyorumdur.
Kizlar ilk gobus fotosu benden :) Komple cikmak isterdim fotoda ama kendim cekince bu kadar oldu :)) Yemekten sonraki cok gazli halimiz :)))
esra zayif ve hos duruyosun, gobuste cok yok fazla hem :))
Kizlar ilk gobus fotosu benden :) Komple cikmak isterdim fotoda ama kendim cekince bu kadar oldu :)) Yemekten sonraki cok gazli halimiz :)))
Massallah gobesine valla cok yakismis ...eminimki cok yakiscak hamilelik sana ..ilerleyen zamanlarda bizi resimsiz birakma cok merak ettim simdiden nasil buyuyrcek acaba ..alla tamamini erdirir ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?