Amerika'da Hamilelik

herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. ins sonuclarda cok guzel cikacak. ikinci kizimiz yolda demekki. saglikla gelsinler .Allah sanslarini guzel yapsin tum bebeklerimizin .
bende yazamasamda surekli takipteyim.senin sonuclarinida sabirsizlikla bekliyorum...

Canancim cok tesekkur ederim.Amin hepsi saglikla gelsinler insallah.

Esracim, her seyin yolunda gitmesine cok sevindim. Bol bol dinlen, yerinden bile kalkma :) Sugar gicik olacak onunla yuruyuse cikmazsan ama dayansin 1-2 gun. Insallah sonuclar da temiz cikar. Valla ben de senin gibi "aman saglikli olsun da kiz erkek farketmez" diyorum ama esin gibi icten ice kiz istiyorum. Amniyo sonuclarinda kesin cinsiyeti de soyleyebilirler, merakla bekliyoruz bakalim neymis neymissss :)

Silgicim, "her seyi biliyorsun" demissin ya, biraz aci aci guldum kendi kendime. Aylar boyunca hamile kalmaya calisirken vaktimi okuyarak gecirdim. Aylar boyu okuyunca bir suru sey ogreniyorsun. Bir de bu yasta bu ise girismenin sonucu, ben hamile kalana kadar arkadaslarim birer ikiser dogurdular, ben de onlarin yaptiklarini etiklerini takip ettim, bayagi egitici oldu. Boyle iste. Merak ettigin seyler varsa sor valla, ben biliyorsam ben cevaplarim, nuray ve crazymom daha deneyimli onlar cevaplar, merakta kalma!

nuray ve crazymom, e hadi bu topic'e yeni bir bebek lazim artik :)))

Kokocum tesekkur ederim.Sagol.Valla gelir gelmez uzerimi degistirdim.Elimi yuzumu yikadim yataga girdim.Sugar a babasi bakiyor bugun ve yarin :)Insallah canim hepimizin test sonuclari temiz cikar.Allah hepimizin gonlundekini saglikla versin insallah.

Valla Nuray'i bilmem ama ben de hala tik yok:))
Cokta seviniyorum bu duruma 40'i tamamlariz ins.
Yarin bizimde dr raneevumuz var bakalim doktorumuz bir hafta daha bekler diycekmi?
Ablam geldim artik dogur hadi diyor ama bende bekle gelicek cuma dan once bebek yok size diyorum:)))Tabi Rabbim bilir hayirlisi ins....
Siz napiyosunuz,40'niz cikti gezmeler basladimi pasayla:)))bizde elimize alip 40'imizi cikardigimizi goruruz ins.
Neyse kizlar ben kaciyom simdi yarin dr'den sonra girip gelismeleri yazmaya calisirim ins.
Herkese selam ve sevgiler:))[/QUOTE]

Hayirlisi olur ins senin icin canim allah yar ve yardimcin olsun senin ve ayrica nurayin ..aslinda bunlar tatli telaslar sonunda allahim buyuk lutfu gelicek ayy valla sizin adiniza cok heyecanliyim ins saglicakla alirsiniz kucaklarinizi bebislerinizi (amin)

Biz ne yapalim iste kirki devirdik duamizi yaptik ve bismillah diyerek ciktik yola ..hadi hayirlisi diyelim bakalim pasamiz bundan sonra dertleri ile devam edecekmi yoksa biraz daha mi sakinlesecek merak etmiyo degilim malum cok yoruyo beni velet ..gozlerimin ici aciyor uykusuzluktan ..allahtan once saglik diliyorum sonra hayirlisi ile ciksin bir meydana buyusun ,canim darisi ins. burdaki butun annislerin basina allah tamami erdirir ins
Gezme ici bizde kirkindan once basladi biz iki haftalik olur olmaz start aldik gerek doktor randevuleri olarak gerekse park ve cafe maceralari olarak ..gerci amac gunes alsin durumu ama ing terede gunesi yakalayana ask olsun

Buyuk gecmis olsun canim ..ins sonuclarin iyi olur ..hakkimizda ne hayirlisi ise o olsun canim...
Banada might be girl demislerdi ben atlamistim hemen kizim olcak diye ve elbiseler almistim boy boy sonra velet oldugunu ogrendik ama olsun evlat evlattir insan inan ayirtedimiyor hele bir dogsun inan cinsiyeti aklina bile gelmiyor onu oyle bir bagrina basiyorsun ki doymuyor insan :) allah sizlerede yasatir ins kizlar ..uzun bir maraton ama gun gectikce duygulariniz selale olup akicak inanin hele bebeklerinizin o karninizdaki hissettiniz o ilk hareketi varya iste o zaman asik olucaksiniz yavrucunuza ah ah yasamak lazim ins hissedersiniz hepiniz ins ins

Cok sagol canim.Aynen dedigin gibi saglikli olsun farketmez .Ben 6 aydan once hic bir sey almayi dusunmuyorum zaten :)

esracim gozun aydin, rahat atlatmana sevindim ve insallah sonuclarida guzel olur minik prensesin :) bu arada ben de hala alisveris yapmadim 6. ya da 5. ay gibi dusunuyorum. cogu urunu cinsiyete gore ayirmislar. baby gap'e bayiliyorum ama cinsiyet bilmeyince secenekler azaliyor bakip bakip cikiyorum simdilik sadece.

kokocum ben niyeyse cok arastirmiyorum, arastirdikca panik oluyorum cunku. senin ve diger arkadaslarin ayrintili bilgileri kesinlikle yardimci oluyor, size guveniyorum yani ve iyi ki varsiniz :))

cananveirfan senin sonuclarda guzel cikar ins..

Sagol silgicim.Amin.Insallah guzel cikar sonuclar.Bende senin gibi bakiyorum ama cinsiyeti bilmedim icin sadece bakiyorum :)Gecen hafta kendi eksimlerim icin Marshalls'a gittim.Isim bitince cocuk reyonuna baktim.Kiz bebisler icin o kadar guzel tutuler vardiki :) minnacik,rengarenk.Icim gitti.Ilk defa "Allahim saglikla bir kiz cocugu ver" diye icimden gecirdim.Nasil kokos yaparim ben onu :)))

kiz bebek kiyafetleri cok guzel gercekten, oyuncak gibi giydiriceksin hepsini :) ne guzel duan kabul olmus, tam kesin olmasa da kiz demisler :)
bu arada ben hamile kaldigimdan beri, hamile oldugum disinda bisey dusunemiyorum, sizde de oyle mi? sabah hamileyim diye kalkiyorum, gun boyu hep o tarz seyler aklimda.. cok tuhaf ve yorucu bazen bu durum :)

Selamlar,

Öncelikle Esracım gözün aydın,inşallah sonuç da güzel olacak hep beraber sevineceğiz.Ayrıca cinsiyeti de kesin öğrenmiş oluruz:)) Dediğiniz gibi kız bebişler için çok güzel şeyler var,oğluşlar için de var ama kızlarınki daha alıcı:) benim eşim sağlıklı olsun diyor ama biliyorum erkek istiyor,ağzından hep oğluş diye kaçırıyor.Ama insan öncelikle acaba herşey yolunda mı,sağlıklı mı diye düşünüyor tabiki.İnşallah hepimiz güzel sağlık haberlerimizi hep paylaşırız.

Ben de kiz kiyafetlerine bayiliyorum. Yillar once yegenim 6 aylik falanken turkiye'ye gidecektim. Hediyelik bir seyler almak icin Macy's e gittim. Oranin cocuk kismina hic bakmamistim, bu vesileyle ugradim. Tam Xmas sonrasi yeni yil oncesiydi, manyak bir indirime girmislerdi! Acayip guzel kiyafetleri acayip ucuza almistim. Aklinizda bulunsun kizlar, Macy's gibi magazalar belirli zamanlarda muthis indirimler yapabiliyor. independence day, labor day falan kacirmayin bebek ihtiyaclari icin :) Ben simdilik kendimi frenlemeye calisiyorum :) Eylul'de tr'a gidecegiz o zaman orada baslarim alisverise herhalde, donuste de burada devam ederim.

Bugun hemsire ile gorusmem var, test mest yapacaklar mi merak ediyorum.

Bu arada silgi ve marlin, sizin kilo aliminiz nasil? hamilelik oncesi kilonuza kilo eklediniz mi? Ben 140 civariydim, su siralar 143lerdeyim. Mide rahatsizliklari yuzunden biraz ekmege abandim, umarim dengesiz kilo almiyorumdur.

Canım,ben hamilelik öncesi 53.5 kiloydum (118 falan mı oluyorki bilmiyorum:)) şu an 54.2 geliyorum.Sabahları aç karnına hep tartılıyorum.Gün içerisinde değişiyor çünkü:) Bende mide bulantısı hiçbirşey olmadığı için hamileliğimden önceki gibi beslenme düzenim değişmedi.Ben çok dikkat etmiyorum ama boylu poslu olmadığum için alacağım 2-3 kilo bile bende hemencik farkedilecek.Eninde sonunda kilolar eklenecek kaçış yok sanırım:) 4.aydan sonra daha çok alınıyormuş galiba.Ya herkesin bünyesi yapısı farklı.Sen sağlığın ve miden için ne iyi geliyorsa öyle yap.

Sagol Marlincim.Insallah hepimizin sonuclari iyi cikar saglikla bebeklerimize kavusuruz.

Kizlar ilk gobus fotosu benden :) Komple cikmak isterdim fotoda ama kendim cekince bu kadar oldu :)) Yemekten sonraki cok gazli halimiz :)))

Eklentiler

• $IMG_3749.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45

kokocum 55 kilo ile tedaviye basladim; bir suru igne sonucunda 3 kilo aldim hamile kalmadan once. hala crinone jel kullaniyorum, o da sislik yapiyomus. yani ilaclardan gobegim sisti gibi.. mide bulantilarindan dolayi ben de senin gibi ekmek, kuru seyler yiyebiliyorum. dr.da en son 128'di yani. hala o civarlarda. bu 3 ayda 1-2 kilo almamiz normal sanirim, sonradan hizlanir. umarim cok sismeyiz.

evet kesinlikle macy's cok uygun oluyor indirimlerde, bende eskiden bakardim ve guzel seyler var.

ben hala catlaklar icin bisey kullanmiyorum, gogus ucu icin bisey kullanmak gerekirmi bilmiyorum. var mi bilginiz? arada kasiniyo gibi..

Kizlar ilk gobus fotosu benden :) Komple cikmak isterdim fotoda ama kendim cekince bu kadar oldu :)) Yemekten sonraki cok gazli halimiz :)))

Massallah gobesine valla cok yakismis ...eminimki cok yakiscak hamilelik sana ..ilerleyen zamanlarda bizi resimsiz birakma cok merak ettim simdiden nasil buyuyrcek acaba ..alla tamamini erdirir ins canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…