- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.401
Merhaba wanilla ve diger kizlar:) birinden ses cikmasi ne guzel. Biz iyiyiz oglumla. Sen yeniden hamilesin sanirim, bendeKızlaaaaarr selamlar , coook uzun zaman gecti yazamadim ..umarim herkes iyidir bebislerle ..vakti olan yazsin meraklardayim herkesi :) sevgiler hepinize
selamlaaar ben de amerikada doğum yapacağımi Chicago'aya gideceğim. 32. haftamda gidicem inşallah. Chicago'da özellikle doğum yapan oldu mu aranızda bayanlar? Teşekkürler şimdiden..
merhaba elmic. ben chicagodayim. sadece dogum icin mi geleceksin? doktorunu belirledin mi?
Merhaba wanilla ve diger kizlar:) birinden ses cikmasi ne guzel. Biz iyiyiz oglumla. Sen yeniden hamilesin sanirim, bendediger kizlar sizler nasilsiniz var mi degisiklik sizlerde de:)
Merhaba siz amerikada neredesiniz acaba ben dogum icin geldim kardesim burda yasiyor chicagodayim. Dogum icin geri sayiyorum bi yandan kurslara gidiyorum bebek bakimi emzirme gibi bi yandan alisveris yapiyorum:) sizler nasilsiniz merak ediyorum ben de burda dogum sonrasi bebekle ilgili vatandaslik islemleri icin sorularim olacak tecrubeli annelerden yanitlarinizi alabilirsem cok cok sevinirim! Tesekkurler simdiden..
hnesli swan25 wanilla citaknuray
Elmic herkes bebeklerle cok mesgul sanırım , ben de cok aktif olamiyorum .
Biz maryland deyiz, washington dc ye 40 dk falan uzaklıktayız. Diger arkadaslarimda farkli eyaletlerden . Ben burda john hopkins hastanesinde dogum yaptim . Bebek dogduktan sonra zaten doldurman gereken evraklari size verip hastaneden ayrılmadan geri isteyecekler . Bebegin ismini ve sizlerin kimlik bilgilerinizi dikkatli doldurun. Yapacagınız harf hatalari aynen o sekilde cocugun dogum belgesine( birth certificate ) gecer ve degistirmezler. Hastaneden onaylı aldiginiz kagitlarla social security nosu ve courttan birth certificate basvurusu yapicaksiniz. Social sec nosu vereceginiz adrese bir iki haftaya posta yoluyla gelir.birth certificate hemen yada ertesi gün aliniyordu basvurudan sonra. Ozellikle birth certificate olmadan pasaportunu alamazsiniz.
Pasaport icinde hemen tr ye donmeniz gerekiyorsa ekstra bir para odeyip bir gün yada ayni gün icinde alabiliyorsunuz.
Normal hızda olan pasaport basvurulari postane yada kutuphanelerden ,daha hızlı pasaport basvurularini pasaport ofislerinden hallediliyor,
Bu yazdiklarim maryland icin gecerli farkli eyaletlerde bu basvurularin siralari ,basvuru yerleri yada süreleri farkli olabilir, sana en net bilgiyi hasteneden ayrilmadan önce vericeklerdir.
Bebegini saglikla kucagına alman dilegimle,sevgiler
merhaba ben gonderebilirim +14049401740 whatsapp tan ekleyebilirsiniz. ben size mommy bliss tavsiye ederim.Merhaba arkadaslar. ben istanbulda yaşıyorum. Amerikada bulunan Little Remedies isimli gaz ilacını Türkiye de bulamiyorum satışı yokmuş. Bebegim 7 haftalik ve aşırı gaz sorunumuz var. Buradaki ilaclardan Nurse Harvey ve Sab Simplex ilaçlarını denedim ama Nurse hic ise yaramadı. Sab verdigimde ise daha cok agliyor sanirim gazı karnında toplayip daha cok agri yapiyor. Buradaki tüm ilaçların aynı formatta oldugunu soyledi eczacı. Little ise dagitarak daha kolay gaz cikarmasini sagliyormus sanirim. Dogru mu?
Amerikada bulunan birisi ilaç ve fiyati hakkinda bilgi verebilir mi acaba? Gerçekten iyiyse bana göndermesini rica edecegim. Ücretini hesabınıza gönderirim. Kargoyu da karşı ödemeli yollarsiniz. Cok zor durumdayım. Ilacin temini icin Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?